70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beğen tuşuna basınca yarısı görünüyo meselesini çözdüm ben,bana öyle geliyomuş meğersem,beğen tuşuna basınca sağ solda ileri geri sürükleme yerleri var,onları kullanarak sağa doğru çek sayfayı ozaman beğeniyi gönder yeri görünüyo canım,inşallah anlamışındır
kimse yok muuuuuu kiiiiiiiiiiii

bu hafta ben birinci olcammmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
beni geçebiliceni sanmıyorum,yarın garanti 59dayım
Herkese iyi akşamlar nasılsiniz kizcelerrrr:

Tubis özür dilerim senden bende biraz abarttim bidaki bildirimi düzgün yazarım herkesten özür dilerim

merhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
hoşgeldin canım

kuzum onu yapiyom zaten ama yinede tam olarak gozukmuyor, ben azcik anlarim bilgisayardan ama yine de olmadi bende sasirdim neyse bakalim idare etcez, tubissssss hihhhhhhhhhh gecemezsin iste bu hafta ben birinciyim caresi yokkkkkkkkkkkkkk

Teşekkür ederim hoşbuldukkkk,ya bir öneriniz var mı bana hala taş oturmuş gibi karnım ki önceden metabolizmam çok hızlıydı spordan çıkınca boğazıma kadar yemiş gibi hissediyorum normal mi bu?

kuzum onu yapiyom zaten ama yinede tam olarak gozukmuyor, ben azcik anlarim bilgisayardan ama yine de olmadi bende sasirdim neyse bakalim idare etcez, tubissssss hihhhhhhhhhh gecemezsin iste bu hafta ben birinciyim caresi yokkkkkkkkkkkkkk

okla gösterdiğim yer yokmu sende:26:

tabiki dee ben seniii
görüşcezzz cumaa günüüü

huhu napiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak
ooooooooooooo kimler gelmiş
özledik kuzu yaaa dön artık
ya kızım ateşlendi yine
yoksa beni geçemezdiniz
darmaduman edecektim sizi
kızıma du aedin

selam canım
benim canım sıkkın
kızım ateşlendi yine
boğazı kötü sanırım gece yine sabahlıycaz sabahı edebilirsek sabah doktordayız inşallah

sen nasıl oldun

ıyıyım dıyeyım ıyı olayım mınecım sondurum bıldıgın gıbı hala
kısmet hersey...
kızınada gecmıs olsun
ıns duzelır canım ya

selam canım
benim canım sıkkın
kızım ateşlendi yine
boğazı kötü sanırım gece yine sabahlıycaz sabahı edebilirsek sabah doktordayız inşallah

sen nasıl oldun

Geçmiş olsun canimm çok zor evlat hasta olunca allah kolaylık versin biran önce iyilessin

Evettt işte aradığım motivasyon buyduuu :)

Sen kaç kilo verdin canım? Nasıl besleniyorsun?

ben 23 aralıkda başladım 2.5 kilo verdim daha.arada menülerimi paylaşıyorum.su içemiyorum benim sorunum o.onuda yapsam daha hızlanırım belki.ekmek sadece kahvaltıda yiyorum.kızartmayı çıkardım hayatımdan.hamur işi çokçok az.öyle işde bişeyler yapıyorum kendime.burda çok biliçli arkadaşlarda var menülerini paylaşırlar takip et

napıyım mine ablam biz kadınların kanında var kıskaçnlık şeytan dürteliyorrr
aslında doğru söylüyorsun işte bendeki de akıl demi

arada olur öle kıskançlıklar (evliliğin tuzu biberi o):18:

maşşallah diyim kızçe pek azimlisin ,öyle halk eğitim merkezine can kurban hangi ildeymişki o :44::44:
akşam yokmu benmi göremedimmmm
makarnaaaaaaaaaaaaaaacolada ligt değilse işte o zaman sana

canm yemiyecegim deme..ac kalarak degil az az ama slk yiyerek zayiflayacagiz
doğru diosun kuzuda işte ben hala düzene oturtaamadım kendimi moraller tamamen sıfır

BAYILIYORUM BEN BU FOTOLU MENÜNE KUZUM

gunaydın kızlar nsılsınız

baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.2
gıden kg :0
hedef :59
GEL KADERDAŞIM ARAMIZDA 100GRCIK OLSADA AYNIYIZ BOŞVER NAPÇEZ BİZ BU KİLOLARI NEDE GÜZEL 65LERİ GÖRMÜŞTÜKK :18::18::18:

KONU NEYSEKİ TATLIYA BAĞLANDII
YEDİĞİN LAHANALAR SENİ CUMA GÜNÜ TIRMALIYCAK HABERİN VARMIIIII KIZÇEMMM

tabiki dee ben seniii
görüşcezzz cumaa günüüü

UUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV REKABETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
huhu napiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak

Selam güzel kısçelerimmmm

Cööööööööö yapmaya geldim

Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
şahsen ben bu gidişle geleceğin balinası olarak kalıciiiimmm

özledimm suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nesquikiiimmmmmmmmmmmmm eski günlerimizii gelin hemennnn

un yanmıyormuki kuzu ,denemek gerek bu tarifi nasıl un kokusu gidene kadar kavrulcak orayı çözemedim ben :44::44::44:

ıyıyım dıyeyım ıyı olayım mınecım sondurum bıldıgın gıbı hala
kısmet hersey...
kızınada gecmıs olsun
ıns duzelır canım ya
hayırlısı canım yaa başımıza ne gelirse allahtan
:26::26::26:
Geçmiş olsun canimm çok zor evlat hasta olunca allah kolaylık versin biran önce iyilessin

üüüüf hemde nasıl zor
özellikle ateş olunca hayat duruyor
sabah soluğu doktorda alacağız inşallah

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SON OLARAKKKKKK LİSTEDE EMEĞİ GEÇEN TUBİŞİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZZZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ KUZUM HERŞEY ,arada anlaşmazlık olmuş sanırım ama onlarda tatlıya bağlanmış neyseki hooooppp bir iki üç devamm sağlıklı yaşamaaaaa ohh yandan yandann

BUNLAR SENİN İÇİN GELSİN TÜM TOPİK ADINA

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

doğru diyorsun canım
dozunu aşmadıktan sonra sorun yok
tadınız hiç bozulmasın şekerim

Bu beğeniye nolmuş böyleee ayrıca biri alıntılayıncada msj geliooo :44::44::44:ESKİ HALİ DAHA GÜZELDİ SANKİM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…