sağol iyim diyelim de iyi olalım her zamanki gibi sen iyisindir inşallah
hayelciğim bugün keyifsizsiz sanki. herzaman bıcır bıcırdın bugün keyifsiz gibisin
biraz öyle canım arada bunalıma giriyorum işte geçer inşallah
gayet güzel ama doktorun söyledimi bilmem sana ama pirinçte iştah açar. kabuklu pirinç yemek gerekliymiş. ben bulguru pirince tercih ediyorum. ama hep makarna yemekten bıkmadınmı. bence arada ton balıklı sandviç yap kepek ekmeğinden. evde hazırlayıp götür. makarna benim iştahımı açar o yüzden kepekli makarna yiyorum ben. ayrıca ben diyetisyen haluk saçaklıya çok güveniyorum. o hep derki hangi meyveyi yerseniz yiyin yanında 1 ceviz yiyinki meyve kana karışıp yağa dönüşmesin der. ben uzun zamandır yapıyorum bunu. sende yap. meyveyi tek başına yeme
yok aşkım ya ben makarnayı uzun bir aradan sonra ilk defa yedim sanırım sen karıştırdın ama pilavı severim de onuda bıraktım(( günde 5 kez meyve yüket diyor ama ceviz sadece 2 tane nasıl olacak tatlım o dediğin ((
slm kızlar
bugun twist stepper aldım ama eksik geldi bide kırık tekrar göndericem
ne güzel heveslenmiştim spor yapıcam diye
kızlar sabah: 1 kaşık zeytinyağlı menemen yaptım 1 dilim kekep ekmeğiyle mnu yedim. arada 1 avuç fındık yedim. sabah çok erken kalktım. yemekti temizlikti derken çok yorulmuşum. 1 saat uyudumda ancak kendime geldim. sabah 6 da kalkmıştım uykumu alamamışım. neyse öğlen: fırınlanmış sebze yedim 1 kaşık zeytinyağlı, 1 dilim kepek ekmek veyoğurt yedim. akşamda: köfte patates yiyeceğim. patatesleri baharatla harmanlayıp yağsız fırınladım köftelerle beraber. akşam 3 köfte, patates, cacık ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. bugün 2 saate yakın ev temizledim. çok yorulmuşum sabah koşumu yapamadım. bugün bayağı halsiz kaldım ya. akşam yemekten sonra 1 saat koşacağım. koştuktan sonrada az şekerli sütlü kahvemi içerim. gecede 1 meyve yerim. nasıl sizce
bak canım sirkenin yağ eritmekle uzaktan yakından alakası yoktur. inanmazsan 1 bardak yağa sirke koy ve bak bakalım eritiyomu. ama şu var. sirke biraz metabolizmayı hızlandırır. yararı budur. o zaman sen sirkeni salata koy. gün içinde tüket. sabah aç karnına içme sakın yoksa miden zamanla mahvolur. asitli içecekler aç karnına içildiğinde mideyi bile delebilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?