70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızçeler ben artıda gözüküyorum

acaba reglin etkisi olabilirrmi

yediklerimide şöyle düşüncek olursam eskiye göre azalttım (en önemlisi ekmek çeşiti ve sayısı değişti kepekli ekmek bir dilim yiyorum sadece )

su dersen grip hastalığından sonra alışkanlık yaptı bünyem sürekli ister oldu

bir yerlerde yapıyorum yanlışlık ama dur bakalım önmzüdeki haftaya kadar böyle devam ediyim eğer hala kilo verimi olmazsa menülerimide sizile paylaşıcam o zaman yanlışlarımı düzeltirsiniz canlarrr

benmde heran tatlı bişiler yiyesim geliyor.kuru üzüm meyveyle kandırıyorum kendimi

Dolaptan uzak duramıyorum.beni motive edin hanımlar.

DEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BAŞLARIM DOLABİNİZAAAAAAAAAAAAA

BARİ DOLABA GİDİONUZ YEŞİLLİK YİYEYDİNİZYAA TATLIDA NEMİŞŞŞŞ

AAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK AYIPP OLMAZZKİ BÖYLEEE

YAZ YAKLAŞIYOR HABERİNİZ OLAAAAAAA

sonra af pofff dersiniz iç geçirirsiniz çıtır hatunlaraaa

de hayde kalkın şimdi yediğiniz kadar spor yapın bari meto hızlansınnnnn

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Son düzenleme:
deli kizzzz

Dolaptan uzak duramıyorum.beni motive edin hanımlar.

benmde heran tatlı bişiler yiyesim geliyor.kuru üzüm meyveyle kandırıyorum kendimi
kizlar 2 beden kucuk bir kiyafetinizi ya da icine girmek istediginiz bir kiyafeti odanizda ya da mutfaginizda duvara asin..her gordugunuzde icine gireceginiz gunu dusunun
alin size motiveeee

deli kizzzz

kizlar 2 beden kucuk bir kiyafetinizi ya da icine girmek istediginiz bir kiyafeti odanizda ya da mutfaginizda duvara asin..her gordugunuzde icine gireceginiz gunu dusunun
alin size motiveeee

VALLA MİNDERİMM ÇOK İYİ METOT

HATTA BEN KENDİMDE YAPMALIYIM BUNU

ANAM YOKSAA BUNLAR BENİDE CAYDIRACAKLAR DOLABIN KARŞISINA GEÇİRTÇEKLER

HEM SİZE NE OLUYORKİ ARTILARDAYIM AMAAA BUNA RAĞMEN DOLAP KAPAĞI AÇIYORMUYUMMMMM

DOLAP KAPAĞI AÇMASI GEREKEN BİR KİŞİ VARSA O DA BENİM AMA BENNNNNNN

NE YAPIYORUMMM ASLA AÇMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

azıcık sert çıktım kızçelerim ama napıyım zayıflamamız şart,motive şartttttttttttttttttttttttttttttt

Birkaç gündür yazamadim. Sinavlsr performanslar daha da isim bitmedi.
Ama kilo aldim bu kesin sasiyorum kemndime 2 3 hafta önce yapip simdi yapamadigim ne diye???

Menüm sabah
1 dlm ekmek
1 has.yum
1 kk peynir
1 kk kasar pey.
5 zeytin
Domatrs salatalik

Ara
3 kayisi ve findik

Ogle
Karnibahar has.
Yogury
1 dlm ekmek
Salata

Ara
3 kayisi
6 kurabiye :/
Cay

Aksam
Salata
Yogurt
3 kasik makarna
2 kasik fasulye

Ara
1 portakal.

Ysrin diyetisyenimle kont. Var ve ben azmetmeyip yedimm yedim
74 hatta 75 e dayandim (

ilk once Allah kabul etsin canim. ne guzel cicilerinide almissin eminim cok guzel yakismistir kiyafetin hayirli olsun, hadi biraz motive ol dugune kadar bi kac kilo ver

sagol canim aslinda 31 aralikta tartildim tam 1.1 kg vermistim ama yilbasi aksami cozutunca elimde bitek - 600 gr kaldi

aynen,nasıl dayanıyosun hergün tartışmayaöyle hayat mı geçer

valla canim hic sorma ben adami ozluyorum eve gelsede 2 laf etsek diye bunlar her aksam 2 veya 3 seneye kadar binami yikicaklar baska yere tasinicam ins orda sans gulerde iyi komsular bulurum

Slm kızçeler yeşil çayımı içtimde geldim,aradan aylar geçti ama olsun artık.benide kabul buyrun. Tilki misali döndüm geriye.
Boy 170
Kilo: 76,4
Hedef :65

hosgeldin canim

kiz tugba gecen adama kiziyodun gobek onde gidiyo falan diye bak alindimi ne yapti adam rejime baslamis

bencede hergun tartilma canim ben bu topige basladim baslayali bitek gecen 31 aralikta tartildim oda yeni yila 6li rakami gorerek gireyim diyodum hedefime ulasamadigimi gozlerimle goreyim diye tartildim yoksa sadece cumalari tartiliyorum

aksama kadar iyi yedim ama demin niyeyse kendimi tutamamdim bitane kinder yuttum simdi cok pismanim, bu hafta regle haftam tutamiyorum gene kendimi tatlilara saldirasim geliyo, 3gunu gitti 2gun kaldi onuda bi atlatsaydim fazla zarar almadan :18::18::18::18::18:

neyse hadi bana musade kizlar herkese iyi geceler tatli ruyalar

6 kurabiye dışında menün güzeelll cnm bnm sakın pes etme aynen devam bünye duraklamaya geçmiştir bişiler olmuştur muhakkak olmuştur bişilerr (kör olası vücutlar hep olur onara bişiler bende aynı durumdayım galiba :18::18:)sakın kilo veremiyorum deyip yemeğe saldırmaaaaa

Kizlar kilo cetvelim gozukmuyor yani tam gozukmuyor ben mi beceremedim acabaya:44: aslinda beceremesem hic gozukmemesi gerekir diye dusunuyorum ama bilemedim:44::44:

kurabiye dışında menü güzel bence
valla canim hic sorma ben adami ozluyorum eve gelsede 2 laf etsek diye bunlar her aksam 2 veya 3 seneye kadar binami yikicaklar baska yere tasinicam ins orda sans gulerde iyi komsular bulurum
aynen canım evden daha önemli komşubiz de nisan-mayıs gibi ev almayı planlıyoruz..Allahım karşımıza hayırlı komşular çıkarsın
Yarın iş yerinde pide var umarım nefsime hakim olabilirim
1 adet kıymalı yumurtalı pide 530 kaloriymiş canım yanına ayran ve salata yiyebilirsin,akşamı da çorba salata ile hafif geçirirsen bişey olmaz bence..herşeyden yiyelim,azar azar yiyelim
kızlar genel olarak ortalama haftada kaç kilo veriyorsunuz? tabi cozutmadığımız zamanlarda :2:
ilk kilo vermeye başladığın zamanlar hızlı gider tatlım ama en sağlıklısı haftada 1 kilo..ben ilk ay 6 kilo vermiştim ama

deli kizzzz

alin size motiveeee

gelınlıgımın ıcıne gırmeye calısayım bende

gunaydınlar
guzel bır gun dılerım
kursum var bugun gıtmeden sıze bır gozatayım dedım
ıyısınız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…