57 mi60ta iyi olur ama ideali 57 kilo canım,,,
bende istiyorum yaa kalabalık neden olamıyoruz artıııkkk
2011 yılına bakmıştımda geçen günlerde,1 haftada 100 sayfa yazıyomuşuz,yuh dedim,şimdi 1 haftada 10 sayfa zor doluyoo
hoşbulduk ablacımmm beni pttniz olarak hatırlasanız bir süre dahaaa hoş benim ismimde milyonlarca kii vardır ama olsun yine böyle takma isimle devam edeyim ben affınıza sığınarak
geçmiş olsun canım
geldimi üstüste gelir bide :26:
düğünden sonraki foto mu o canım? boydan foton vardı biara eşinle ordada zayıf görünüyordun
hoşgeldin pttycim
adını öğrenemedik birtürlü
çoğunluk ne der bilmiyorum ama bana uyar
biarada kaptanlık verdı oda iyiydi aslında
birilerinin toparlaması lazım bizi
bende gelemedim kaç gündür
hayırdır canım neyin var :26:
34 bedeni napcan kız
öcü gibi olursun valla
çok zayıf olmakta güzel değil canım yaa 36 beden iyi olur ama
sen zaten zayıfsın accık göbeğim var diyorsun
oda doğum yaptın olacak okadar
abalcım öncelikle çok geçmiş olsun ,umarım prensesin bir an önce iyileşir rahat eder kalbinkızlar merhaba
kaç gündür gelemiyorum
kızım cumartesiden beri ateşliydi kaç kere acile gittik
çok zor 3 gece geçirdim
dün okulada gelmedim bugün geldim ateşi düşmüş şükür
ama karın ağrısı var
anne olanlar bilir belki nasıl geçireceğim bu karın ağrısını? karnını yağlıyoruz rezene veriyoruz yok geçmiyor
sadece karnım ağrıyor diyor ve ateşi var
enfeksiyon desem çocuk ishal olur idrar yolu desem tuvalette yanıyor der sık gider falan
ben anlamadım hiç bu işi
ilk defa böyle bişey yaşıyoruz çok zor
çocuk titriyor ama ateşi var diye üzerini örtemiyoruz :26:
salgın var diyorlar kızlar çocuklarınız varsa aman dikkat edin
sadece karnının ağrımasından ateşlendik biz
allah şifa versin bütün hastalara
hoşgeldin cnm sende bendensin 165boy 72lerde kilo 6lı rakamları görmek için can atıyorummmmSizleri bir süredir takip ediyorum.Bir ara katılmıştım sonra sağlık nedeni ile ara verdim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmaak isterim.
Benim boyum 1.63.Kilom 71.Uzun süredir dikkat ettiğim halde 70'in altına inemiyorum.Sizlerle birlikte bu direnci kırmayı ümit ediyorum.Biraz geçmişi okuyup fikir almaya gidiyorum.Hoşçakalın..
Çok zor günler yaaşmısın cnm Allah kolaylık versin sana ,ama eski eskide kalmış boşver önüne bak hedefine ulaşmayaçalış çıtır hatun olmaya tama gaz devamkızlar merhaba ;
Çok moralim bozuk...doğum sonrası epeyce kilo verdim hatta hamilelik öncesi halimdende zayıfım...ama hala kilom var fakat eski motivsyonum yokçok ama çok isitiyorum kilo vermeyi.başlıyorum büyük bir azimle 3-5 derken gidiyo sonra hoppp geri...en son 70 olmuştum şimdi yine 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum.benide alın aranıza nolur destek verin moral verin dürtün takip edin...beş aylık bebeğim varken terk edildim...iki sene olacak çok zor zamanlar geçirdim.bu sene tam toparlanma zamanım...kızıma ve bana uygun bir işe başladım bir ay oldu kasımda smmm sınavına giricem.ama o zamana kadar ilk hedefim kilo vermek ne dersiniz benide alırmısınız aranıza :2::2::2:
ama ama amaminderbob menusunu sunamiyooo:84::84::84:
foto yukleyemiyorummmmmm
ye sen yeeeeee onlar sana yol su elektrik olarak dönecke habeirn varmıııı heh bide hedefi 50 mi yaptın sennnnnkızlar utanıyorum söylemeye ama,akşam su böreği yaptıydım 5 dilim yedim
bide sigara böreği yaptıydım ondanda 3 tane yedim
az yemişim demi:111:
salata ve 3 kaşık yoğurtta bonus oldu:103:
anaaaaaaa senn kaçamak yapmışsınya hatun kızçeeeeeminderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 923101
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
peynir,zeytin
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara
1 tane N**** (Siyahi)
yesilcay
11:30 gibi icim kiyildi
Eki Görüntüle 923100
1 tane gul lokumu
ogle
Eki Görüntüle 923102
bulgur pilavi
etli nohut
salata
ara
yesilcay
1 dilim kek
1 minik kurabiye
1-2 cips
Eki Görüntüle 923107
aksam
Eki Görüntüle 923127 Eki Görüntüle 923128 Eki Görüntüle 923133
1 kase lahana corbasi
1 dilim ekmek
salata ve 3-4 yaprak lahana tursusu
tursu hastasiyimmm napiyimmm
ara
Eki Görüntüle 923143
sekersiz capucino
esimle biraz sonra spora gidicez
geldikkk kız hemende mutfağa girmek için bahane arıonnn gitmeeeeee kalll yanımdaaaaaanerde bu millet nerde bu 70-79 kilo halkı nerdesiniz uleeeeyyyynnnn
zaten karnım patlıcak gibi feci ağrıyoo bide burda kimsesiz kalmak üzüyo benii
hep sizin yüzünüzden yiyom ben böylee bi yok oldunuz gelmekte bilmiyonuz küstüm ben sizeee
yaaa kim dedi sana su boregi yap diyeeenerde bu millet nerde bu 70-79 kilo halkı nerdesiniz uleeeeyyyynnnn
zaten karnım patlıcak gibi feci ağrıyoo bide burda kimsesiz kalmak üzüyo benii
hep sizin yüzünüzden yiyom ben böylee bi yok oldunuz gelmekte bilmiyonuz küstüm ben sizeee
ayyyyyyy kızlarrrrrr sormayyyııınnnnnnnnnnn
dünnnn gecee kocişle muhabbet ediyorduk
bizimkine bir justın dedim adam hemen protein ilaçları ,kas yapma programları falan araştırmaya girdi
boyunu ölçtürdü ,kilo ölçümü falan yaptı ,bayaaa araştırdı nette anlıycanızzzz
dedim ciddi olamazsınnnnn ben zayıflamadığım sürece sen asla izin vermiyorum dedimmm
senin zayıflamana bakarsam ben şişko hastalığından uççam dedi
ayyy kendimi o kadar ezikkkk hissettimki anlatamammm
kendi bir azimle anlatıoo ben başladımmmı bitiririm işimi dedi
hiç lamı cimi yok bu işin falan filann
uleynn dedim justını demeeyydim onumu kıskandın benden dedimmmm vs. vs.
anladımki o benden daha azimliiiii ben yaparsam belki sende azimlenirsin dedi banaaa kocişş yaaaaaa
çıldırıciiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ACİLENN ZAYIFLAMALIYIIMMMMMMMMMMM VERMELİYİMMMMMM BU KİLOYU VÜCUDUMU SIKILAŞTIRMALIYIIIMMMMMMMMMMM
ayyy kilo yüzünden tartı manyağı oldumm ,her wcden sonra insan tartıya çıkarmı arkadaş ama ben işte çıkıyorummm ve rakam düşmedikçe deliriyoruummmmmm artılardayımm resmennn nedenkiiiii acepp bugün yediklerimi syasam şaşarsınızzzz :18::18::18::18::18:
eşim gece vardiyasında olduğu için gündüz erken kalkamıyorum sebebi bu olabilirmikiiii
canim uykunu duzene sokman lazim,ogun atlamaman lazimdün gece 3-4 gibi uyudum
öğlen 13:30da uyanmışım
ondan sonra yemek yap falan derken
eşimle 15:00da anca yedim yemeği
1,5kase şehriye çorbası
küçük kase haslanmış ot
bir dilim kepekli ekmek
5 siyah zeytin
3su bardağı çay (2kesme şekerli içerim hep )
bir bardak kola ve 7-8 tane çubuk kraker
bol bol suuu daha henüz ağzıma hiçbişi koymadımmm
evet biliyorum tek öğün hatalı ///olmazzzz ama bu kadar az yememe rağmen bu kilo nasıl artılarda
sporda yaptım bugün birazdan yine yapıcam klasik yaptığım hareketler
birazdan fırına ısırgan otlu az unlu börek gibi bişi atıcaktım otu fazla olduğu için 2 dilim yoğrtlu ondan yemeyi planlıodum amaaaaa bu tartıdaki rakamı görünceeeeeeee
ne yapmam gerekiyor kızlar akıl verin banaaa
bu kilo neden gitmio reglim acaba ondanmı
neden neden neden
yok canım yaa o sadece motive olmak amaçlı,biyerde okudumdu unuttum şimdi,son kilolar zor gidiyoya bunun için araştırma yapıyodum,hedefinizi biraz uzaklaştırın yazıyodu,ona ulaşmak için daha çok mücadele edersiniz,böylece kendi hedefinize ulaşmış olursunuz falan yazıyodu,ondan yaptım57 miabovvv yandım bennnn tubişimmm:18::18::18::18:
hele bir 60ı görek düşünürük 57i
hoşbulduk ablacımmm beni pttniz olarak hatırlasanız bir süre dahaaa hoş benim ismimde milyonlarca kii vardır ama olsun yine böyle takma isimle devam edeyim ben affınıza sığınarak
abalcım öncelikle çok geçmiş olsun ,umarım prensesin bir an önce iyileşir rahat eder kalbinkarın ağrısına gelince benimde komşumun bebeiş var o da ateşlendi sürekli mızırdanıodu, gaz sorunu vardı çocukta sürekli karnını okşuodu sırtını okşuodu annesi ,senin kızçe daha büyük yaşı ama gaz sorunuda çocuklarda karın ağrısı yapabiliyor ,ayrıca bide ayaklarını sıcak tutmaya çlış ,annem hep öyle derdi bana /çocuklarla büyüğü kıyaslamak doğrumudur bilmiyorum aama yanii :18::18::18::18::18:
sen en iyisi devam ederse kızçenin ağrısı hekime göstermende fayda var
hoşgeldin cnm sende bendensin 165boy 72lerde kilo 6lı rakamları görmek için can atıyorummmm
Çok zor günler yaaşmısın cnm Allah kolaylık versin sana ,ama eski eskide kalmış boşver önüne bak hedefine ulaşmayaçalış çıtır hatun olmaya tama gaz devam
ama ama ama
ye sen yeeeeee onlar sana yol su elektrik olarak dönecke habeirn varmıııı heh bide hedefi 50 mi yaptın sennnnngözlerime inanamadımm naptın tubiş o kadar çirozmu olcannnnn :26::26::26::26:
bu arada bende yaptım dün gece kaçamak aama sölemem ne yediğimiii
anaaaaaaa senn kaçamak yapmışsınya hatun kızçeeeeeneyse ama sporla yok edersin sen onları
geldikkk kız hemende mutfağa girmek için bahane arıonnn gitmeeeeee kalll yanımdaaaaaa
ha şunu bileydin, erken kalkmak çok işe yarıyo,kalkar kalkmaz su iç,,sonrasında hemencik kahvaltını yap,canın bişey istemezse yoğurt meyve falan yiyekoy,ben öyle yapıyorum,,yoğurta zencefil zerdaçal ve tarçın katarak yiyorum yanındada elma,,sonrasında bitki çayını iç,bol su iç aralarda meyveni ye,öğle yemeğinide atlama,akşam yemeğini erken ye,17-17.30 gibi,,saat 23.00te vücut tamamen dinlenmeye geçiyo şöyle bi araştırmam vardı onu bi oku istersen,çok yanlış zamanlarda yanlış şeyler yapıyorsun,,ayyyyyyy kızlarrrrrr sormayyyııınnnnnnnnnnn
dünnnn gecee kocişle muhabbet ediyorduk
bizimkine bir justın dedim adam hemen protein ilaçları ,kas yapma programları falan araştırmaya girdi
boyunu ölçtürdü ,kilo ölçümü falan yaptı ,bayaaa araştırdı nette anlıycanızzzz
dedim ciddi olamazsınnnnn ben zayıflamadığım sürece sen asla izin vermiyorum dedimmm
senin zayıflamana bakarsam ben şişko hastalığından uççam dedi
ayyy kendimi o kadar ezikkkk hissettimki anlatamammm
kendi bir azimle anlatıoo ben başladımmmı bitiririm işimi dedi
hiç lamı cimi yok bu işin falan filann
uleynn dedim justını demeeyydim onumu kıskandın benden dedimmmm vs. vs.
anladımki o benden daha azimliiiii ben yaparsam belki sende azimlenirsin dedi banaaa kocişş yaaaaaa
çıldırıciiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ACİLENN ZAYIFLAMALIYIIMMMMMMMMMMM VERMELİYİMMMMMM BU KİLOYU VÜCUDUMU SIKILAŞTIRMALIYIIIMMMMMMMMMMM
ayyy kilo yüzünden tartı manyağı oldumm ,her wcden sonra insan tartıya çıkarmı arkadaş ama ben işte çıkıyorummm ve rakam düşmedikçe deliriyoruummmmmm artılardayımm resmennn nedenkiiiii acepp bugün yediklerimi syasam şaşarsınızzzz :18::18::18::18::18:
eşim gece vardiyasında olduğu için gündüz erken kalkamıyorum sebebi bu olabilirmikiiii
[ı][sıze=3]nerde bu millet nerde bu 70-79 kilo halkı nerdesiniz uleeeeyyyynnnn[/sıze][/ı]
Zaten karnım patlıcak gibi feci ağrıyoo bide burda kimsesiz kalmak üzüyo benii
Hep sizin yüzünüzden yiyom ben böylee bi yok oldunuz gelmekte bilmiyonuz küstüm ben sizeee
uyku ve öğün aklımda kuzuu acilen toplamam lazım kendimiyaaa kim dedi sana su boregi yap diyeeesu boregine de bayilirimmmm
canim uykunu duzene sokman lazim,ogun atlamaman lazim
esinle beraber dikkat edersiniz yemenize artik ne guzel
yok canım yaa o sadece motive olmak amaçlı,biyerde okudumdu unuttum şimdi,son kilolar zor gidiyoya bunun için araştırma yapıyodum,hedefinizi biraz uzaklaştırın yazıyodu,ona ulaşmak için daha çok mücadele edersiniz,böylece kendi hedefinize ulaşmış olursunuz falan yazıyodu,ondan yaptımsonunda bakmışın hiç analamadan 50 kilo oluvermişimmi
valla bahane arıyorum tabi mutfağa gidicektim cidden ama vazgeçtim
ha şunu bileydin, erken kalkmak çok işe yarıyo,kalkar kalkmaz su iç,,sonrasında hemencik kahvaltını yap,canın bişey istemezse yoğurt meyve falan yiyekoy,ben öyle yapıyorum,,yoğurta zencefil zerdaçal ve tarçın katarak yiyorum yanındada elma,,sonrasında bitki çayını iç,bol su iç aralarda meyveni ye,öğle yemeğinide atlama,akşam yemeğini erken ye,17-17.30 gibi,,saat 23.00te vücut tamamen dinlenmeye geçiyo şöyle bi araştırmam vardı onu bi oku istersen,çok yanlış zamanlarda yanlış şeyler yapıyorsun,,
reglmişsin bide oda etkiliyo tabi artıda olman ondandır bozma kendini,gün içindede tartılmayı kes saçmalama,vücudunu tamamen etki altına alıyosun kötü yönde tabi
Neyi ne zaman yapmalı?
Karacabey, hangi iş ya da etkinliğin sağlıklı ve verimli bir şekilde günün hangi saatinde yapılması gerektiğine ilişkin şu bilgiyi verdi:
"Saat 01.00-02.00: Verimliliğin ve dikkatin en düşük olduğu saatler. Bu saatte hala çalışanlar hata yapmaktadır. Çünkü vücut kendini uykuya ayarlamıştır. Görme ve refleksler zayıftır, istatistiklere göre bu saatlerde yapılan trafik kazaları oldukça fazladır.
Saat 03.00: Metafizik ve yoğunluk safhası, bu saatlerde insan içe dönüktür, bedensel ve ruhsal olarak karanlık bir safhadır. Melatonin hormonun salgılanması arttığından dolayı kişi tembel ve kararsızdır. Bu saatlerde insanların bunalıma girme ve intihar eğilimleri yüksektir.
Saat 04.00: Vücut kendini yeni güne hazırlamaya başlar ve enerji üretilmeye başlanır. Kan basıncında yükselme ve damarlarda gerilmeler oluşmaya başlar. Bu nedenle 04.00-06.00 saatleri arası enfarktüs krizi geçirme oranı oldukça yüksektir. Kalp rahatsızlığı olanlar ve erken saatlerde spor yapanların dikkatli olmaları gereken bir zaman dilimidir.
Saat 05.00-06.00 arası yeni güne merhaba saatidir, stres hormonu gündüz değerinin yaklaşık altı katına çıkar. Vücudumuz harekete geçer, gece boyu kayıp edilen enerji tekrar yerine konulur. Metabolizma hareketlenir ve günün işleri için enerji ve protein sentezlenir. Artık vücut yeni güne başlamak için hazır pozisyondadır.
Saat 07.00: Organizma uyanmıştır, ancak hala zayıftır, kaslar ve eklemler ısınmamış hala soğuktur, bu saate spor yapmaktan kaçınmalıyız. Spor yerine güzel bir kahvaltı yapmalıyız, sindirim sistemi iyi çalışmaktadır. Karbonhidratlar hiç depo edilmeden direk enerjiye çevrilmektedir. İstediğimiz gibi kahvaltı yapabiliriz.
Saat 08.00: Nabız ve tansiyon yükselmeye başlamıştır. Uyurken yaklaşık 60 olan kalp atım sayımız uyandığımızda sağlıklı bireylerde yaklaşık 72-78 atış arasına çıkar. Çalışmamız için gerekli olan bu kalp artışı kalp krizi riskini de artırabilir. Kahvaltı sonrası içilen sigaralara da çok dikkat edilmesi gereken bir saattir çünkü damarlar her zamankinden daha fazla daralmaktadır.
Saat 09.00-11.00: En etkin çalışma saatleridir. Kısa süreli bellek en yüksek seviyede olup bu saatler yoğun çalışma için en uygun ve en verimli saatlerdir. Aynı zaman da konsantrasyon ve mantıklı düşünüp karar vermek için en ideal saat olarak göze çarpmaktadır.
Saat 12.00-14.00: Yorgunluğun baş göstermeye başladığı saatlerdir. Dikkat dağılmaya başlamış ve uyku hali oluşmuştur. Beyine giden kan miktarı azalmaya başlamıştır. Çünkü öğle yemeği saati gelmiş kan sindirim için yoğun olarak mide tarafından kullanılacaktır. Öğle yemeğinin ardından uyku hali iyice bastıracaktır. Bu saatlerde öğle uykusu yapabilen kişilerde enfarktüs geçirme oranı yaklaşık yüzde 30 oranında düşecektir.
Saat 15.00: İnsanın kendisini en mutlu hissettiği saattir. Bu saatte mutluluk hormonu endorfinin salgılanması en yüksek seviyeye çıkar. Yeni işler için enerji yeniden gelmiştir, belleğimiz tam yerindedir. İkinci en verimlilik dönemi yaşanır ama bu verimlilik oranı sabahkinden daha düşüktür.
Saat 16.00-17.00: Adrenalin hormonu en yüksek seviyeye ulaşmıştır ve kaslar çok güçlü durumdadır. Kuvvet artışı en yüksek seviyeye ulaşmış, organlar yüksek performansla çalışmaktadır. Beyin-kas koordinasyonu mükemmel boyuttadır. Küçük kas gruplarının da en güçlü ve en etkili olduğu saat dilimidir. Yapılan istatistiklerde olimpiyat rekorlarının en çok bu saatlerde kırıldığı saptanmıştır.
Saat 18.00: Vücutta yorgunluk başlar ve vücut akşam yemeğine kendini hazırlamaya başlar. Kaslarımız güçsüzleşmeye başlar ve midenin en fazla asit salgıladığı saatlerdir. Pankreas bu saatte oldukça aktiftir. Akşam yemeğine başlamak için ideal bir zamandır.
Saat 19.00-20.00: Havanın kararmaya, vücudumuz uykuya hazırlık yapmaya başlar. Melotonin hormonu havanın kararması ile birlikte salgılanmaya başlar. Kan basıncı azalır ve nabız yavaşlarken mide de sindirim işlemi devam etmektedir.
Saat 21.00: Yemek yemenin en tehlikeli olduğu saattir. Sindirim işlemi sona ermiştir ve organların günlük görevi sona ermiştir. Bu saat ve bu saatten sonra yenilecek her şey midede sabaha kadar hazmedilmeden bekleyecektir. Hazmedilmeyen bu besinler midede çürüyecek ve zararlı çöp halini alacaktır. Bu zararlı asitler bağırsak ve mide mukozasına zarar verecek ve rahatsızlıklara neden olabilecektir.
Saat 22.00: Bu saatte alyuvarların aktivitesi artar, vücut bağışıklık sistemimiz etkin çalışmaya başlar. Sigara kullananlar bu saatte son sigaralarını içmelidir. Çünkü bu saatten sonra vücudumuz nikotin gibi zehirli maddeyi vücuttan uzaklaştıramaz. Sabah saatlerine kadar vücutta kalan bu zararlı madde vücudu zehirler.
Saat 23.00: Uyku için en ideal saattir. Stres hormonu salınımı oldukça azalmış, vücut gevşemeye başlamış, rahatlama ve sakinleşme hali oluşmuştur. Tansiyonumuz ve vücut ısımız düşmüştür. Uykuya daldığımızda 10 dakika sonra kalp atışı ve beynimizin aktiviteleri yavaşlar. Kişi 25 dakika sonra derin uykuya geçer.
Saat 24.00: Biz uyurken vücut kendini onarmaya ve yenilemeye başlar. Akşam yemeğinde aldığımız besinler hücrelerin onarımı için kullanılır. Hücreler yenilenir ve saçlarımız uzar. Gün içerisinde yıpranan bütün dokularımız uyku esnasında yenilenir. Bu günlük yenilenme fırsatını kaçırmamız biraz yaşlanmamız anlamına gelmektedir"
Eki Görüntüle 923248
dün gece 3-4 gibi uyudum
öğlen 13:30da uyanmışım
ondan sonra yemek yap falan derken
eşimle 15:00da anca yedim yemeği
1,5kase şehriye çorbası
küçük kase haslanmış ot
bir dilim kepekli ekmek
5 siyah zeytin
3su bardağı çay (2kesme şekerli içerim hep )
bir bardak kola ve 7-8 tane çubuk kraker
bol bol suuu daha henüz ağzıma hiçbişi koymadımmm
evet biliyorum tek öğün hatalı ///olmazzzz ama bu kadar az yememe rağmen bu kilo nasıl artılarda
Sporda yaptım bugün birazdan yine yapıcam klasik yaptığım hareketler
birazdan fırına ısırgan otlu az unlu börek gibi bişi atıcaktım otu fazla olduğu için 2 dilim yoğrtlu ondan yemeyi planlıodum amaaaaa bu tartıdaki rakamı görünceeeeeeee
Ne yapmam gerekiyor kızlar akıl verin banaaa
bu kilo neden gitmio reglim acaba ondanmı
neden neden neden
uyku ve öğün aklımda kuzuu acilen toplamam lazım kendimi
benim korkum eşimin benden önce fit vücuda sahip olması adam bir hafta yemek yemesin mükemmel bir vücuda sahip oluo eeeeee bende kadınım yani kıskançlık damarlarım kabarıyorrrrrrr
O yüzden ondan önce zayıflamalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Valla iyi geldi tubişim bu yazı ,yemek yemeyi planlıodum ama yemiyeceğim ne olursa olsunnnn
istersen karnımdaki sess gur gurrr ötsün dursunn
sabahı bekliycemmmmmmmmmmmmm
inatt ettim kendimleeeeeee
kocişin dün geceki hırsını düşünmeye çalışıyorum şuannnnnnn
düşündükçe yemek yemememyi palnlıyorum
Ha gayret ptty sabret bu gece geçtimi tmmdır :18::18::18::18::18:
HOŞBULDUM CNM BENİM BENDEKİ ENERJİNİN BİR BAŞKASINI MUTLU ETMESİ HOŞUMA GİTTİ BAK ŞİMDİptty cim valla enerjine bayıldım yaa iyi oldu geri dönmen forumaMotivasyon tavan yaptı bende Ben yeniyim burda 23 aralıkda başladım.bikaç gündür koptum ama yeniden başladım takibe.hele bide sabah tartıda 70.7 yi görünce ha gayret dedim Olacak bu iş yavaş yavaş olacak Sendeki bu enerjide iyi geliyo hoşgeldin yeniden
eeee kuzuu herşeyin fazlası zararlı derler ,yeme artık bu saatten sonraabenimde içim kıyıldı az kabak çekirdeği çitleyim dedim.kopamıyorum şimdide.bişey olurmuki bu saatte
HOŞBULDUM CNM BENİM BENDEKİ ENERJİNİN BİR BAŞKASINI MUTLU ETMESİ HOŞUMA GİTTİ BAK ŞİMDİsen yenisin muhakkak kilo verimi olur ben dah aöncede 65lere kadar indim ama sonra bıraktım şimdi 7li rakamdan inemiyeceğim diye çok korkuyorum açıkçası :18::18::18:umarım kendime gelebilirim acilennnn 6lı rakam görmemm gerek benim motivasyonumu toplamam için
eeee kuzuu herşeyin fazlası zararlı derler ,yeme artık bu saatten sonraa
iyimiş senin eşinin saatler cnm benim güzel değerlendir bence ,bu arada benim yaş daha 22 gencim ama sankim ne bileyim bir kere yaptımya diyet bu sefer yapıştı gitmio gibi 2 sene oldu ama o diiyeti başaralıda :18::18::18::18::18:30 lu yaşlardan sonra metabolizma yavaşlıyomuş.seni bilmiyorum ama ben 27 yim.bu yaşlarda verdim verdim sonrası daha zor olur gibime geliyo.ahh o eski günlerr 60 ı bi yakalarsam bidaha kilo almamak için herşeyden uzak dururum.kaldı 11 kilom.düğünümde 57 idim.çok güzel bi hafta var önümde. eşim gece vardiyasına başladı.akşam 17:30 da gidio.yani akşam yemeğimiz 16:30 da.gece 03:30 da geliyo ve sabah kahvaltısına katılmıyo genelde.uyumayı tercih ediyo.buda bi avantaj bana.o gittikten sonra genelde bişey yemiyorum ama böyle içim kıyılıyo işte. değerlendirmem lazım bu haftayı hatta belki önümüzdeki hafta bile geceye gidebilir.6 lı rakamlara inmeye başladığımı gördüğümde eminim dahada hırslanıcam
deeettt yürüü kocişinin gönlünü alllkızlar ben yatıyorum eşim bana kızıpta çoktan yattı bile(yayınladığım uyku saatleri vardıya az önce ondan
bahsettiydim,23te uyuycaz artık bu saatte bişey yenmemeli falan derken
sinir olup koyduğum çayı bile içmeden yatmaya gittii)
neyse bundan sonra saat 23 dedimi ben uyumuş olucam,sabahta 7de kalkıp kahvaltımı yapıcam bu sefer fire vermek yok başarıcam,bugün lanet olsun sondu,bidaha cıss yersem 2 olsun akşam akşam
yarın görüşürüz
ben gidiyimde adam uyumadıysa azcık gönlünü alayım, şımarıklığım üstümdeydi bugün baya sinir ettim adamıı
ahhh pttty 65e indinde bir 5 kilo vermeyemi üşendinn
şimdi içimde koca bir keşke varrrrr
hiç sevmem keşkeleri
şimdi kocişi aradım karnı açmış kızartma istiooo yandımmm bennnnnn
ama söz verdimmm yemiyceeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
YEMEYECEĞİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
yeme tabiii ben öğlen 1 buçukda uyandı kocam ona patates kızarttım ağzımın suyu aktıda yemedim yinede tut kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?