anam kizlar ben sevmedim bu isieski modu daha basitdin yok kulaniciya katiliyorum katilmiyorum katilmazsam niye begeneyim
iyilik nolsun bebegim ayni iste annem geldi de biraz rahatladim cumartesi babama isyan dedim zatendedim ben bugünden ihtibaren istifami veriyorum 5 erkek bir kadin esitlik degil
sütün icine biraz tarcinde kat isterseniyi fikir canim yatmadan protein alirsan uykuda kilo yakiyormussun
arada gelir bakarim canim bi gideyim geleyim yine düzenli gelmeye caliscam listeyede adayimama geldigimde benden korkun dermisim bi yukari bi asagi yuvarlaniyorum kuzu iste
10 günlügüne gitti geldi canim dedem iyi degilmis yaslilik birde alzheimer var iste
yavas yavas bakman lazim ama kuzubizim dügünde 18.4 de bizim gelin aldi bile gelinligini
cok güzel gelin olacaksin kesin :103:
Selam kızlar
Ne habersiniz. Benim iştahım çok acık kendimi durduraıyorum yiyomda yoyom ya :26::26::26::26:
Bu gün pazara gittim gedim. Taze taze otlar aldım. Akşama balık yapcam onu ayarladım.ocağa corbamı koydum salata malzemelrimi suya koydum. bir sayfaya bakim ne var yok dedim.Günler çok kısa bana yetmiyor biran önce günler uzasın
Menüm:Sabah:haşlanmış yumurta,6 tane yeşil zeytin,1 tane ev poğacası(kendim yaptım) yarım dilim tam tahıllı ekmek,1kk süzme peynir,maydonız dereotu,nane,yeşil çay
Öğle: 12 tane kara lahana sarması,yoğurt
Akşam: Hamsi kuşu,salata 1 dilim tam tahıllı ekmek
Gemişe bir bakim
Tubacığım kusura bakacak bir şey yok canım.Ben sadece senin yazdığın nota cevap yazdım. Biraz sert olmuştu.Bak konuştuk hallettik.üzgünüm canım kusura bakma,bende geçen haftaki listeye bakınca seni göremedim oyüzden ilk sandım,ve şunuda söylemeliyimki çok düşündüm emindim senin epeydir burda olduğuna listede olduğuna,fakat karıştırıyorum sanıp liste altı yaptım,çünkü geçen haftanın listesinde yoktun lütfen kusura bakma,listeye almaya çalışıcam seni
Kilo veren herkesi kutluyorum10.01.2014 TARİHLİ KİLO BİLDİRİM TABLOMUZ(ÖNCEKİNDE HATALAR VARDI ONLARI DÜZELTTİM)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden/gelen[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]gerbere[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]76.2[/TD]
[TD]2.800[/TD]
[TD]2.800[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]antienne[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]72.7[/TD]
[TD]2.100[/TD]
[TD]2.100[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]6767[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]72.6[/TD]
[TD]1.900[/TD]
[TD]7.900[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]minderbob[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]61.3[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]1.700[/TD]
[TD]1.300[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]svmkuru[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD]70.6[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]2.400[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]hasretttt[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]72.2[/TD]
[TD]72.2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]+1.200[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]mavi1000[/TD]
[TD]76.4[/TD]
[TD]76.4[/TD]
[TD]76.4[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]selibeli[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]71.9[/TD]
[TD]71.9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]6.900[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]umay0101[/TD]
[TD]68.2[/TD]
[TD]67.1[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ptty[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]2907annis[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]72.9[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]2.400[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ZAYIFLA[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]70.9[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]8.800[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]60.4[/TD]
[TD]60.8[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]19.000[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]63.8[/TD]
[TD]64.4[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]11.600[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anatkh018[/TD]
[TD]69.7[/TD]
[TD]67.6[/TD]
[TD]68.4[/TD]
[TD]+800[/TD]
[TD]1.300[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
birinci olan GERBERE arkadasimizi tebrik ederiz basarilarinin devamini dileriz
- HAFTAYA LİSTEYE GİREN ARKADAŞLAR-
dileekefem-edaaa87-aseen-alakayamaydonoz'dur
HAFTAYA BOL EKSİLİ BİLDİRİMLER YAPMANIZ DİLEĞİYLE
Canım ortada bir hata falan yok. Sıkma canını. Tekrar uğraştığın için asıl ben sana teşekkür ederim.ZAYIFLA arkadaşım tekrar özür diliyorum senden kusura bakma lütfen,önceki mesajımdada söylediğim gibi geçen hafta yoksun diye almadım seni listeye ,cidden üzgünüm,inşallah hatamı telafi edebilmişimdir
Allah kabul etsin. Afiyet olsun.sahur
1dilim ekmek(acuka sürülmüş)
6-7 zeytin
kk peynir
5 acıbiber turşusu
1 litre su
iftar
1 kase pirinçli mercimekli çorba
6-7 lahana sarması
1 tb. peynirli makarna
salata
2 küçük su brd. ayran
dahada yer kalmadı zaten bişey yemem gaalii
Kader ne haber kuzum. Bak ben seni tebrik etmiyom.Bak şişko gelin olcan bu hafta ikimizinde gaza ihtiyacı var. Bir detoks atalımmı kız araya hadi raştıralım birşeyler yapalım.günaydın kızlar iyi haftalarr
öncelikle kendimi tebrik ediyorum sondan bakınca birinciyimmsonra baştan birinci arkadaşımız gerbere yi tebrikliyorum eline sağlık tuğbacım sizleri böyle görünce inan topiğe gelesim gelmiyor kızlar zaten baya fire verdik gereksiz alınganlıklar yapmayalım kırmayalım birbirimizi
Minecim bizde de durum pek parlak değil . Yiyip ,içip,şişiyozselam kızlar nabersiniz
yedim içtim geldim
pazartesi başlıycam dedim ama hiç havamda değilim
Suzim gelmiş hoşgelmiş.huhunapiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak
Süper menü afiyet olsun.ooooo suzimmmm hosgeldin iyiyiz sen nasilsin, biraz rahatladin mi, nasil geciyor gunler
evet tam olarak bende ayni seyi soracaktim, ne olmus, begenemiyom,
kizlar herkese guzel hafta olsun insallah, ben acayip gazlandim, canim hicccc kacamak da cekmiyor, canim sikildi biraz istahim gitti iyi oldumenu:
sabah: 1 haslanmis yumurta, maydanoz, 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara: kahve 1 tane incir
oglen salata, firinda patates sogan sebze
ara: 2 minik elma
aksam kofte salata, belkim bir dlm ekmek yerim, simdide yesil cay iciyom bir de bu aralar aksam yatmadan saat 9 u gecmediyse kucuk bir su bardagi yarim yagli sut iciyom
Tubacığım kusura bakacak bir şey yok canım.Ben sadece senin yazdığın nota cevap yazdım. Biraz sert olmuştu.Bak konuştuk hallettik.
. Tekrar emek verip beni listeye eklemişsin. tekrar eline ve emeğine sağlıkl Eklemesen de ben neden yokum diye alımazdım.
Kilo veren herkesi kutluyorum
Veremeyenler inşallah haftaya verir.
Kilo alanlar az yiyin spor yapın bu hafta bizde verelim. + olmak çok kotü bir duyguymuş. ben bu hafta kendime çok kızdım. Ama hala yiyorum.:26::26::26::26:
Canım ortada bir hata falan yok. Sıkma canını. Tekrar uğraştığın için asıl ben sana teşekkür ederim.
Allah kabul etsin. Afiyet olsun.
Kader ne haber kuzum. Bak ben seni tebrik etmiyom.Bak şişko gelin olcan bu hafta ikimizinde gaza ihtiyacı var. Bir detoks atalımmı kız araya hadi raştıralım birşeyler yapalım.
Minecim bizde de durum pek parlak değil . Yiyip ,içip,şişiyoz
Suzim gelmiş hoşgelmiş.
Kız gitme biryerlere özledik seni.
Süper menü afiyet olsun.
Bizi de gazlasana ben de hep mutfağa gitmek istiyorum.
Sonra kilerdeki kuruyemişler beni çağırıyor
ne yapcam ben ya
Ya o sarmalarla 300 kl gümletmiş oldum. çok pimanım kaderim çokselam canım hoşgeldin çokta yemiş sayılmazsın bence çünkü ara öğünlerin yok araların olsa 12 tane yemezdin sarmayı eminimkigünler yavaş yavaş uzuyo canım uzuyorr bende şikayetçiyim bu durumdan eve gidene kadar zifiri karanlık oluyor uyku moduna giryorum hemen
Beni de huzursuzluklar çok gerer.Çok mutsuz olurum. Hiç öyle yerlerde duramam.çok sevindim canım,inan birileriyle aram kötü olunca cidden huzursuz oluyorum,dünden beridir çok kötü hissediyodum kendimi neyseki rahatladım şimdi teşekkür ederim
Tubacığım kusura bakacak bir şey yok canım.Ben sadece senin yazdığın nota cevap yazdım. Biraz sert olmuştu.Bak konuştuk hallettik.
. Tekrar emek verip beni listeye eklemişsin. tekrar eline ve emeğine sağlıkl Eklemesen de ben neden yokum diye alımazdım.
Kilo alanlar az yiyin spor yapın bu hafta bizde verelim. + olmak çok kotü bir duyguymuş. ben bu hafta kendime çok kızdım. Ama hala yiyorum.:26::26::26::26:
Canım ortada bir hata falan yok. Sıkma canını. Tekrar uğraştığın için asıl ben sana teşekkür ederim.
Kader ne haber kuzum. Bak ben seni tebrik etmiyom.Bak şişko gelin olcan bu hafta ikimizinde gaza ihtiyacı var. Bir detoks atalımmı kız araya hadi raştıralım birşeyler yapalım.
Suzim gelmiş hoşgelmiş.
Süper menü afiyet olsun.
ne yapcam ben ya
Bilmiyom ki ayran detoksu tok tutyordu ama kışın soğuk soğuk ayran çorbası içmek hiç keyfli değil. Birde ben yoptığımız hafta griptim tadı hala ağzımda.:18::18::18::18:iyiyim tatlım sen nasılsın valla dediğin doğru şişko bi gelin olcam ben ama ilk defa sonuncu oldum tebriki hakettim bence 1 haftada o kadar kilo almakta başarı
detoks işi benim metobolizmayı bozuyo canım ya napsam bilemedim yoksa ayran iyiydi tokta tutuyordu
ayrıca bakma sen mineye biz onla bu hafta iddalaştık ben kandıramadım onu çayın yanına börek poğaça falan ye ye diyorummm kız bana yok akşama brokoli yicem diyor yediği falan yok yaniii bak birinci olmak için yapıoo ama geçcem ben onu yok kurtuluşuu
menu guzel sekerooooo suzimmmm hosgeldin iyiyiz sen nasilsin, biraz rahatladin mi, nasil geciyor gunler
evet tam olarak bende ayni seyi soracaktim, ne olmus, begenemiyom,
kizlar herkese guzel hafta olsun insallah, ben acayip gazlandim, canim hicccc kacamak da cekmiyor, canim sikildi biraz istahim gitti iyi oldumenu:
sabah: 1 haslanmis yumurta, maydanoz, 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara: kahve 1 tane incir
oglen salata, firinda patates sogan sebze
ara: 2 minik elma
aksam kofte salata, belkim bir dlm ekmek yerim, simdide yesil cay iciyom bir de bu aralar aksam yatmadan saat 9 u gecmediyse kucuk bir su bardagi yarim yagli sut iciyom
gecmis olsun dedecigeanam kizlar ben sevmedim bu isieski modu daha basitdin yok kulaniciya katiliyorum katilmiyorum katilmazsam niye begeneyim
iyilik nolsun bebegim ayni iste annem geldi de biraz rahatladim cumartesi babama isyan dedim zatendedim ben bugünden ihtibaren istifami veriyorum 5 erkek bir kadin esitlik degil
sütün icine biraz tarcinde kat isterseniyi fikir canim yatmadan protein alirsan uykuda kilo yakiyormussun
arada gelir bakarim canim bi gideyim geleyim yine düzenli gelmeye caliscam listeyede adayimama geldigimde benden korkun dermisim bi yukari bi asagi yuvarlaniyorum kuzu iste
10 günlügüne gitti geldi canim dedem iyi degilmis yaslilik birde alzheimer var iste
yavas yavas bakman lazim ama kuzubizim dügünde 18.4 de bizim gelin aldi bile gelinligini
cok güzel gelin olacaksin kesin :103:
Selam kızlar
Ne habersiniz. Benim iştahım çok acık kendimi durduraıyorum yiyomda yoyom ya :26::26::26::26:
Bu gün pazara gittim gedim. Taze taze otlar aldım. Akşama balık yapcam onu ayarladım.ocağa corbamı koydum salata malzemelrimi suya koydum. bir sayfaya bakim ne var yok dedim.Günler çok kısa bana yetmiyor biran önce günler uzasın
Menüm:Sabah:haşlanmış yumurta,6 tane yeşil zeytin,1 tane ev poğacası(kendim yaptım) yarım dilim tam tahıllı ekmek,1kk süzme peynir,maydonız dereotu,nane,yeşil çay
Öğle: 12 tane kara lahana sarması,yoğurt
Akşam: Hamsi kuşu,salata 1 dilim tam tahıllı ekmek
Gemişe bir bakim
oyyy oyy okurken yoruldum wallaaYa o sarmalarla 300 kl gümletmiş oldum. çok pimanım kaderim çok
Ya günler çok kısa hiç birşeye vaktim kalmıyor. Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Sabahın köründe kalk kahvlatı hazırla,çocuğu hazırla,haldur huldur okula koş.okulda 5 dakika oturacak zaman yok.Bu arada okulun işi bitmiyor. Çocukların gelişim raporu nete girilecek,plan donem sonu toplantı vb
Öğle eve gel çocuğun karnını doyur. Akşama yemek yap. hava güzelse çocuğu parka götür.
Akşam yemek bulaşık derken gün bitiyor.Bu arada evin işlerinden gelen giden misafirden falan hiş bahstmeyeyim. yorgunluktan 9 uyuyom. Kendimi hızlı çekim film kahramanı gibi görüyom.
hep kacamak hep kacamakSelam güzel kısçelerimmmm
Cööööööööö yapmaya geldim
Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
hepimizin boyu kilosu farklı farklı ama yinede birbirimize yardımcı oluyoruz burda boyuna göre kilon biraz fazlaymış evet.ama burda eminim motive olursun cnm.birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
birlikte üstesinden geliriz kiloların yeterki takıl bize
Selam güzel kısçelerimmmm
ayy bi çok özledim sizi
Suzim gelmiş hoşgelmiş.
Süper menü afiyet olsun.
ne yapcam ben ya
huhunapiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak
Hoşgeldin canimm özlediysen geri dön canimmSelam güzel kısçelerimmmm
ayy bi çok özledim sizi
sogan corbasi tumayin mutfagindan alintidir
Tahmin ettiğimden daha güzel olan bir çorbanın tarifini vermek istiyorum. Biliyorsunuz soğanın detoks etkisi var. O yüzden de tavsiye ederim...
Malzemeler
5 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı riviera zeytinyağı
1 adet domates
5 su bardağı su (et suyu da olabilir)
Tuz, karabiber
Yapılışı
Soğanları rondodan geçirip kıyın.
Domatesi soyup küp küp doğrayın.
Çorba tencerenize yağınızı koyup unu ekleyin ve unun kokusu gidene kadar kavurun.
Üzerine domatesleri ve soğanı ekleyin.
Suyunuzu ya da et suyunuzu da ilave edip kaynayana kadar pişirin.
El blendırından geçirip pürüzsüz bir kıvam alınca tuzunu, karabiberini ekleyin.
Afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?