70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerinize emeğinize sağlık kızlar. güzel temennileriniz için de teşekkür ederim :) canım çok sıkkın bugunlerde ne guzel gıdıyordu kılolar 4 gundur durdu. ustelık dıkkat de edıyorum ama nıye boyle oldu anlayamıyorm. sız neler yapıyordnuz kılo vermenız durdugunda... ne olur akıl verın hakıkaten canımı cok sıkıyor..3 haftam kaldı en az 3 kılo vermem lazım bu 3 haftada ama boyle gıderse pek mumkun gıbı duurmyor

ooo beybi tebrik ederim
Bizde de saat geç olunca tv sesi kisilir konuşurken bile yüksek sesle konhsmazdik ama sen ne kadar dikkat edersen et, komşuluk hakkı de herkes senin gibi düşünceli olmuyor. Allah sana sabır versin ne diyelim.
saol tatlimm
canm tarcinli sut ic ya da meyve parcaciklari,yogurt ve tarcin yiyebilirsin..en kotusu light ya da zero cola ic
hosgeldin tatlimmmm
kızlar okadar ugrastım tablo ıcın yapamadım
canin sagolsun
sagol tubis yaaaa
eline saglik suzimmmmmmmmmmmmmmm

tugbacım cok saol canım bunu ustlendıgın ıcın

benım alt komsumda oyle
bırde ıkısıde mansallah egıtımlıler ama egıtım onlara ters etkı yapmıs
apartmanda neredeyse herkesle problem yasıyorlar
gecen gece 11 de duvar deldır
hersabak onların sesıyle uyanıyoruz
cocukları var cocuklarının sesı cıkmıyor anne babanınkı kadar
ama soyleyecegım bıdahakıne lutfen bıraz anlayıslı olun dıye

canıııım cok saol ellerıne saglıkkk

eline sağlık canım,listenin alt sıralarındayım ben yaaa,hiç yakıştıramadım kendimee
ooo beybi tebrik ederim

saol tatlimm

canm tarcinli sut ic ya da meyve parcaciklari,yogurt ve tarcin yiyebilirsin..en kotusu light ya da zero cola ic

hosgeldin tatlimmmm

canin sagolsun

sagol tubis yaaaa

eline saglik suzimmmmmmmmmmmmmmm
önemli değil canım,,
teşekkürler bu arada gelen hemen iki zıplamada gittiii

Son düzenleme:
kızlar ben yine pes ettim 2 aydır 4 -5 kıloyu alıp alıp vermekten bıktım. kılo verme defterını kapatıp ruhumu dınlendırşcem..
yüreğim daralıyor mutsuzluktan ölcem bu gidişle
1 haftadır cikolata cips makarna allah ne verdıyse yedım..
okadar kosturmaca yuruyus bınıcılık banamısın demıyor madem bende yıycem sımdı o onlarca kılo verenlerde olup da bende olmayan bısıler var galıba
çok kızgın ve küskünüm kendime bu halde devam edemeyeceğim..
arada gelıp bakcam ama sıze

kızlar merhaba ben zayıflama gruplarından 13. takımdan burcu 5 ayda 16 kilo verdim ve bunu 13ç takım sayesinde başardım şu an takımımız biraz durgun ve yine omuz omuza yarışacagımız ve birbirimize destek olacagımız arkadaşlar arıyoruz düşünürseniz 13. takıma bekleriz belkide haftalık listede takımımız ve siz birinci olcaksınız kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler

malesef canim herkes anlayisli degil, benim yan komsumda her gece kari koca tartisirlar bazen dusunuyorum acaba hergun nicin tartisilir :44::44::44::44::44:

hosgeldin canim, ins en kisa zamanda hedefine ulasirsin bide hayaline

canim yapma bunu kotulugu kendine, canin tatli veya abur cubur istedigi zaman cik disari bi dolas veya bi kitap oku kafani dagit dusunme tatliyi

haklisin canim biz hala sac cekiyoruz

listeyi hasret yapamamis sanirim olsun cani sagolsun, genede ugrasmis vakit harcamis, ben listenin kaldirilmasina karsiyim sahsen cunku az cok o liste sayesinde biraz gaza geliyoruz. canim tugba eger senin vaktin oluyorsa yapabiliyorsan sen yap canim hem dedigin gibi liste yapmasini bilmeyen arkadaslarimiz zor durumda kalmamis olurlar. simdiden tsk ederim canim

suzim ellerine saglik canim
tesekkur ederim canim hic birinci olacagim aklima gelmemisti ayyy cok guzel bi duyguymus valla

kilo veren diger arkadslarimida kutluyorum

canim ya niye pes edip bizleri birakip gidiyosun ofkeyle kalkip zararla oturma bari bundan sonra dikkat et fazla yemeyeye gayret et zararin neresinden donersen kar canim dur gitme birakma bizi

bende iki gundur cok kacirdim dun annemler vardi aksam yemeginde sonraasinda cay kurabiye tatli derken bugunde ogleden sonra sinemaya gittik kardeslerimle eve geldim bide arkamdan doner lahmacun falan alip gelmisler oturduk onlarida yedik yarin sabah tartiya cikmaya korkuyorum artik hafta ici toparlamaya calisicam simdi cok yorgunum bi dus alayim yaticam erkenden herkese iyi geceler

günaydıınnlaarr,,

herkez nereye gittii,bugün haftanın ilk günü ve kimsecikler gelmemiş henüz,buraya saat 10.30ta gelipte açılışı benim yapıcam aklıma gelmezdi doğrusuuu

dün akşam free gün ilan ettim pazar olduğu için,akşam 18de yemek yedik,

4 kelebek fırında yaptım
5 bütün biber kızartması bunuda fırında
2kaşık yoğurt
yeşil salata bolca,,

sonrasında 1 tabak cips yedim
1 tabak patlamış mısır(hazır paket)
4-5 avuç çekirdek
mandalina 1 tane ve bitane muz
fanta mandalina gazoz içtim 2 bardak

bukadar sanırım

selam kızlar
geçen sene burda 80 kilodan 74 kiloya düşmüştüm
sonra 75 oldum tabi
şimdi ise 70 allaha şükürler olsun
son 5 kilo boy 170 inşallah doğum sonrası halime döncem
yardımlarınızı bekliyorum yine:)

günaydıınnlaarr,,

herkez nereye gittii,bugün haftanın ilk günü ve kimsecikler gelmemiş henüz,buraya saat 10.30ta gelipte açılışı benim yapıcam aklıma gelmezdi doğrusuuu
sabah görevdeydim tatlım,anca geldimm
yaramasın yawrummmmm

sadece bukadarcikmi canim??? afiyet olsun merak etme bu yediklerin sana + olarak geri donsede sen 1 gunde onu - ye cevirmesini bilirsin

ins son 5 kilonuda verirsin canim

tugbanin dedigi kimsecikler gelmemis bugun topige

hafta nin ilk gunu cok zor oluyor is yerinde insanin hic calisasi gelmiyo

bugunku menumu paylasayim
Sabah : 1 kk peynir + 1dilim ekmek + 3 tane zeytin
ara : yesil cay + 10 tane findik
oglen : 2 yumurta + tomates + salatalik + 1 kk peynir + 2dlim ekmek
ara : yogurt
aksam : yogurt corbasi+ salata

bugunki menum biraz sacma oldu ama valla hic bisey yapasim gelmedi aksam disardan yerim dedim sonra Sabah rejimi dusununce vazgectim kahvaltilik biseyler koydum getirdim.

SELAM KIZLAR
Nasılsınız günlerdir nete girme fırsatım hiç olmadı. Kaç gündür misfirim var.Sonra dışarda falan yedim acayip çozutmuş durumdayım. Yeni yılda çok kalabalıktık birsürü mamalar hazırladım hepsindende götürdüm. Sora misafir geldi yine ben börekleri,pastaları götürdüm. Sonra dışrda yemek yedim .En yenilmecek şeyleri yedim. Sonra tartıda 73 gördüm. Hop ne oluyor dedim toplamya başladım. Bu gün 72 yim.
Sonra Kayınımın düğünü var. Dün kendime çok güzel bir elbise çeket aldım. İçime çok sindi. Günlükte çok rahat giyilebilecek şeyler aldım.
Menüm:
Sahur: lor peyniri 2 kk,1lop yumurta,7,8 tane çiğ badem,1 dilim alman ekmeği,2 tane göbek marul
İftar: 1 tabak (6,7kaşık)Etli kuru fasulye,salata,turşu,1 Dilim ekmek

OLSUN CANIM HAFTASONLARIDA BİZİM GÜNÜMÜZ OLSUN,bugün dikkat edersin gider inşallah
afıyet şeker olsun ama kılo olmasın inş
olmamış olmamış merak etme,,,sağol
hoşgeldin tekrar canım
170e ideal kilo 61-62 canım,,ama sen son 5 kilo derken doğum sonrası haline diyosun,inşallah sonrada devam edersinde ideal kilona gelirsin,,benimde 169 boyum,ve ben en azından 57 görmek istiyorum

sabah görevdeydim tatlım,anca geldimm

yaramasın yawrummmmm
inşaaallllaaaahhh
sadece bukadarcikmi canim??? afiyet olsun merak etme bu yediklerin sana + olarak geri donsede sen 1 gunde onu - ye cevirmesini bilirsin
çok değil sadece 200grmcık gelmiş,yarına atıcam inşallah fazlasıyla bugün formumdayıımm,yemicem akşam aburcubur

bence gayet güzel olmuş canım,,fazla zararlı bişey yemekten iyidir beğendim

Canım neden kabul etmeyelim tabi kabul ederiz. Benim için cuma bildirim yapmak biraz zor oluyor çünkü sabah kalk kızı hazırla,kendini hazırla kahvaltı yap. Sonra 8 iş başı yap . Çoğunlukla tartılmayı unutup cumartesi tarılıyorum. Ben ce de lite yapma işini sorun haline getirmeyelim. Cumartesi günleri ben de seve seve yaprım. Kimse liste yapmayı diye listeye girmenezlik yapmasın.

Bak tubiş de liste konusunda gönüllü eline sağlık canım şimdiden.

Selibeli tebrik ederim canım. Yılbaşı sorası kilo vermeyi başardığın için berde 1 olduğun için
Kilo veren herkezi kutlarım
Veremeyenler birde üstne alanlar hadi bu hafta şu artıarımız atalım gitsin.
Suzim elline sağlık canım

Hocam nereye gidiyon gitme sen o gıcık yağlardan daha inatcı olmalısın.

Yarasın canım. Sen bu işi biliyon nasılsa aldığın kalorilri verip birde - çıkacağına eminim

Afiyet olsun. Bu günde böyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…