70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deden için çok geçmiş olsun canım ya :26:biliyorum Suzimmm benden tam bi ay önce sizin düğün de ben daha bakmadım valla son 2 ayda bakarım diyorumm belki 2-3 kilom gider die kendime hakim olmaya çalışcam işte sıkcam dişimi git gel de dön aramıza yoksa facebooktan tacize devam ederim seni söylemedi deme bak bak kendine bizimle de payllaşmayı unutmaa emi?

selam canım hoşgeldin çokta yemiş sayılmazsın bence çünkü ara öğünlerin yok araların olsa 12 tane yemezdin sarmayı eminimki günler yavaş yavaş uzuyo canım uzuyorr bende şikayetçiyim bu durumdan eve gidene kadar zifiri karanlık oluyor uyku moduna giryorum hemen

Tubacığım kusura bakacak bir şey yok canım.Ben sadece senin yazdığın nota cevap yazdım. Biraz sert olmuştu.Bak konuştuk hallettik.
. Tekrar emek verip beni listeye eklemişsin. tekrar eline ve emeğine sağlıkl Eklemesen de ben neden yokum diye alımazdım.
Kilo veren herkesi kutluyorum
Veremeyenler inşallah haftaya verir.
Kilo alanlar az yiyin spor yapın bu hafta bizde verelim. + olmak çok kotü bir duyguymuş. ben bu hafta kendime çok kızdım. Ama hala yiyorum.:26::26::26::26:

Canım ortada bir hata falan yok. Sıkma canını. Tekrar uğraştığın için asıl ben sana teşekkür ederim.

Allah kabul etsin. Afiyet olsun.

Kader ne haber kuzum. Bak ben seni tebrik etmiyom.Bak şişko gelin olcan bu hafta ikimizinde gaza ihtiyacı var. Bir detoks atalımmı kız araya hadi raştıralım birşeyler yapalım.

selam kızlar nabersiniz
yedim içtim geldim
pazartesi başlıycam dedim ama hiç havamda değilim
Minecim bizde de durum pek parlak değil . Yiyip ,içip,şişiyoz

huhu napiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak
Suzim gelmiş hoşgelmiş.
Kız gitme biryerlere özledik seni.

Süper menü afiyet olsun.
Bizi de gazlasana ben de hep mutfağa gitmek istiyorum.
Sonra kilerdeki kuruyemişler beni çağırıyor
ne yapcam ben ya

çok sevindim canım,inan birileriyle aram kötü olunca cidden huzursuz oluyorum,dünden beridir çok kötü hissediyodum kendimi neyseki rahatladım şimdi teşekkür ederim

Ya o sarmalarla 300 kl gümletmiş oldum. çok pimanım kaderim çok
Ya günler çok kısa hiç birşeye vaktim kalmıyor. Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Sabahın köründe kalk kahvlatı hazırla,çocuğu hazırla,haldur huldur okula koş.okulda 5 dakika oturacak zaman yok.Bu arada okulun işi bitmiyor. Çocukların gelişim raporu nete girilecek,plan donem sonu toplantı vb
Öğle eve gel çocuğun karnını doyur. Akşama yemek yap. hava güzelse çocuğu parka götür.
Akşam yemek bulaşık derken gün bitiyor.Bu arada evin işlerinden gelen giden misafirden falan hiş bahstmeyeyim. yorgunluktan 9 uyuyom. Kendimi hızlı çekim film kahramanı gibi görüyom.

iyiyim tatlım sen nasılsın valla dediğin doğru şişko bi gelin olcam ben ama ilk defa sonuncu oldum tebriki hakettim bence 1 haftada o kadar kilo almakta başarı

detoks işi benim metobolizmayı bozuyo canım ya napsam bilemedim yoksa ayran iyiydi tokta tutuyordu
ayrıca bakma sen mineye biz onla bu hafta iddalaştık ben kandıramadım onu çayın yanına börek poğaça falan ye ye diyorummm kız bana yok akşama brokoli yicem diyor yediği falan yok yaniii bak birinci olmak için yapıoo ama geçcem ben onu yok kurtuluşuu

Bilmiyom ki ayran detoksu tok tutyordu ama kışın soğuk soğuk ayran çorbası içmek hiç keyfli değil. Birde ben yoptığımız hafta griptim tadı hala ağzımda.:18::18::18::18:
Mine bu akşam brokoli yesede , Bence hafta içi bozar .Hatun çok güzel mamalar yapıyor. O mamalara dayanmak zor olur. :26::26::26:
Sen yarışmaya asıl bakalım bu hafta ne olacak.
Bizde heycanla yarışı izleriz.

menu guzel seker
gecmis olsun dedecigeozledik seni suzimmm
oyyy oyy okurken yoruldum wallaakolay gelsin tatlimmm
Selam güzel kısçelerimmmm

Cööööööööö yapmaya geldim

Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
hep kacamak hep kacamak

sogan corbasi tumayin mutfagindan alintidir

Tahmin ettiğimden daha güzel olan bir çorbanın tarifini vermek istiyorum. Biliyorsunuz soğanın detoks etkisi var. O yüzden de tavsiye ederim...

Malzemeler

5 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı riviera zeytinyağı
1 adet domates
5 su bardağı su (et suyu da olabilir)
Tuz, karabiber

Yapılışı

Soğanları rondodan geçirip kıyın.
Domatesi soyup küp küp doğrayın.

Çorba tencerenize yağınızı koyup unu ekleyin ve unun kokusu gidene kadar kavurun.

Üzerine domatesleri ve soğanı ekleyin.

Suyunuzu ya da et suyunuzu da ilave edip kaynayana kadar pişirin.

El blendırından geçirip pürüzsüz bir kıvam alınca tuzunu, karabiberini ekleyin.

Afiyet olsun...

Evettt işte aradığım motivasyon buyduuu :)

Sen kaç kilo verdin canım? Nasıl besleniyorsun?

ayy bi çok özledim sizi

ayy hosgeldin iyiyiz ya ne olsun arada gelin ya, niye ozluyonuz niye ozletiyonuz ki

canim tikkat tikkat veriyorum gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, innnnnnnnnn innnnnnnnnnnnnnn gazzzzzzzzzzzzzz

saka bir yana motivasyon sart, cok uzun zamandir bekledigim motivasyon geldi bende iyi agirlamaya calisiyorum, birde bu aralar dersler yogunlasti bende onlara konsantre oldum ondan yemek dusuncesi kovaliyorum surekli cekil git sana buralarda yer yok diye bir de ben anladim ki beni salata tok tutuyor,salata yemeyince herseye saldirasim geliyor, ama ogle ve aksam salata yiyince guzel icimdeki canavar onlarin lifleriyle mesgul oluyor

pisttttttttttttttttttt mine ve anakth08 (canim neydi sekerim ya) ben birinci olcam bu hafta catlayin da patlayin 3 gun kaldi hic kacamak yapmiyommmmmm, sizi gazliyim da nasilsa ben birinci olamam ama arada kilo veririm

yaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar biri su begenme isini nasil yapcaz aciklasin ama ya, sinir oldum, tikliyorum cikan kucuk sayfanin yarisi gozukuyor, tamammi degil ne yazdigini gormuyorum bile,

bu arada tubimm cokkkkkkkkkkk tatlusunnnnnnnnnn, kuzum ne guzel halettin meseleyi de tam bilmiyom ama cok sevdim tarzini, ayrica listeyi yapan gonullumuzu uzmeyelimde bizi birakmasin dimi, ellerine saglik cancagizimmm

kimse yok muuuuuu kiiiiiiiiiiii

bu hafta ben birinci olcammmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Herkese iyi akşamlar nasılsiniz kizcelerrrr:

Tubis özür dilerim senden bende biraz abarttim bidaki bildirimi düzgün yazarım herkesten özür dilerim

Çarşamba eşimin doğum günü pizza yemeğe gideceğiz kızlar kaçamak yapacağım ama perşembe günü telafi ederim umarım bütün gün yeşillik yerim

ayy bi çok özledim sizi
Hoşgeldin canimm özlediysen geri dön canimm

Hiç denemedim tadı güzeldir umarim yarın ilk işim yapmak olacak teşekkürler canim tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…