70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yirim seni beeenn çok sağolasııınn,acayip neşem yerine geldii,
yarın kesin 59la gelcem karşınızaaaaa,bu hafta birincilik bende hiç kaçırmam

kuzum iste boyle tam gozukmuyor bende niyeki acep:26::26:

canım o bendede tam görünmüyo ben yapıyorum onu,,bak şimdiki resimde 3 tane ok yaptım,1ci ok normal olan beğen yeri bendede öyle yarım gözüküyo,beğene tıkladıktan sonra 2ci okun gösterdiği yeri sağa sürüklüyosun,3.cü oktaki yeride aşağı indiriyosun tam olarak görünüyo,,sen telefondan falan girmiyon dimi,belki ondan görünmüyodur sürükleme yeri

menu guzel seker

gecmis olsun dedecigeozledik seni suzimmm

oyyy oyy okurken yoruldum wallaakolay gelsin tatlimmm

hep kacamak hep kacamak
Çok mu kaçamaklarınız var:26:

Mıııııııımmmm enfes lezizzzz ama suzim hiç sevmez o çorbayı kesin
en son hatırladığımda şeker koymuştu soğan suyuna

öperim cancağızım

Hoşgeldin canimm özlediysen geri dön canimm

Hiç denemedim tadı güzeldir umarim yarın ilk işim yapmak olacak teşekkürler canim tarif için
Hoşbulduk canım
dilekcim senin nikini görünce radyo kanalı aklıma geliyor dilek fm

merhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
Hoşgelmişsin kısçe
takıl buraya burdaki kısçeler adamın ümüğünü sıkar gene zayıflatır
çıtır olarak çıkarsın

Kizlar banada yardim edin 70 kg 1yildir veremiyorum
Sende hoşgelmişsin kısçem

Ahh bide pisicik olucaktı değilmi ptt
ne gırgır şamataydı bizim o senelerimiz
inşallah şimdide aynı şekilde güzel ilişkiler devam eder topiğimizde
seni gördüğüme sevindim posta tel telgrafımız
topiğin neşesi

ahh kuzum bunları bana söylersen nişan atarım ki ben gözüm korktuu Allah yardımcısı olsun kadınlarımızın işi zor valla

doğru diyorsun soğuk soğuk nasıl yenir ki midercim soğan çorbası tarifi vermiş ayranla yer değiştirip onu mu yapsak acepp di mii ya Mine kaçırır kesin yer yerr bende onu yenerim hedefimsiznn Mineee kaçışın yokk
Selam güzel kısçelerimmmm

Cööööööööö yapmaya geldim

Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi

cöö yapmaya gelme kalıcıı gell hoşgeldin neslicim sen gittikten sonra herkess incecik olduu çok şey kaçırdıkk çook
theocumm ben kaderr bizim iddamız birbirimizi geçmek canım kim daha çok vercek diye ama birinci olacam kendime güveniyorum dersen bak tuğba birinciliğe oynuyo onla iddalaş sende hadiii bakalım cuma nolcakk

Çarşamba eşimin doğum günü pizza yemeğe gideceğiz kızlar kaçamak yapacağım ama perşembe günü telafi ederim umarım bütün gün yeşillik yerim
tatlım sebzeli pizza yersinsende sever misin bilmem ama ben bayılırım sebzeliye yaaa off olsa da yesem şimdii
merhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
hoşgeldinn canım kendinden bahseder misin canım boyun yaşın hedefinn??
canlar cıgerler nasılsınız
biz iyiyiz canım sen nasılsınn?

ooooooooooooo kimler gelmiş
özledik kuzu yaaa dön artık

ya kızım ateşlendi yine
yoksa beni geçemezdiniz
darmaduman edecektim sizi
kızıma du aedin

Kizlar banada yardim edin 70 kg 1yildir veremiyorum
hoşgeldinnn sende kendinden bahseder misin canımm boyun yaşın hedefinn??

Son düzenleme:
ahh sorma canım ya
azcık daha dısımızı sıkaydık ya
hedefe ulasırdık
Çok mu kaçamaklarınız var:26:

evet evet

gozun korkmasın canımcım
evlılık zorda guzelde
kocısım bıde hızmetcı alaymıs benımle beraber daha ıyı olacakmıs

gunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın

hizmetçi falan aldırmam ben kıskanırım başka bi kadının da bizimle olmasını istemem aaa yoook yok ben yaparım işimi

gunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
hadi bakalım inşallah bozmazsınız canımm cumaya hedefler büyük

günaydin kizlar

sagol kuzum annem insallah yaza görürüz diyo ben kötüyü düsünmek bile istemiyorum yazin dedemi göreyim nolur
Selam güzel kısçelerimmmm

Cööööööööö yapmaya geldim

Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
kürkcü dükkanina dönüyoruz tatlum yavas yavas
bende özledim sizleri sen napiyorsun tatlim kizin nasil okuldaki cocuklarda alismisdir iyice sana simdi
menu guzel seker

gecmis olsun dedecigeozledik seni suzimmm

oyyy oyy okurken yoruldum wallaakolay gelsin tatlimmm

hep kacamak hep kacamak

sagol minderim gittim ama aklim burda kaldi sogan corbasimi :26:

Çarşamba eşimin doğum günü pizza yemeğe gideceğiz kızlar kaçamak yapacağım ama perşembe günü telafi ederim umarım bütün gün yeşillik yerim
ispanak ye tatlim cuma günü
Hosgeldin suzimm umarım iyisindir özleniyorsun gel artık geri

Annen gelmiş gözün aydın buarada
cok sagol tatlim geldi sükür gelecem insallah simdilik sohbetinize eslik ederim ama
hosgeldin canim
canlar cıgerler nasılsınız
sen nasilsin hasretcim

ooooooooooooo kimler gelmiş
özledik kuzu yaaa dön artık

ya kızım ateşlendi yine
yoksa beni geçemezdiniz
darmaduman edecektim sizi
kızıma du aedin
burasi benim ikinci evim gibi oldu istesemde gidemem zaten minecim bende özledim sizleri
kizin nasil oldu cok merak ettim :26:
cansin
Bu beğeniye nolmuş böyleee ayrıca biri alıntılayıncada msj geliooo :44:ESKİ HALİ DAHA GÜZELDİ SANKİM
simdide kökten gitmis
ay onu hic unutmam zaten resimleri arsivde duruyor zaten
günaydin tatlim
hizmetçi falan aldırmam ben kıskanırım başka bi kadının da bizimle olmasını istemem aaa yoook yok ben yaparım işimi

hadi bakalım inşallah bozmazsınız canımm cumaya hedefler büyük

ay doğru mu okudum soğan suyuna şeker miii Suziimm naptın sen yaa :120::120::120::120::120:
günaydin kuzu ay hic sorma kadercim bende kist vardin neslide sogan suyu iyi gelir dedi bi güzel kaynatim ama bi tarafdan neslide sIkIstIriyor yapiyorsun dimi kandirma diye resmini de cekmisdim burda bak balliydin sanirsam icindeki sekeri fark etmisdin napim tadi cok kötüydün seker attim ama yinede dogru düzgün icememisdim

dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah

Son düzenleme:

Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın Suzimm

ay naptın sen Suzimmm iyice kötü yaptın sen çorbanın tadını tuz salça falan koyup içseydin azcık bence :26:

ay bende yarım litrelil limonlu su yaptım kendime içiyorum midem delindi resmen çok ağrıyo yaa zayıflicam die öldürcem kendimii

dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah

Eki Görüntüle 932034
hey maşallah sanaaa yaa dediğini yaptın valla kıskanıyorum yaaa

Dilek efem diye bir radyomu var ilk defa duydum

Hoşgeldin canimmm gel gel özledik artık seni sensiz olmuyor

Telefondan alıntı yapmak çok kötü yaaa hep karışıyor

Bide alıntı yaptinmi neden özel mesaj geliyor anlamadimm

Eki Görüntüle 932034
Tebrikler canimmdarısı başımıza

Kıskanma canimm bizde vereceğiz başaracağız herşey kendimiz için az yiyip fit olacağız sen hele çok istekli olmalısın düğünne kadar 6 kilo verirsin kesin

Tebrikler canimmdarısı başımıza

Kıskanma canimm bizde vereceğiz başaracağız herşey kendimiz için az yiyip fit olacağız sen hele çok istekli olmalısın düğünne kadar 6 kilo verirsin kesin

oo istek tam canım benimmm hele bu hafta için çok umutluyum fena gaza geldimm ay versem şu 8 kilomu diğeri de gelir diye düşünüyorumm desteklerinizi bekliyorumm kızlaarrr

Eki Görüntüle 932034

tatlim bravo canim, bende eksi ciktim sabah, ne kadar gitmis oldu senden? ben sabah igrenc bir karin agrisiyla uyandim, regl olmusum erkenden, ama ona ragmen eksiyi gorunce sevindim, bakalim cumaya kadar ne olur bakalim toplamda kim daha cok vercek cuma gunu oldu mu kuzumsenin yaninda bende sebeplenirim belkim

menu kizlar;

sabah: kucuk parca peynir 1 dlm ekmek sekersiz cay

ara sekersiz sutsuz kahve 1veya2 kuru incir

ara: 4 kofte salata 1 dlm ekmek

ara: elma veya armut

aksam ispanak yogurt felan olur heralde menu guzelll sapitmazsam regl e ragmen iyi neticeler alirim heralde,

tubiii aksama begen tusuna ne olmus gitmis, sol kosedeki yildiza basiyom ama sacma seyler soyluyor.

suzimmmmmmmmmmm fadime abladan hiccc ses yok, napiyo kii

oo istek tam canım benimmm hele bu hafta için çok umutluyum fena gaza geldimm ay versem şu 8 kilomu diğeri de gelir diye düşünüyorumm desteklerinizi bekliyorumm kızlaarrr

destek tam kadercim, hicccccccccc merak etme, beraber vercez bende de var bir 8 kilo beraber verelim gidelim yahuuu

iyici sitemi tuhaflaştırdılarr ya bide msjla uğraşıyoruz ya haklısın valla hele beğen tuşu tam sopalıkk
Aynen valla hergün yeni icat çıkarıyorlar

Vallasaa yaparsın canim sen iste yeterki her kaçamak yaptığında gelinlik içinde şişko bi gelin düşün ozaman yemezsin bence:
Bende vermem lazim 6. Ay kuzenimin düğünü var fit ve zayıf olmam lazim hafi bakalim birbirimize gaaaaaz verelimmm

Menun güzel canım

amin kuzum bu corba degildin suyuydun corbasi nasil oluyor acep ay dikkat et sekerim benim kizarkadas bana aksamlari limon ye zayiflarsin dedi 1 hafta yedim migdemde yanma oldu doktor bana asitli cogu seyi yasaklamisdim bozmussun migdeni diye
Dilek efem diye bir radyomu var ilk defa duydum

Hoşgeldin canimmm gel gel özledik artık seni sensiz olmuyor
bende özledim sizleri tatlim

kendi yogunlugumdan hic soramadim da :26:bugün yarin bi dürteyim onu facede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…