70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayelciğim bugün keyifsizsiz sanki. herzaman bıcır bıcırdın bugün keyifsiz gibisin

ve şimdikelimeler kadar yalnızım
bir odam birben hayata kapanmış
başlamak istiyorum ya tekrardan
yada çekip gitmek varmak istiyorum hayallere.....

aldığım nefes kadar üşüyorum
verdiğim soluk kadaracıyor bedenim
şimdi yalnızım bir odam bir ben
buruşuk kağıtlarda gizli şiirleri

karanlığın buz gibi gecelerinde
rüzgarın sesini dinliyorum penceremde
biliyorum çıkmaz olan
sonu olmayan bir yola varıyorum

gidiyorum bir hayallerim bir kağıdım
ve bir ben bir hayat işte
onuda götürüyorum
sonsuz kere

ve sonsuz kere anlıyorum
ben yaşamıyorum aslında
ölüm ardımdasessiz adımlarla
belki hissettiğim duygularımla
ya ona gidiyorum yada çözemediğim
varamadığım yollara.....

yok aşkım ya ben makarnayı uzun bir aradan sonra ilk defa yedim sanırım sen karıştırdın ama pilavı severim de onuda bıraktım(( günde 5 kez meyve yüket diyor ama ceviz sadece 2 tane nasıl olacak tatlım o dediğin((

arkadaşalr 1 kaşık zeytinyağında 150 kalori var. iz hiçbirzaman kaşıkla yağ kullanmıyoruz şişeden döküyoruz hep. kaç kaşık olduğu belli değil düşündümde yağı azaltsak ve hamur tatlısı yerine sütlü tatlı yesek valla gene zayıflarız

meyveyi ye hemen cevizini ye tatlım

betülcüm böyle birşey var evet doğru o nedenle istersen yardımla zayıfla daha faydalı olur...

menü güzel ama benin diyetisyen sadece 6 fındık yiyebilirsin diyor tabi hergün yersen ama yok haftada 1 yiyorum dyorsan istediğin herhangi bir çerez bir avuç.... amma yorulmuşsun ve yinede yapacağım diyorsun helal sana....

kesinlikle katılıyorum bizim bir komşu bu yolla zayıflamış ve kanser olmuştu allah korusun yani dikkat etmek lazım....

canım ben yağı her yemeğe 1 yemek kaşığı koyarım zaten yağı sevmem ama bak yine aldım kilo.... benim tek derdim şu bebiş olması için kullandığım hormon iğneleri işte... birde hamile kaldı 3 ay hiç dikkat etmedim sonrada aldılar bebişimi benden zaten((

hugocuk bugün yediklerim :
sabah------ 1 bardak süt ve 4 kaşık gevrek karışımı
ara-------2 kuru incir
ara------1 meyve
öğle--- fırınlanmış köfte ile yaptığım bol maydanoz ve marullu hamburger (ekmek hamburger ekmeği)
ara---- 1 meyve
ara---- 1 domates dolma , 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara---- 6 çamfıstığı
akşam----- 2 biber dolma, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 2 kepçe çorba
ara----- 2 tane meyve ( daha yemedim 8 buçuk gibi yerim)

nasıl sence canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…