70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım zamanınızdan ayırıp uğraşmışınız hakkınızı helal edin. inşallah hepberaber fazla fazla kilo veririz.hoşçakalın

Slm kızçeler yeşil çayımı içtimde geldim,aradan aylar geçti ama olsun artık.benide kabul buyrun. Tilki misali döndüm geriye.
Boy 170
Kilo: 76,4
Hedef :65

güle güle giy aldılarını canım
menün güzel afiyet olsun

haklısın canımda sen yinede cuma sabah tartılmaya çalış,erkenden kalkıp ilk işin tartılmak olsun,zordur eminim ama haftada bigüncük yapıver bunu
çünkü 1 gün kayıp oluyo eğer cumartesi tartılırsan anlıyosun dimi,,cuma gece yapmayı düşünüyorum bide listeyi oyüzden sıkıntı olmasın yanlış anlama olurmu

kızlar yeşilçaylarınızı içtiniz mi
için de eritin yağları

ahanda şimdi kalkıyodum 5i biyerdemi hazırlıcam şimdi ,eşim 5te gelcek o gelmeden içeyimde akşam yemeğini yetiştireyim 5e
akşam fazla abartmıycam hatta tek çeşit yapmayı düşünüyorum,nede olsa eşim benden daha az yiyip kalkıyo bütün tabakları ben sıyırıyorum,gıcık herif nolca dün dedim sen benden gizli rejime falanmı başladın yoksam ne bu hergün hergün iki tıkım yiyip kalkıyon,boşuna yemek bari yaptırtma bana ,olan bana oluyo tüm yemekleri ben bitiriyorum
evet rejime başladım dedi,işyerindede dikkat ediyomuş yediklerine hedefine ulaşırsın bitanem inşallah ne diyim dedim

slmkızlar nasılsınız kilo verebildiniz mi ben 2 kilo vermişim 77 yim yani artık ben boyumu yazmamışım boy 1.59 kilo 77.2 ben her sabah tartılmıyorum 2,3 günde bir bazan biraz daha uzun hergün tartıya çıkmak moralimi bozuyo .

listeye girmişim yuppiteşekkür ederim arkadaşlar cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.

bugün sabah kahvaltısında aceleden 1 dilim organik ekmeğe pekmez sürüp yedim

öğlen
salata
az kapuska
ve
yulaflı yoğurtla iki dilim ekmek yedim

aralarda su içtim

şimdik akşam yemeğinden önce de lesli bacıyla 2 km yüricem

akşam da
az çorba ve pırasa
yoğurt salata ve 1 dilim ekmek yemeği planlıyorum

iyi iste azicik azicik diyet yemekler pisirirsin tubis

hergun tartiya cikma zaten canm,aslinda cumadan cumaya tartilsak ama meraktan hergun tartiliyoruz iste

Mrb kizlar bir kac gun topige giremeyebilirim canim cok sıkkın kusura bakmayin lutfen diyet felanda hic gelmiyor aklıma saglicakla kalin

minderbob menusunu sunar

sabah
dun aksam cok cozuttugum icin sabah canim bisey istemedi
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
3-4 dilim salatalik
1 bardak sutlu filtre kahve

ara
3 bardak sekersiz cay
1 dilim kek

ogle

etli bezelye yemegi
1 roll ekmek

ara
2 avuc beyaz leblebi
yesilcay

aksam

etli nohut yemegi
bulgur pilavi
salata
5-6 yaprak lahana tursusu

birazdan spora gidicem..acikirsam eti form ya da meyve yerim

ÇOK GÜZEL
iyi iste azicik azicik diyet yemekler pisirirsin tubis

hergun tartiya cikma zaten canm,aslinda cumadan cumaya tartilsak ama meraktan hergun tartiliyoruz iste

yoookk anacım hayatta diyet yemeklerinden yemez,yağlı olcak kızartma olcak hamur işi olcak ona,,ama yinede benden iyi yapıyo azcık yiyip hemen kalkıyo,bide ben yapabilsem onu
mesela bugün mantı yaptım 1 paketin yarısı kadardı 250gr'lık paket,o bile çok oldu yaaaüzerine sarımcaklı yoğurt döküp naneli kırmızı biberli sos yaptım,ah bide az yiyeydimama mantıdan çok acayip bol salata yedimşaşırdım valla bitek mantıyı görünce bişey demedi niye tek çeşit yaptın falan diyeama yinede benden az yediği kesin,,sonra okula gittii,bende sözde abur cubur yemicektim allah beni ne etmiye emii:18:

neyse yaa erken yedik inşallah ekside olurum yarın:26:
Mrb kizlar bir kac gun topige giremeyebilirim canim cok sıkkın kusura bakmayin lutfen diyet felanda hic gelmiyor aklıma saglicakla kalin
:26:nolduğunu sormıycam canım,inşallah sıkkınlığın geçerde dönersin yine eski keyfinee
wooaaawwafiyet olsuunn fıstık
kızlar bu kilo takip cetvelini nerden nasıl eklediniz?ben bir türlü yapamadım da

Weight Loss - Diet Ticker

bu linkten yapıyoruz canım

ben biraz teknolojinin gerisinde kalmışım bu bel ölçülerini ve bmı seçeneklerini de yazıyor muyuz? bir denedim olmadı yanlış yaptım galiba

ben biraz teknolojinin gerisinde kalmışım bu bel ölçülerini ve bmı seçeneklerini de yazıyor muyuz? bir denedim olmadı yanlış yaptım galiba

bel ölçülerini girmene gerek yok canım,sadece başlangıç hedef ve şimdiki kilonu birde boyunu yazman yeterli

offf tubaaaamantiyi ne guzel anlatmissin yaaaaaagzimin suyu akti
ben de spordan geldim,,yarim ananas yedim..simdi de maydonoz suyu iciyorummm

selam geleceğin çıtır hatunları

nasılsınız

KESİNLİKLE ZAYIFLIYORUUUMMMMMMMMMMMMMMM

BU İŞİN BAŞKA YOLU YOK

DÜNDEN BERİ HALİMİ GÖRÜN SÜREKLİ İÇİMDEN ZAYIF HALİNİ DÜŞÜN İDDİAYI DÜŞÜN ÖYLE DÜŞÜN BÖYLE DÜŞÜN DİYEREK KENDİMİ MOTİVE ETMEYE ÇALIŞTIM

ŞİMDİDE HALA ÖYLE YAPIYORUM KENDİMİ MOTİVE ETME ÇABASINDAYIM

O YÜZDEN BENİM ŞU YAZIMI GÖRDÜĞÜNÜZDE SAKIN SAPITMAYIN KENDİMİ MOTİVE ETMEK İÇİN İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN YAZIYORUM

EVEEEEEETTTTTT BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

EVEEEEEEEEEETTTTTTTTTT PTTTYYYYYYYYY SEN VARYAAAAA

ZAYIFLAMALIYIMMMMMMMMMMMMMMMMM,SAĞLIKLI YAŞAMALIYIMMMMMMMMMMMMMM

ZAYIFLAMALISINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN,SAĞLIKLI YAŞAMALISIIIIINNNNNNNNNNNNNNN

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

OLUCAKKKK /OLMALI/BAŞKA YOLU YOK/GEÇENKİ DİYETTE NASIL BAŞARDIYSAM ŞİMDİDE BAŞARMALIYIMMMMMMM

NOT:bu haftalık ne yediğimi yazmıyorum kızçelerim çünkü bir menüde çok yerken diğer menüde çok az yiyebiliyorum kendime henüz bir düzen vermeye çalışıyorum ,umarım olur ,önümüzdeki hafta için güzel menüler paylaşırım inş.:18::18::18::18:

hosgeldin tatlimmmm
hoşbuldum minderim benim

oldumu şimdi kızçem ıı-ıh OLMADDDIIIIIIIIIIIIIIIIII
GEL ÇABUK BURAYAAAA VE BAŞLADIĞIN İŞİ BİTİRMEYE BAKKKKKKKKK

YOK ÖYLE PES EDİP GİTMEK FALANNN
BİZ GİDEMEYİZ
ANCAK KİLOLAR BİZDEN GİDEBİLİR BAŞKA YOLU YOK BU İŞİN
YE YE YE NEREYE KADAR BACIIMMM
DOYMADIMI BÜNYENNNNNNNNN DOYMADIMI BÜNYEMMİİİZZZZZZZZZZZZZ
YOK ANACIIIMMM BENİM DOYDDUUUUUUUUU
BENNNN İDDİALIYIIMMMMMMMMM
ALLLAHIM O EVLENME TEKLİFİ İÇİN HERŞEYİ YAPARIMMMMM KIZZZZZ

ÇABUKKKK GEL BURAYAA BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR VE BAŞARACAĞIZ BU İŞİ BİZZZ
ZAYIFLAYACAĞIZZZZZ HERKESİ ÇATIR ÇATIR ÇATLATACAĞIZ KISKANÇLIKTAN

TUBİŞİM hazır ideal kilo demişken 165 boydakine ideal kilo ne olmalı ki 60 yetmezmiki :18::18::18:
umarım önemli bişi değildir kuzum ne oldu birden gitme hemen böyleee

ALLAHIIIMMMMMMMMMMMMMMMM BAYILIYORUMM BEN BU MENÜÜLERE

HEMİDE MİNDERİMMM FOTOLU YAPINCAAA DAHA BİR BAŞKA GÜZEL OLUYORRRRR

KIZZZZ SALATADAN CNM ÇEKTİ VALLAHAAAA OFFFF ŞİMDİ YESEMMMİKİ OLURMUKİ BU SAATTTE :18::18::18:

offf tubaaaamantiyi ne guzel anlatmissin yaaaaaagzimin suyu akti
ben de spordan geldim,,yarim ananas yedim..simdi de maydonoz suyu iciyorummm
II-IH HİÇÇÇÇÇ AKMASIN AĞZININ SUYU TUBİŞ SEN YAKTIN DEMİ O MANTIYIII IYYYYYKKKKKKKKKKKKK SUYUNUDA BOL KOYMUŞŞ LAPA GİBİ OLMUŞ SORMA BİDE YANIK KOKUSU HEEEEÇÇÇÇÇ DE GÜZEL OLMAMIŞŞŞ

BAKKKKKKK NE GÜZEL ANANASIMIZ VAR BİZİM MAYDANOZ SUYUMUZDA PEK GÜZEL OLJMUŞ OHHHH MİSS GİBİİ ONU İÇEKKKKKK MİNDERİM YOK ÖYLE BİR MANTI TMM BİZ ONU UNUTTTUK GİTTTİİİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…