70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ozokuncuğum bugün yiyeceklerimi yazdım bakabilirmisin. 1 aydır patates yemiyorum ve çok canım çektibugün. bende yağsız baharatlayıp fırına verdim ama 4 taneden fazla yemeyeceğim. 3 gündür ağırlık çalışmadım dolayısıyla 100 gram eksilmişim gibi gösteriyo tarı. ama yarın çalışacağım. yarın fazla gösterir tartı. birde spor yapıp zayıflamaya çalışanların diyet listelerine baktım ne yiyolar diye kepek ekmeği 3 yada 4 dilim falan sabah. öğlende 2 akşam 2 dilim. porsiyonlarıda daha fazla

yediklerim 1500 kaloriyi geçmiyo 2300 kaloriye ihtiyacım var yaptığım sporla. demekki mantıken zayıflıyorum tartıda göstermesede fazla. vücudumdaki incelme ve değişiklik gözle görülüyo. sırtımda ve göbek bölgemde fazlalık kaldı. 3 ayda tüm kilolardan kurtulmak ve ince ama kaslı olmak istiyorum. kas hastasıyım

canım artık o eski tip besin piramidi ( karbonhidratı bol olan) geçerliliğini kaybediyor. artık uzmanlardan bazıları her şeyden hemen hemen eşit olarak tüketmek gerektiğini söylüyor ki ben de buna katılıyorum.o yüzden çeşit yemeye çalışıyorum. örneğin günde 1 dilim ekmekten fazlasını yemiyorum o yüzden bana göre akşam yemeğinde yanında patates olduğu için değil sabah ekmek yediğin için o 1 dilim ekmek gereksiz. ama geri kalanla doymam diyorsan çok da büyütülecek bişey değil bence. onun dışındakiler gayet güzel :lepi:

ama sağlıklı kaybetmek istiyorum. hep aynı şeyi yemekten sıkılıyorum. canım çekerse sağlıklı şeylerden azıcık yerim. kaçamak yapmıyorum. onun yerine her akşam televizyon izlerken 1 bardak sütlü az şekerli kahveyle beraber 2 tane portakallı diyet bisküvi yiyorum. böylece çok mutlu oluyorum. diyet psikolojisine girmiyorum. 3 haftadır hiç sağlıksız bişey yemedim diyebilirim. kayınvalidemin hafta sonu günü var. mecbur gideceğim. yağlı poğaçalar hafif gibi gözüküpte kaloride oldukça ağır kekler falan yapacağım mecbur. ama mercimek köfteside yapacağım. yağını en son kendime ayırdıktan sonra koyarım. kendiminkine 1 kaşık diğer misafirlere bayağı yağ koyacağız mecbur. öğlen yemeğinde 1 bardak ayranla yerim. hem lifli, hem karbonhidratlı hemde proteinli. mükemmel bi öğle yemeği.

bu aralar halsizlik ve üşüme oluyo canım bende. ondan. 2 hafta gayet iyidi ama bu hafta farklı.ondan yani zaten ekmekle aram yok.

canım ben kalori hesabı da yapmıyorum zaten bi ara yapmıştım kafayı yicektim delikafadulden benim mantığım hani şu 42 kg veren bayan var ya diyet başarı öykülerinde onunki gibi. yani eskiden bu diyet işleri çıkmadan önce insanlar kalori saymıyorlardı yada daha eskiye gidersek ilk çağlarda insanlar ne yediklerine dikkat etmiyorlardı ve kilo da almıyorlardı neden çünkü doymayı biliyorlardı. biz doymak nedir bilmiyoruz. çevremizde bir çok uyaran var. en basiti tv. tv de ki bir çok reklam yemek abur cubur üzerine. insanın iştahını açıyor. sonra yemek programları vs var bunlar da cabası. artık eskisi gibi bakkallar yerine büyük marketler var ve bu marketlerin de büyük bölümü yiyecek üzerine. çoğunun restorant pastahane bölümleri var. yani biz bu uyaranlara kendimizi yeterince kapatmayı başarırsak ve doyma hissimizi kontrol edebilirsek bu işi başarırız. :teytey:

arkadaşlar bişey tarif edicem ve canım çok istiyor.buğday haşlanıyor ve yoğurda katılıyor hafif tuz konuluyor.bu bu akşam yapsam ve 1 yada 1,5 kase yesem sizce zararlımıdır.ama canım çok çekiyor hatta buğday fazla haşlayacam 2-3 gece akşam yemeği niyetine yesem diyorum

arada olur böyle günler önemli olan ( ki senin de yaptığın bu kaydirigubbakcemile5 ) sofradaki en sağlıklı şeylerden ve miktarını ayarlayarak yemek

bu aralar halsizlik ve üşüme oluyo canım bende. ondan. 2 hafta gayet iyidi ama bu hafta farklı.ondan yani zaten ekmekle aram yok.
ama o üşüme hissini karbonhidratla atamazsın. c vitamini alabilirsin örneğin. ayrıca bitki çayı içiyormusun. vücut direncini çok güzel artırıyorlar. ekinezya ve kuşburnunu tavsiye ederim direnç açısından. bol yoğurt ye ayran iç. yoğurt da direnç açısından iyi geliyor. bol bol sebze meyve ye örneğin sebzelerden kendine salata yap karışık ama miktarı fazla olmasın. ara öğün olarak bunu ye. içine ıspanak kereviz sapı gibi şeyler koy ki vücuduna farklı şeyler girsin ve gerekli olsanı alsın bedenin

çok haklısın canım. aslında bende yapmam kalori hesabı ama arada merak edrim yani. ama şu var ben şuna eminim eski yediklerimi yemiyorum, eskisinden daha çok spor yapıyorum ve sağlıklı olan herşeyden azda olsa yiyorum bu şekilde zayıflayacağıma eminim. bende o öyküyü okudum. motivasyon dolu başarı hikayesi yazıyodu. ben zaten o öyküyü okuyunca başlamaya karar verdim. çok etkili oldu bendede. alışveriş yerlerindeki restoranlara asla gitmiyorum ben. reyonlarda sağlıklı yiyeceklere giderim sağlıksız olanları es geçerim. restoran olarak tek gittiğim yer var oda tavuk şiş yemek şartıyla

canım bence 1 tabak bundan yiyeceğine yanına sebze yemeği de yap. 2-3 kaşık buğdaylı yoğurt ye 4-5 kaşık da sebze yemeği ye hem karnın daha iyi doyar hem daha zinde hissedersin kendini

evet canım ben de öyle bi de ızgara köfteyi dışarda yiyorum benim etle pek aram yok evde yapamıyorum kendim tiksiniyorum biraz kaydirigubbakcemile3 dışarda yiyorum ben de

evet canım ben de öyle bi de ızgara köfteyi dışarda yiyorum benim etle pek aram yok evde yapamıyorum kendim tiksiniyorum biraz kaydirigubbakcemile3 dışarda yiyorum ben de

canım ben ete bayılırdım ancak şu 3 haftadır resmen tiksindim yani. sadece köfte, balık ve tavuk eti yiyebiliyorum. kuzu et yemeği yerdim artık eşime pişirirken kokusundan tiksiniyorum. köftede yağsız pişecek. yağlı oluncada midem bulanıyo. ton balığının bile yağı iyice süzülecek ağzıma yağ tadı gelmeyecek yoksa onuda yiyemiyorum. ama fındık fıstık falan azda olsa yiyorumki yağ alabileğim. sebze yemeklerimede 1 kaşık koyuyorum fazla belli olmuyo ama yağ tadını hissedersem onuda yiyemiyorum yani

birde ben eskiden beridir yoğurt sevmem asla. aylarca yemesem aaramazdım. yoğurt süt yemiyodum. özellikle yoğurt hiç yemezdım. dolayısıyla proten az geliyodu ve calsiyumda az olunca kas çalışıyodm ama biyandanda kaslarım eriyodu. ama bu sefer yani yoğurda olan düşkünlüğümü anlatamam. tabak tabak yesem bıkmam. çok canım yoğurt çekiyo. yemekten çok yoğurt yiyeceğim için seviniyorum. günde öğünde 1 bardak yiyorum. belkide en büyük diyet yardımcım yoğurt

yoğurtcokacimcoook yoğurtcokacimcoook. en sevdiğim yiyecek oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…