Dolaptan uzak duramıyorum.beni motive edin hanımlar.
benmde heran tatlı bişiler yiyesim geliyor.kuru üzüm meyveyle kandırıyorum kendimi
deli kizzzzhoşbuldum minderim benim
oldumu şimdi kızçem ıı-ıh OLMADDDIIIIIIIIIIIIIIIIII
GEL ÇABUK BURAYAAAA VE BAŞLADIĞIN İŞİ BİTİRMEYE BAKKKKKKKKK
YOK ÖYLE PES EDİP GİTMEK FALANNN
BİZ GİDEMEYİZ
ANCAK KİLOLAR BİZDEN GİDEBİLİR BAŞKA YOLU YOK BU İŞİN
YE YE YE NEREYE KADAR BACIIMMM
DOYMADIMI BÜNYENNNNNNNNN DOYMADIMI BÜNYEMMİİİZZZZZZZZZZZZZ
YOK ANACIIIMMM BENİM DOYDDUUUUUUUUU
BENNNN İDDİALIYIIMMMMMMMMM
ALLLAHIM O EVLENME TEKLİFİ İÇİN HERŞEYİ YAPARIMMMMM KIZZZZZ
ÇABUKKKK GEL BURAYAA BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR VE BAŞARACAĞIZ BU İŞİ BİZZZ
ZAYIFLAYACAĞIZZZZZ HERKESİ ÇATIR ÇATIR ÇATLATACAĞIZ KISKANÇLIKTAN
TUBİŞİM hazır ideal kilo demişken 165 boydakine ideal kilo ne olmalı ki 60 yetmezmiki :18::18::18:
umarım önemli bişi değildir kuzum ne oldu birden gitme hemen böyleee
ALLAHIIIMMMMMMMMMMMMMMMM BAYILIYORUMM BEN BU MENÜÜLERE
HEMİDE MİNDERİMMM FOTOLU YAPINCAAA DAHA BİR BAŞKA GÜZEL OLUYORRRRR
KIZZZZ SALATADAN CNM ÇEKTİ VALLAHAAAA OFFFF ŞİMDİ YESEMMMİKİ OLURMUKİ BU SAATTTE :18::18::18:
II-IH HİÇÇÇÇÇ AKMASIN AĞZININ SUYU TUBİŞ SEN YAKTIN DEMİ O MANTIYIII IYYYYYKKKKKKKKKKKKK SUYUNUDA BOL KOYMUŞŞ LAPA GİBİ OLMUŞ SORMA BİDE YANIK KOKUSU HEEEEÇÇÇÇÇ DE GÜZEL OLMAMIŞŞŞ
BAKKKKKKK NE GÜZEL ANANASIMIZ VAR BİZİM MAYDANOZ SUYUMUZDA PEK GÜZEL OLJMUŞ OHHHH MİSS GİBİİ ONU İÇEKKKKKK MİNDERİM YOK ÖYLE BİR MANTI TMM BİZ ONU UNUTTTUK GİTTTİİİ
bu arada kızçeler ben artıda gözüküyorum
acaba reglin etkisi olabilirrmi
yediklerimide şöyle düşüncek olursam eskiye göre azalttım (en önemlisi ekmek çeşiti ve sayısı değişti kepekli ekmek bir dilim yiyorum sadece )
su dersen grip hastalığından sonra alışkanlık yaptı bünyem sürekli ister oldu
bir yerlerde yapıyorum yanlışlık ama dur bakalım önmzüdeki haftaya kadar böyle devam ediyim eğer hala kilo verimi olmazsa menülerimide sizile paylaşıcam o zaman yanlışlarımı düzeltirsiniz canlarrr
kizlar 2 beden kucuk bir kiyafetinizi ya da icine girmek istediginiz bir kiyafeti odanizda ya da mutfaginizda duvara asin..her gordugunuzde icine gireceginiz gunu dusununbenmde heran tatlı bişiler yiyesim geliyor.kuru üzüm meyveyle kandırıyorum kendimi
deli kizzzz
kizlar 2 beden kucuk bir kiyafetinizi ya da icine girmek istediginiz bir kiyafeti odanizda ya da mutfaginizda duvara asin..her gordugunuzde icine gireceginiz gunu dusunun
alin size motiveeee
SELAM KIZLAR
Nasılsınız günlerdir nete girme fırsatım hiç olmadı. Kaç gündür misfirim var.Sonra dışarda falan yedim acayip çozutmuş durumdayım. Yeni yılda çok kalabalıktık birsürü mamalar hazırladım hepsindende götürdüm. Sora misafir geldi yine ben börekleri,pastaları götürdüm. Sonra dışrda yemek yedim .En yenilmecek şeyleri yedim. Sonra tartıda 73 gördüm. Hop ne oluyor dedim toplamya başladım. Bu gün 72 yim.
Sonra Kayınımın düğünü var. Dün kendime çok güzel bir elbise çeket aldım. İçime çok sindi. Günlükte çok rahat giyilebilecek şeyler aldım.
Menüm:
Sahur: lor peyniri 2 kk,1lop yumurta,7,8 tane çiğ badem,1 dilim alman ekmeği,2 tane göbek marul
İftar: 1 tabak (6,7kaşık)Etli kuru fasulye,salata,turşu,1 Dilim ekmek
Canım neden kabul etmeyelim tabi kabul ederiz. Benim için cuma bildirim yapmak biraz zor oluyor çünkü sabah kalk kızı hazırla,kendini hazırla kahvaltı yap. Sonra 8 iş başı yap . Çoğunlukla tartılmayı unutup cumartesi tarılıyorum. Ben ce de lite yapma işini sorun haline getirmeyelim. Cumartesi günleri ben de seve seve yaprım. Kimse liste yapmayı diye listeye girmenezlik yapmasın.
Bak tubiş de liste konusunda gönüllü eline sağlık canım şimdiden.
Selibeli tebrik ederim canım. Yılbaşı sorası kilo vermeyi başardığın için berde 1 olduğun için
Kilo veren herkezi kutlarım
Veremeyenler birde üstne alanlar hadi bu hafta şu artıarımız atalım gitsin.
Suzim elline sağlık canım
Hocam nereye gidiyon gitme sen o gıcık yağlardan daha inatcı olmalısın.
Yarasın canım. Sen bu işi biliyon nasılsa aldığın kalorilri verip birde - çıkacağına eminim
Afiyet olsun. Bu günde böyle olsun.
aynen,nasıl dayanıyosun hergün tartışmayaöyle hayat mı geçer
Slm kızçeler yeşil çayımı içtimde geldim,aradan aylar geçti ama olsun artık.benide kabul buyrun. Tilki misali döndüm geriye.
Boy 170
Kilo: 76,4
Hedef :65
güle güle giy aldılarını canım
menün güzel afiyet olsun
haklısın canımda sen yinede cuma sabah tartılmaya çalış,erkenden kalkıp ilk işin tartılmak olsun,zordur eminim ama haftada bigüncük yapıver bunu
çünkü 1 gün kayıp oluyo eğer cumartesi tartılırsan anlıyosun dimi,,cuma gece yapmayı düşünüyorum bide listeyi oyüzden sıkıntı olmasın yanlış anlama olurmu
ahanda şimdi kalkıyodum 5i biyerdemi hazırlıcam şimdi ,eşim 5te gelcek o gelmeden içeyimde akşam yemeğini yetiştireyim 5e
akşam fazla abartmıycam hatta tek çeşit yapmayı düşünüyorum,nede olsa eşim benden daha az yiyip kalkıyo bütün tabakları ben sıyırıyorum,gıcık herif nolca dün dedim sen benden gizli rejime falanmı başladın yoksam ne bu hergün hergün iki tıkım yiyip kalkıyon,boşuna yemek bari yaptırtma bana ,olan bana oluyo tüm yemekleri ben bitiriyorum
evet rejime başladım dedi,işyerindede dikkat ediyomuş yediklerine hedefine ulaşırsın bitanem inşallah ne diyim dedim
slmkızlar nasılsınız kilo verebildiniz mi ben 2 kilo vermişim 77 yim yani artık ben boyumu yazmamışım boy 1.59 kilo 77.2 ben her sabah tartılmıyorum 2,3 günde bir bazan biraz daha uzun hergün tartıya çıkmak moralimi bozuyo .
6 kurabiye dışında menün güzeelll cnm bnm sakın pes etme aynen devam bünye duraklamaya geçmiştir bişiler olmuştur muhakkak olmuştur bişilerr (kör olası vücutlar hep olur onara bişilerBirkaç gündür yazamadim. Sinavlsr performanslar daha da isim bitmedi.
Ama kilo aldim bu kesin sasiyorum kemndime 2 3 hafta önce yapip simdi yapamadigim ne diye???
Menüm sabah
1 dlm ekmek
1 has.yum
1 kk peynir
1 kk kasar pey.
5 zeytin
Domatrs salatalik
Ara
3 kayisi ve findik
Ogle
Karnibahar has.
Yogury
1 dlm ekmek
Salata
Ara
3 kayisi
6 kurabiye :/
Cay
Aksam
Salata
Yogurt
3 kasik makarna
2 kasik fasulye
Ara
1 portakal.
Ysrin diyetisyenimle kont. Var ve ben azmetmeyip yedimm yedim
74 hatta 75 e dayandim(
yarın iş yerinde pide var umarım nefsime hakim olabilirim
kurabiye dışında menü güzel benceBirkaç gündür yazamadim. Sinavlsr performanslar daha da isim bitmedi.
Ama kilo aldim bu kesin sasiyorum kemndime 2 3 hafta önce yapip simdi yapamadigim ne diye???
Menüm sabah
1 dlm ekmek
1 has.yum
1 kk peynir
1 kk kasar pey.
5 zeytin
Domatrs salatalik
Ara
3 kayisi ve findik
Ogle
Karnibahar has.
Yogury
1 dlm ekmek
Salata
Ara
3 kayisi
6 kurabiye :/
Cay
Aksam
Salata
Yogurt
3 kasik makarna
2 kasik fasulye
Ara
1 portakal.
Ysrin diyetisyenimle kont. Var ve ben azmetmeyip yedimm yedim
74 hatta 75 e dayandim(
aynen canım evden daha önemli komşuvalla canim hic sorma ben adami ozluyorum eve gelsede 2 laf etsek diye bunlar her aksam2 veya 3 seneye kadar binami yikicaklar baska yere tasinicam ins orda sans gulerde iyi komsular bulurum
1 adet kıymalı yumurtalı pide 530 kaloriymiş canım yanına ayran ve salata yiyebilirsin,akşamı da çorba salata ile hafif geçirirsen bişey olmaz bence..herşeyden yiyelim,azar azar yiyelimYarın iş yerinde pide var umarım nefsime hakim olabilirim
ilk kilo vermeye başladığın zamanlar hızlı gider tatlım ama en sağlıklısı haftada 1 kilo..ben ilk ay 6 kilo vermiştim amakızlar genel olarak ortalama haftada kaç kilo veriyorsunuz? tabi cozutmadığımız zamanlarda :2:
deli kizzzz
kizlar 2 beden kucuk bir kiyafetinizi ya da icine girmek istediginiz bir kiyafeti odanizda ya da mutfaginizda duvara asin..her gordugunuzde icine gireceginiz gunu dusunun
alin size motiveeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?