70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin
sağol canımmm
zor şeyler yaşamışsın ne desem bilemedim kızın için çok üzüldüm
sen bişekilde düzenini kurarsında o babasız yaşamaya nasıl alışcak allah sabır versin kolaylık versin inşallah
zor günleri atlatmışsın kiloda kolayca gider önemli olan kızın ve sağlığın
buraya sık sık gel ve bizi takip et muhabbete gir
cuma günleri tartılıp buraya yazıyoruz sende bizle ol
faydası olur inşallah
minderbob menusunu sunamiyooo:84::84::84:
foto yukleyemiyorummmmmm

ben okudum akşam ama yazamadım kızım tepemde fırsat vermedi
gül lokumu dikkatimi çekti
morhipodan demiiiiiii
kız yapacak adam zayıfkende yapar şişmankende
neden kıskanırsınız bu adamları ayyy
öyle bakışını yanlış hareketini yakalamasam ben kıskanmam hiç
zaten evden çıkmıyor adam

bian evde olup elimde çayla tv karşısına geçmek istedim
keyif senin tubişş

günaydın
boşver dalga geçsinler azimli olmak güzel bişey

ara öğünüm ,,

biraz geç kaldım ama anca,mutfak işlerimi halledene kadar 5 biyerdem demlendi azcıkta ılıdı ,elmamıda aldım geldim,bugün çok kararlıyım artık kaçamak yookk!!!

yaa herkez ne anladı lan eşimin gönlünü alayım derken bi imalar bi bişeylerr

sadece sarılayım dedim kötü niyetim yoktuuu

amaaan zaten adam horulduyodu ben gittiğimde sabah 7de kalkmanın zararları nolcaktı,hergün böyle yatar yatmaz uyuyo,,inşallah bugün bende gece hemencik uyuycam erken kalktımya şimdiden bastı ağırlık

merhaba kızlar geçen sene burad 80 den 74 düşmüştüm sonra 75 oldum uzun bi süre şimdi

spor ve diyetle 70 oldum ama hala 65 olamadım boy 170cm

inşallah olurum desteğe ihtiyacım var

yapıklarımı anlatayım

haftada 3gün toplam 4 saat spor =plates+aerobik+kardiyo çalıştırıyo hoca

çok sıkılaştım ama göbişcik var hala evde ona ağırlık vercem hoca sınav çektiriyo ölüyorum ya

diyete gelince yılların verdiği diyet deneyimimde akşam az yedin mi veriyon arkadaş bunu anladım

valla 4 öğün yiyorum ben(şeyda coşkun usülü)

sabah öyle ikindi akşam (ikindi bişeyler yiyince akşam az yiyorum hem kocama eşilik ediyorum akşam hem de az yemiş oluyorum )

ekmek yok denecek kadar az şeker hiç yok en az 2 litre su

nasıl sizce
bu arada kızlar ben spora bedava gidiyorum beden eğitimi hocası halk eğitimde açıyo kursu çok güzel ve disiplinli çalıştırıyo 1 sattae 2 mola ve yarım dakka veriyo .3 senedir açıyomuş ben bu sene duydumda başladım sizde araştırın 2.dönem kaydolabilirsiniz.

bence mükemmel

aynı benim düşündüğümü düşünüyosun bende akşam az yiyince sabah eksiliyorum,bunu biliyorum ama eşim olunca çeşit yemek yapıyorum kızartma falanda olunca çok yiyorum,bende ikindi yiyim bari sen gibi,akşam hem laf yemem eşimden hemde az yerim(malum sadece akşam yemeğinde beraber oturuyoruz yemeğe ondada yemiycem sen ye deyince haliyle kızıyo otur diyo,,bence planın güzel)

sabah aç karnına iki kuru kayısı

kahvaltı : 2 dilim ekmek 1 dimim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 elma ve yeşil çay

ara : 1 paket kepekli form büsküvi,yeşil çay

öğle : 2 kepçe çorba,3kaşık yoğurt 1 dilim ekmek (tam buğday hepsi) 6 çk bezelye yemeği

Sabahta yarım saat tempolu yürüdüm,çay ve kahvede şeker yok bol su

nasılllll kızlarrrrrrrrrrr

ben dün gece çok düşündüm çok aç kaldığım için hiç devamı gelmiyor benim diyetlerimin o yüzden sağlam bir kahvaltıyla başlayıp daha doyurucu şekilde beslenmeye kadar verdim mesela bir dahaki öğünümde 2 küçük mandalina bir elma yiyeceğim

sabah aç karnına iki kuru kayısı

kahvaltı : 2 dilim ekmek 1 dimim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 elma ve yeşil çay

ara : 1 paket kepekli form büsküvi,yeşil çay

öğle : 2 kepçe çorba,3kaşık yoğurt 1 dilim ekmek (tam buğday hepsi) 6 çk bezelye yemeği

Sabahta yarım saat tempolu yürüdüm,çay ve kahvede şeker yok bol su

nasılllll kızlarrrrrrrrrrr

ben dün gece çok düşündüm çok aç kaldığım için hiç devamı gelmiyor benim diyetlerimin o yüzden sağlam bir kahvaltıyla başlayıp daha doyurucu şekilde beslenmeye kadar verdim mesela bir dahaki öğünümde 2 küçük mandalina bir elma yiyeceğim

Bugünkü menüm

Sabah 1 karışık tost ve yarım kesme şekrli çay(komple şekersiz içemiyrm)
Ara yok Tost doyurucu oldu baya
Öğlen Az çorba, 1tabaktan az makarna,Yarım rosto köfte,1 bardak cola(Ekmek yemedim)
Ara 3adet tahıllı bisküvi
Akşam Menemen ve çay düşünüyorum

Nasıl sizce ????

sabah biraz tembellik edip geç kalktığım için öğlen kahvaltı yaptım

kahvaltı:
2 dilim org. ekmek
1 yum. beyazı
1 avuç içi beyaz peynir
5 zeytin
ve ılık ıhlamur

15 gibi yani şimdi

küçük bir kase tarçınlı yoğurt

saat 5 gibi elma yicem

akşam:
5 köfte
süper sınrısız salata
2 dilim ekmek

8-8,30 gibi de
bie ayvanın yarısını yiyip günü kapatmayı düşünüyorum

kendi kendimi diyetisyeni oldum gitçek bu kilolar yeterrrrr

bu arada sabah kalktığımda aç karnına bir bardak ılık suya
7-8 damla limon yarım tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı çörek otu yağını
karıştırıp burnumu tıkayıp içiyorum

çizelgemde negzel oldu heeee

mavi dost acı söylermiş arkadaşım bence sabah kahvaltısında tost türü tek besin grubundan ziyade
geleneksel şekilde kahvaltı yapmanı öneririm inan daha doyurucu oluyor.
öğlen menün bence miktar olarak çok mesela çorba ekmek yerine geçiyor zaten ondan içmişsin, sonra az da olsa makarna yemişsin
onun yerine tahıllı bir dilim ekmek daha makul bence yanında rosto kabul edilebilir belki bilemiyorum ama o kolaaaaaaaa affedilemez. bir bardak kolada kaç küp şeker var biliyor musun? yaptığın her şeyi bir bardak kola için çöpe atma bence. onun yerine ayran salata ne nefis olur
akşam da menemen demişsin bence güzel ama tek başına yetersiz gel şunu menemen ve salata yapalım ortada buluşalım. hem çay içmeyip şekerde atmamış olursun

evet ara öğünüme bir saat kala dayanamayıp yarım paket eti burçak yedi tatlı tatlı yemseydim iyi olacaktı ama hç bişey olmamış gibi yarım saat sonra ara öğünümü yapıcam

2 küçük mandalina
1 elma

canım bence sadece elmanı ye. aynı anda 3 meyve de fazla değil mi sanki

selibeli ve minderbop tşkler cvbınız için öyle ama napayım merak işte duramayıp bakıyosun selibeli olur öyle o dönem de insan daha bi düşüyo tatlıya ama yine dikkat et ipin ucunu bırakma biraz gevşeyebilir ama kaçmasın dikkat benim gibi tutamassın sonrabi yöntem var aklımda deniycem ben sizede söyleyim hergün ne yediğinizi not alın bu sayede yediklerinize bakıp daha kolay kontrol edebiliriz kendimizi bir diyetisyenden duymuştum hadi hepinize sağlıklı kilo vermeler bys.

Kızlar ben eve gider artık bu kadar şeker dizmek yeter,ay pardon çalışmak :)
Oğluşum okulda yolumu gözler. Herkese akşam hafif yemekler dilerim..

saat -10:30 kahvaltı
1,5 kaynamış yumurta
1 kaynamış patates
10 zeytin
2 brdk şekersiz çay
bir tutam maydanoz
1 küçük dilim ekmek(acuka sürülmüş)
kk peynir

ara
saat 2 de kocam kahvaltı yaparken bi kaynamış patates yedim

akşam 16:30
bi tabak yoğurt çorbası
iki tabak zeytinyağlı pırasa
salata
birazda lahana turşusu

bu saatten sonra bişeey yememeyi planlıyorum.sakız attım ağzıma

tebrik ederim canm bosver aldirma devam et
doktorumu izlesene beybi..saglikla ilgili bilgiler veriliyobize de anlatirsin
canm yemiyecegim deme..ac kalarak degil az az ama slk yiyerek zayiflayacagiz

gül lokumu dikkatimi çekti
morhipodan demiiiiiii

ivit
diyet programin guzel canmhangi sehirdde oturuyosun canm:26:merak ettim halk egitimde programin adi ne:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…