gunaydınlar
guzel bır gun dılerım
kursum var bugun gıtmeden sıze bır gozatayım dedım
ıyısınız ıns
gelınlıgımın ıcıne gırmeye calısayım bende
ne güzel yapmışsın özenme bana hiçte iyi yapmadım yemekle,200gr daha artı geldi onun ve sonrasında yediklerim yüzünden,,bugün yemiycem amaofff tubaaaamantiyi ne guzel anlatmissin yaaaaa agzimin suyu akti
ben de spordan geldim,,yarim ananas yedim..simdi de maydonoz suyu iciyorummm
60ta iyi olur ama ideali 57 kilo canım,,,TUBİŞİM hazır ideal kilo demişken 165 boydakine ideal kilo ne olmalı ki 60 yetmezmiki :18::18::18:
umarım önemli bişi değildir kuzum ne oldu birden gitme hemen böyleee
bende istiyorum yaa kalabalık neden olamıyoruz artıııkkk
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
kiz tugba gecen adama kiziyodun gobek onde gidiyo falan diye bak alindimi ne yapti adam rejime baslamis
bende 34 beden olana kadar mücadeleye devam etcemSonuna kadar haklısınız hanımlar gitmeli bu kilolar herkes 38 beden oluncaya kadar mücadeleye devam.
bende farkettim canım,bidaha dene istersen:26:Kizlar kilo cetvelim gozukmuyor yani tam gozukmuyor ben mi beceremedim acabaya:44: aslinda beceremesem hic gozukmemesi gerekir diye dusunuyorum ama bilemedim:44::44:
ben ilk başladığım zamanlarda her hafta 1 kilo ve üzeri veriyodum,gr verdiğim olmadı hiç hep kilo olarak gitti,hatta bi hafta en çok kilo verdiğimi gördüm 2.400kızlar genel olarak ortalama haftada kaç kilo veriyorsunuz? tabi cozutmadığımız zamanlarda :2:
Günaydın kızlar benide aranıza alınnn tartıldığımda biğün 79,5 biğün 80,5 geliyorum ama ben bu grupta olmak istiyorum
80 li rakamlar beni ürkütüyor.
burda birbirimizi motive edebileceğimize inanıyorum benim çok ihtiyacım var çünküüüüü
Birde bebek sahibi olmak istiyorum bu yüzden acil zayıflamam lazım en azından 10 kilo vermeliyimmmmm
geçmiş olsun canımayy kızlar allahım gunah yazmasın ama suaralar hastalık hastası oldum heralde ya
hep sırt agrım vardı bılıyorsunuz
2gun once dusa kabının camı ustume patladı
ellerım felan kanadı hep
dunden berı belım
sımdıde nugget yedım mıgdem bır hos oldu
ayy kocıste dıcek ne nazlı cıktın he dıye
düğünden sonraki foto mu o canım? boydan foton vardı biara eşinle ordada zayıf görünüyordunmınecım faceımde profıl fotosu yaptıgım fotoda ne kadar zayıf duruyırum
64.65 ım orada
o halımden eser yok sımdı ona bakıp bakıp gaza gelırım ıns
hoşgeldin pttycimmerhaba arkadaşlar çokk uzun zaman oldu buralara gelmeyeli
eee buraya gelmezsem kilolarda gelir yapışır üzerime
hazır grip sayesine 2 kilo vermişken
hazır böyle az yemek yeme metotuna alışmışken
dedim ha gayret ptty KALK PTTY ZAYIFLA PTTY OLACAK PTTY DEDİM
VE SON KARARIMI VERDİM HELE Kİ BİR DEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kendimi dahada gaza getirmek için
kocişime kendim bir teklifte bulundum
tartıda 60 kiloyu gördüğümde bana çok büyük bir evlenme teklifi edeceksin dedim
evliyiz şu anda ama kaçarak evlendiğimiz için bazı şeyler sankim içimde kaldı ve kendimce böyle bir iddiaya girdim eşimle
ve kabul etti ama dedim böyle çok sevdiğini gösteren afilli bişi olucak hatta herkesin duyup göreceği dahi olabilir dedim
TAMAM DEDİ KABUL ETTİ VE BEN BU HIZLAA KESİNLİKLE ZAYIFLAYACAĞIMA İNANIYORUM
BURDA SİSTEM NASIL UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ FORUMA DEĞİŞİKLİK VARMI ESKİDEKİ GİBİMİ HERŞEY KIZÇELERİM
ÖZLEDİM BU ARADA MUHABBEİTNİZİ ,UMARIM HEP FORUMDA DÜZENLİ KALARAK ŞU KİLOLARDAN KURTULURUZ
çoğunluk ne der bilmiyorum ama bana uyararkadaşlar ben düşündümde gerçekten bu tablo işine bulduğumuz çözüm saçmaydı,,şöyleki şuraya bakın kaç haftadır hemen hemen herkez listenin en altında kalmaktan ve tabloyu hazırlamaktan
korktuğu için listeye girmek bile istemediler,,çok kez şahit oldum bu konuya,,
kiminiz çalışıyosunuz vakit olmuyo,kiminiz evdesiniz tablo yapmayı bilmiyor,bu böyle olmıycak eminim,demem oki bir süreliğinede olsa her cuma listeyi ben hazırlayayım,herkezin kafasında bir isim
olsun bana yollansın bildirimler,hem kimse üzülmemiş olur hemde her hafta listemiz karşımızda olur,,liste bizim için önemli motivasyon açısından biliyosunuz,,
her cuma gece 12ye kadar bildirimler yollansın ben gece yapar yayınlarım listeyi,cumartesi eşimin tatili olduğu için giremiyorum pek nete,ben rahatım evdeyim müsaitim tabloyuda yapmayı biliyorum vaktim bol,ee daha ne olsunkimse korkupta listeye girmek istemiyorum demesin lütfen bu sorunu böylelikle çözmek istedim,,benim fikrim tabi bu kabul edip etmemek size kalmış
bende gelemedim kaç gündürgünaydıınnlaarr,,
herkez nereye gittii,bugün haftanın ilk günü ve kimsecikler gelmemiş henüz,buraya saat 10.30ta gelipte açılışı benim yapıcam aklıma gelmezdi doğrusuuu
hayırdır canım neyin var :26:Mrb kizlar bir kac gun topige giremeyebilirim canim cok sıkkın kusura bakmayin lutfen diyet felanda hic gelmiyor aklıma saglicakla kalin
34 bedeni napcan kızbende 34 beden olana kadar mücadeleye devam etcem
38 bedenden sıkıldıııııımmm
işin şakası canım,,,0 beden olmaya niyetim yok,ama herakşam yemek yedikten sonraki pişmanlığımdan bıktım,ideal kilomunda altında olayım baride kilo alıyorum diye üzülmiyim diyorum,cidden psikolojim bozuldu,varsa yoksa kilo kilo kilo,adamda bıktı artık,aslında bende bıktım,artık adamın yanında kilodan bahsetmeme kararı aldım kendi kafama göre takılcam oda rahatlasın bende onu üzmediğim için rahatlıyım,,
geçmiş olsun canım
geldimi üstüste gelir bide :26:
düğünden sonraki foto mu o canım? boydan foton vardı biara eşinle ordada zayıf görünüyordun
hoşgeldin pttycim
adını öğrenemedik birtürlü
çoğunluk ne der bilmiyorum ama bana uyar
biarada kaptanlık verdı oda iyiydi aslında
birilerinin toparlaması lazım bizi
bende gelemedim kaç gündür
hayırdır canım neyin var :26:
34 bedeni napcan kız
öcü gibi olursun valla
çok zayıf olmakta güzel değil canım yaa 36 beden iyi olur ama
sen zaten zayıfsın accık göbeğim var diyorsun
oda doğum yaptın olacak okadar
kızlar merhaba
kaç gündür gelemiyorum
kızım cumartesiden beri ateşliydi kaç kere acile gittik
çok zor 3 gece geçirdim
dün okulada gelmedim bugün geldim ateşi düşmüş şükür
ama karın ağrısı var
anne olanlar bilir belki nasıl geçireceğim bu karın ağrısını? karnını yağlıyoruz rezene veriyoruz yok geçmiyor
sadece karnım ağrıyor diyor ve ateşi var
enfeksiyon desem çocuk ishal olur idrar yolu desem tuvalette yanıyor der sık gider falan
ben anlamadım hiç bu işi
ilk defa böyle bişey yaşıyoruz çok zor
çocuk titriyor ama ateşi var diye üzerini örtemiyoruz :26:
salgın var diyorlar kızlar çocuklarınız varsa aman dikkat edin
sadece karnının ağrımasından ateşlendik biz
allah şifa evrsin bütün hastalara
hmmm bilmiyormki canımişin şakası canım,,,0 beden olmaya niyetim yok,ama herakşam yemek yedikten sonraki pişmanlığımdan bıktım,ideal kilomunda altında olayım baride kilo alıyorum diye üzülmiyim diyorum,cidden psikolojim bozuldu,varsa yoksa kilo kilo kilo,adamda bıktı artık,aslında bende bıktım,artık adamın yanında kilodan bahsetmeme kararı aldım kendi kafama göre takılcam oda rahatlasın bende onu üzmediğim için rahatlıyım,,
geçmiş olsun kuzuna canım,evet salgın var diyolar,bende şükrediyorum hastalanmadan bi geçirsek şu kışı bişey istemiyorum,
benim oğlanda 2 gündür fena kaşınıyo mineyaa,,makat bölgesinde kaşıntı,yanıyo kaşınıyo diye diye çırpınıyo,kaşıntı kremi vardı evde onu sürdüm,anında fayda ediyo ama bi müddet sonra tekrar başlıyo rahatsızlık,az öncede çırpına çırpına geldi anne kaşınıyo yandım yandım dedi,ıslak mendili sıcak suyla yıkayıp sildim kuruladım kremi çaldım geçti dedi,nolucak ne olaki bu durum bilgin varmı,,dün kaşımaktan kanatmıştı orasını deliğin hemen üstünde yırtık var küçükten orası kanamış korktu kuzum baya,,bugün kanama yırtık kalmamış krem işe yaradı sanırsam kızarıklık kalmış az,ama kaşıntı niye oluyo anlamadım
hıııııı kızarız tabiiiSelam kızlarr nabersiniz??
Ben depresyondayım galiba, 1 haftadır regl olamadm, şiştikçe sinir oluyorum.
Burayı da bıraksam mı diye düşünüyordum ama önceki mesajlarda bırakmaya yeltenenlere çok kızmışsınız vazgeçtim :)
Yeme-iöme düzenim de gitti iyice... :26:
Ama bugün iyi birşey yaptım, şu bahsettiğim hanımlar lokaline kayıt oldum. Artık spor da yapacağım inşallah.. Pilates, step, alet hepsi var
geçmiş olsun canım,Allah şifasını versinkızlar merhaba
kaç gündür gelemiyorum
kızım cumartesiden beri ateşliydi kaç kere acile gittik
çok zor 3 gece geçirdim
dün okulada gelmedim bugün geldim ateşi düşmüş şükür
ama karın ağrısı var
anne olanlar bilir belki nasıl geçireceğim bu karın ağrısını? karnını yağlıyoruz rezene veriyoruz yok geçmiyor
sadece karnım ağrıyor diyor ve ateşi var
enfeksiyon desem çocuk ishal olur idrar yolu desem tuvalette yanıyor der sık gider falan
ben anlamadım hiç bu işi
ilk defa böyle bişey yaşıyoruz çok zor
çocuk titriyor ama ateşi var diye üzerini örtemiyoruz :26:
salgın var diyorlar kızlar çocuklarınız varsa aman dikkat edin
sadece karnının ağrımasından ateşlendik biz
allah şifa versin bütün hastalara
çok iyi işte anlamışsın gitmek yooookkkSelam kızlarr nabersiniz??
Ben depresyondayım galiba, 1 haftadır regl olamadm, şiştikçe sinir oluyorum.
Burayı da bıraksam mı diye düşünüyordum ama önceki mesajlarda bırakmaya yeltenenlere çok kızmışsınız vazgeçtim :)
Yeme-iöme düzenim de gitti iyice... :26:
Ama bugün iyi birşey yaptım, şu bahsettiğim hanımlar lokaline kayıt oldum. Artık spor da yapacağım inşallah.. Pilates, step, alet hepsi var
Sizleri bir süredir takip ediyorum.Bir ara katılmıştım sonra sağlık nedeni ile ara verdim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmaak isterim.
Benim boyum 1.63.Kilom 71.Uzun süredir dikkat ettiğim halde 70'in altına inemiyorum.Sizlerle birlikte bu direnci kırmayı ümit ediyorum.Biraz geçmişi okuyup fikir almaya gidiyorum.Hoşçakalın..
kızlar merhaba ;
Çok moralim bozuk...doğum sonrası epeyce kilo verdim hatta hamilelik öncesi halimdende zayıfım...ama hala kilom var fakat eski motivsyonum yokçok ama çok isitiyorum kilo vermeyi.başlıyorum büyük bir azimle 3-5 derken gidiyo sonra hoppp geri...en son 70 olmuştum şimdi yine 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum.benide alın aranıza nolur destek verin moral verin dürtün takip edin...beş aylık bebeğim varken terk edildim...iki sene olacak çok zor zamanlar geçirdim.bu sene tam toparlanma zamanım...kızıma ve bana uygun bir işe başladım bir ay oldu kasımda smmm sınavına giricem.ama o zamana kadar ilk hedefim kilo vermek ne dersiniz benide alırmısınız aranıza :2::2::2:
hoşgeldin,,çok üzüldüm yaşadıklarına,,ama yepyeni bi sayfa açmışsın,şimdi hedefine odaklan ve vazgeçme,burda her cuma bildirim yapıyoruz sonra listeye bidahaki hafta giriyosun,hepimiz destek oluruz merak etme,,kilolarından arınıcaksın inşallah,,burda ol ve sakın gitme olurmu
hosgeldin canimSizleri bir süredir takip ediyorum.Bir ara katılmıştım sonra sağlık nedeni ile ara verdim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmaak isterim.
Benim boyum 1.63.Kilom 71.Uzun süredir dikkat ettiğim halde 70'in altına inemiyorum.Sizlerle birlikte bu direnci kırmayı ümit ediyorum.Biraz geçmişi okuyup fikir almaya gidiyorum.Hoşçakalın..
[B]hosgeldin canimkızlar merhaba ;
Çok moralim bozuk...doğum sonrası epeyce kilo verdim hatta hamilelik öncesi halimdende zayıfım...ama hala kilom var fakat eski motivsyonum yokçok ama çok isitiyorum kilo vermeyi.başlıyorum büyük bir azimle 3-5 derken gidiyo sonra hoppp geri...en son 70 olmuştum şimdi yine 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum.benide alın aranıza nolur destek verin moral verin dürtün takip edin...beş aylık bebeğim varken terk edildim...iki sene olacak çok zor zamanlar geçirdim.bu sene tam toparlanma zamanım...kızıma ve bana uygun bir işe başladım bir ay oldu kasımda smmm sınavına giricem.ama o zamana kadar ilk hedefim kilo vermek ne dersiniz benide alırmısınız aranıza :2::2::2:
minderbob menusunu sunamiyooo:84::84::84:
foto yukleyemiyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?