kızlaaarrben de geldim aranıza,2014'ten itibaren adam gibi diyete ve spora başladım 2 ay kendimi kampa aldım,hadi bakalım neler olacak buün neler yediğimi ve neler yaptığımı yazayım ;
sabah kahvaltıda; 1 yumurta,salatalık,domates,3 zeytin,kibrit kutusu kadar beyaz peynir,maydanoz,nane
ara;3 badem
öğlen;haşlanmış karnıbahar,yoğurt
ara;2 badem
bu arada aralarda falan 1 doğadan form çayı,2 de yeşil çay içtim.
spor olarak;2 saat 40 dakika yürüdüm.(evde kondisyon aletim var)
günaydın kızçeler
herkescikler gitmiş ama olmas yaaaa
özleriz sizi
yılbaşı cozutmasından sonra artılarla geri döndüm
merhaba arkadaşlar...
bende 18/11/2013 den bu yana diyetteyim. baştan söyleyeyim diyetisyene gidiyorum.
80 kilodan 73.3'e indim. hedefim önce 65'i sonra 60'ı görmek.
beni de aranıza kabul eder misiniz?
bu grupta kaç kişisiniz yer var mıdır bilmiyorum :)
yarin kesin artidayimevet ara verenler oldu maalesef menu yazasim bile yok bende cozuttum
hosgeldin tatlim
sana da yer var elbettegunluk menunu paylasabilirsin..diyetisyen neler oneriyor:26:
benim kilo baslangic 73 du.evde normal baskul vardi.sali gunu digital tarti aldim carsambs sabah 71,4 um. cuma ne olacak bakalim.gecen ay digitalde 72,9 gormustum.bildirim yapmasammi acaba.yada yeniyarin kesin artidayim
oteki hafta ben hazirlarim listeyi sanirimg
,sanirim galiba muhtemelenAynen öylee, ben mesela arada bakıp çıkıyorum hemen
Sen yine mi kilo verdin yaaa maşallaahh :))) Yapalım tabi takıldım sadece :26:
Canım bu nasıl bir menü? Çok az ve düzensiz bence. Sabah normal kahvaltı yapsan, portakalı arada yesen bi de öğle yemeği yesen daha iyi olmaz mı??
boy kac canim, hosgeldinMerhaba kk'nın en tatlı hatunları
Fazla giremiyorum bu yüzden fazla yazamıyorum ama burayı takip etmeye çalışıyorum
bugün tartıldım 71.9 çıktımannem 64 kilo ol en fazla 60 a inme diyor iskelet gibi kalır mısım ama ben 60 olmak istiyorum balık etliyim yakışmaz mı bana 60 kilo :26:
hosgeldin sende herkeze yer var burdamerhaba arkadaşlar...
bende 18/11/2013 den bu yana diyetteyim. baştan söyleyeyim diyetisyene gidiyorum.
80 kilodan 73.3'e indim. hedefim önce 65'i sonra 60'ı görmek.
beni de aranıza kabul eder misiniz?
bu grupta kaç kişisiniz yer var mıdır bilmiyorum :)
gorursun tabi hosgeldinslm kızlar benide yazın listeye bende79 um doğumdan sonra iştahım arttı ve kilo aldım ben mekik ve en az yarım saat bisiklet sürüyorum.bu topik hoşuma gitti inş bi 60 ları görürüm.
Aynen öylee, ben mesela arada bakıp çıkıyorum hemen
Sen yine mi kilo verdin yaaa maşallaahh :))) Yapalım tabi takıldım sadece :26:
Canım bu nasıl bir menü? Çok az ve düzensiz bence. Sabah normal kahvaltı yapsan, portakalı arada yesen bi de öğle yemeği yesen daha iyi olmaz mı??[/QUO
valla haklısın da öğrenci olunca insan hazırlamaya da üşeniyorama doğru böyle çok aç kalıyorum,daha düzene sokucam:26:
Merhaba kk'nın en tatlı hatunları
Fazla giremiyorum bu yüzden fazla yazamıyorum ama burayı takip etmeye çalışıyorum
bugün tartıldım 71.9 çıktımannem 64 kilo ol en fazla 60 a inme diyor iskelet gibi kalır mısım ama ben 60 olmak istiyorum balık etliyim yakışmaz mı bana 60 kilo :26:
allah kolaylık versin ozaman
şaka biyana ne desem bilemedim var mı tuhaf huyları :26:
haftaya girersin ancak canım
bende çok cozutmadım ağzımdaki yaralardan ne yiyebildim ne de içebildim
dikkatimi çekti de şimdi tatlım senin hedefin 46 kilo mu canım naptın sen yavalla haklısın da öğrenci olunca insan hazırlamaya da üşeniyorama doğru böyle çok aç kalıyorum,daha düzene sokucam:26:
kızlar gıremıyorum hıc kusura bakmayın
reglı olcam bel agrısından oluyorum
sızler nasılsınız
bıldırımler bana yapılıyo kızlar
sızler nasılsınız
ggunaydın
baslangıc :71
gecen hafta :72.5
bu haafta :72.2
gıden : 300 gr
hedef :59
akşam biraz çok olmuş canımhoşbuldum. aslında benimde yazdığım bir topik vardı ama arkadaşlarım biraz ara verdiler.
bende boş bırakmayayım kendimi diye buraya yazayım dedim. teşekkür ederim kabul ettiğiniz için.
e o zaman yazayım menümü
sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 haş.yumurta
ara 3 kayısı 5 fındık
öğle
3 köfte
1 dlm ekmek
3 kaşık yoğurt
salata
ara yok
akşam
1 kase makarna salatası
1 tatlı 1 tuzlu milföy
1 brd. çay
ara 3 tatlı milföy çayla beraber.
bu hafta yemeklere karşı değilde tatlıya karşı direnemiyorum.
diyetisyenime de söyledim. böyle aşırı yüklenirsen kilo veremeyiz durur etkilenir kilo dedi(
ama ilk haftalarımdaki disiplinim kalmadı.
burada o disiplini tekrar yakalarım umarım. kızlar ara verdi bende ipin ucunu kaçırmaya başladım(
sızler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?