pazartesi sıkı bir şekilde başlayalım canım
olmuyor böyle :26:
zencefil bal karışımını falan denedinmi canım
annen sırtını göğsünü yağlasa iyi gelir aslında
Canim düğününe 4 ay varmis aylik 3 kilo versen 12 kilo eder yani 56
Ama sen aylik 3 değilde 2.5 kilo ver 58 kiloyla da alimli bir gelin olursun
Seni takibe alalim burda ne dersin
doğru diyorsunGunaydın kızlar ilk hafta bildirimimi yapıyım.Yeme düzenini biraz otutturdum.Tamamen alışkanlık meselesi aslında öğle değilmi sizcede .Az yeyince de doyuyoruz afedersinz hayvan gibi yeyince de.
baslangıc :76,4
gecen hafta :76,4
bu hafta :76,4
gıden kg :0
hedef :65
iştahın yoksa bekleme tabi canım benim iştah son derece açık
bugünden başlicam ben canım ptesiyi beklemeden doğru dürüst yemiyorum aslında bana en çok o bal+pekmez falan etki yapıyor eminim bunu iştahlı değilim doğum günüm için 2 ayrı pasta kestiler onları bile yemedim çatal ucuyla gönülleri olsun diye o da
bal+zencefili denedim canım ne iğrenç bi tattır o yazeytin yağıyla mı canım yoksa bebe yağı falan mı akşam yapim bari ya
ah canım benim ben gibi tembel yapabilir mi ki 5 aydır burdayım 2 ileri 1 geri devam ediyorum sonuç ortada 66 yı gördüm ondan sonra gerilemeye başladım çizelgedee alın beni takibe alın valla 60 olmaya bile razıyım ben sırf bu yüzden gelinlik olayını erteliyorum zayıflicam diye ama nerdee
gunaydın kızlar nsılsınız
baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.2
hedef :59
Baslangic 80.5
Gecen hafta 74.5
Bu hafta 72.6
Giden -1.900
Toplam giden -7.900
Hedef 60
başlangıç:73
geçen hafta:71.4
bu hafta:70.6
giden:-0.800
toplamda giden:-2.400
hedef:60
selam kızlar
nasılsınız?
bakalım nasıl gitti kilolar
ben hiç dikkat edemiyorum yaaa
dün akşam yemek yemedim nerde zararlı şey varsa onu yedim
haftasonu gözümü doyurcam pazartesi sıkı başlıycam yeter artık
başlangıç: 68,2
geçen hafta : 67,1
bu hafta: 67,2
gelen 100 gr
toplamda giden : 1 kilo
hedef 60
toplamda giden:2.400
:124:
baslangıc :63
gecen hafta :61.3
bu hafta :60
giden : 1300 gr
hedef :57
bende yapayım bildirimimi uzun zamandan sonra takrar listeye gircem artılarımla
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:68.4kg
giden/gelen:+800
toplamda giden:1.3kg
ilk hedef:60
günaydın kızceğizlerrrr
bildirimlerrrrrrrrrrrr
başlangıç:74,8
geçen hafta:74,8
şimdi:72,7
giden:2,10
hedef 60 kg
Gunaydın kızlar ilk hafta bildirimimi yapıyım.Yeme düzenini biraz otutturdum.Tamamen alışkanlık meselesi aslında öğle değilmi sizcede .Az yeyince de doyuyoruz afedersinz hayvan gibi yeyince de.
doğru diyorsun
gözümz aç önce onu doyurursak olacakta işte
iştahın yoksa bekleme tabi canım benim iştah son derece açık
2 çay tabağına zeytinyağını koyun canım birine çok azda karabiber atsın
biriyle göğsünü yağlasın biriylede sırtını
ısıtılmış havluyu koyun iki tarafada
gece öksürük oldukça havluları ısıt koy
iyi gelecektir
zeytinyağı yoksa bal-karabiberde sürebilirsin ama bir tarafına sürdüğünde karabiber olsun bir tarafında olmasın
birde tereyağını erit pekmez koy içine ılık olsun ve iç canım oda iyi gelir bal zencefili yapamadıysan
geçenlerde annem yapmıştı elmayı kaynatmış limon kabuğu koymuş içine babamın öksürüğüne iyi gelmiş öyle diyordu
Tuğbacım alıntılamıştım ama çıkmamışsın bende kulak çınlamasının bize ölümü hatırlatma için olduğunu duymuştum yani Azrail (a.s)in yanımızdan geçmesiyle çınlıyormuş diye duymuştum o zmanlarda da Kelime-i Şahadet getirilmeli deniyordu herkes bişey diyor hangisi doğru ayırt edemez olduk valla Rabbim bizi doğrusundan ayırmasın ne diyeyim ki :26:
ciddimisin aayy senin dediğinki daha korkunçmuş canım yaa,,ben kendi duyduğuma inanmak istiyorum,en azından salavat getirmek için bi işaret,gerçi salavat getirmeyi sık sık yapsak bu şekilde sıkılmayız belki,keşke bu gibi şeyler için böyle kulaktan dolma bilgilere inanmasak ama napalım kul'uz işte
kaç gündür ailecek hastayız oğlum eşim ben...bildirim yapıp tekrar yatacağım çok fena grip olmuşuz..
başlangıç:75,4
geçen hafta:72,9
bu hafta:73
gelen/giden:100 g
hedef:58
gunaydın kızlar nsılsınız
baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.2
hedef :59
baslangic 80.5
gecen hafta 74.5
bu hafta 72.6
giden -1.900
toplam giden -7.900
hedef 60
toplamda giden:-2.400
selam kızlar
nasılsınız?
Bakalım nasıl gitti kilolar
ben hiç dikkat edemiyorum yaaa
dün akşam yemek yemedim nerde zararlı şey varsa onu yedim
haftasonu gözümü doyurcam pazartesi sıkı başlıycam yeter artık
Başlangıç: 68,2
geçen hafta : 67,1
bu hafta: 67,2
gelen 100 gr
toplamda giden : 1 kilo
hedef 60
[ındent][sıze=3]
Baslangıc :63
gecen hafta :61.3
bu hafta :60
giden : 1300 gr
hedef :57[/sıze][/ındent]
[sıze=3]:124:
:124:[/sıze]
[ındent][sıze=3]:124:[/sıze][/ındent]
[sıze=3]başlangıç:69.7kg
Toplamda giden:1.3kg
ilk hedef:60 [/sıze]
günaydın kızceğizlerrrr
Bildirimlerrrrrrrrrrrr
Başlangıç:74,8
hedef 60 kg
kiloların büyük bölümünü sudan vermişimdir diye düşünüyorum. Zira bünyeme göre hızlı bir kayıp oldu ilk hafta için lormaldir
Haftaya daha sağlıklı ve fit kilolar vermek dileğiyle ne diyelim. Bu ayı 70 in altında bitirebilirsem çok şükela olur. Gerçi bu seferki sağlıklı beslenmemden umutluyum çünküm ben hep eylülde başlar aralığa kadar veriri en ağır kış aylarında da iradem kırılır geri alırdım. Bu sefer en çetin dönemler bahara geleceği için kendimden umutluyum. Bu sefer gitçek inşallah ya yeter artık bıktım ıykkk:26::26:
gunaydın kızlar ilk hafta bildirimimi yapıyım.yeme düzenini biraz otutturdum.tamamen alışkanlık meselesi aslında öğle değilmi sizcede .az yeyince de doyuyoruz afedersinz hayvan gibi yeyince de.
Baslangıc :76,4
kaç gündür ailecek hastayız oğlum eşim ben...bildirim yapıp tekrar yatacağım çok fena grip olmuşuz..
Başlangıç:75,4
tubısın tıkkatıne, su ana kadar olan bıldırımler belkı yardımcı olur, altına kendımın kınıde yazıyommm
bıldırımmmmmm
baslangıc; 76 kg
gecen hafta: 63.8 kg
bu hafta: 64.4 kg:44:
Gelen: 600 gr
toplamda gıden: 11.6 kg
hedef: 55 kg
optummmmm
Kactımmmmm
Su gıdenler gerı gelın artıkkkkk coktan dobı olmussunuzdur, gelın cabukkkkkkkkkkkkksacınızı cekcem bı gelınde
başlangıç:69.7kg
toplamda giden:1.3kg
ilk hedef:60
sagol kuzum
:26::26::26::26::26:
işte bu
tebrikler
uwwwwgünaydın kızceğizlerrrr
bildirimlerrrrrrrrrrrr
başlangıç:74,8
hedef 60 kg
kiloların büyük bölümünü sudan vermişimdir diye düşünüyorum. zira bünyeme göre hızlı bir kayıp oldu ilk hafta için lormaldir
haftaya daha sağlıklı ve fit kilolar vermek dileğiyle ne diyelim. bu ayı 70 in altında bitirebilirsem çok şükela olur. gerçi bu seferki sağlıklı beslenmemden umutluyum çünküm ben hep eylülde başlar aralığa kadar veriri en ağır kış aylarında da iradem kırılır geri alırdım. bu sefer en çetin dönemler bahara geleceği için kendimden umutluyum. bu sefer gitçek inşallah ya yeter artık bıktım ıykkk:26::26:
aynen canm,ben de neler neler yedim..ama regl oldumvalla bende alkışladım kendimi zaten amacım haftada 1 kilo vererek zayıflamaktı.oda oluyo galiba.ama azönce kaçamak kahvaltı yaptım4 dilim pırasalı börek yedim bu haftaki ilk ve son kaçamağım olsun.hatta cumayı kaçamak günüm ilan ediyorum tabii eksilerde olursam
dogru diyosun canm,nefis iste sahip olsak yemiycezGunaydın kızlar ilk hafta bildirimimi yapıyım.Yeme düzenini biraz otutturdum.Tamamen alışkanlık meselesi aslında öğle değilmi sizcede .Az yeyince de doyuyoruz afedersinz hayvan gibi yeyince de.
gecmis olsun canmkaç gündür ailecek hastayız oğlum eşim ben...bildirim yapıp tekrar yatacağım çok fena grip olmuşuz..
başlangıç:75,4
[sıze=3]tubısın tıkkatıne, su ana kadar olan bıldırımler belkı yardımcı olur, altına kendımın kınıde yazıyommm
[/sıze]
[sıze=3]bıldırımmmmmm
baslangıc; 76 kg
gecen hafta: 63.8 kg
bu hafta: 64.4 kg:44:
Gelen: 600 gr
toplamda gıden: 11.6 kg
hedef: 55 kg
optummmmm
Kactımmmmm
Su gıdenler gerı gelın artıkkkkk coktan dobı olmussunuzdur, gelın cabukkkkkkkkkkkkksacınızı cekcem bı gelınde
[/sıze]
tebriklerSelam kizlarrr kaç gündür giremedim kusura bakmayın tekrar aranizdayim kabul ederseniz tabiki
Kilo bildirimi:
Başlangıç 67
Bu hafta :66.500
Giden :500
Hedef : 58
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
canm arada bir ugra benceherkese selam, kac gundur giremedim topige nasilsiniz kizlar nasil gidiyor kilo vermeler
aliyonuzmu?? veriyonuzmu???
BENDE BILDIRIMIMI YAPAYIM
BASLANGIC 78.8 KG
GECEN HAFTA 71.9 KG
BU HAFTA 71.9 KG
GIDEN GELEN YOK
HEDEF 60 KG
TOPLAM GIDEN 6.9 KG
BU HAFTA O KADAR KACIRMAMA RAGMEN ALMAMIS OLMAMA COK SEVINDIM KIZLAR
bu arada kizlar malum bi kac gundur giremedim topige is yerinde cok mesgulum evdede cocuklarla bu alar cok yoruldum
ben topige biraz ara vericem, meslegim muhasebecilik olunca malum sene sonu bilancolara baslicaz artik cok yogun olucaz, bu yogunlugun ustune bide evin isleri cocuklar o yuzden 1 - 2 ayligina sizden ayri kalicam
en kisa zamanda donerim ins bu arada rejime ara vermiyorum tabiki, burdan 71.9 kg la gidiyorum ins "6"li rakamla donerim araniza kizlar
kusura bakmayin geriye gitmeye vaktim yok,
kilo veren butun kizlari tebrik ediyorum
veremeyenlerde uzulmesinler almamis olmaktan daha iyidir
alanlarsa kesin kacirmislardir diyorum ehhh gotururseniz ciss lari olacagi budur
bu arada sari kafalari koyamiyorum gene
herkes kendine iyi baksin en kisa zamanda gorusmek dilegiyle hepinizi opuyorum iyi kilo vermeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?