70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

minderbob menusunu sunar
sabah

mantarli yumurta
beyaz peynir
salatalik,maydonoz
1 yada 1,5 dilim ekmek 2 de olabilir tam hatirlayamadim

ara
1 bardak sekersiz cay

ogle

firinda besamel soslu karnibahar,brokoli,havuc ve patates
salata

ara
yarim avuc beyaz leblebi

aksam

2 kepce lahana corbasi
salata
1 dilim ekmek

ara

sagdaki ananas parcasi
3 bardak sekersiz elmali tarcinli cay

Arkadaşlar ben de 73 kiloyum. Bebek istiyorum ancak 10 kilo vermem lazım boyum 158. Benim kilolarda ve boyda olan var mı birlikte bir yol çizelim kilo verelim??

Arkadaşlar ben de 73 kiloyum. Bebek istiyorum ancak 10 kilo vermem lazım boyum 158. Benim kilolarda ve boyda olan var mı birlikte bir yol çizelim kilo verelim??
hepimizin boyu kilosu farklı farklı ama yinede birbirimize yardımcı oluyoruz burda boyuna göre kilon biraz fazlaymış evet.ama burda eminim motive olursun cnm.birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
birlikte üstesinden geliriz kiloların yeterki takıl bize

Kizlar yyemegi
um acileyemeği k ateşten dolayı bugün sabah anca dustu. Okula bile gidemeyeceğim.
Ama dünkü menü yaziyim
Sabah
2dlm peynir
1dlm ekmek
Salatalik cay

Ara 1elma

Öğle
Karnabahar
Salata
2dlm ekmek

Ara
Yogurt

Aksam
Patates yemegi
Salata ve
2dlm ekmek

Ara
Abarttim hastayim ilc icicem diye
3 küçük ekler
8 lahana sarma
1 kivi (

Bir geldim sonra yok oldum.Evde hepimiz ishal ve kusma ile perişan olduk.Çocuklar düzeldi ama benim karın ağrım devam ediyor.
Arkadaşlar ben 71 kg dım.Boyum 163 ,bazende 164 çıkar :).Bugün sabah 69 kgdım.2 gün hiçbir şey yemedim ,görmeye biye tahammülüm yoktu.Bugün sabah yarım salatalık yedim işe öyle geldim.Verdiğim kilonun su kaybı olduğunu biliyoru.Genede 7 rakamından bir anda olsa kurtulmuk güzel.Hepinize iyi günler .

alıntılamışım ama ne yazacağımı unuttum :26:
yooo öyle bişey aklımıza gelmedi
o yeeee bakışı attık
afiyet olsun canım ben düzeni tutturaamdım birtürlü
herkes hürrememi bakıyo yoksa??? kimsecikler yok forumda..
ben hiç izlemedim hürremi
izleyecek bişeyde yok akşamları çok sıkıcı
günaydın gençlik
yeşilçaylarınızı alın
birazdan bende içeyim
ama bitki çayım kalmadı
sadece form çayı var
günaydın tatlım buarada

günaydın kızlar
salı sabah tartılmıştım ben geçen haftaya göre eksiydim bugün tartıldım geçen haftaya göre artıyım
salıdan bugüne çok farketti
regl oldum ondanmı diycem ama yiyorumda aynı zamanda ama haftasonuda yedim strestenmi gitmişti acaba
üüüüüüüffffff

sitede sorunmu var zor gidiyor yazılanlar

Son düzenleme:
Slm kızlar,

Bugün yine güne tostla başladım. Uyku daha tatlı geliyor. Azıcık daha uyuyorum kahvaltı yapacağıma. Ama bugun tostu kendim yaptım. Az yağlı. Ara da bisküvi yerim 1 yada 2 tane , Bugün öğlen kuru ve pilav varmış. Kuru yerim ekmekle.Pilav cıss tabi ki.
Akşam ne yerim bilmiyorum şuan köfte olabilir.Aslında sebze yapmam lazım ama yorgun eve gidince yemek pişirmek zulüm oluyor. Kocamda açlığa hiç dayanmaz.Uzun yemek yapçaksan ben ekmek peynir yiyim deyiveriyor. Aslında akşamdan yemek yapmak ii oluyor ama hafta sonundan beri evde durmadık dün akşam evle ugrastım,yok bulaşıkları topla etrafı topla çamaşır katla.kirlileri yıka as derken 10 bucuk oldu.Sonra cocugu uyut,banyo yap. 1Sigara içeyim dediydim ki saate bi baktım 12 bucuk olmuş. Yattım hemen Öğle yani...
Herkese iyi günler..

Merhaba Kızlar,

Aktif motivasyonu bol bir sayfa arıyordum ve sanırım aradığımı buldum...

bende kilolarından müzdarip biriyim... yardım öneri tavsiye hatta kızmalarınıza bile ihtiyacım var :):)

benide aranıza alırmısınız?

Hoşgeldin canım yerin hazır..

ya netim bağlandığından beri tv'de sağlık programlarına bakmaz oldum,,bişey takılırsa aklıma bakıyorum zaten netten,,arada bir araştırmalarda yapıyorum,gerek kalmıyo anlıycan,,ama müge anlı varkende onu kaçıramam yanii
ayyy çok özendim valla ne güzel bi gün geçirmişsin öyle çok düzenlii
hoşgeldin canım,evet boyuna göre kilon epey fazla kilo çizelgeni yaparak başlayabilirsin burda yol almaya
geçmiş olsun menün akşamki aran hariç güzel,,ama o arayıda mecburen yapmışsın mühim değil,,
hepinize geçmiş olsun salgına sizdemi yakalandınız yoksa aman dikkat edin:26:
öyle oluyo bazen bende alıntıladığım şeye 2 saat sonra cevap yazmaya kalkınca unutuyorumgerçi benimki farklı,ben alıntılayıp bekletiyorum sonra yazarım diye,müsait olunca gelip yazıyorum,öyle oluncada unutuyorum
normal canım,,hem regldende olabilir ,,seni sinir etmek içinde olabilir
hem yiyorumda demişsin ondandır nolucaksıkma canını

hoşgeldin sende sen devamlı burda ol biz sana hem kızarız hemde yardım ederiz

Son düzenleme:

cnm benm boyum aynı kilom 76 doğumda kaldı onları vermee çalışıyorum bnde cnm rabbim sanada nasip etsin bir bebiş inş ben ekmek yemiyorum sadce kahvaltıda bir parça günde yarım saat bisiklet sürüyorum ve mekik çekiyorum bide günlük ne yediğimi yazarak yediklerimi kontrol edip fazla yemiyorm böylelikle iyi oluyo bu yöntem bu yöntemle 3 kilo verdim.

benide alın aranıza arkadaşlar bende 72 kg fılan en az 60-63 olmam lazım bende bırkaç gundur dıkkat edıyorum ama saatlı dıyete yarın başlayacagımm daha once kılo verdım 64 kadar ama geri aldım zaafım aburcuburlar çoçukttan beterim dıkkat etmeıyınce hemen gerı alıyorum :) daha once dıyetisyende gıttım şukur bı rahatsızlıgım yok dr daha oncekı verdıgı lısteye uyacagım :))

benide alın aranıza arkadaşlar bende 72 kg fılan en az 60-63 olmam lazım bende bırkaç gundur dıkkat edıyorum ama saatlı dıyete yarın başlayacagımm daha once kılo verdım 64 kadar ama geri aldım zaafım aburcuburlar çoçukttan beterim dıkkat etmeıyınce hemen gerı alıyorum :) daha once dıyetisyende gıttım şukur bı rahatsızlıgım yok dr daha oncekı verdıgı lısteye uyacagım :))

hoşgeldin canım,bol iradeler umarım kısa sürede kalıcı olarak istediğin kiloya inersin

hoşgeldin canım,bol iradeler umarım kısa sürede kalıcı olarak istediğin kiloya inersin

selam kızlaaarrr nasılsınızzz??? bende kaç gündür uğrayamadım hastayım diye raporluydum ve yatak döşek haldeydim gelemedim buralara önce faranjit şimdi ise bronşit oldum onun tedaviisni görüyorum bi kurtulsam şu illetten nefes alsamm ya bu arada kızalar diyet falan yapamadım gerçi tıka basa da yiyemedim iştah falan kalmadı ama bal pekmez süt üçlüsünü bol bol tükettim geceden sabaha kadar tartı 2 gün önce artı gösterdi beni baya bi bakalım yarın nolcam düğün yaklaşıyor ama ben 5 aydır burdayım verdiğim kilo ortada ne etcem şu yağlarımı ben bilmiyorum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…