70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı(saat 10:30 da)
2 küçük poğaça
10-12 zeytin
10 acıbiber turşusu
1,5 kadar kaynamış yumurta
bilmem kaç bardak şekersiz çay

öğle(saat 14:30 da)
haşlanmış patates orta boy 2 adet kadar
6-7 akşamdan kalan istavrit

akşam(18:30 da)
yarım litre ayran
8 acıbiber turşusu
ortalama bir el büyüklüğünde karışık tost

bugün eşim evdeydi abuksubuk bi gün oldu menüm.akşamımı sabote etti tost yaptırıp gelmiş dışardan.

aralarda 1 adet yesıl elma yıyeblırsınzz. bu menunuz standartmı hergun aynımı yıyorsnuz

canim ben calistigim icin aralari yapmakta zorlaniyorum o yuzden en kolay seyleri seciyorum diyebilirim. is yerim bu aralar biraz soguk oldugu icin sabah oglen arasi yesil cayi tercih ediyorum aksam ustude tam isten cikma saatim o yuzden bi yogurt ve mandalinayla gecistiriyorum. menum sabit degil aksamdan ne hazirlayabilirsem ertesi gunune onu goturuyorum.

kiz o laflar ney oyle Allah iyiligini versin, seninkiyle benimkinin boylari ayni benimkide 83-84 arasiydi ama son 4 aydir is degisikligi yapinca 78i gordu cok mutlu ama 2gundur benimde adamin gobegine gozum takiliyo geri aldi sanirim biraz ama senin boyunca iyiymis ben 1.58im valla

liste icin cok tesekkur ederiz suzim ellerine saglik , kilo veren arkadaslari tekrardan kutluyorum veremeyenlerde uzulmesinler haftaya daha azimli olurlar ins

öğlen bide bi kase sütlü az irmikli muhallebi gibi bi tatlı yedim yazmayı unutmuşumm

valla bilmiyorumki canım önceden gülücükler çıkmayınca kızlar biyerlere bakın diyorlardı ama ben hiç bilmiyorum
süpersin canım
çatladık burda
işte benim adam aynen aynada kendini böyle görüyo kesinki,zayıflama adına yaptığı hiçbişey yok,aldı başını gitti göbeği haberi yok
bence sende fotodaki bayan gibisin
maşallah gayet fitsin ama kendini kilolu görüyorsun
günaydın kızlarrr hastayım salıdan beri yatıyordum anca gelebildim :85:
hoşgeldin canım nasıl oldun iyileşebildinmi? baya fena atlattın sanırım
yine ıkı ılerı bır gerıyı oynuyorum

Başlangıç : 81
geceb hafta : 77.7
bu hafta : 79.0
gelen :1.3
hedef :68

Çok mutsuz oldum çok !
haftaya güzel gider inşallah canım sıkma canını
sağol tatlım gripten de öte faranjit olmuşum ki 2 gün hastanede geçirdim hala atlatamadım Rabbim düşmanıma bile göstermesinn
bende geçen sefer hasta olmuştum içime travesti kaçmış giiydi sesim
daha tam düzelmeden yine hastayım sesim gitmedi busefer ama nefes alamıyorum
liste süper olmuş suzim ellerine sağlık
1. olan arkadaşımı kutluyorum devamını diliyorum inşallah

selam kızlar nasılsınız?
bugün burada 6 şiddetinde deprem oldu
feci korktuk ama yaa hala etkisindeyim
istanbul depremi aklıma geliyor hemen nasıl etkisinden kurtuldular çok zor allah korusun

bu arada bugün mutfaktanda çıkamadım
eşimin doğumgünüydü
hep cıss yaptım :26:

öpüldünüz canlar iyi geceler

tebrik ederim tatlim
sağol tatlım gripten de öte faranjit olmuşum ki 2 gün hastanede geçirdim hala atlatamadım Rabbim düşmanıma bile göstermesinn
gecmis olsun canm nolduu:26:
yine ıkı ılerı bır gerıyı oynuyorum

Başlangıç : 81
geceb hafta : 77.7
bu hafta : 79.0
gelen :1.3
hedef :68

Çok mutsuz oldum çok !
oyyy oyyyyy ne yaptin senn:18:
canim benim liste cok guzel olmus eline saglik
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti gününüz
bugün istanbulda bahardan kalma birgün yaşadık çok güzeldi
bol bol yürüyüş yaptık
ne guzel yapmissiniz canmbiz de alisveris ve cis yedik:18:
canim sen zeytini cok mu seviyorsun:26:her kahvaltida en asagi 10 zeytin yiyorsun,hic peynir tuketmiyorsun dikkatimi cekti de
hadi ya hic haberim olmadi canm,kotu bisey yoktur isallah :26:neler hazirladin paylassanane hediye aldin bu arada

esim bugun kanima girdi..aksam 4 dilim pizza, 1 dilim sarimsakli ekmek yedim..bir de bol bol ketcap mayonez doktum ustune:18::18::18:napiyim yaa cok canim cekti
light cola ictim yaninda ama

suzimmmmmmm ellerine saglik,cok guzel olmus, birinci olan arkadasa tebrikler

gecmis olsun canim, iyiyiz hepmizi, hani su 1999 depremi var ya onu yasadim bende oyle kotuydu ki hatirlamak istemiyorumm. nice yaslariniz olsun beraber

esim bugun kanima girdi..aksam 4 dilim pizza, 1 dilim sarimsakli ekmek yedim..bir de bol bol ketcap mayonez doktum ustune:18::18::18:napiyim yaa cok canim cekti

ohh afiyet olsun, arada olur oyle kacamaklar, sadee yarin bagirsaklarini calistircak seyler ye yeter, hem arada bunyeye boyle yuklenince biraz sasirir iyi olur

kac gundur menu yazmadim yazayim bari, okulda ders calistigimdan pek duzenli degil

sabah: beyaz peynirle tost, 5 zeytin, sekersiz cay

ara: sutlu kahve mandalina

oglen; patates salatasi heralde 6-7 kasik kadar fakat yesilligi bol az yagli

ara biraz tuzlu fistik minik parca cikolata

ara: 6-7 badem

aksam: 2 kase corba bayagi karisik olmussss:44::44::44::44::44:

ya bu arada okuldaki internette ne yazilarim duzgun cikiyor ne gulumsemeler , evde bir problem yok

internet agi mi seciyor bu kadinlar klubu bilemedim.

internet agi kiskaniyor kk'yi
guzel beslenmissin canim bence

canim sen zeytini cok mu seviyorsun:26:her kahvaltida en asagi 10 zeytin yiyorsun,hic peynir tuketmiyorsun dikkatimi cekti de

poğaçada peynir var diye 2 gündür peynir yemiyorum.zeytine gelince bu sefer aldığım zeytinler çok az tuzlu ve küçük küçükler.yoksa iri etli zeytinleri bu kadar çok yiyemiyorum.tuzdan pek hoşlanmıyoyum. :)

hadi ya hic haberim olmadi canm,kotu bisey yoktur isallah :26:neler hazirladin paylassanane hediye aldin bu arada
yokmuş canım hasar falan ama uzun sürdü korktuk :26:
linkleri vereyim canım yaptıklarımın buraya ekleyipte can çektirmeyeyim dileyen linke baksın
Porsiyonluk Pastacıklar Yapımı - Nefis Yemek Tarifleri yaş pasta yerine bunu yaptım eşim yaş pastayı sevmez bu şekilde daha mutlu oldu

İki Renkli Rulo Tatlı - Nefis Yemek Tarifleri

Sodalı Dolama Börek - Nefis Yemek Tarifleri

gecmis olsun canim, iyiyiz hepmizi, hani su 1999 depremi var ya onu yasadim bende oyle kotuydu ki hatirlamak istemiyorumm. nice yaslariniz olsun beraber

renklenmişsin yine
hayırlı olsun
eminim kötüdür canım yaa biz 6 şiddetiyle bile korktuk
teşekkür ederim canım

mindercim yazmayı unutmuşum hediye olarakta gs dan aldım tamda gününde geldi bukadar olur
ama biraz geniş geldi değiştik

resim ekleyeyim
bunu almıştım önce

sonra bununla değiştik

gunaydın kızlar...

bugunki menum;

kahvaltı: 1tk surulebilir beyaz peynir,1 dlm kasar peyniri,1 dlm ekmek,5 zeytin, kuru domates, maydanoz
ara: sekersiz cappucino,1 kare bitter cikolata
ara: 1b sut,1 mandalina
öğle yemeği: havuclu pırasa yemeği,1 kase yogurt,1 dlm ekmek
ara: 10 tane fındık,3 k. kayısı
ara: 1 dlm ekmek,1 dlm kasar,1 cb sut
aksam yemegi: marul salatası,fırında cupra

Hafta sonu artık mindercim hepimiz cıs yaptık bugünden itibaren toparlarsın canım

menün güzelmiş afiyet olsun

Günaydın yavrucaklar herkese güzel günler dilerim
Güzel günler ve mutlu yarınlar için Allah hepimizi kötü insanlardan korusun
Fesat, kıskanç, nankör ve haset insanların şerrinden ve gözünden sakınsın.
Doğru insanlar karşımıza çıkarsın.
Seviyeli karekterli ve düzeyli olursak bu tip insanlarda yanaşamaz yok olur giderler her zaman yaşantımızdan
kocaman kocaman öpücükler

suzim uyan sporunu yap hadi bakemmmmmmmm

benim de canım pizza istiyor bu ara, kendim yapıcam ama musait oldugumda. hamurunu lahmacun hamuru kıvamında acıp.

Son düzenleme:

Günaydın canimm güzel dileklerin için teşekkür ederim

Menun güzel canim afiyet olsun

Güle güle kullansın eşin canim :16;

Afiyetolsun canim menun güzel;46:

afiyet olsun cnm arada böyle kacamaklar herkesde oluyorhafta içi telafi edersin umarım

Geçmiş olsun canim benimde teyzem vardi antalyada çok korkmuşlar rabbim birdaha yasatmasin inşallah

gene geldim bırakmaz olaydım diyeti offfffffff bu seferki diyete fazlasıyla uyucam gerekirse yanımda taşıcam yiyceklerimi
yok dışardaydım gibi bi bahanemde olmıcikk

Sabah
Açık çay
2 dilim ekmek
6 zeytin
3 kibrit kutusu peynir
istenilen kadar çiğ sebze söğüş

Kuşluk
1 çay bardağı süt
2 adet yulaflı bisküvi

Öğle
haşlanmış tavuk gögsü
6 kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek
istenildiği kadar yağsız salata

İkindi
1 çay bardağı yoğurt
1 porsiyon meyve

Akşam
3 kaşık pilav
6 kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek
istenildiği kadar yağsız salata

Akşam
1 porsiyon meyve

yatmadan 2 saat öncede süt

kızlar bu hafta sonu için uyabileciğim hafta içi öğlen ve ara öğün meyve ve sandiviç şeklinde olucak kendi hazırladığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…