70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde bekliyoruz bakalım hamile kalacağım zamanı..ama alacağım kilolardan çok korkuyorum.zaten yeterince kiloluyum.kabusum oluyor.cansucum dikkat ediyormuydun hamileyken yediklerine merak ettim.

canım sen hiç korkma. elbette kilo alırsın ama o da doğumda gider. sağlıklı beslendikten sonra neden kilo alasınki. ama sen yağlı hamur işleri yersen, yemeklerin yağlı olursa, fastfood beslenirsen, şerbetli hamur tatlıları yersen elbette çok kilo alırsın. canım bebek anne karnında proteine, karbonhidrata, vitaminlere vs.. ihtiyaç duyar. sen örneğin yağlı kızartılmış et yiyosan bebeğin buna ihtiyacı yoktur. yediğin etteki portein elbette bebeğe yarayacak ama kalorilerde sana kalacak canım. oysaki sen eti fırında yada haşlama yersen hem senin bedenin hem bebeğin ihtiyaçları karşılanır. yediğin poğaçalar bebeğe yaramaz. ama sen tam buğday unlu yiyecekler yersen bebek sağlıklı olacak ve kilo çok almayacaksın. bol bol yoğurt süt tüketeceksin. meyve yiyeceksin. sebze yiyeceksin. elbette canının çektikleri olacak bunlarıda az az tüketeceksin. hamur tatlısı yerine sütlü tatlı yiyeceksin. böylece sağlıklı hamilelik geçireceksin. ben hamilelikten korkmuyorum. ama fast food beslenmem asla canım çekerse evde kepek ekmeğine kendi hamburgerimi yaparım

kızlar sabah: 1 kaşık zeytinyağlı menemen yaptım 1 dilim kekep ekmeğiyle mnu yedim. arada 1 avuç fındık yedim. sabah çok erken kalktım. yemekti temizlikti derken çok yorulmuşum. 1 saat uyudumda ancak kendime geldim. sabah 6 da kalkmıştım uykumu alamamışım. neyse öğlen: fırınlanmış sebze yedim 1 kaşık zeytinyağlı, 1 dilim kepek ekmek veyoğurt yedim. akşamda: köfte patates yiyeceğim. patatesleri baharatla harmanlayıp yağsız fırınladım köftelerle beraber. akşam 3 köfte, patates, cacık ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. bugün 2 saate yakın ev temizledim. çok yorulmuşum sabah koşumu yapamadım. bugün bayağı halsiz kaldım ya. akşam yemekten sonra 1 saat koşacağım. koştuktan sonrada az şekerli sütlü kahvemi içerim. gecede 1 meyve yerim. nasıl sizce

3 haftadır. ama şu var. evde dijital olmayan tartım var. ancak ben kasta çalışıyorum. kas yapmaya uğraşıyorum. dolayısıyla ben o gün kas çalıştıysam eğer ertesi gün tartıda 100 gram fazla çıkıyorum. anladınmı. kas ağır geliyo tartıda. ben sporcuyum. 2 yıdır yapıyorum ancak arada arada verdim uzun süre. ama artık ara vermeyi düşünmüyorum. yağlarımdan kurtulmaya uğraşıyorum. derdim kilo değil. çünkü benim kaslarım zaten ağır gelir tartıda. ama yağlarım rahatsız ediyo beni ama 3 haftadır sağlıklı beslenme ve sporla azaldı bayağı. sabah uyanmamış mideye sirkeli su mahveder. reflüye kadar gider. bende reflü var ve hep zamanında yaptığım bilinçsiz diyet ve zayıflama ürünlerinden oldu. sen diyetisyenini dinle. o ne derse ye. az yersen metabolizman çok yavaşlar. kilo vermek istiyosan beslenme düzenine uyacaksın. ama uymazsan kasların gider. tartıda sevinirsin ama giden kastır ve yağların kalır. zaten diyetten sonrada giden kasların tekrar oluşur ve eski haline dönersin. ben yağ yakabilmek için kardiyo çalışıyorum yani koşuyorum. koşarken vücut 20. dakikadan itibaren gerçek yağ yakar. ama bazen az ama bazen çok ama mutlaka yakar. tempolü yürüyerekte öyle. sende diyetisyenin dediğine uy. sağlıklı beslen.

ben 3 haftadır diyetteyim. 3 kilo verdim ama dedimya kas çalışıyorum. verdiklerim yağ buna eminim. çok az kas kaybım oluyodur ama ben ağırlıkta çalıştığımdan dolayı kas kaybımı karşılamaya çalışıyorum. örneğin 2 gün ağırlık çalışmasam tartı 100 gram eksik tartıyo. kas çalışınca 100 gram fazla gösteriyo. bak canım o diyet bisküviler sağlıksız. bende günde iki tane kahvemin yanında yiyorum ama sağlıksız yani. onun yerine meyve yesen inan aynı kaloride olur. hemde vitamin alırsın.

bak canım sirkenin yağ eritmekle uzaktan yakından alakası yoktur. inanmazsan 1 bardak yağa sirke koy ve bak bakalım eritiyomu. ama şu var. sirke biraz metabolizmayı hızlandırır. yararı budur. o zaman sen sirkeni salata koy. gün içinde tüket. sabah aç karnına içme sakın yoksa miden zamanla mahvolur. asitli içecekler aç karnına içildiğinde mideyi bile delebilir canım

ozokuncuğum nasılsın canım. bende iyilik ama çok değil. zannedersem spor biraz halsiz bırakıyo beni. bu sabah ev temizledim ve spor yapacak halim inan kalmadı. bende koşuyu akşam yemeğinden sonraya bıraktım. biraz güç toplarım diye. hakikaten sana katılıyorum. eğer düşük kalorili diyet yapsam vucudum iflas edecek. gün içinde hareket halindeyken yada spor yaparken bişey yok gayet iyiyim ama spor bitince yarım saat sonra halsizleşmeye başlıyorum. çok değil çok şükür ama yinede hissediyorum yani. eskisi gibi değilim. birazda üşüme oluyo. hareket edince geçiyo

Ozokun çizelgeni gördükçe başarına hayran kalıyorum.. Umarım bende senin gibi azimle devam ederim.. Şimdilik fena gitmiyor rejime sadık kalarak spora devam
teşekkürler canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın opuyorumnanaktan gerçekten istersen başaracağına eminim.

ben şuanda spor yapamam.çünkü bebek düşünüyoruz.hele hele ağır spor şuan için hiç bana göre değil.
sadece akşamları iş çıkışı yürüyorum yaklaşık 40 dk.yapabileceğim tek şey diyet ama onunda fazlasını yapamam vucudumu vitaminsiz bırakamam.elimden geleni yapıyorum.ohaoldumsmile

ben de bi garibim bugün ya hava berbattı sabah bi de benim cadı kızım gece boyunca habire kalktı zombi gibiyim o yüzden gözlerim bile bulanık görüyor yani sempatiksalakcinni evet kesinlikle sağlıklı beslenmek şart. kilo vericez diye sağlığımızdan olmamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…