70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nazar mi degdi sanaodem olabilir canim,ben de dun 61,3 kg cikmistim..bu sabah ciktim tartiya 60,3 olmusum

canım ödem olucanı sanmıyorum çok su içtimbilmiyorum tabi
neyse bugün moralim düzeldiii,gelen hemen terkediyo allahtan bizi dimi

bugün tartıda 500gr eksideydim dün akşam epey yememe rağmen çok mutlu etti bu beni,,akşam 17.15 te yemek yemiştim,
bugün pazar alışverişi yaptık,market alışverişide yaptık anca gelebildik,eşim eniştesigili arabaları olmadığı için bizim arabayla başka şehre götürmeye gidiceği için yemeği orda yicem ben,sen kafana göre takıl dedi,bende şimdi çocuklara makarna yapmıştım ondan bi tabak yoğurtlayıp yiycem okadar,,geç oldu farkındayım ama yapcak bişey yok çok açım,2 tabak bile yiyebilirim

:124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 919106

Bizde de saat geç olunca tv sesi kisilir konuşurken bile yüksek sesle konhsmazdik ama sen ne kadar dikkat edersen et, komşuluk hakkı de herkes senin gibi düşünceli olmuyor. Allah sana sabır versin ne diyelim.

son 2 haftadır tatlılar başta olmak üzere her şeyi yiyorum.
bu hafta diyetisyende 1 kilo vermiş çıkmıştım ama onu bile 2günde hemen geri aldım
şimdiş 74.5 oldum
of yaaaa
ilk 5 hafta kaçamaksız süper geçmişti. şimdi o tutmalarımın acısını çıkarıyorum sanki.
bana bişey söyleyin

merhaba arkadaşlar çokk uzun zaman oldu buralara gelmeyeli
eee buraya gelmezsem kilolarda gelir yapışır üzerime
hazır grip sayesine 2 kilo vermişken
hazır böyle az yemek yeme metotuna alışmışken
dedim ha gayret ptty KALK PTTY ZAYIFLA PTTY OLACAK PTTY DEDİM
VE SON KARARIMI VERDİM HELE Kİ BİR DEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kendimi dahada gaza getirmek için
kocişime kendim bir teklifte bulundum
tartıda 60 kiloyu gördüğümde bana çok büyük bir evlenme teklifi edeceksin dedim
evliyiz şu anda ama kaçarak evlendiğimiz için bazı şeyler sankim içimde kaldı ve kendimce böyle bir iddiaya girdim eşimle
ve kabul etti ama dedim böyle çok sevdiğini gösteren afilli bişi olucak hatta herkesin duyup göreceği dahi olabilir dedim
TAMAM DEDİ KABUL ETTİ VE BEN BU HIZLAA KESİNLİKLE ZAYIFLAYACAĞIMA İNANIYORUM

BURDA SİSTEM NASIL UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ FORUMA DEĞİŞİKLİK VARMI ESKİDEKİ GİBİMİ HERŞEY KIZÇELERİM

ÖZLEDİM BU ARADA MUHABBEİTNİZİ ,UMARIM HEP FORUMDA DÜZENLİ KALARAK ŞU KİLOLARDAN KURTULURUZ

neden yedinki cnm bnm
o kadar vermişsin bak kiloyu
değdimi şimdi
o tatlıların başına geçince şöle düşün
ben bunu yersem elime ne geçicek
bana artı olarak döönücek bugüne kadar yedim zaten
bundan sonra yediklerim içimde ordakilerle idare et de kendi kendine
ve eline aldığın tatlıyı geri koymayı bil
onu dokunup geri bıraktığında ve o gün içinde yemediğin sürece
inanki kendi azmine şaşırıp sevineceksin ve dahada azimleneceksin
şimdi yedim diye tekrar yemeyi düşünme
tmm yedinmi bırak o andan sonra yeme o andı geçti bitti bi daha olmayacak de ve yoluna devam et 1 hafta boyunca sürekli tatlı yemek olmaz tmm

bak burdaki kızçeler sonra saç çekerler kovalarlar öyle özelllikleri vardr
şahsen eskiden öyle yapıolardı ona göreee

çizelgemide yaptımm
kocişe uygun bir çizelge yaptım ben zayıfladıkça paralar bana doğru akacak

bu arada o kiloya ulaştığımdada alışveriş konusunda limit dahada yükselecek o konudada anlaştık

anlıycanız herşey benim zayıflamama bağlı :18::18::18:

bazen kızıyorum ama evliliğimiz zayıflamayamı bağlı aradaki sevgimize bağlı değilmi diye düşünüyorum
olsun diyorum sonrada yoksa benim başka türlü hırsa geleceğim yok .

yoksa evliliğimizde sevgimizde saygımızda sadakatimizde aşkımızda sonsuz eminim şüphem yok

ama işte hırssssssss yapmak için birşeylerin beni tetiklemesi gerekliydi
iyi oldu bu iddia

ZAYIFFFFFLIYORRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!

kızlar okadar ugrastım tablo ıcın yapamadım

Cnm ben yeni geldim buranın eskilerindendim bir dönem hatırlıyorsundur muhakkak benide bir ara bayaaa inmiştik 65lere kadar

tablo işi zor bence ,şahsen forumda pc ile bilgili olan kişi yapsa bu tabloyu daha doğru olmazmıki yani gönüllü bir kişi olabailir mesela(eskiden böyleydi)

biraz geçmişe baktım ama format değişmiş listenin en altında olan kişi tabloyu yapmalı die ,açıkçası bu yazıyı görünce tırstım eğerki olurda bir gün o listenin sonunda ben olursam nasıl yaparımki tablo die

bence tablo yapmaya gönüllü bir kişi yoksa bile forumda, o hafta cuma günü kilo bildirimi yaparken önceki kilo bildirimi yapan kişileride alıntılarsak liste haline dönüşmüş olur önemli olan burda herkesin ne kadar kilo verdiğini görmek zaten herkes böylece sırasınıda kendi bulur aaa ben herkesin içinde daha iyi zayıflamışım falan filan die kendini hırslandırabilir .yoksa 1. olmakmış 2. olmakmış hiç önemi yookki önemli olan kendimizdeki kilo verimimiz ,benim şahsi düşüncem bu katılan olabilir katılmayanda olabilir

ama ben kendimi biliyorum o tabloyu ben biraz zor yaparım dahi demiyeyim YAPAMAM Çünkü pc bilgim bu kadar geniş değil ,yapanlarada Allah razı olsun ellerine kollaarına sağlık çok teşşekkür ederimmmm emeklerine

hatırlıyorum senı canım hatırlamam mı
nasılsın
evet tablo konusunda aynı gorusteyız
ınan 1 saattır ugrasıyorum ve olmadı aglayacaktım sınırle
lıste yapma muhabbetı oldugu ıcın bırdaha gırmeyecegım zaten lısteye
affedın kızlar benı yapabılen bırını bulursam yaptırcam

iyiym cnm benim ne olsun işte bir iddiaya girdim hayırlısıyla onu kazanmak için acilen zayıflamam şarttttt

sakın üzme tatlı canını ,bence burda çok büyük bir sorumluluk bu tablo yapımı
benim dediğim gibi alıntı yapmak en kolayı ve herkesin kafasının rahat edeceği bir durumdur muhakkak
açıkçası bu liste yapma olayını duyunca bende listeye girmeme kararı verme aşamasındaydım :18::18::18:

eminim burdaki tüm kişiler durumu anlayışla karşılaacaktır bu kadar ağlanılacak bir durum değil cnm benimm altı üstü bir tablo ama zor bir tablo bunu herkes biliyor menüleri paylaşalım bildiirmleri yapalım zayıfladıkmı ona bakalım zaten herkes biirbirini az çok tanıo her cuma bildrimleride okuyor ne kadar zayıfladığımızıda görüyoruz bu şekilde daha neyin tablosundayız bizzzzzz

Zayiflarsin ins zayiflariz yani :) yaa yanlis anlasilmak istemiyorum ama ben su uapsin bu yapsinda demiyorum sadecebtablo kalkmali diyorum sen gibi yada dedigin gibi GÖNÜLLÜ BIRI yapmali birde inanin hic vaktim yok bunu soyluyordum zaten

hoşgeldin canım tekrar hatırlıyorum seni bende,,kaç kiloyla ayrılmıştın canım onu hatırlamıyorum,,çok kilo aldınmı
iddaa konusunda tecrübeliyim hatırlarsan,gerçi sonu hüsran oldu benimki gıcıklık yaptı sonunda ama neyse hırslanmak güzeldi...

kızlar okadar ugrastım tablo ıcın yapamadım

hasretcim ben yapabilirim tabloyu istersen,,zamanında çok tablo yaptım burda ben gönüllü olabilirim,,üzme canını,,
senden istediğim mj kutundaki bildirimleri özel mjla bana göndermen ben hallederim...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben düşündümde gerçekten bu tablo işine bulduğumuz çözüm saçmaydı,,şöyleki şuraya bakın kaç haftadır hemen hemen herkez listenin en altında kalmaktan ve tabloyu hazırlamaktan

korktuğu için listeye girmek bile istemediler,,çok kez şahit oldum bu konuya,,
kiminiz çalışıyosunuz vakit olmuyo,kiminiz evdesiniz tablo yapmayı bilmiyor,bu böyle olmıycak eminim,demem oki bir süreliğinede olsa her cuma listeyi ben hazırlayayım,herkezin kafasında bir isim

olsun bana yollansın bildirimler,hem kimse üzülmemiş olur hemde her hafta listemiz karşımızda olur,,liste bizim için önemli motivasyon açısından biliyosunuz,,

her cuma gece 12ye kadar bildirimler yollansın ben gece yapar yayınlarım listeyi,cumartesi eşimin tatili olduğu için giremiyorum pek nete,ben rahatım evdeyim müsaitim tabloyuda yapmayı biliyorum vaktim bol,ee daha ne olsun kimse korkupta listeye girmek istemiyorum demesin lütfen bu sorunu böylelikle çözmek istedim,,benim fikrim tabi bu kabul edip etmemek size kalmış

Son düzenleme:
Zayiflarsin ins zayiflariz yani :) yaa yanlis anlasilmak istemiyorum ama ben su uapsin bu yapsinda demiyorum sadecebtablo kalkmali diyorum sen gibi yada dedigin gibi GÖNÜLLÜ BIRI yapmali birde inanin hic vaktim yok bunu soyluyordum zaten
aynı fikirlerdeyizzz kuzum illaki biri yapsın demiyorum zaten böyle bişi demeye kimsenin hakkı yok ama aramızdan gönüllü çıkarsa yapabilir çokda dua alır yani bizlerden o gönüllü kişide işi olduğu zaman söyler yapamıycak olursada diğer dediğim metot uygulanabilir (tüm bildirimler alıntılanır)böylece hem forum canlı kalır hem kimse üzülmemeiş olur

valla kuzum en düşük rakamım 65ti burdan giderken istediğim kiloya ulaşamadan ayrılmmıştım :18::18::18:

oooooffff senin idddialar bizimkinden daha kuvvetliydi demi bayaaa çekişmeliydi biliyorum hırsına hayrandım o dönem

yine döndüm aaynı rakama şimdi bir iiddiayla başladık bakalım inş. iyi sonuçlar alırım

heh trendyiimmmmmmmm (tuğbaydı dimi yanlış hatırlamıosam )vallahi süper olurrrr ,inanki ellerine kollarına sağlık şimdiden,verdiğin emek karşısında gerçekten çok dua alıcaksın muhakkak cnm bnm

rica ederim canım ne demek,,benim için büyük zevk,,zaten evdeyim vaktim bol sıkıntı olmaz sanırsam

evet kız tuğbaydım ben unutmamışın

[ı] rica ederim canım ne demek,,benim için büyük zevk,,zaten evdeyim vaktim bol sıkıntı olmaz sanırsam

Evet kız tuğbaydım ben unutmamışın[/ı]

ehheee genelde unuturm isimleri ama hayret ettim şimdi kendime yaş ilerledikçe hafızama daha iyi kaydediyorum sanırım

hasretcim özel msj kutun dolu bende ugrastim simdi silmekde olmaz senin yerine listeyi ekliyorum

hasretlen birlikte yaptigimiz liste kizlar buyrun

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td]nick[/td]
[td]baslangic kilo[/td]
[td]gecen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]giden/gelen[/td]
[td]toplam giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]selibeli[/td]
[td]78,8[/td]
[td]72,5[/td]
[td]71,9[/td]
[td]-600g[/td]
[td]-6,9 kg[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]theolog[/td]
[td]76[/td]
[td]64,1[/td]
[td]63,8[/td]
[td]-300g[/td]
[td]-12,2kg[/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]hasretttt[/td]
[td]71[/td]
[td]72,5[/td]
[td]72,2[/td]
[td]-300g[/td]
[td]+1,2kg[/td]
[td]59[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]cimbomlumuallim[/td]
[td]72[/td]
[td]69[/td]
[td]68,7[/td]
[td]-300g[/td]
[td]-3,3kg[/td]
[td]66[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]svmkuru[/td]
[td]73[/td]
[td]71,4[/td]
[td]71,4[/td]
[td]0[/td]
[td]-1,6kg[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]umay01110[/td]
[td]68,2[/td]
[td]66,7[/td]
[td]67,1[/td]
[td]+400g[/td]
[td]-1,100[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]triendy[/td]
[td]61,9[/td]
[td]60[/td]
[td]60,4[/td]
[td]+400g[/td]
[td]-1,5kg[/td]
[td]58[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]turuncusebo[/td]
[td]75,5[/td]
[td]74,8[/td]
[td]76[/td]
[td]+1,2kg[/td]
[td]+500g[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]AlpMer[/td]
[td]69,7[/td]
[td]68,7[/td]
[td]69,9[/td]
[td]+1,2kg[/td]
[td]+200g[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]minderbob[/td]
[td]63[/td]
[td]59,7[/td]
[td]61,3[/td]
[td]+1,6kg[/td]
[td][/td]
[td]57[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

birinci olan selibeli arkadasimizi tebrik ederiz basarilarinin devamini dilleriz

listede haftaya yer alacak olan arkadaslarimiz
6767,gerbere,anatkh018,antienne,pisluq,Callkusu2,2907anniss,ptty`tir
haftaya hep birlikte çok güzel kilolar vermenizi diliyoruz
hatam olduysa affola

Benide alın bide şu ... Kişiden alıntı olayı nasıl oluyor. Yeni olmak ne zormuş profil resmi bile yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…