Selam kızlar
Hepimiz için inşallah güzel bir yıl olur
Kaç gündür yoğundum giremedim
1 Ocak'ta hedefim 63 kerî görmekti
Maalesef nefsime yenik düştüm olmadı 65.7 yim
Cumadan 1 kg artırayım hatta
Ayrılık kararı alan arkadaşlar dinlenin ve tekrar aramıza gelin lütfen
Sizleri seviyoruz
ayy kızlar allahım gunah yazmasın ama suaralar hastalık hastası oldum heralde ya
hep sırt agrım vardı bılıyorsunuz
2gun once dusa kabının camı ustume patladı
ellerım felan kanadı hep
dunden berı belım
sımdıde nugget yedım mıgdem bır hos oldu
ayy kocıste dıcek ne nazlı cıktın he dıye
Kilo bildirimi yazdim kayboldu ama ya
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün acele tartildim 74,5
Fark +++ 1,200
Toplam giden 6 kg
ayy kızlar allahım gunah yazmasın ama suaralar hastalık hastası oldum heralde ya
hep sırt agrım vardı bılıyorsunuz
2gun once dusa kabının camı ustume patladı
ellerım felan kanadı hep
dunden berı belım
sımdıde nugget yedım mıgdem bır hos oldu
ayy kocıste dıcek ne nazlı cıktın he dıye
dediğim gibi cnm ben kimsenin hakkına geçmek istemem.ama başlangıç ve bu cuma arasında 1,6 kilo var.olurmu ki bu kadar hızlı.ben onu demeye çalışıyorum.inanın buraya gelene kadar hiç dikkat etmiyodum yediklerime.zaten 12 gün oldu başlayalı.ve ben dikkat etmeye başlamadan önce doyduğum halde yemeye devam ediyomuşum onu farkettim.diyete başladıktan sonra azalttım ve kızartma hiç yemedim mesela.hamur işi çok az tükettim sadece khvaltıda ekmek yedim.ki ben her sabah patates kızartırdım çok seviyorum çünkü.sırf bunlara dikkat ederek birazda yağ yakıcı çaylarla bu olabilirmi.emin olamıyorum işte.sizin takdirinize kaldım yani.isterseniz girerim listeye.
başlangıç: 69,7
geçen hafta: 68,7
bu hafta:69,9
gelen: 1200gr
toplamda gelen:200gr
hedef:65
Yılbaşında o kadar yedikten sonra böyle bir sonuç bekliyordum...
Haftaya telafi edicez artık yapıcak bişi yok
derdimi anlatmışım da bıldırımı eklemeyı unutmusum
başlangıç:72
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
giden:300 g
toplamda giden:3.3
hedef:66
Arkadaslar beni de araniza alir misiniz?
Merhaba hepinize
Geçmişe bakamadim hemen menumu yazayim
Sabah
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5zeytin
1has.yumurta
1 Brd cay
Ara 3kayisi 5 findik
Öğle
1 dlm ekmek
Cacik
Ara
3kayisi
aksam
Salata ve et döner sadece etinden
Ara
Bol cay ve birkaç kaju
Kilo bildirimi yazdim kayboldu ama ya
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün acele tartildim 74,5
Fark +++ 1,200
Toplam giden 6 kg
canim benimde oyle ya bende kendime hedef koymustum koseden de olsa 62.9 da olsa 62 yi gorcem diye ama ders sinav derken yogunluk vardi tartilamadim. bugun bildirim icin tartildim ama hedefime varamadim, insallah 2014 de butun hedefler hayaller en hayirli sekilde gerceklessin insallah
ayyy canim gecmis olsun, hasretcim bu yaz trdeyken ayni sey benim basima geldi, oglumu dusakabinde yikiyordum, o icinde ben disindaydim, kapilar da acikti dogal olarak tam arkami dondum havlu almak icin sonra pat diye cam kapilar patladi, ogluma bana yapisti cam kirintilari ama cok kotuydu, ilk defa basima geldi ama rabbim korusun tekrarindan
canim bildirim su sekilde yapiliyor,
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
giden veya gelen
toplamda giden veya gelen
hedef kilo
kizlar bugun toplantim vardi ancak gelebiliyorum, bende bildirim yapayim
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 64.1 kg
bu hafta: 63.8 kg
giden: 300 gr
toplamda giden: 12.2 kg
hedef; 55 kg
hasret simdi msj atiyom insallah gec kalmamisimdir.
BENİ ZATEN BU HAVALAR MAHVETTİ demiş şair...
BİZİ ZATEN YILBAŞI MAHVETTİ KIZLAR..YENİ YIL GİRERKEN İYİYDİ DE ŞU BASKÜLLER OLMAYAYDI DAHA İYİ OLURDU SANKI...:)
saol cnım sen yarında yaz buraya benı unutma dıyeHASRETTTTTTTTT
mesaj atamıyorm sana mesaj gönderebılmem ıcın 50 adet mesajımın olması gerekıyormus.burdan alabılırsen sevınırm canım bıldırımı..
bu arada bence kendını nefesi kuvvetli bırınıne nazar okut...cok cok gecmış olsnnnn
hosgeldın canımArkadaslar beni de araniza alir misiniz?
bende fena korktum canımcanim benimde oyle ya bende kendime hedef koymustum koseden de olsa 62.9 da olsa 62 yi gorcem diye ama ders sinav derken yogunluk vardi tartilamadim. bugun bildirim icin tartildim ama hedefime varamadim, insallah 2014 de butun hedefler hayaller en hayirli sekilde gerceklessin insallah
ayyy canim gecmis olsun, hasretcim bu yaz trdeyken ayni sey benim basima geldi, oglumu dusakabinde yikiyordum, o icinde ben disindaydim, kapilar da acikti dogal olarak tam arkami dondum havlu almak icin sonra pat diye cam kapilar patladi, ogluma bana yapisti cam kirintilari ama cok kotuydu, ilk defa basima geldi ama rabbim korusun tekrarindan
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
giden veya gelen
hedef kilo
bılmem kı nasıl oldu neden oldu acabahayirdir ins canim ya nazarami geldin ne kendi kendinede okuyabilirsin canim. kabinin cami nasil patliyor ya neden oluyor acaba???
gir canim gir listeye ne olucak sanki
canim sen oglen hic bisey yememissin???? 1 dilim ekmek ve cacikla olumu
haklisin canim
hoşgeldin canım aldık gitti aramıza
bende 25 yaşında evli iki çocuk annesiyim memnun oldum,bende neredeyse 80 kiloydum buraya geldiğimde 56ya kadar indim burası sayesinde,burası cidden insanı motive ediyo,seninde kilon boyuna göre baya çokmuş ,hemen vermeye başlaman gerek ilk başlarda çabuk inmeye başlarsın zaten,dahada hırslanır bütün kilolarından kurtulursunyeterki iradeni bozma ve burayı bırakma tek tavsiyem bu,kilo çizelgeni hazırlayabilirsin insanı motive eden bi diğer unsurda o bence,,bol iradeler sana
kaç zamandır takip etmeye çalışıyorum ama bazen yetişemiyorum hızınıza.. (küçük bir oğlum var onun etkisi de olabilir) her cuma günü bildirim mi yapıyorsunuz?bana işleyiş hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz rica etsem? ben diyet uygulayamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum sadece..(emzirdiğim için)
k.bakmayın ablalarım boyu yazmadım 162
kızlar gunaydın
topıge kılo yazan arkadaslar lutfen dıger arkadaslardan bana msj atmalarını rıca edın
dedıgım gıbı ılkdefa yapacagım ıcın ve aslında zamanım yok ınanın lıste yapmaya
bırde topıge gırıp bıldırım aramam dahada zor olur benım ıcın
lutfen kızmayın bana
bugun yapmaya calısacagım lısteyı
dediğin gibi tek başına olunca devam ettirmek zor oluyor.umarım birlikte istediğimiz kadar sağlıklı şekilde zayıflayabilirim.msj sayısı 50 olmadığı için özelde msj yazamıyorum o yüzden buraya yazmayı uygun gördüm.
yaşım: 27
boy: 1.55 cm
başlangıç: 75,7
geçen hafta: 71,3
bu hafta: 72,9
fark: 1,6
hasret sana msj atamıyorum:26:
kahvaltı
1 dilim ekmek
7 zeytin
kk peynir
4 acıbiber
5-6 dilim kızarmış sucuk
öğle
3 tane kepeklş grissini(acukayabandıra bandıra yedim)
yarım lt lik bardaklarla bi brdk ayran
ara
bi elmalı kurabiye
akşam
tavuk çorbası
ıspanak
yoğurt
sonra misafirliğe gittik orda çayın yanında 2 kurabiye yedim çok ısrar ettiler ye ye diye.hiçde sevmem ısrarı.bi avuca yakında çekirdek
ve sonuç az önce tartıldımö artıdayım(( 800 gr bide (((
canım ben atayım msjını ama başlangıç ve hedef kilonu yazmalısın ilk haftan diye başlangıcını 71.3 olarak alcam hedefin kaç?
nazar mi degdi sanaya yiyodum ama bu seferki tuhaf geldi,sonuçta akşam yemek yemedim kurabiye yerim diye,kurabiye yedim tamam ama 22 gibi dediklerimi yedim sadece artıda çıkmamın sebebi olmaması lazım neki onlar
oyüzden canım sıkıldı yoksa normalde arada bir akşam yemekten sonrada bişeyler yiyoruz eşim yiyince malum yemezsem olmaz
ilk bildiriminmi canım,,eğer öyleyse hasrett arkadaşımıza özel mj göndermen gerek,
başlangıç
hedef olarak
eğer geçen cuma ilk bildirimini zaten yaptıysan hasrett'e
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden veya gelen
toplamda giden
hedef olarak bildirimini göndermelisin
tebrik ederim tatlimcanim benimde oyle ya bende kendime hedef koymustum koseden de olsa 62.9 da olsa 62 yi gorcem diye ama ders sinav derken yogunluk vardi tartilamadim. bugun bildirim icin tartildim ama hedefime varamadim, insallah 2014 de butun hedefler hayaller en hayirli sekilde gerceklessin insallah
baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
giden veya gelen
hedef kilo
kizlar bugun toplantim vardi ancak gelebiliyorum, bende bildirim yapayim
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 64.1 kg
bu hafta: 63.8 kg
giden: 300 gr
toplamda giden: 12.2 kg
hedef; 55 kg
amaaaan cumaya cok varkahvaltı
1 dilim ekmek
7 zeytin
kk peynir
4 acıbiber
5-6 dilim kızarmış sucuk
öğle
3 tane kepeklş grissini(acukayabandıra bandıra yedim)
yarım lt lik bardaklarla bi brdk ayran
ara
bi elmalı kurabiye
akşam
tavuk çorbası
ıspanak
yoğurt
sonra misafirliğe gittik orda çayın yanında 2 kurabiye yedim çok ısrar ettiler ye ye diye.hiçde sevmem ısrarı.bi avuca yakında çekirdek
ve sonuç az önce tartıldımö artıdayım(( 800 gr bide (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?