70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım zaten haftalık verdiğinle listede sıralama yapılıyor
toplamda verdiğinin bize bi zararı yada yararı yok
haksızlık olmaz yani
bence listede ol yine
sayımız artsın çok azız

dediğim gibi cnm ben kimsenin hakkına geçmek istemem.ama başlangıç ve bu cuma arasında 1,6 kilo var.olurmu ki bu kadar hızlı.ben onu demeye çalışıyorum.inanın buraya gelene kadar hiç dikkat etmiyodum yediklerime.zaten 12 gün oldu başlayalı.ve ben dikkat etmeye başlamadan önce doyduğum halde yemeye devam ediyomuşum onu farkettim.diyete başladıktan sonra azalttım ve kızartma hiç yemedim mesela.hamur işi çok az tükettim sadece khvaltıda ekmek yedim.ki ben her sabah patates kızartırdım çok seviyorum çünkü.sırf bunlara dikkat ederek birazda yağ yakıcı çaylarla bu olabilirmi.emin olamıyorum işte.sizin takdirinize kaldım yani.isterseniz girerim listeye.

Bence de büyük şans, değerlendirmeliyim artık bunu değil mi teşekkür ederim buarada

canım ben gönderdim hasrete mj,,yalnız yine yanlışlıklar vardı düzelttim bu şekilde olucaktı...

Teşekkür ederim canımm, ben bütün aldıklarımı toplam gelen diye düşünmüştüm, ama böylesi daha mantıklı tabi, ama sanki toplamda gelen +500 olacak. 75.5tan 76 ya çıktım ya :26:

aman allah korumuş geçmiş olsun canım,,nazarmı var ne
aman dikkat et kendine daha fazla belaya bulaşmaa

ben ne diye 400 yazdıysam
neyse 500 olarak düzeltildi ve hasrete mj gönderildi tekrar saygılarımla

Son düzenleme:

al benden de o kadar bende bi atamadım üstümden hastalığı dün de bunu konuşuyorduk kuzenle acaba yaşlandıkta ondan mı gitmiyor hastalık üstümüzden diye :26:

başlangıç: 69,7
geçen hafta: 68,7
bu hafta:69,9
gelen: 1200gr
toplamda gelen:200gr
hedef:65

Yılbaşında o kadar yedikten sonra böyle bir sonuç bekliyordum...
Haftaya telafi edicez artık yapıcak bişi yok

ara öğünüm kızlar ,,

5i biyerde çayım(kendim yapıyorum),küçük yeşil bi elmam ve 6 tane hünnabımafiyet olsun bana azcık midem çalışsın

Eki Görüntüle 917909

dünkü ara öğünümde devamlı alttakiler vardı,, yaptığım tam b.unuyla kurabiyem ve siyah şekerli çay,şimdi aramı 5i biyerdem elmam ve 6 tane hünnabım var afiyet olsun bana yicem şimdi :)bidaha o kurabiyeleri yemekmi aman aslaaa...

Eki Görüntüle 917915

gır canım lısteye

aman allah korumuş geçmiş olsun canım,,nazarmı var ne
aman dikkat et kendine daha fazla belaya bulaşmaa

ben ne diye 400 yazdıysam
neyse 500 olarak düzeltildi ve hasrete mj gönderildi tekrar saygılarımla
bende nazar dıye dusundum valla
al benden de o kadar bende bi atamadım üstümden hastalığı dün de bunu konuşuyorduk kuzenle acaba yaşlandıkta ondan mı gitmiyor hastalık üstümüzden diye :26:
yaslandık mı

HASRETTTTTTTTT

mesaj atamıyorm sana mesaj gönderebılmem ıcın 50 adet mesajımın olması gerekıyormus.burdan alabılırsen sevınırm canım bıldırımı..

bu arada bence kendını nefesi kuvvetli bırınıne nazar okut...cok cok gecmış olsnnnn

derdimi anlatmışım da bıldırımı eklemeyı unutmusum

başlangıç:72
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
giden:300 g
toplamda giden:3.3
hedef:66

Tesekkür ederim canim ben antienne 29 yasindaym evliyim bi de kilomu ve hedefimide yazayim da tam olsun

Boy152 cm
Kilo 74
Hedef 60 simdilik insallah:)))

bende 25 yaşında evli iki çocuk annesiyim memnun oldum,bende neredeyse 80 kiloydum buraya geldiğimde 56ya kadar indim burası sayesinde,burası cidden insanı motive ediyo,seninde kilon boyuna göre baya çokmuş ,hemen vermeye başlaman gerek ilk başlarda çabuk inmeye başlarsın zaten,dahada hırslanır bütün kilolarından kurtulursunyeterki iradeni bozma ve burayı bırakma tek tavsiyem bu,kilo çizelgeni hazırlayabilirsin insanı motive eden bi diğer unsurda o bence,,bol iradeler sana

Tesekkür ederim canim ben antienne 29 yasindaym evliyim bi de kilomu ve hedefimide yazayim da tam olsun

Boy152 cm
Kilo 74
Hedef 60 simdilik insallah:)))

bu arada hasrett arkadşımıza bildirimini göndermeyi unutmaa...listeye girmen için bu zorunlu

abowww kiz ne yaptin boyle, madem pisman olmadin sonuclarina katlanicaksin o zaman
ivitt:114::114::114::114::114::114::114::114::114:

herkese hayirli cumalar kizlar
bende bildirimimi yapayim

baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 72.5 kg
bu hafta : 71.9 kg
giden : 600 gr
toplamda giden : 6.9 kg
hedef : 60 kg
tebrik ederim tatlim
Ben aslind burdayim canimda hem yilbasi h3mde rahatsizkigim eklenince gelemedim kuusra bakmayin

Saol canimcim

Gecen haftadan kalma bir hasret goruyorum :)
ne oldum degil ne olacagim dicekmisim hasretcimmm
yillik 100 lirabedava canim,hic kacirmaa
canm sen normalde de aksam 7-8den sonra bisiyler yiyor muydun:26:
ay hep beraber minecimmm,liste birinciligini paylasalimmm
selam kızlar
bende artıyım yine
2 haftadır hiç dikkat etmiyorum
spor yapmasam 75i bulmuştum sanırım

başlangıç: 68,2
geçen hafta:66,7
bu hafta: 67,1
gelen 400
toplamda giden 1,100
hedef 60
az gelmis yaaa,sukret haline
bence 73 olsun
ay caniim,nazar duasi okusun annen..yeni gelinsin goze mi geldin acaba:26:
başlangıç: 69,7
geçen hafta: 68,7
bu hafta:69,9
gelen: 1200gr
toplamda gelen:200gr
hedef:65

Yılbaşında o kadar yedikten sonra böyle bir sonuç bekliyordum...
Haftaya telafi edicez artık yapıcak bişi yok
yalniz degilsin yilbasizede arkadasim
derdimi anlatmışım da bıldırımı eklemeyı unutmusum

başlangıç:72
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
giden:300 g
toplamda giden:3.3
hedef:66
tebrikler
Arkadaslar beni de araniza alir misiniz?
tabi canim,hosgeldin

Merhaba hepinize
Geçmişe bakamadim hemen menumu yazayim
Sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5zeytin
1has.yumurta
1 Brd cay

Ara 3kayisi 5 findik

Öğle
1 dlm ekmek
Cacik

Ara
3kayisi

aksam
Salata ve et döner sadece etinden

Ara
Bol cay ve birkaç kaju

Kilo bildirimi yazdim kayboldu ama ya
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün acele tartildim 74,5
Fark +++ 1,200
Toplam giden 6 kg

canm sen normalde de aksam 7-8den sonra bisiyler yiyor muydun:26:

ya yiyodum ama bu seferki tuhaf geldi,sonuçta akşam yemek yemedim kurabiye yerim diye,kurabiye yedim tamam ama 22 gibi dediklerimi yedim sadece artıda çıkmamın sebebi olmaması lazım neki onlar
oyüzden canım sıkıldı yoksa normalde arada bir akşam yemekten sonrada bişeyler yiyoruz eşim yiyince malum yemezsem olmaz

Kilo bildirimi
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün sabah 74.5 acele tartildim ama
Fark +++ 1.200

ilk bildiriminmi canım,,eğer öyleyse hasrett arkadaşımıza özel mj göndermen gerek,

başlangıç
hedef olarak

eğer geçen cuma ilk bildirimini zaten yaptıysan hasrett'e
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden veya gelen
toplamda giden
hedef olarak bildirimini göndermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…