70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar benide aranıza alınnn tartıldığımda biğün 79,5 biğün 80,5 geliyorum ama ben bu grupta olmak istiyorum

80 li rakamlar beni ürkütüyor.

burda birbirimizi motive edebileceğimize inanıyorum benim çok ihtiyacım var çünküüüüü

Birde bebek sahibi olmak istiyorum bu yüzden acil zayıflamam lazım en azından 10 kilo vermeliyimmmmm

offf tubaaaamantiyi ne guzel anlatmissin yaaaaaagzimin suyu akti
ben de spordan geldim,,yarim ananas yedim..simdi de maydonoz suyu iciyorummm
ne güzel yapmışsın özenme bana hiçte iyi yapmadım yemekle,200gr daha artı geldi onun ve sonrasında yediklerim yüzünden,,bugün yemiycem ama
TUBİŞİM hazır ideal kilo demişken 165 boydakine ideal kilo ne olmalı ki 60 yetmezmiki :18::18::18:
umarım önemli bişi değildir kuzum ne oldu birden gitme hemen böyleee
60ta iyi olur ama ideali 57 kilo canım,,,
bende istiyorum yaa kalabalık neden olamıyoruz artıııkkk
2011 yılına bakmıştımda geçen günlerde,1 haftada 100 sayfa yazıyomuşuz,yuh dedim,şimdi 1 haftada 10 sayfa zor doluyoo

kiz tugba gecen adama kiziyodun gobek onde gidiyo falan diye bak alindimi ne yapti adam rejime baslamis
kesinlikle haklısın öylee çok alınmış muhakkak,,iyi oldu ama benim sayemde göbeği gider belkii
Sonuna kadar haklısınız hanımlar gitmeli bu kilolar herkes 38 beden oluncaya kadar mücadeleye devam.
bende 34 beden olana kadar mücadeleye devam etcem
38 bedenden sıkıldıııııımmm

Kizlar kilo cetvelim gozukmuyor yani tam gozukmuyor ben mi beceremedim acabaya:44: aslinda beceremesem hic gozukmemesi gerekir diye dusunuyorum ama bilemedim:44::44:
bende farkettim canım,bidaha dene istersen:26:
kızlar genel olarak ortalama haftada kaç kilo veriyorsunuz? tabi cozutmadığımız zamanlarda :2:
ben ilk başladığım zamanlarda her hafta 1 kilo ve üzeri veriyodum,gr verdiğim olmadı hiç hep kilo olarak gitti,hatta bi hafta en çok kilo verdiğimi gördüm 2.400çok iyi yaaa

hoşgeldin

geçmiş olsun canım
geldimi üstüste gelir bide :26:
mınecım faceımde profıl fotosu yaptıgım fotoda ne kadar zayıf duruyırum
64.65 ım orada
o halımden eser yok sımdı ona bakıp bakıp gaza gelırım ıns
düğünden sonraki foto mu o canım? boydan foton vardı biara eşinle ordada zayıf görünüyordun
hoşgeldin pttycim
adını öğrenemedik birtürlü
çoğunluk ne der bilmiyorum ama bana uyar
biarada kaptanlık verdı oda iyiydi aslında
birilerinin toparlaması lazım bizi
günaydıınnlaarr,,

herkez nereye gittii,bugün haftanın ilk günü ve kimsecikler gelmemiş henüz,buraya saat 10.30ta gelipte açılışı benim yapıcam aklıma gelmezdi doğrusuuu
bende gelemedim kaç gündür
Mrb kizlar bir kac gun topige giremeyebilirim canim cok sıkkın kusura bakmayin lutfen diyet felanda hic gelmiyor aklıma saglicakla kalin
hayırdır canım neyin var :26:
bende 34 beden olana kadar mücadeleye devam etcem
38 bedenden sıkıldıııııımmm
34 bedeni napcan kız
öcü gibi olursun valla
çok zayıf olmakta güzel değil canım yaa 36 beden iyi olur ama
sen zaten zayıfsın accık göbeğim var diyorsun
oda doğum yaptın olacak okadar

kızlar merhaba
kaç gündür gelemiyorum
kızım cumartesiden beri ateşliydi kaç kere acile gittik
çok zor 3 gece geçirdim
dün okulada gelmedim bugün geldim ateşi düşmüş şükür
ama karın ağrısı var
anne olanlar bilir belki nasıl geçireceğim bu karın ağrısını? karnını yağlıyoruz rezene veriyoruz yok geçmiyor
sadece karnım ağrıyor diyor ve ateşi var
enfeksiyon desem çocuk ishal olur idrar yolu desem tuvalette yanıyor der sık gider falan
ben anlamadım hiç bu işi
ilk defa böyle bişey yaşıyoruz çok zor
çocuk titriyor ama ateşi var diye üzerini örtemiyoruz :26:
salgın var diyorlar kızlar çocuklarınız varsa aman dikkat edin
sadece karnının ağrımasından ateşlendik biz
allah şifa versin bütün hastalara

Son düzenleme:
işin şakası canım,,,0 beden olmaya niyetim yok,ama herakşam yemek yedikten sonraki pişmanlığımdan bıktım,ideal kilomunda altında olayım baride kilo alıyorum diye üzülmiyim diyorum,cidden psikolojim bozuldu,varsa yoksa kilo kilo kilo,adamda bıktı artık,aslında bende bıktım,artık adamın yanında kilodan bahsetmeme kararı aldım kendi kafama göre takılcam oda rahatlasın bende onu üzmediğim için rahatlıyım,,

geçmiş olsun kuzuna canım,evet salgın var diyolar,bende şükrediyorum hastalanmadan bi geçirsek şu kışı bişey istemiyorum,
benim oğlanda 2 gündür fena kaşınıyo mineyaa,,makat bölgesinde kaşıntı,yanıyo kaşınıyo diye diye çırpınıyo,kaşıntı kremi vardı evde onu sürdüm,anında fayda ediyo ama bi müddet sonra tekrar başlıyo rahatsızlık,az öncede çırpına çırpına geldi anne kaşınıyo yandım yandım dedi,ıslak mendili sıcak suyla yıkayıp sildim kuruladım kremi çaldım geçti dedi,nolucak ne olaki bu durum bilgin varmı,,dün kaşımaktan kanatmıştı orasını deliğin hemen üstünde yırtık var küçükten orası kanamış korktu kuzum baya,,bugün kanama yırtık kalmamış krem işe yaradı sanırsam kızarıklık kalmış az,ama kaşıntı niye oluyo anlamadım

Selam kızlarr nabersiniz??

Ben depresyondayım galiba, 1 haftadır regl olamadm, şiştikçe sinir oluyorum.
Burayı da bıraksam mı diye düşünüyordum ama önceki mesajlarda bırakmaya yeltenenlere çok kızmışsınız vazgeçtim :)

Yeme-iöme düzenim de gitti iyice... :26:

Ama bugün iyi birşey yaptım, şu bahsettiğim hanımlar lokaline kayıt oldum. Artık spor da yapacağım inşallah.. Pilates, step, alet hepsi var

hmmm bilmiyormki canım
önemli bişey değildir umarım mantar falan olsa makatta olurmu acaba
bilemedim biaile hekimine göster istersen için rahat eder en azından
hıııııı kızarız tabiii
ayrılmak yok

geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin

Sizleri bir süredir takip ediyorum.Bir ara katılmıştım sonra sağlık nedeni ile ara verdim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmaak isterim.
Benim boyum 1.63.Kilom 71.Uzun süredir dikkat ettiğim halde 70'in altına inemiyorum.Sizlerle birlikte bu direnci kırmayı ümit ediyorum.Biraz geçmişi okuyup fikir almaya gidiyorum.Hoşçakalın..

çok iyi işte anlamışsın gitmek yooookkk
gittiğin yer seni motive edicektir eminim inşallah düzelir herşey

hoşgeldin canım,,

kızlar merhaba ;

Çok moralim bozuk...doğum sonrası epeyce kilo verdim hatta hamilelik öncesi halimdende zayıfım...ama hala kilom var fakat eski motivsyonum yok çok ama çok isitiyorum kilo vermeyi.başlıyorum büyük bir azimle 3-5 derken gidiyo sonra hoppp geri...en son 70 olmuştum şimdi yine 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum.benide alın aranıza nolur destek verin moral verin dürtün takip edin...beş aylık bebeğim varken terk edildim...iki sene olacak çok zor zamanlar geçirdim.bu sene tam toparlanma zamanım...kızıma ve bana uygun bir işe başladım bir ay oldu kasımda smmm sınavına giricem.ama o zamana kadar ilk hedefim kilo vermek ne dersiniz benide alırmısınız aranıza :2::2::2:

hoşgeldin,,çok üzüldüm yaşadıklarına,,ama yepyeni bi sayfa açmışsın,şimdi hedefine odaklan ve vazgeçme,burda her cuma bildirim yapıyoruz sonra listeye bidahaki hafta giriyosun,hepimiz destek oluruz merak etme,,kilolarından arınıcaksın inşallah,,burda ol ve sakın gitme olurmu

çok mutlu oldum cevabına teşekkür ederim :) gitmicem kararlı olucam ve başarıcam inşallah

hosgeldin canim
[B]hosgeldin canimAllah yardimcin olsun[/B]burda herseyi paylasiyoruz..sorunlarimizi da mutluluklarimizi dakilolarimizi da paylasarak veriyoruz

Son düzenleme:
kızlar utanıyorum söylemeye ama,akşam su böreği yaptıydım 5 dilim yedim
bide sigara böreği yaptıydım ondanda 3 tane yedim
az yemişim demi:111:
salata ve 3 kaşık yoğurtta bonus oldu:103:

bu arada hedefimi gördünüzmü leynnn
ben en kısa zamanda inmeyi hedefliyorum orayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…