70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin cnm menun guzel bence

merhaba arkadaşlar...
bende 18/11/2013 den bu yana diyetteyim. baştan söyleyeyim diyetisyene gidiyorum.
80 kilodan 73.3'e indim. hedefim önce 65'i sonra 60'ı görmek.
beni de aranıza kabul eder misiniz?
bu grupta kaç kişisiniz yer var mıdır bilmiyorum :)

Son düzenleme:

hosgeldin tatlim
sana da yer var elbettegunluk menunu paylasabilirsin..diyetisyen neler oneriyor:26:

slm kızlar benide yazın listeye bende79 um doğumdan sonra iştahım arttı ve kilo aldım ben mekik ve en az yarım saat bisiklet sürüyorum.bu topik hoşuma gitti inş bi 60 ları görürüm.

hosgeldin tatlim
sana da yer var elbettegunluk menunu paylasabilirsin..diyetisyen neler oneriyor:26:

hoşbuldum. aslında benimde yazdığım bir topik vardı ama arkadaşlarım biraz ara verdiler.
bende boş bırakmayayım kendimi diye buraya yazayım dedim. teşekkür ederim kabul ettiğiniz için.

e o zaman yazayım menümü
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 haş.yumurta

ara 3 kayısı 5 fındık

öğle
3 köfte
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
salata

ara yok

akşam
1 kase makarna salatası
1 tatlı 1 tuzlu milföy
1 brd. çay

ara 3 tatlı milföy çayla beraber.

bu hafta yemeklere karşı değilde tatlıya karşı direnemiyorum.
diyetisyenime de söyledim. böyle aşırı yüklenirsen kilo veremeyiz durur etkilenir kilo dedi (
ama ilk haftalarımdaki disiplinim kalmadı.

burada o disiplini tekrar yakalarım umarım. kızlar ara verdi bende ipin ucunu kaçırmaya başladım (

yarin kesin artidayim
oteki hafta ben hazirlarim listeyi sanirim
g
benim kilo baslangic 73 du.evde normal baskul vardi.sali gunu digital tarti aldim carsambs sabah 71,4 um. cuma ne olacak bakalim.gecen ay digitalde 72,9 gormustum.bildirim yapmasammi acaba.yada yeni
basliyomus gibimi yapsam.baslangic 71,4 olsun.hile olmasin listede.

,sanirim galiba muhtemelen ,aksam 10 gibi kurabiye ve cekirdek ve mandalina yedim onlar etki etmezse vermisimdir ,300 gr versemde olur
<br> boy kac canim, hosgeldin
hosgeldin sende herkeze yer var burda
slm kızlar benide yazın listeye bende79 um doğumdan sonra iştahım arttı ve kilo aldım ben mekik ve en az yarım saat bisiklet sürüyorum.bu topik hoşuma gitti inş bi 60 ları görürüm.
gorursun tabi hosgeldin

iyi geceler kizlar esim 21den beri pcde ders calisiyo kalkmadi hala bende televizyonun netinden giriyim bibakayim dedim,sanal klavyeyle yazmakta iskence geldi suan,ben kacar,yarin eksilerde uyanmak dilegiyle iyi uykular herkeze16:

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün ettiğimiz her duamız kabul olsun inşallah

uzun bi aradan sonra ilk bildirimim;
başlangıç:69.7:26:
bu hafta:67.6
ilk hedef:65

boyunla alakalı canım boyunu bilsek?

allah kolaylık versin ozaman
şaka biyana ne desem bilemedim var mı tuhaf huyları :26:

haftaya girersin ancak canım
bende çok cozutmadım ağzımdaki yaralardan ne yiyebildim ne de içebildim

o da bende oğlak burcuyuz ikimizde inatlaştık mı çözebilene aşk olsun zaten ama şöyle tuhaflıkları vardı (çok şükür atlattık tabi) bugün görüştük diyelim akşama kadar eğlendik falan filan çok mutlu ayrıldık akşam eve gittimmi sanki o gün hiç yaşanmamış aramaz sormaz arasan tersler bütün gün beraberdik yaa falan yapardı çok sinir olurdum boğasım gelirdi ama anladım ki umursamayınca o düşüyo peşine şöyle bi anımsadım da ne çok çektin be kader şu çocuktan diyesim geldi evlenince sorarım ben ona

Son düzenleme:
ggunaydın
baslangıc :71
gecen hafta :72.5
bu haafta :72.2
gıden : 300 gr
hedef :59

kızlar gıremıyorum hıc kusura bakmayın
reglı olcam bel agrısından oluyorum
sızler nasılsınız
bıldırımler bana yapılıyo kızlar

kızlar gıremıyorum hıc kusura bakmayın
reglı olcam bel agrısından oluyorum
sızler nasılsınız
bıldırımler bana yapılıyo kızlar

geçmiş olsun canımm kimse yok topikten tek tek ayrılıyor eskiler zaten nolcak böyle bilmiyorum

akşam biraz çok olmuş canımbence öğle tatlı ye en azından akşama kadar eritirsin

bu hafta yılbaşı münasebetiyle yelkenler foraydı:2::2::2::2:
hiç dikkat etmedim ne hikmetse,hiç de pişman olmadım
sonuç bol artılar

baslangıc :63
gecen hafta :59.7
bu hafta :61.3
gelen : 1600 gr
hedef :57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…