70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BUGÜN ACAYİP KAÇIRICAM YANDIM BEN,:18: eşim 17de gelir gelmez okula gitti gelince yiyelim yemeği dedi benimde bugün serbest günüm ya artık yapmadığım şey kalmadı kol böreği yaptım ,tırtıl kurabiye yaptım puding yaptım,havuç kavurması yaptım ,nerde zararlı şey varsa birazdan mideme inicek ilk defa pişmanlık yaşamıycam yediklerimden çünkü ciddi derecede açıııııımmmmm

3gündür çok dikkat ettimde noldu zaten hep aynı kilodayım sinirimden ağlıcaktım bugün

tubi bende annemin bogacalardan yedim 4 tane 5. yi yesem mi diye dusunuyommmm, ama saat 7 de yedim simdi de saat 8 e 10 var

tubi bende annemin bogacalardan yedim 4 tane 5. yi yesem mi diye dusunuyommmm, ama saat 7 de yedim simdi de saat 8 e 10 var

sen yine erken yemişsin şuna bak saat 10 oldu daha benim adam okuldan yeni çıkmış geliyorum diye aradı,daha gelicekte ben sofrayı koyucamda yiycez hıhsaat 11 olmazsa iyidir,yarın tartılmak istemiyorum tırstım :18:

amaaan takma kafanaa halledersin seeenn onca kilo vermişsin okadarcık şeydenmi korkuyosun

Günaydın herkesee

Güzel kahvaltimi yaptım birazdanda oğlumla yürüyuse çıkarım hava çok güzel

geç oldu farkındayım ama anca ksr bkmayın ilk bildirim bnm başlangıç 76.2 hedef inş 55 kib

sen geçen hafta ilk bildirimini zaten yapmıştın,listeye girmek istiyosan,doğru yapman gerekiyodu bildirimi,bu şekilde seni listeye nasıl yazıcam

uyanınca yarım litre su

kahvaltı

2 dilim pırasalı börek
zeytin
acıbiber turşusu
bi tutam maydanoz
kk peynir
1 kupa şekersiz çay
1 yumurta(tabağı kızımla beraber yedik)

ara
yarım elma

öğle
bi kase yoğurt çorbası

akşam

fırında beşamel soslu brokoli
lahana sarması(sarmalardan 3 tanesini yedim gerisini çocuk yedi
ayran

Kizlar merhabalar topige gelemiyorum ins en kisa surede aradinizda olacagim gorusmek uzere

kimsecikler yok bende sitede gezineyim dedim ve bişeyler buldum.belki biliyosunuzdur belki yeni duyuyosunuzdur ama ben paylaşayım yinede.forumlarda var bu bahsedeceğim konular

birincisi karbonatlı su ile zayıflama.1 litre suya 1 çay kaşığı kadar karbonat atıp içiyomuşuz.vücudumuzun alkali seviyesini yükseltiyomuş.öok faydalıymış her açıdan.bi faydasına zayıflama.günde 3 litre için diyolar.yorumlarıda okudum.herkes memnun sonuçlardan

ikinciside yoğurt zerdeçal tarçın zencefil karışımı.yoğurt 2 yemek kaşığı diğer baharatlar 1 er çay kaşığı olacak.3 öğün yemeklerden yarım saat önce yenecekmiş.bundada yorumlar genelde olumlu.hatta linkleri vereyim kendiniz bakın bakalım.diyetlerimizi bunlarla destekleyebiliriz.ben karbonatlı suya başlıyorum.diğerine alışverişden sonra :)

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/530016-karbonatli-su.html

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html

ama listede yoktum bu hafta yazacaklardı öyle yazdılar onun için böyle yazdım.
Canim sana dedigi su; gecen hafta bildirmissin baslangicini ve hedefini o yuzden bu hafta giden geleni bildirmen gerekio yani soyle olacak
Baslangic
Gecen hafta
Bu haftA
Gelen-giden
Toplam giden
Hedef..... Seklinde bildirmeni istiyo canim ok?

Karbonatli suyun tadi nasildir ki igrenc geldi bana sanki :/

ama listede yoktum bu hafta yazacaklardı öyle yazdılar onun için böyle yazdım.
arkadaşın dediği gibi canım geçen hafta bu hafta listede olacaklar arasına girmişsin,oyüzden tam yapman gerek bu hafta

ikisinide denemiş biri olarak şunu söyliyim ben,karbonatlı suyun zararlarını nette araştırırken duyduğumdan itibaren bıraktım korktum açıkçası,,ha birde normal bildiğimiz market karbonatı değil eczanelerden ingiliz karbonatı olması lazım onuda söyliyim,,
yoğurt karışımına gelince bence şimdiye kadar yaptığım en güzel ve tatlı kür severek hala yapıyorumaklıma geldikçe,yalnız benim tekfarkım tam yağlı yoğurtla yapmam,yağsız yoğurda para dayanmaz,ama yinede yağsız olursaki öyle bi şansın varsa ne mutlu sana işe yarıycana eminim

Gunaydinn kizlarr iyi pazarlar uyku tutmadi diye kalktim yataktan ve yuruyuse cikcam size de selam.vereyimm dedimm opuldunuzzx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…