70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimde oyle ya bende kendime hedef koymustum koseden de olsa 62.9 da olsa 62 yi gorcem diye ama ders sinav derken yogunluk vardi tartilamadim. bugun bildirim icin tartildim ama hedefime varamadim, insallah 2014 de butun hedefler hayaller en hayirli sekilde gerceklessin insallah

ayyy canim gecmis olsun, hasretcim bu yaz trdeyken ayni sey benim basima geldi, oglumu dusakabinde yikiyordum, o icinde ben disindaydim, kapilar da acikti dogal olarak tam arkami dondum havlu almak icin sonra pat diye cam kapilar patladi, ogluma bana yapisti cam kirintilari ama cok kotuydu, ilk defa basima geldi ama rabbim korusun tekrarindan

Kilo bildirimi yazdim kayboldu ama ya
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün acele tartildim 74,5
Fark +++ 1,200
Toplam giden 6 kg

canim bildirim su sekilde yapiliyor,

baslangic kilo
gecen hafta
bu hafta
giden veya gelen
toplamda giden veya gelen
hedef kilo

kizlar bugun toplantim vardi ancak gelebiliyorum, bende bildirim yapayim

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 64.1 kg
bu hafta: 63.8 kg
giden: 300 gr
toplamda giden: 12.2 kg

hedef; 55 kg

hasret simdi msj atiyom insallah gec kalmamisimdir.

BENİ ZATEN BU HAVALAR MAHVETTİ demiş şair...

BİZİ ZATEN YILBAŞI MAHVETTİ KIZLAR..YENİ YIL GİRERKEN İYİYDİ DE ŞU BASKÜLLER OLMAYAYDI DAHA İYİ OLURDU SANKI...:)

hayirdir ins canim ya nazarami geldin ne kendi kendinede okuyabilirsin canim. kabinin cami nasil patliyor ya neden oluyor acaba???

gir canim gir listeye ne olucak sanki

başlangıç: 69,7
geçen hafta: 68,7
bu hafta:69,9
gelen: 1200gr
toplamda gelen:200gr
hedef:65

Yılbaşında o kadar yedikten sonra böyle bir sonuç bekliyordum...
Haftaya telafi edicez artık yapıcak bişi yok

ehh tabi goturursen hindileri yilbasinda olucagi budur

derdimi anlatmışım da bıldırımı eklemeyı unutmusum

başlangıç:72
geçen hafta:69
bu hafta:68.7
giden:300 g
toplamda giden:3.3
hedef:66

Arkadaslar beni de araniza alir misiniz?

aliriz tabiki canim hosgeldin

canim sen oglen hic bisey yememissin???? 1 dilim ekmek ve cacikla olumu

Kilo bildirimi yazdim kayboldu ama ya
Baslangic 80,5
Gecen pazartesi 30 aralik 73.3
Bugün acele tartildim 74,5
Fark +++ 1,200
Toplam giden 6 kg

anlasilan bu hafta herkes dikkat edicek bari hafta sonu cozutmayalim da biraz toparlanalim

tebrikler canim bende hedefime varamadim amains 2014 de ulasiriz hedefimize,
sanada gecmis olsun canim ins ogluna bisey olmamistir. niye patliyo acaba camlar???

BENİ ZATEN BU HAVALAR MAHVETTİ demiş şair...

BİZİ ZATEN YILBAŞI MAHVETTİ KIZLAR..YENİ YIL GİRERKEN İYİYDİ DE ŞU BASKÜLLER OLMAYAYDI DAHA İYİ OLURDU SANKI...:)

haklisin canim

saol cnım sen yarında yaz buraya benı unutma dıye
valla aklım basımda degıl buaralar
unutmam buyuk ıhtımalle ama
Arkadaslar beni de araniza alir misiniz?
hosgeldın canım
bende fena korktum canım
noldunu anlamadım bıran hemen yuzumu kapadım zaten
allahım kotulerden korusun
bılmem kı nasıl oldu neden oldu acaba
sımdı dusa gırerkene korkuyorum

hoşgeldin canım aldık gitti aramıza

Aslinda gecen sene bu zamanlar burdaydim yine ve 9 kilo vermistim tabi birakinca kilolarda geri geldi:26: simdi insallah tamamen kurtulmak istiyorum. Sen cok guzel vermissin masallah ya bende insallah senin gibi veririm hasret arkadasimiza bildirimi nasil yapacagim mesajla mi yoksa burdan mi onu sey edemedim

Bende katılmak istiyorum kizlar,gecen 2 haftadan beri dikkat ediyordum ne hikmetse 73.5 ten 75.5 e yukselmisim ne hikmetse neyse son 3 gündür dogum günleri ve evlilik yıldönümü fazla kacirdimda ya 2 hafta açlığım+1.5 kilo.2 Ay Sonra görümcenin dugunu var anliyacaginiz acilen ve saglikli sekilde zayiflamak gerek imdatttt

kaç zamandır takip etmeye çalışıyorum ama bazen yetişemiyorum hızınıza.. (küçük bir oğlum var onun etkisi de olabilir) her cuma günü bildirim mi yapıyorsunuz?bana işleyiş hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz rica etsem? ben diyet uygulayamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum sadece..(emzirdiğim için)

hoşgeldin canım...genel olarak gunluk menulelrımızı yazmaya çalışıyoruz.. onaylandığı zamanlarda oluyor eleştrildiği zamanlarda...boylelıkle doğrularımızı yanlışlarımızı goruyoruz ve daha sağlıklı bır şekilde yurutmeye çalışıyoruz dıyetlerımızı...cuma gunu herkes haftalık bıldırım yapıyor ve bır kısı de bunu lıstelıyor. böylelikle de durumlarımızı toplu halde görebılıyoruz. aslında herkes kendı başına da yapabılır dıyetını fakat burda ınsan bır sormluluk yuklenıyor ve bu durum da hemen herkesı olumlu etkılıyor... umarım sende etkılenenlerden olursun..

sımdıden hayırlı olsun

dediğin gibi tek başına olunca devam ettirmek zor oluyor.umarım birlikte istediğimiz kadar sağlıklı şekilde zayıflayabilirim.msj sayısı 50 olmadığı için özelde msj yazamıyorum o yüzden buraya yazmayı uygun gördüm.
yaşım: 27
boy: 1.55 cm
başlangıç: 75,7
geçen hafta: 71,3
bu hafta: 72,9
fark: 1,6

kızlar gunaydın
topıge kılo yazan arkadaslar lutfen dıger arkadaslardan bana msj atmalarını rıca edın
dedıgım gıbı ılkdefa yapacagım ıcın ve aslında zamanım yok ınanın lıste yapmaya
bırde topıge gırıp bıldırım aramam dahada zor olur benım ıcın
lutfen kızmayın bana
bugun yapmaya calısacagım lısteyı

mınecım faceımde profıl fotosu yaptıgım fotoda ne kadar zayıf duruyırum
64.65 ım orada
o halımden eser yok sımdı ona bakıp bakıp gaza gelırım ıns

kahvaltı
1 dilim ekmek
7 zeytin
kk peynir
4 acıbiber
5-6 dilim kızarmış sucuk

öğle
3 tane kepeklş grissini(acukayabandıra bandıra yedim)
yarım lt lik bardaklarla bi brdk ayran

ara
bi elmalı kurabiye

akşam
tavuk çorbası
ıspanak
yoğurt

sonra misafirliğe gittik orda çayın yanında 2 kurabiye yedim çok ısrar ettiler ye ye diye.hiçde sevmem ısrarı.bi avuca yakında çekirdek

ve sonuç az önce tartıldımö artıdayım (( 800 gr bide (((

hasret sana msj atamıyorum:26:

hasret sana msj atamıyorum:26:

canım ben atayım msjını ama başlangıç ve hedef kilonu yazmalısın ilk haftan diye başlangıcını 71.3 olarak alcam hedefin kaç?

menün gayet normal aslında +800 olmana şaşırdım

nazar mi degdi sanaodem olabilir canim,ben de dun 61,3 kg cikmistim..bu sabah ciktim tartiya 60,3 olmusum tebrik ederim tatlim
amaaaan cumaya cok vardengelersin

kizlar kafam zonkluyo
dun aksam ust komsunun misafirleri vardi..cocuklar kosturuyor,kadinlar sohbet ediyor..neyse birazdan giderler dedim ve 11:30 gibi yatmaya gittim..gece 1 :00 oldu, komsunun hic umurunda degil..bende supurge ile vurdum tavana,yeter artik diye bagirdim..komsu da duvara vuruyo ne var diye..bu isanlarin hic mi saat kavrami yoktur..gece 11 olunca benim babam televizyonun sesini bile kisardi,komsulari rahatsiz etmiyelim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…