- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
merhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
beğen tuşuna basınca yarısı görünüyo meselesini çözdüm ben,bana öyle geliyomuş meğersem,beğen tuşuna basınca sağ solda ileri geri sürükleme yerleri var,onları kullanarak sağa doğru çek sayfayı ozaman beğeniyi gönder yeri görünüyo canım,inşallah anlamışındırpisttttttttttttttttttt mine ve anakth08 (canim neydi sekerim ya) ben birinci olcam bu hafta catlayin da patlayin 3 gun kaldi hic kacamak yapmiyommmmmm, sizi gazliyim da nasilsa ben birinci olamam ama arada kilo veririm
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar biri su begenme isini nasil yapcaz aciklasin ama ya, sinir oldum, tikliyorum cikan kucuk sayfanin yarisi gozukuyor, tamammi degil ne yazdigini gormuyorum bile,
bu arada tubimm cokkkkkkkkkkk tatlusunnnnnnnnnn, kuzum ne guzel halettin meseleyi de tam bilmiyom ama cok sevdim tarzini, ayrica listeyi yapan gonullumuzu uzmeyelimde bizi birakmasin dimi, ellerine saglik cancagizimmm
beni geçebiliceni sanmıyorum,yarın garanti 59dayımkimse yok muuuuuu kiiiiiiiiiiii
bu hafta ben birinci olcammmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Herkese iyi akşamlar nasılsiniz kizcelerrrr:
Tubis özür dilerim senden bende biraz abarttim bidaki bildirimi düzgün yazarım herkesten özür dilerim
hoşgeldin canımmerhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
beğen tuşuna basınca yarısı görünüyo meselesini çözdüm ben,bana öyle geliyomuş meğersem,beğen tuşuna basınca sağ solda ileri geri sürükleme yerleri var,onları kullanarak sağa doğru çek sayfayı ozaman beğeniyi gönder yeri görünüyo canım,inşallah anlamışındır
beni geçebiliceni sanmıyorum,yarın garanti 59dayım
hoşgeldin canım
tabiki dee ben seniii
görüşcezzz cumaa günüüü
ooooooooooooo kimler gelmişhuhunapiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak
ya kızım ateşlendi yinepisttttttttttttttttttt mine ve anakth08 (canim neydi sekerim ya) ben birinci olcam bu hafta catlayin da patlayin 3 gun kaldi hic kacamak yapmiyommmmmm, sizi gazliyim da nasilsa ben birinci olamam ama arada kilo veririm
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar biri su begenme isini nasil yapcaz aciklasin ama ya, sinir oldum, tikliyorum cikan kucuk sayfanin yarisi gozukuyor, tamammi degil ne yazdigini gormuyorum bile,
bu arada tubimm cokkkkkkkkkkk tatlusunnnnnnnnnn, kuzum ne guzel halettin meseleyi de tam bilmiyom ama cok sevdim tarzini, ayrica listeyi yapan gonullumuzu uzmeyelimde bizi birakmasin dimi, ellerine saglik cancagizimmm
canlar cıgerler nasılsınız
selam canım
benim canım sıkkın
kızım ateşlendi yine
boğazı kötü sanırım gece yine sabahlıycaz sabahı edebilirsek sabah doktordayız inşallah
sen nasıl oldun
selam canım
benim canım sıkkın
kızım ateşlendi yine
boğazı kötü sanırım gece yine sabahlıycaz sabahı edebilirsek sabah doktordayız inşallah
sen nasıl oldun
Evet cuma günü bildirim var :)))cuma günleri mi çıkıyor ak koyun kara koyun ortaya ?
Kizlar banada yardim edin 70 kg 1yildir veremiyorum
Evettt işte aradığım motivasyon buyduuu :)
Sen kaç kilo verdin canım? Nasıl besleniyorsun?
napıyım mine ablam biz kadınların kanında var kıskaçnlık şeytan dürteliyorrr
kız yapacak adam zayıfkende yapar şişmankende
neden kıskanırsınız bu adamları ayyy
öyle bakışını yanlış hareketini yakalamasam ben kıskanmam hiç
zaten evden çıkmıyor adam
maşşallah diyim kızçe pek azimlisin ,öyle halk eğitim merkezine can kurban hangi ildeymişki o :44::44:merhaba kızlar geçen sene burad 80 den 74 düşmüştüm sonra 75 oldum uzun bi süre şimdi
spor ve diyetle 70 oldum ama hala 65 olamadım boy 170cm
inşallah olurum desteğe ihtiyacım var
yapıklarımı anlatayım
haftada 3gün toplam 4 saat spor =plates+aerobik+kardiyo çalıştırıyo hoca
çok sıkılaştım ama göbişcik var hala evde ona ağırlık vercem hoca sınav çektiriyo ölüyorum ya
diyete gelince yılların verdiği diyet deneyimimde akşam az yedin mi veriyon arkadaş bunu anladım
valla 4 öğün yiyorum ben(şeyda coşkun usülü)
sabah öyle ikindi akşam (ikindi bişeyler yiyince akşam az yiyorum hem kocama eşilik ediyorum akşam hem de az yemiş oluyorum )
ekmek yok denecek kadar az şeker hiç yok en az 2 litre su
nasıl sizce
bu arada kızlar ben spora bedava gidiyorum beden eğitimi hocası halk eğitimde açıyo kursu çok güzel ve disiplinli çalıştırıyo 1 sattae 2 mola ve yarım dakka veriyo .3 senedir açıyomuş ben bu sene duydumda başladım sizde araştırın 2.dönem kaydolabilirsiniz.
akşam yokmu benmi göremedimmmmsabah aç karnına iki kuru kayısı
kahvaltı : 2 dilim ekmek 1 dimim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta 1 elma ve yeşil çay
ara : 1 paket kepekli form büsküvi,yeşil çay
öğle : 2 kepçe çorba,3kaşık yoğurt 1 dilim ekmek (tam buğday hepsi) 6 çk bezelye yemeği
Sabahta yarım saat tempolu yürüdüm,çay ve kahvede şeker yok bol su
nasılllll kızlarrrrrrrrrrr
ben dün gece çok düşündüm çok aç kaldığım için hiç devamı gelmiyor benim diyetlerimin o yüzden sağlam bir kahvaltıyla başlayıp daha doyurucu şekilde beslenmeye kadar verdim mesela bir dahaki öğünümde 2 küçük mandalina bir elma yiyeceğim
makarnaaaaaaaaaaaaaaaBugünkü menüm
Sabah 1 karışık tost ve yarım kesme şekrli çay(komple şekersiz içemiyrm)
Ara yok Tost doyurucu oldu baya
Öğlen Az çorba, 1tabaktan az makarna,Yarım rosto köfte,1 bardak cola(Ekmek yemedim)
Ara 3adet tahıllı bisküvi
Akşam Menemen ve çay düşünüyorum
Nasıl sizce ????
doğru diosun kuzuda işte ben hala düzene oturtaamadım kendimi moraller tamamen sıfırcanm yemiyecegim deme..ac kalarak degil az az ama slk yiyerek zayiflayacagiz
minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 924598 Eki Görüntüle 924599
mantarli yumurta
beyaz peynir
salatalik,maydonoz
1 yada 1,5 dilim ekmek 2 de olabilir tam hatirlayamadim
ara
1 bardak sekersiz cay
ogle
Eki Görüntüle 924600
firinda besamel soslu karnibahar,brokoli,havuc ve patates
salata
ara
yarim avuc beyaz leblebi
aksam
Eki Görüntüle 924601 Eki Görüntüle 924602
2 kepce lahana corbasi
salata
1 dilim ekmek
ara
Eki Görüntüle 924603
sagdaki ananas parcasi
3 bardak sekersiz elmali tarcinli cay
GEL KADERDAŞIM ARAMIZDA 100GRCIK OLSADA AYNIYIZ BOŞVER NAPÇEZ BİZ BU KİLOLARI NEDE GÜZEL 65LERİ GÖRMÜŞTÜKK :18::18::18:gunaydın kızlar nsılsınız
baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.2
gıden kg :0
hedef :59
KONU NEYSEKİ TATLIYA BAĞLANDII[font=comic sans ms]öncelikle eline emeğine sağlık ama bir yanlış anlama var onu düzeltmek istiyorm.
Ben ilk defa bildirimde bulunmadım. Eylül ayından bu yana bu sayfaya yazıyorum verdiğim bütün kiloları bu sayfada verdim. Her hafta listedeydim. Gecen hafta yılbaşı sonrası çok misafirim vardı sadece gecen hafta bildirimde bulunmadım.
Saçma sapan nedenlerle bu kandil gününde hiç kırıcı olmaya gerek yok[/font]
YEDİĞİN LAHANALAR SENİ CUMA GÜNÜ TIRMALIYCAK HABERİN VARMIIIII KIZÇEMMMsahur
1dilim ekmek(acuka sürülmüş)
6-7 zeytin
kk peynir
5 acıbiber turşusu
1 litre su
iftar
1 kase pirinçli mercimekli çorba
6-7 lahana sarması
1 tb. peynirli makarna
salata
2 küçük su brd. ayran
dahada yer kalmadı zaten bişey yemem gaalii
kuzumm hastaydım yaa ondan oldu ama kestim hem ilaçlaçları hem tatlıları sağlıklı besleniyorum artık bak gör bu hafta seni yakalarım ben
sen dünde götürmüşsündür pastaları dimi doğum günü çocuğuu seniiiyap yap yakalıcam senin kilonu bak gör topu topu 1.200gramcık
UUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV REKABETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtabiki dee ben seniii
görüşcezzz cumaa günüüü
huhunapiyorsunuz gelecegin cubuk krackerleri nasil gidiyor zayiflamak
Selam güzel kısçelerimmmm
Cööööööööö yapmaya geldim
Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
un yanmıyormuki kuzu ,denemek gerek bu tarifi nasıl un kokusu gidene kadar kavrulcak orayı çözemedim ben :44::44::44:sogan corbasi tumayin mutfagindan alintidir
Tahmin ettiğimden daha güzel olan bir çorbanın tarifini vermek istiyorum. Biliyorsunuz soğanın detoks etkisi var. O yüzden de tavsiye ederim...
Malzemeler
5 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı riviera zeytinyağı
1 adet domates
5 su bardağı su (et suyu da olabilir)
Tuz, karabiber
Yapılışı
Soğanları rondodan geçirip kıyın.
Domatesi soyup küp küp doğrayın.
Çorba tencerenize yağınızı koyup unu ekleyin ve unun kokusu gidene kadar kavurun.
Üzerine domatesleri ve soğanı ekleyin.
Suyunuzu ya da et suyunuzu da ilave edip kaynayana kadar pişirin.
El blendırından geçirip pürüzsüz bir kıvam alınca tuzunu, karabiberini ekleyin.
Afiyet olsun...
hayırlısı canım yaa başımıza ne gelirse allahtan
ıyıyım dıyeyım ıyı olayım mınecım sondurum bıldıgın gıbı hala
kısmet hersey...
kızınada gecmıs olsun
ıns duzelır canım ya
Geçmiş olsun canimm çok zor evlat hasta olunca allah kolaylık versin biran önce iyilessin
napıyım mine ablam biz kadınların kanında var kıskaçnlık şeytan dürteliyorrr
aslında doğru söylüyorsun işte bendeki de akıl demi
arada olur öle kıskançlıklar (evliliğin tuzu biberi o):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?