- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ay yirim seni beeenn çok sağolasııınn,acayip neşem yerine geldii,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SON OLARAKKKKKK LİSTEDE EMEĞİ GEÇEN TUBİŞİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZZZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ KUZUM HERŞEY ,arada anlaşmazlık olmuş sanırım ama onlarda tatlıya bağlanmış neyseki hooooppp bir iki üç devamm sağlıklı yaşamaaaaa ohh yandan yandann
BUNLAR SENİN İÇİN GELSİN TÜM TOPİK ADINA
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kuzum iste boyle tam gozukmuyor bende niyeki acep:26::26:
Çok mu kaçamaklarınız var:26:menu guzel seker
gecmis olsun dedecigeozledik seni suzimmm
oyyy oyy okurken yoruldum wallaakolay gelsin tatlimmm
hep kacamak hep kacamak
sogan corbasi tumayin mutfagindan alintidir
Tahmin ettiğimden daha güzel olan bir çorbanın tarifini vermek istiyorum. Biliyorsunuz soğanın detoks etkisi var. O yüzden de tavsiye ederim...
Malzemeler
5 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı riviera zeytinyağı
1 adet domates
5 su bardağı su (et suyu da olabilir)
Tuz, karabiber
Yapılışı
Soğanları rondodan geçirip kıyın.
Domatesi soyup küp küp doğrayın.
Çorba tencerenize yağınızı koyup unu ekleyin ve unun kokusu gidene kadar kavurun.
Üzerine domatesleri ve soğanı ekleyin.
Suyunuzu ya da et suyunuzu da ilave edip kaynayana kadar pişirin.
El blendırından geçirip pürüzsüz bir kıvam alınca tuzunu, karabiberini ekleyin.
Afiyet olsun...
ayy hosgeldin iyiyiz ya ne olsun arada gelin ya, niye ozluyonuz niye ozletiyonuz ki
canim tikkat tikkat veriyorum gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, innnnnnnnnn innnnnnnnnnnnnnn gazzzzzzzzzzzzzz
saka bir yana motivasyon sart, cok uzun zamandir bekledigim motivasyon geldi bende iyi agirlamaya calisiyorum,birde bu aralar dersler yogunlasti bende onlara konsantre oldum ondan yemek dusuncesi kovaliyorum surekli cekil git sana buralarda yer yok diye bir de ben anladim ki beni salata tok tutuyor,salata yemeyince herseye saldirasim geliyor, ama ogle ve aksam salata yiyince guzel icimdeki canavar onlarin lifleriyle mesgul oluyor
Hoşbulduk canımHoşgeldin canimm özlediysen geri dön canimm
Hiç denemedim tadı güzeldir umarim yarın ilk işim yapmak olacak teşekkürler canim tarif için
Hoşgelmişsin kısçemerhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
Sende hoşgelmişsin kısçemKizlar banada yardim edin 70 kg 1yildir veremiyorum
Ahh bide pisicik olucaktı değilmi pttnapıyım mine ablam biz kadınların kanında var kıskaçnlık şeytan dürteliyorrr
aslında doğru söylüyorsun işte bendeki de akıl demi
arada olur öle kıskançlıklar (evliliğin tuzu biberi o):18:
maşşallah diyim kızçe pek azimlisin ,öyle halk eğitim merkezine can kurban hangi ildeymişki o :44::44:
akşam yokmu benmi göremedimmmm
makarnaaaaaaaaaaaaaaacolada ligt değilse işte o zaman sana
doğru diosun kuzuda işte ben hala düzene oturtaamadım kendimi moraller tamamen sıfır
BAYILIYORUM BEN BU FOTOLU MENÜNE KUZUM
GEL KADERDAŞIM ARAMIZDA 100GRCIK OLSADA AYNIYIZ BOŞVER NAPÇEZ BİZ BU KİLOLARI NEDE GÜZEL 65LERİ GÖRMÜŞTÜKK :18::18::18:
KONU NEYSEKİ TATLIYA BAĞLANDII
YEDİĞİN LAHANALAR SENİ CUMA GÜNÜ TIRMALIYCAK HABERİN VARMIIIII KIZÇEMMM
UUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV REKABETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
şahsen ben bu gidişle geleceğin balinası olarak kalıciiiimmm
özledimm suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nesquikiiimmmmmmmmmmmmm eski günlerimizii gelin hemennnn
un yanmıyormuki kuzu ,denemek gerek bu tarifi nasıl un kokusu gidene kadar kavrulcak orayı çözemedim ben :44::44::44:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SON OLARAKKKKKK LİSTEDE EMEĞİ GEÇEN TUBİŞİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZZZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ KUZUM HERŞEY ,arada anlaşmazlık olmuş sanırım ama onlarda tatlıya bağlanmış neyseki hooooppp bir iki üç devamm sağlıklı yaşamaaaaa ohh yandan yandann
BUNLAR SENİN İÇİN GELSİN TÜM TOPİK ADINA
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ya o sarmalarla 300 kl gümletmiş oldum. çok pimanım kaderim çok
Ya günler çok kısa hiç birşeye vaktim kalmıyor. Kendimi çok yorgun hissediyorum.
Sabahın köründe kalk kahvlatı hazırla,çocuğu hazırla,haldur huldur okula koş.okulda 5 dakika oturacak zaman yok.Bu arada okulun işi bitmiyor. Çocukların gelişim raporu nete girilecek,plan donem sonu toplantı vb
Öğle eve gel çocuğun karnını doyur. Akşama yemek yap. hava güzelse çocuğu parka götür.
Akşam yemek bulaşık derken gün bitiyor.Bu arada evin işlerinden gelen giden misafirden falan hiş bahstmeyeyim. yorgunluktan 9 uyuyom. Kendimi hızlı çekim film kahramanı gibi görüyom.
Bilmiyom ki ayran detoksu tok tutyordu ama kışın soğuk soğuk ayran çorbası içmek hiç keyfli değil. Birde ben yoptığımız hafta griptim tadı hala ağzımda.:18::18::18::18:
Mine bu akşam brokoli yesede , Bence hafta içi bozar.Hatun çok güzel mamalar yapıyor . O mamalara dayanmak zor olur. :26::26::26:
Sen yarışmaya asıl bakalım bu hafta ne olacak.
Bizde heycanla yarışı izleriz.
Selam güzel kısçelerimmmm
Cööööööööö yapmaya geldim
Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
theocumm ben kaderrpisttttttttttttttttttt mine ve anakth08 (canim neydi sekerim ya) ben birinci olcam bu hafta catlayin da patlayin 3 gun kaldi hic kacamak yapmiyommmmmm, sizi gazliyim da nasilsa ben birinci olamam ama arada kilo veririm
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar biri su begenme isini nasil yapcaz aciklasin ama ya, sinir oldum, tikliyorum cikan kucuk sayfanin yarisi gozukuyor, tamammi degil ne yazdigini gormuyorum bile,
bu arada tubimm cokkkkkkkkkkk tatlusunnnnnnnnnn, kuzum ne guzel halettin meseleyi de tam bilmiyom ama cok sevdim tarzini, ayrica listeyi yapan gonullumuzu uzmeyelimde bizi birakmasin dimi, ellerine saglik cancagizimmm
tatlım sebzeli pizza yersinsende sever misin bilmem ama ben bayılırım sebzeliye yaaa off olsa da yesem şimdiiÇarşamba eşimin doğum günü pizza yemeğe gideceğiz kızlar kaçamak yapacağım ama perşembe günü telafi ederim umarım bütün gün yeşillik yerim
hoşgeldinn canımmerhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
biz iyiyiz canım sen nasılsınn?canlar cıgerler nasılsınız
ooooooooooooo kimler gelmiş
özledik kuzu yaaa dön artık
ya kızım ateşlendi yine
yoksa beni geçemezdiniz
darmaduman edecektim sizi
kızıma du aedin
hoşgeldinnn sendeKizlar banada yardim edin 70 kg 1yildir veremiyorum
ahh sorma canım yanapıyım mine ablam biz kadınların kanında var kıskaçnlık şeytan dürteliyorrr
GEL KADERDAŞIM ARAMIZDA 100GRCIK OLSADA AYNIYIZ BOŞVER NAPÇEZ BİZ BU KİLOLARI NEDE GÜZEL 65LERİ GÖRMÜŞTÜKK :18::18::18:
un yanmıyormuki kuzu ,denemek gerek bu tarifi nasıl un kokusu gidene kadar kavrulcak orayı çözemedim ben :44::44::44:
evet evetÇok mu kaçamaklarınız var:26:
ahh kuzum bunları bana söylersen nişan atarım ki ben gözüm korktuuAllah yardımcısı olsun kadınlarımızın işi zor valla
doğru diyorsun soğuk soğuk nasıl yenir ki midercim soğan çorbası tarifi vermiş ayranla yer değiştirip onu mu yapsak aceppdi mii ya Mine kaçırır kesin yer yerr bende onu yenerim hedefimsiznn Mineee kaçışın yokk
biz iyiyiz canım sen nasılsınn?
hoşgeldinnn sendekendinden bahseder misin canımm boyun yaşın hedefinn??
ahh sorma canım ya
azcık daha dısımızı sıkaydık ya
hedefe ulasırdık
evet evet
gozun korkmasın canımcım
evlılık zorda guzelde
kocısım bıde hızmetcı alaymıs benımle beraber daha ıyı olacakmıs
hadi bakalım inşallah bozmazsınız canımm cumaya hedefler büyükgunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
Mıııııııımmmm enfes lezizzzz ama suzim hiç sevmez o çorbayı kesin
en son hatırladığımda şeker koymuştu soğan suyuna
sagol kuzumdeden için çok geçmiş olsun canım ya :26:biliyorum Suzimmm benden tam bi ay önce sizin düğün de ben daha bakmadım valla son 2 ayda bakarım diyorumm belki 2-3 kilom gider die kendime hakim olmaya çalışcam işte sıkcam dişimigit gel de dön aramıza yoksa facebooktan tacize devam ederim seni söylemedi deme bak bak kendine bizimle de payllaşmayı unutmaa emi?
kürkcü dükkanina dönüyoruz tatlum yavas yavasSelam güzel kısçelerimmmm
Cööööööööö yapmaya geldim
Nasıl gidiyor ince çıbık olma yolunda günlerimiz bakalım
ayy bi çok özledim sizi
bende özledim sizleriTubacığım kusura bakacak bir şey yok canım.Ben sadece senin yazdığın nota cevap yazdım. Biraz sert olmuştu.Bak konuştuk hallettik.
. Tekrar emek verip beni listeye eklemişsin. tekrar eline ve emeğine sağlıkl Eklemesen de ben neden yokum diye alımazdım.
Kilo veren herkesi kutluyorum
Veremeyenler inşallah haftaya verir.
Kilo alanlar az yiyin spor yapın bu hafta bizde verelim. + olmak çok kotü bir duyguymuş. ben bu hafta kendime çok kızdım. Ama hala yiyorum.:26:
Canım ortada bir hata falan yok. Sıkma canını. Tekrar uğraştığın için asıl ben sana teşekkür ederim.
Allah kabul etsin. Afiyet olsun.
Kader ne haber kuzum. Bak ben seni tebrik etmiyom.Bak şişko gelin olcan bu hafta ikimizinde gaza ihtiyacı var. Bir detoks atalımmı kız araya hadi raştıralım birşeyler yapalım.
Minecim bizde de durum pek parlak değil . Yiyip ,içip,şişiyoz
Suzim gelmiş hoşgelmiş.
Kız gitme biryerlere özledik seni.
Süper menü afiyet olsun.
Bizi de gazlasana ben de hep mutfağa gitmek istiyorum.
Sonra kilerdeki kuruyemişler beni çağırıyor
ne yapcam ben ya
menu guzel seker
gecmis olsun dedecigeozledik seni suzimmm
oyyy oyy okurken yoruldum wallaakolay gelsin tatlimmm
hep kacamak hep kacamak
sagol minderimsogan corbasi tumayin mutfagindan alintidir
Tahmin ettiğimden daha güzel olan bir çorbanın tarifini vermek istiyorum. Biliyorsunuz soğanın detoks etkisi var. O yüzden de tavsiye ederim...
Malzemeler
5 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı riviera zeytinyağı
1 adet domates
5 su bardağı su (et suyu da olabilir)
Tuz, karabiber
Yapılışı
Soğanları rondodan geçirip kıyın.
Domatesi soyup küp küp doğrayın.
Çorba tencerenize yağınızı koyup unu ekleyin ve unun kokusu gidene kadar kavurun.
Üzerine domatesleri ve soğanı ekleyin.
Suyunuzu ya da et suyunuzu da ilave edip kaynayana kadar pişirin.
El blendırından geçirip pürüzsüz bir kıvam alınca tuzunu, karabiberini ekleyin.
Afiyet olsun...
ispanak ye tatlim cuma günüÇarşamba eşimin doğum günü pizza yemeğe gideceğiz kızlar kaçamak yapacağım ama perşembe günü telafi ederim umarım bütün gün yeşillik yerim
cok sagol tatlim geldi sükürHosgeldin suzimm umarım iyisindir özleniyorsun gel artık geri
Annen gelmiş gözün aydın buarada
hosgeldin canimmerhaba kızlar 69 kiloyum ben de birlikten kuvvetten doğacagına inanıyorum benide alınn
sen nasilsin hasretcimcanlar cıgerler nasılsınız
burasi benim ikinci evim gibi oldu istesemde gidemem zaten minecim bende özledim sizleri
ooooooooooooo kimler gelmiş
özledik kuzu yaaa dön artık
ya kızım ateşlendi yine
yoksa beni geçemezdiniz
darmaduman edecektim sizi
kızıma du aedin
cansinnapıyım mine ablam biz kadınların kanında var kıskaçnlık şeytan dürteliyorrr
maşşallah diyim kızçe pek azimlisin ,öyle halk eğitim merkezine can kurban hangi ildeymişki o :44::44:
doğru diosun kuzuda işte ben hala düzene oturtaamadım kendimi moraller tamamen sıfır
GEL KADERDAŞIM ARAMIZDA 100GRCIK OLSADA AYNIYIZ BOŞVER NAPÇEZ BİZ BU KİLOLARI NEDE GÜZEL 65LERİ GÖRMÜŞTÜKK :18:
KONU NEYSEKİ TATLIYA BAĞLANDII
YEDİĞİN LAHANALAR SENİ CUMA GÜNÜ TIRMALIYCAK HABERİN VARMIIIII KIZÇEMMM
UUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV REKABETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
şahsen ben bu gidişle geleceğin balinası olarak kalıciiiimmm
özledimm suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nesquikiiimmmmmmmmmmmmm eski günlerimizii gelin hemennnn
un yanmıyormuki kuzu ,denemek gerek bu tarifi nasıl un kokusu gidene kadar kavrulcak orayı çözemedim ben :44:
simdide kökten gitmisBu beğeniye nolmuş böyleee ayrıca biri alıntılayıncada msj geliooo :44:ESKİ HALİ DAHA GÜZELDİ SANKİM
ay onu hic unutmam zatenÇok mu kaçamaklarınız var:26:
öperim cancağızım
Hoşbulduk canım
dilekcim senin nikini görünce radyo kanalı aklıma geliyor dilek fm
Hoşgelmişsin kısçe
takıl buraya burdaki kısçeler adamın ümüğünü sıkar gene zayıflatır
çıtır olarak çıkarsın
Sende hoşgelmişsin kısçem
Ahh bide pisicik olucaktı değilmi ptt
ne gırgır şamataydı bizim o senelerimiz
inşallah şimdide aynı şekilde güzel ilişkiler devam eder topiğimizde
seni gördüğüme sevindim posta tel telgrafımız
topiğin neşesi
günaydin tatlimgunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
hizmetçi falan aldırmam ben kıskanırım başka bi kadının da bizimle olmasını istemem aaa yoook yok ben yaparım işimi
hadi bakalım inşallah bozmazsınız canımm cumaya hedefler büyük
günaydin kuzuay doğru mu okudum soğan suyuna şeker miii Suziimm naptın sen yaa :120::120::120::120::120:
dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
günaydin kizlar
sagol kuzumannem insallah yaza görürüz diyo ben kötüyü düsünmek bile istemiyorum yazin dedemi göreyim nolur
kürkcü dükkanina dönüyoruz tatlum yavas yavas
bende özledim sizlerisen napiyorsun tatlim kizin nasil okuldaki cocuklarda alismisdir iyice sana simdi
sagol minderimgittim ama aklim burda kaldi sogan corbasimi :26:
ispanak ye tatlim cuma günü
cok sagol tatlim geldi sükürgelecem insallah simdilik sohbetinize eslik ederim ama
hosgeldin canim
sen nasilsin hasretcim
burasi benim ikinci evim gibi oldu istesemde gidemem zaten minecim bende özledim sizleri
kizin nasil oldu cok merak ettim :26:
cansin
simdide kökten gitmis
ay onu hic unutmam zatenresimleri arsivde duruyor zaten
günaydin tatlim
günaydin kuzuay hic sorma kadercim bende kist vardin neslide sogan suyu iyi gelir dedi bi güzel kaynatim ama bi tarafdan neslide sIkIstIriyor yapiyorsun dimi kandirma diye resmini de cekmisdim Eki Görüntüle 932004 Eki Görüntüle 932005 burda bak balliydin sanirsam icindeki sekeri fark etmisdin napim tadi cok kötüydün seker attim ama yinede dogru düzgün icememisdim
hey maşallah sanaaa yaa dediğini yaptın valla kıskanıyorum yaaadediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
Dilek efem diye bir radyomu var ilk defa duydumÇok mu kaçamaklarınız var:26:
öperim cancağızım
Hoşbulduk canım
dilekcim senin nikini görünce radyo kanalı aklıma geliyor dilek fm
Hoşgelmişsin kısçe
takıl buraya burdaki kısçeler adamın ümüğünü sıkar gene zayıflatır
çıtır olarak çıkarsın
Sende hoşgelmişsin kısçem
Ahh bide pisicik olucaktı değilmi ptt
ne gırgır şamataydı bizim o senelerimiz
inşallah şimdide aynı şekilde güzel ilişkiler devam eder topiğimizde
seni gördüğüme sevindim posta tel telgrafımız
topiğin neşesi
ahh kuzum bunları bana söylersen nişan atarım ki ben gözüm korktuuAllah yardımcısı olsun kadınlarımızın işi zor valla
doğru diyorsun soğuk soğuk nasıl yenir ki midercim soğan çorbası tarifi vermiş ayranla yer değiştirip onu mu yapsak aceppdi mii ya Mine kaçırır kesin yer yerr bende onu yenerim hedefimsiznn Mineee kaçışın yokk
cöö yapmaya gelme kalıcıı gellhoşgeldin neslicim sen gittikten sonra herkess incecik olduu çok şey kaçırdıkk çook
theocumm ben kaderrbizim iddamız birbirimizi geçmek canım kim daha çok vercek diye ama birinci olacam kendime güveniyorum dersen bak tuğba birinciliğe oynuyo onla iddalaş sende hadiii bakalım cuma nolcakk
tatlım sebzeli pizza yersinsende sever misin bilmem ama ben bayılırım sebzeliye yaaa off olsa da yesem şimdii
hoşgeldinn canımkendinden bahseder misin canım boyun yaşın hedefinn??
biz iyiyiz canım sen nasılsınn?
hoşgeldinnn sendekendinden bahseder misin canımm boyun yaşın hedefinn??
günaydin kizlar
sagol kuzumannem insallah yaza görürüz diyo ben kötüyü düsünmek bile istemiyorum yazin dedemi göreyim nolur
kürkcü dükkanina dönüyorsebzeli bendre severim canim genellikle ton balıklı yerdim ama bukez sebzeli yerim inşallah sağol fikrin içinuz tatlum yavas yavas
bende özledim sizlerisen napiyorsun tatlim kizin nasil okuldaki cocuklarda alismisdir iyice sana simdi
sagol minderimgittim ama aklim burda kaldi sogan corbasimi :26:
ispanak ye tatlim cuma günü
cok sagol tatlim geldi sükürgelecem insallah simdilik sohbetinize eslik ederim ama
hosgeldin canim
sen nasilsin hasretcim
kizin nasil oldu cok merak ettim :26:
cansin
simdide kökten gitmis
ay onu hic unutmam zatenresimleri arsivde duruyor zaten
günaydin tatlim
günaydin kuzuay hic sorma kadercim bende kist vardin neslide sogan suyu iyi gelir dedi bi güzel kaynatim ama bi tarafdan neslide sIkIstIriyor yapiyorsun dimi kandirma diye resmini de cekmisdim Eki Görüntüle 932004 Eki Görüntüle 932005 burda bak balliydin sanirsam icindeki sekeri fark etmisdin napim tadi cok kötüydün seker attim ama yinede dogru düzgün icememisdim
Tebrikler canimmdediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın Suzimm
ay naptın sen Suzimmm iyice kötü yaptın sen çorbanın tadını tuz salça falan koyup içseydin azcık bence :26:
ay bende yarım litrelil limonlu su yaptım kendime içiyorum midem delindi resmen çok ağrıyo yaa zayıflicam die öldürcem kendimii
hey maşallah sanaaa yaa dediğini yaptın valla kıskanıyorum yaaa
Telefondan alıntı yapmak çok kötü yaaa hep karışıyor
Bide alıntı yaptinmi neden özel mesaj geliyor anlamadimm
Tebrikler canimmdarısı başımıza
Kıskanma canimm bizde vereceğiz başaracağız herşey kendimiz için az yiyip fit olacağız sen hele çok istekli olmalısın düğünne kadar 6 kilo verirsin kesin
dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
oo istek tam canım benimmm hele bu hafta için çok umutluyum fena gaza geldimmay versem şu 8 kilomu diğeri de gelir diye düşünüyorumm desteklerinizi bekliyorumm kızlaarrr
Aynen valla hergün yeni icat çıkarıyorlariyici sitemi tuhaflaştırdılarr ya bide msjla uğraşıyoruz ya haklısın valla hele beğen tuşu tam sopalıkk
Vallasaa yaparsın canim sen iste yeterki her kaçamak yaptığında gelinlik içinde şişko bi gelin düşün ozaman yemezsin benceoo istek tam canım benimmm hele bu hafta için çok umutluyum fena gaza geldimmay versem şu 8 kilomu diğeri de gelir diye düşünüyorumm desteklerinizi bekliyorumm kızlaarrr
tatlim bravo canim, bende eksi ciktim sabah, ne kadar gitmis oldu senden? ben sabah igrenc bir karin agrisiyla uyandim, regl olmusum erkenden, ama ona ragmen eksiyi gorunce sevindim, bakalim cumaya kadar ne olurbakalim toplamda kim daha cok vercek cuma gunu oldu mu kuzum senin yaninda bende sebeplenirim belkim
menu kizlar;
sabah: kucuk parca peynir 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara sekersiz sutsuz kahve 1veya2 kuru incir
ara: 4 kofte salata 1 dlm ekmek
ara: elma veya armut
aksam ispanak yogurt felan olur heralde menu guzelll sapitmazsamregl e ragmen iyi neticeler alirim heralde,
tubiii aksama begen tusuna ne olmus gitmis, sol kosedeki yildiza basiyom ama sacma seyler soyluyor.
suzimmmmmmmmmmm fadime abladan hiccc ses yok, napiyo kii
amin kuzumRabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın Suzimm
ay naptın sen Suzimmm iyice kötü yaptın sen çorbanın tadını tuz salça falan koyup içseydin azcık bence :26:
ay bende yarım litrelil limonlu su yaptım kendime içiyorum midem delindi resmen çok ağrıyo yaa zayıflicam die öldürcem kendimii
hey maşallah sanaaa yaa dediğini yaptın valla kıskanıyorum yaaa
bende özledim sizleri tatlimDilek efem diye bir radyomu var ilk defa duydum
Hoşgeldin canimmm gel gel özledik artık seni sensiz olmuyor
kendi yogunlugumdan hic soramadim da :26:bugün yarin bi dürteyim onu facedetatlim bravo canim, bende eksi ciktim sabah, ne kadar gitmis oldu senden? ben sabah igrenc bir karin agrisiyla uyandim, regl olmusum erkenden, ama ona ragmen eksiyi gorunce sevindim, bakalim cumaya kadar ne olurbakalim toplamda kim daha cok vercek cuma gunu oldu mu kuzum senin yaninda bende sebeplenirim belkim
menu kizlar;
sabah: kucuk parca peynir 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara sekersiz sutsuz kahve 1veya2 kuru incir
ara: 4 kofte salata 1 dlm ekmek
ara: elma veya armut
aksam ispanak yogurt felan olur heralde menu guzelll sapitmazsamregl e ragmen iyi neticeler alirim heralde,
tubiii aksama begen tusuna ne olmus gitmis, sol kosedeki yildiza basiyom ama sacma seyler soyluyor.
suzimmmmmmmmmmm fadime abladan hiccc ses yok, napiyo kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?