valla dikkat etmedim sonunu düşünemedim gerçi can bişey isteyince yememezlik yapamıyorsun benimde hep burger king çekti böööleee oldum
selam kızlar
bizde bekliyoruz bakalım hamile kalacağım zamanı..ama alacağım kilolardan çok korkuyorum.zaten yeterince kiloluyum.kabusum oluyor.cansucum dikkat ediyormuydun hamileyken yediklerine merak ettim.
canım sen hiç korkma. elbette kilo alırsın ama o da doğumda gider. sağlıklı beslendikten sonra neden ki
evet böyle yediklerime dikkat etmem lazım.yoksa sonumu düşünemiyorum.tşk ederim içimi rahatlattın.neler yedin bugün.önce ben yazayım.
sabah 3 tane limonlu diyet büsküvi.öğleye doğru 1 elma
öğle 1 dilim kepek etmeği etli sebze yemeği 4-5 kaşık yanına salata.şimdide 3 tane limonlu diyet büsküvi.saat 5 te yürüyerek eve gidicem 40 dakiak sürer.akşama ne yesem diye düşünüyorum.bu arada suya devam
kızlar sabah: 1 kaşık zeytinyağlı menemen yaptım 1 dilim kekep ekmeğiyle mnu yedim. arada 1 avuç fındık yedim. sabah çok erken kalktım. yemekti temizlikti derken çok
hugocum bence 1 avuç fındık yememelisin sonuçta yağlı..ayrıca akşam kepek ekmeğide tüketme çünkü zaten patates var tabi yinede sen bilirsin
canım sen hiç korkma. elbette kilo alırsın ama o da doğumda gider. sağlıklı beslendikten sonra neden ki
evet böyle yediklerime dikkat etmem lazım.yoksa sonumu düşünemiyorum.tşk ederim içimi rahatlattın.neler yedin bugün.önce ben yazayım.
sabah 3 tane limonlu diyet büsküvi.öğleye doğru 1 elma
öğle 1 dilim kepek etmeği etli sebze yemeği 4-5 kaşık yanına salata.şimdide 3 tane limonlu diyet büsküvi.saat 5 te yürüyerek eve gidicem 40 dakiak sürer.akşama ne yesem diye düşünüyorum.bu arada suya devam
canım bu diyeti kendin yapıyosun dimi. diyetisyen böyle bir beslenme vermez çünkü. sağlıksız gibi. sabah kahvaltısı çok önemli. 3 bisküviyle olmaz. sen sabah ekmekli, yumurtalı, peynirli kahvaltını ya. öğlen yediklerin güzel. akşamda öğleye benzer yiyebilirsin
kızlar sabah: 1 kaşık zeytinyağlı menemen yaptım 1 dilim kekep ekmeğiyle mnu yedim. arada 1 avuç fındık yedim. sabah çok erken kalktım. yemekti temizlikti derken çok
hugocum bence 1 avuç fındık yememelisin sonuçta yağlı..ayrıca akşam kepek ekmeğide tüketme çünkü zaten patates var tabi yinede sen bilirsin
saol canım ama şunu unutma fıstık fındık gibi şeylerin içindeki yağlar çok faydalıdır. tabiki miktarı bilmek kaydyla. sende yemelisin. benim ellerim küçük 1 avuç deyince 6 tane fındık oluyosırnaşık şey. patates evet nişastalı ama ben yaklaşık 1 aydır hiç yemedim. 4 tane falanda ondan yerim.ben günde normalde 2 saat spor yapıyorum ama bugünlük temizlik ve 1 saat koşuyla idare edeceğim. o yüzden ihtiyacım oluyo. vücut resmen iflas ediyo
canım bu diyeti kendin yapıyosun dimi. diyetisyen böyle bir beslenme vermez çünkü. sağlıksız gibi. sabah kahvaltısı çok önemli. 3 bisküviyle olmaz. sen sabah ekmekli, yumurtalı, peynirli kahvaltını ya. öğlen yediklerin güzel. akşamda öğleye benzer yiyebilirsin
canım öğleni zaten diyetisyenin verdiği şekilde yaptım.sabahıda normalde seninde söylediğin gibi yapmam lazım.fakat 3 gündür canım bunların hiç birini istemiyor.o yüzden yemiyorum kendimide yemek için zorlamayayım dedim.sanırım sabahları sirkeli su içtiğimden dolayı bişey istemiyor canım büsküviyide zorla yedim.
canım öğleni zaten diyetisyenin verdiği şekilde yaptım.sabahıda normalde seninde söylediğin gibi yapmam lazım.fakat 3 gündür canım bunların hiç birini istemiyor.o yüzden yemiyorum kendimide yemek için zorlamayayım dedim.sanırım sabahları sirkeli su içtiğimden dolayı bişey istemiyor canım büsküviyide zorla yedim.
ne zamandır diyettesin
ne zamandır diyettesin
1,5 ay oldu.ilk önce diyetisyene gittim daha öncede gitmiştim.bana bu seferde eskisinin aynı diyetini verince anladım ki kendi başıma verebilirim.1 defa gittim sadece sonra devam ettim.toplam 5 kg oldu ama ben hala 4 diyorum.
teşekkürler canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın opuyorumnanaktan gerçekten istersen başaracağına eminim.Ozokun çizelgeni gördükçe başarına hayran kalıyorum.. Umarım bende senin gibi azimle devam ederim.. Şimdilik fena gitmiyor rejime sadık kalarak spora devam
ben de bi garibim bugün ya hava berbattı sabah bi de benim cadı kızım gece boyunca habire kalktı zombi gibiyim o yüzden gözlerim bile bulanık görüyor yani sempatiksalakcinni evet kesinlikle sağlıklı beslenmek şart. kilo vericez diye sağlığımızdan olmamalıyızozokuncuğum nasılsın canım. bende iyilik ama çok değil. zannedersem spor biraz halsiz bırakıyo beni. bu sabah ev temizledim ve spor yapacak halim inan kalmadı. bende koşuyu akşam yemeğinden sonraya bıraktım. biraz güç toplarım diye. hakikaten sana katılıyorum. eğer düşük kalorili diyet yapsam vucudum iflas edecek. gün içinde hareket halindeyken yada spor yaparken bişey yok gayet iyiyim ama spor bitince yarım saat sonra halsizleşmeye başlıyorum. çok değil çok şükür ama yinede hissediyorum yani. eskisi gibi değilim. birazda üşüme oluyo. hareket edince geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?