canım zaten haftalık verdiğinle listede sıralama yapılıyor
toplamda verdiğinin bize bi zararı yada yararı yok
haksızlık olmaz yani
bence listede ol yine
sayımız artsın çok azız
gonderdim canim bildirimini, ay spora baslicak olman cok guzel canim. 100 lirami ay hic bisey degil hemde yillik.
keske benimde boyle bi sansim olsa her oglen giderim valla. ben gecen sana evdeyken sadece 4 ay gidebilmistim simdi ise basladim anca cocuklara kosturuyom .
canım ben gönderdim hasrete mj,,yalnız yine yanlışlıklar vardı düzelttim bu şekilde olucaktı...
aman allah korumuş geçmiş olsun canım,,nazarmı var neayy kızlar allahım gunah yazmasın ama suaralar hastalık hastası oldum heralde ya
hep sırt agrım vardı bılıyorsunuz
2gun once dusa kabının camı ustume patladı
ellerım felan kanadı hep
dunden berı belım
sımdıde nugget yedım mıgdem bır hos oldu
ayy kocıste dıcek ne nazlı cıktın he dıye
Bence de büyük şans, değerlendirmeliyim artık bunu değil miteşekkür ederim buarada
Teşekkür ederim canımm, ben bütün aldıklarımı toplam gelen diye düşünmüştüm, ama böylesi daha mantıklı tabi, ama sanki toplamda gelen +500 olacak. 75.5tan 76 ya çıktım ya :26:
ayy kızlar allahım gunah yazmasın ama suaralar hastalık hastası oldum heralde ya
ellerım felan kanadı hep
dunden berı belım
gır canım lısteyedediğim gibi cnm ben kimsenin hakkına geçmek istemem.ama başlangıç ve bu cuma arasında 1,6 kilo var.olurmu ki bu kadar hızlı.ben onu demeye çalışıyorum.inanın buraya gelene kadar hiç dikkat etmiyodum yediklerime.zaten 12 gün oldu başlayalı.ve ben dikkat etmeye başlamadan önce doyduğum halde yemeye devam ediyomuşum onu farkettim.diyete başladıktan sonra azalttım ve kızartma hiç yemedim mesela.hamur işi çok az tükettim sadece khvaltıda ekmek yedim.ki ben her sabah patates kızartırdım çok seviyorum çünkü.sırf bunlara dikkat ederek birazda yağ yakıcı çaylarla bu olabilirmi.emin olamıyorum işte.sizin takdirinize kaldım yani.isterseniz girerim listeye.
bende nazar dıye dusundum vallaaman allah korumuş geçmiş olsun canım,,nazarmı var ne
aman dikkat et kendine daha fazla belaya bulaşmaa
ben ne diye 400 yazdıysam
neyse 500 olarak düzeltildi ve hasrete mj gönderildi tekrar saygılarımla
yaslandık mıal benden de o kadar bende bi atamadım üstümden hastalığı dün de bunu konuşuyorduk kuzenle acaba yaşlandıkta ondan mı gitmiyor hastalık üstümüzden diye :26:
HASRETTTTTTTTT
mesaj atamıyorm sana mesaj gönderebılmem ıcın 50 adet mesajımın olması gerekıyormus.burdan alabılırsen sevınırm canım bıldırımı..
bu arada bence kendını nefesi kuvvetli bırınıne nazar okut...cok cok gecmış olsnnnn
Arkadaslar beni de araniza alir misiniz?
derdimi anlatmışım da bıldırımı eklemeyı unutmusum
başlangıç:72
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
giden:300 g
toplamda giden:3.3
hedef:66
hoşgeldin canım aldık gitti aramıza
Tesekkür ederim canim ben antienne 29 yasindaym evliyim bi de kilomu ve hedefimide yazayim da tam olsun
Boy152 cm
Kilo 74
Hedef 60 simdilik insallah:)))
Tesekkür ederim canim ben antienne 29 yasindaym evliyim bi de kilomu ve hedefimide yazayim da tam olsun
Boy152 cm
Kilo 74
Hedef 60 simdilik insallah:)))
ivitt:114::114::114::114::114::114::114::114::114:abowww kiz ne yaptin boyle, madem pisman olmadin sonuclarina katlanicaksin o zaman
tebrik ederim tatlimherkese hayirli cumalar kizlar
bende bildirimimi yapayim
baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 72.5 kg
bu hafta : 71.9 kg
giden : 600 gr
toplamda giden : 6.9 kg
hedef : 60 kg
ne oldum degil ne olacagim dicekmisim hasretcimmmBen aslind burdayim canimda hem yilbasi h3mde rahatsizkigim eklenince gelemedim kuusra bakmayin
Saol canimcim
Gecen haftadan kalma bir hasret goruyorum :)
yillik 100 liraBildirimi yapıyorum, hala 50 mesaj olmamış, biri benim yerime hasretttte gönderirse sevinirim :26:
başlangıç:75.5
geçen hafta: 74.8
bu hafta:76
giden:-----
toplamda gelen:1.200
hedef:65
Yılbaşı filan değil, haftasonundan beri coşmuş durumdayım, bir de regl olacağım davul gibi şiş hissediyorum, tartı da gösterdi bunu sağolsun!
Amaaa spora başlıyorum, işyerimin karşısında Hanımlar Lokali diye bir yer var, sadece bayanlara özel bir spor salonu var, pilates aerobik seansları var. Hem de yıllık 100 lira.
Öğle arasında, iş çıkışında filan giderim diye düşündüm, bakalım kayıt olacağım en kısa zamanda
canm sen normalde de aksam 7-8den sonra bisiyler yiyor muydun:26:KİLO BİLDİRİMİİ
başlangıç:61.9
geçen hafta:60
bu hafta:60.4
gelen:400
toplamda giden:1.500
hedef:58
geçen cuma 27.12.2013=60
28.12=61.1
29:12=61.2
30.12=61.1
31.12=60.7
01.01=60.1
02.01=60.1
03.01=60.4
ben anlamadım yaa çok moralim bozuk,hergün akşam yemeği yedim fazlada yedim eksi çıkıyodum bazen,
dün akşam yemeği yemedim,onun yerine kurabiyeyle çay yedim içtim,17 de,,
ama saat 22 gibi eşim akşam yemeği yemediği için pişman oldu ve başım dönüyo 2d.yağ sürüver bari dedi,bende çocuklarla birlikte bikaç dilim ekmek gevretip yağ sürdüm yarım dilim kadar ben yedim dayanamadım,sonrasında yine kurabiye meyve ve çekirdek artı çay içtim 23e geliyodu saat,,bu kadar etki edermiyaa,çok üzüldüm moralim sıfırlandıı...eşime çok kızgınım perşembeleri bari benim için şu çekirdeği meyveleri yemese olmaz sanki
ay hep beraber minecimmm,liste birinciligini paylasalimmm
senin nezaman doğum günün?
bende oğlak burcuyum
12si benim doğum tarihim
aynen canım biz sevgiliyken bizimkide öyleydi çok ilgilenmeyi sevmiyorlar zaten öyle iltifatlar, komplimanlar onlara göre değil
biraz duvar gibi oluyorlar ama bende öyle olduğum için sorun olmuyor
bende çok çektim ama kıyamıyorduda
ben sık arardım napıyorsun derdim yarım saat önce napıyorsam onu yapıyorum derdi
ama şimdide işim olmasa aramam bütün gün
tebrikler canım
geçmiş olsun benimde regl geldi gelecek
sen çabucak verirsin
haftaya 1. olursun hatta
sıkma canını
evet toparlanmamız lazım canım
ne güzel gitmiş tebrikler
bende 2 haftadır cozutuyorum hemde :26:
bence hiçte canını sıkma
geçen haftada hep artıyken eksi olmuştun haftayada hızlıca verirsin
zaten kilon yok koruma dönemisin gibi düşün
ay ben bile üzülmedim kız hiç ilerleyemiyorum
az gelmis yaaa,sukret halineselam kızlar
bende artıyım yine
2 haftadır hiç dikkat etmiyorum
spor yapmasam 75i bulmuştum sanırım
başlangıç: 68,2
geçen hafta:66,7
bu hafta: 67,1
gelen 400
toplamda giden 1,100
hedef 60
bence 73 olsunbaşlangıç:73
geçen hafta:71.4
bu hafta:71.4
giden:0
toplamda giden:0
hedef:60
hasretcim topikdede yazdım.bunun kararını siz kızlara bırakıyorum.benim evimde normal baskülüm vardı 23 aralıkda başladım burda.en son digital tartıyla 5 kasımda 72.9 gelmiştim hatırlıyorum.buraya başladığımda tartılma şansım olmadı pek.o yüzden 73 dedim bende.ama 31 aralıkda digital baskül aldım ve 1 ocak sabahı tartıldım 71.4 geldim.bu sabah tartıldım 7ine 71.4 geldim.ama dün sabah 71.1 dim.yani ben şimdi listeye dahil edilsem başlangıçtan bu yana 1600 gr kilo vermiş oluyorum.sıkı menüler yayınlamadığımı görüyosunuz :) ben o yüzden listeye girersem sizlere haksızlık olacağını düşünüyorum.o yüzden affınıza sığınarak bu hafta sanki yeni başlamış gibi muamele görmek istiyorum.yani;
başlangıç:71.4
hedef:60
bunlar benim başlangıç kriterlerim olsun.ne dersiniz??
ay caniim,nazar duasi okusun annen..yeni gelinsin goze mi geldin acaba:26:ayy kızlar allahım gunah yazmasın ama suaralar hastalık hastası oldum heralde ya
ellerım felan kanadı hep
dunden berı belım
yalniz degilsin yilbasizede arkadasimbaşlangıç: 69,7
geçen hafta: 68,7
bu hafta:69,9
gelen: 1200gr
toplamda gelen:200gr
hedef:65
Yılbaşında o kadar yedikten sonra böyle bir sonuç bekliyordum...
Haftaya telafi edicez artık yapıcak bişi yok
tebriklerderdimi anlatmışım da bıldırımı eklemeyı unutmusum
başlangıç:72
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
giden:300 g
toplamda giden:3.3
hedef:66
tabi canim,hosgeldinArkadaslar beni de araniza alir misiniz?
ya yiyodum ama bu seferki tuhaf geldi,sonuçta akşam yemek yemedim kurabiye yerim diye,kurabiye yedim tamam ama 22 gibi dediklerimi yedim sadece artıda çıkmamın sebebi olmaması lazım neki onlarcanm sen normalde de aksam 7-8den sonra bisiyler yiyor muydun:26:
Kilo bildirimi
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün sabah 74.5 acele tartildim ama
Fark +++ 1.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?