Kaderciğim geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.selam kızlaaarrr nasılsınızzz???bende kaç gündür uğrayamadım hastayım diye raporluydum ve yatak döşek haldeydim gelemedim buralara önce faranjit şimdi ise bronşit oldum onun tedaviisni görüyorum bi kurtulsam şu illetten nefes alsamm ya bu arada kızalar diyet falan yapamadım gerçi tıka basa da yiyemedim iştah falan kalmadı ama bal pekmez süt üçlüsünü bol bol tükettim geceden sabaha kadar tartı 2 gün önce artı gösterdi beni baya bi bakalım yarın nolcam düğün yaklaşıyor ama ben 5 aydır burdayım verdiğim kilo ortada ne etcem şu yağlarımı ben bilmiyorum :44::44:
Kaderciğim geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
İnşallah düğündede cıtır bir gelin olursun. Bazen veremez veremez birden vermeye başlarsın. İnşallah sende de böyle olur
çok teşekkür ederimm tatlım benimmminşallah öyle dediğin gibi olur ya yoksa tombul gelin olcam bu gidişle
bende biriktiriyorum kendi bilgisayarım olunca haftada 1 kapatıyorum alıntılarımda gitmiyor sonrada unutuyorumöyle oluyo bazen bende alıntıladığım şeye 2 saat sonra cevap yazmaya kalkınca unutuyorumgerçi benimki farklı,ben alıntılayıp bekletiyorum sonra yazarım diye,müsait olunca gelip yazıyorum,öyle oluncada unutuyorum
normal canım,,hem regldende olabilir ,,seni sinir etmek içinde olabilir
hem yiyorumda demişsin ondandır nolucaksıkma canını
hoşgeldin sende sen devamlı burda ol biz sana hem kızarız hemde yardım ederiz
geçmiş olsun canım yaa nasıl üşüttün sen öyleselam kızlaaarrr nasılsınızzz???bende kaç gündür uğrayamadım hastayım diye raporluydum ve yatak döşek haldeydim gelemedim buralara önce faranjit şimdi ise bronşit oldum onun tedaviisni görüyorum bi kurtulsam şu illetten nefes alsamm ya bu arada kızalar diyet falan yapamadım gerçi tıka basa da yiyemedim iştah falan kalmadı ama bal pekmez süt üçlüsünü bol bol tükettim geceden sabaha kadar tartı 2 gün önce artı gösterdi beni baya bi bakalım yarın nolcam düğün yaklaşıyor ama ben 5 aydır burdayım verdiğim kilo ortada ne etcem şu yağlarımı ben bilmiyorum :44::44:
nirdesiniz bakem sizpistttttttttttt naber, cok yogundum gelemedim bayadir, ama kalbim sizinleydi
napiyosunuz bakemm
yarin bildirim var dimi:26:
bakalim ne olcekk
bende biriktiriyorum kendi bilgisayarım olunca haftada 1 kapatıyorum alıntılarımda gitmiyor sonrada unutuyorum
geçmiş olsun canım yaa nasıl üşüttün sen öyle
inşallah bir an önce iyileşirsin sonrada tam gaz diyet
nirdesiniz bakem siz
kimsecikler kalmadı ayyyy
yarın bildirim günü evet :18:
sanırım tuğba yapacak :26:
topiğin eski neşesi kalmadıyaa valla hiç gelesim gelmiyoooo
geldim geldim burdayim, ya hic vakit olmadi girmeye daha bir gayret ederim bundan sonra insallah
evet kimsecik yok, gidenler daha donmedi dimi hicc, fadime abla suzi, balli, neskuik
tubis napiyon kuzum, sen gecen hafta sonucu mu oldun
bak kafani kircam senin, ne o hedef 60 olmus, delirdin mi sen , bmi e bak 17.5 olmus saglikli seviyenin altina dusmus, sana 60 iyi.
afiyet olsun canım ben düzeni tutturaamdım birtürlü
Gecen hafta sonuncu olunca duzenli yedim kizceler
ayyy çok özendim valla ne güzel bi gün geçirmişsin öyle çok düzenlii
Gecmis olsun tatlimselam kızlaaarrr nasılsınızzz???bende kaç gündür uğrayamadım hastayım diye raporluydum ve yatak döşek haldeydim gelemedim buralara önce faranjit şimdi ise bronşit oldum onun tedaviisni görüyorum bi kurtulsam şu illetten nefes alsamm ya bu arada kızalar diyet falan yapamadım gerçi tıka basa da yiyemedim iştah falan kalmadı ama bal pekmez süt üçlüsünü bol bol tükettim geceden sabaha kadar tartı 2 gün önce artı gösterdi beni baya bi bakalım yarın nolcam düğün yaklaşıyor ama ben 5 aydır burdayım verdiğim kilo ortada ne etcem şu yağlarımı ben bilmiyorum :44::44:
canm sen surekli oruc mu tutuyorsun:26:Allah kabul etsinSELAM KIZLAR
Nasılsınız ben yine kaç gündür hiç uğrayamadım. Okuldan gelince kızımı parka götüryom sonra yemek ulaşık derken erkenden yorgunluktan tavuk gibi tüneyorum.
Sahur:1kk tulum peyniri,5 tane yeşil zeytin,1 tane haşlanmış yumurta,1 dilim alman ekmeği,yarım avuç çiğbadem ve fındık,domates,naneimaydonoz,1 form çay,1 litre su
İftar: 2 kepçe Domates çorbası,5 6 kaşık haşlama sebze(brokoli,havuç,kırmızı biber,patates)
Gecmis olsun canm,menu basariliTrendy21 sağol canim tesekkur ederim.
Bu gripte nerden geldi diyet hayal olacak gibi
Menum bugün kü
Sabah 10 da ancak kalkabildim yataktan erken uyanmistim ama
Basagrisından kalkamadim
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1has.yumurta
2 küçük salatalik
Ara 12 de 1 elma
13.30 da 1armut
14.30da 4 kayisi
15.30da 2galeta
4kucuk bardak çay
Akasam 6 7 arası yiyeceğim
2 tavuk but ızgara
Yoğurt ekmek
Salata
Ara kivi ya da galeta olabilir
nerdesin sen bakiyimmmm kac gundurpistttttttttttt naber, cok yogundum gelemedim bayadir, ama kalbim sizinleydi
napiyosunuz bakemm
yarin bildirim var dimi:26:
bakalim ne olcekk
canm 1 haslanmis patates 100 kalori, 1 dilim kizarmis ekmek 65 kaloriymis:26:uyanınca yarım litre su
kahvaltı(09:30)
2 kaynamış patates
2 dilim kızarmış ekmek(tost makinasında kızartıp acuka sürdüm)
10 zeytin
kk peynir
2 brdk şekersiz çay
öğle(13:30)
bi tabak pırasa
1 kaynamış patates
bi kase yoğurt
az lahana turşusu suyu
akşam(17:00)
iki kase yoğurt çorbası
salata
acıkırsam bi greyfurt yada portakal yerim yine.dün akşam öyle yapmıştım.
evet yaa herkescikler gittitopiğin eski neşesi kalmadıyaa valla hiç gelesim gelmiyoooo
menuuuuuu
sabah 1 dlm ekmek, 1 dlm ince kasr, sekersiz kahve
ara 1 mandalina
oglen 5 kasik mercimek yemegi, 1 dlm ekmek, yogurtlu biber kavurmasu 3-4 kasik arasi
ara 1 armut
aksam: 2 kepce corba, koca kase salata, 3 yemek kasigi mercimek,
ara 1 kucuk bardak milkshake
Gecen hafta sonuncu olunca duzenli yedim kizceler
Gecmis olsun tatlimiyiles once sonra duzene sokarsin
canm sen surekli oruc mu tutuyorsun:26:Allah kabul etsin
Gecmis olsun canm,menu basarili
nerdesin sen bakiyimmmm kac gundur
canm 1 haslanmis patates 100 kalori, 1 dilim kizarmis ekmek 65 kaloriymis:26:
evet yaa herkescikler gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?