- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
sağol canımmmgeçmiş olsun canım,Allah şifasını versin
zor şeyler yaşamışsın ne desem bilemedim kızın için çok üzüldümkızlar merhaba ;
Çok moralim bozuk...doğum sonrası epeyce kilo verdim hatta hamilelik öncesi halimdende zayıfım...ama hala kilom var fakat eski motivsyonum yokçok ama çok isitiyorum kilo vermeyi.başlıyorum büyük bir azimle 3-5 derken gidiyo sonra hoppp geri...en son 70 olmuştum şimdi yine 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum.benide alın aranıza nolur destek verin moral verin dürtün takip edin...beş aylık bebeğim varken terk edildim...iki sene olacak çok zor zamanlar geçirdim.bu sene tam toparlanma zamanım...kızıma ve bana uygun bir işe başladım bir ay oldu kasımda smmm sınavına giricem.ama o zamana kadar ilk hedefim kilo vermek ne dersiniz benide alırmısınız aranıza :2::2::2:
sen bişekilde düzenini kurarsında o babasız yaşamaya nasıl alışcak allah sabır versin kolaylık versin inşallah
zor günleri atlatmışsın kiloda kolayca gider önemli olan kızın ve sağlığın
buraya sık sık gel ve bizi takip et muhabbete gir
cuma günleri tartılıp buraya yazıyoruz sende bizle ol
faydası olur inşallah
minderbob menusunu sunamiyooo:84::84::84:
foto yukleyemiyorummmmmm
ben okudum akşam ama yazamadım kızım tepemde fırsat vermedinerde bu millet nerde bu 70-79 kilo halkı nerdesiniz uleeeeyyyynnnn
zaten karnım patlıcak gibi feci ağrıyoo bide burda kimsesiz kalmak üzüyo benii
hep sizin yüzünüzden yiyom ben böylee bi yok oldunuz gelmekte bilmiyonuz küstüm ben sizeee
gül lokumu dikkatimi çektiminderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 923101
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
peynir,zeytin
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara
1 tane N**** (Siyahi)
yesilcay
11:30 gibi icim kiyildi
Eki Görüntüle 923100
1 tane gul lokumu
ogle
Eki Görüntüle 923102
bulgur pilavi
etli nohut
salata
ara
yesilcay
1 dilim kek
1 minik kurabiye
1-2 cips
Eki Görüntüle 923107
aksam
Eki Görüntüle 923127 Eki Görüntüle 923128 Eki Görüntüle 923133
1 kase lahana corbasi
1 dilim ekmek
salata ve 3-4 yaprak lahana tursusu
tursu hastasiyimmm napiyimmm
ara
Eki Görüntüle 923143
sekersiz capucino
esimle biraz sonra spora gidicez
morhipodan demiiiiiii
kız yapacak adam zayıfkende yapar şişmankendeuyku ve öğün aklımda kuzuu acilen toplamam lazım kendimi
benim korkum eşimin benden önce fit vücuda sahip olması adam bir hafta yemek yemesin mükemmel bir vücuda sahip oluo eeeeee bende kadınım yani kıskançlık damarlarım kabarıyorrrrrrr
o yüzden ondan önce zayıflamalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden kıskanırsınız bu adamları ayyy
öyle bakışını yanlış hareketini yakalamasam ben kıskanmam hiç
zaten evden çıkmıyor adam
kızlar ben yatıyorum eşim bana kızıpta çoktan yattı bile(yayınladığım uyku saatleri vardıya az önce ondan
bahsettiydim,23te uyuycaz artık bu saatte bişey yenmemeli falan derken
sinir olup koyduğum çayı bile içmeden yatmaya gittii)
neyse bundan sonra saat 23 dedimi ben uyumuş olucam,sabahta 7de kalkıp kahvaltımı yapıcam bu sefer fire vermek yok başarıcam,bugün lanet olsun sondu,bidaha cıss yersem 2 olsun akşam akşam
yarın görüşürüz
ben gidiyimde adam uyumadıysa azcık gönlünü alayım, şımarıklığım üstümdeydi bugün baya sinir ettim adamıı
bian evde olup elimde çayla tv karşısına geçmek istedim
bugün dediğimi yaptım ve erken kalktım,saat 6.20de uyandım ezan okunuyodu,
6.26da yataktan kalktım elimi yüzümü yıkadım kendime geldim
sonra eşim kalktı 6.40da,ilk defa eşimden önce uyandım
açtım tv'yi iyice kendime geldim,sonra suyumu içtim,bekledim epey kahvaltımı yaptım,7.30 gibi
şimdide çayımı içiyorum
hadin galiiiii geliinde çene çalak azcııkk,saat 10.00a çok var,müge anlıma bakcam bi saat gelse,
heregün muhakkak saat 10da kalkıyorum mügeye bakmak için,ama bundan sonra sabahları bekle dur artık saat 10u gelirmi bilmem
keyif senin tubişş
günaydınnnnnnnnnnnnn...iyi sabahlarrrrrrrrrrr...kızlar ben pazartesiden beri çalıştığım yerin sosyal tesisine erkenden gelip yarım saat tempolu yürüyüşümü yapıyorum çıkıyorum duşumu alıyorum hazırlanıyorum masmaa geçiyorum :) benimle dalga geçiyo çalışanlar ama karar verdim hiç aldırmicam :S yarım saat yarım saattir dimi
günaydın
boşver dalga geçsinler azimli olmak güzel bişey