70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

destek tam kadercim, hicccccccccc merak etme, beraber vercez bende de var bir 8 kilo beraber verelim gidelim yahuuu

ayyy heyecan bastı valla bu gazla veririm ben kilolarıı verelim kız verelimmm

yaparızz tabiii neyimiz eksik ki Tuğbadannn hııhhh incecikk olcazz Allah ın izniyleee yakın zamanda

limonu çok katmışım galiba Suzim yaaa şimdi daha iyyim ama umarım işe yarar da hergün içerim yarım litre

çorbası güzel gibi bence içilir yanii

fadime abla buralarda dolanıyor ama bizim topiğe uğramıyor hiç görüyorum ben onu başka topiklerde :26::26:

tamam canim limonun zayiflamaya yardimci oldugunu bende duydum ama dikkat etmek lazim tabiiki
denemek lazim
fadime abla buralarda dolanıyor ama bizim topiğe uğramıyor hiç görüyorum ben onu başka topiklerde :26::26:
hadi ya yakalandimi bizi aldadirken

tamam canim limonun zayiflamaya yardimci oldugunu bende duydum ama dikkat etmek lazim tabiiki
denemek lazim

hadi ya yakalandimi bizi aldadirken

daha dikkatli olcamm kuzummm kız iyiki varsınn yaaa seviyorumm seni kocamannnnn

evet evet aldattı bizi hain domdomm ama ben yakaldımm onu

Kızlar deliricem yokkkk 74 ten aşşa inmiyor kilom ilk gittiğimde 77 kilo idim 73de düştüm yağ oranım 30 du 28 e düştü bi öncekinde 27ye düştü dün ise tam 25 e düşmüş yağdan 2 kilo vermişim fakat kilomda bi oynama yok ödem çok fazla diyo nasıl olucakta çözücez biz bu ödemi bugün idrar söktürücü kullanmaya başladım bi önceki listemde sabahları kahvaltı yapamadığım için poğaça yemek yerine madem gevrek süt ye dedi dünde belki onlar su tuto olabilir dedi haftanın iki günü için detox yapacağım sabah 1 yumurta+bol salata ara elma+yeşilçay öğle çorba+bol salata ara kivi akşam çorba+bol salata anlamıyorum nasıl olurda bu kadar yediğime içtiğime dikkat ederken veremem deliricem doktoruma kalsa çok iyi gidiyorsun diyo neresi iyi 2 ayda sadece 3 kilo verebildim yağdan sadece 5 kilo gitti ama tartıda oynama yok deliricem 1 ay sonra gelinlik provalarım başlayacak nasıl vericem ne olurrr biri bana açıklama yapsın acaba diyetisyenimimi değiştirmem gerekiyor oooffffffff deliricem

senin yapman lazim kuzumbak 4 ay kalmis dugunune herkesin gozu sende olacak cok guzel olmalisin

anam topiğe bi hareket gelmiş takip etmekde zorlandım haa zaten kızdan fırsat bulup bakamıyorum gündüz.akşamada amma birikiyor okunacaklar gidenler gelmiş hoşgelmişler.

canım benim bende senle aynı dertten yana şikayetçiyim ama bu kadar stres yapma istersen stres kilo almana neden olabilir bak 5 kilo yağdan vermiş olman süper ya tartı değil vucüdun değişmesi önemli sen ona dikkat et bence vercecem bu kiloları diye odaklan sadece

senin yapman lazim kuzumbak 4 ay kalmis dugunune herkesin gozu sende olacak cok guzel olmalisin

evet evet benim yapmam şarttt benimmm sayenizde incecik olcamm heheheh

daha dikkatli olcamm kuzummm kız iyiki varsınn yaaa seviyorumm seni kocamannnnn

evet evet aldattı bizi hain domdomm ama ben yakaldımm onu
sende iyiki varsin tatlim bende seni cok seviyorum
seninde gözünden birsey kacmiyor
ay kader ben bi elbise aldim oh be sonunda buldum 44 giydim biraz bol gibiydin 42 deneyemedim molam bitiyor diye dedim nasil olsa zayifliycam ama simdi isyerinde giydim fermuani hic kapanmiyo yarin tekrar gidip degistircem 44 le ve size resim koyacam sizde bana bunu kardesimin dügününde görümce olarak giyebilirmiyim diye söyliceniz olurmu
teyzemin kizinin dügününede siyah bi elbisem var onu giyeyim diyorum :44:
arkadaşlar bende burda yeniyim. hep birlikte birbirimize destel olarak zayıflayalım
hosgeldin canim
canim bazen takiliyor ondan sonra yine gider ama en iyi kilo verme sekli bol proteinli olani bence a yemek yemekde kilo vermeni engeleyebilir karbonhydratlara dikkat edeceksin bol su iceceksin ondan sonra yine gider detoksu da yap bence oda fayda eder
anam topiğe bi hareket gelmiş takip etmekde zorlandım haa zaten kızdan fırsat bulup bakamıyorum gündüz.akşamada amma birikiyor okunacaklar gidenler gelmiş hoşgelmişler.
hosbulduk canim kendi adima tam gelmedim ama bi ayagimi iceri attim

İnşallah dediğin gibidir inşallah 3 Şubatta o sinir 74 ten düşerim 60 olmam lazım bu halde gelinlik asla giymemmmmm giyememmmmm

çek çek merak ettim kuzu hiç mi kapanmadı 42 ya bol olması kötü durur kuzu ya bi de erken değil mi nisana kadar alıp verme durumun var 3 ay önceden almış olman doğru mu bilemedim suzim :26: :44:

Son düzenleme:
Suziiii bende merak ettim elbisene kesin çok güzeldir eminim yarın kesin foto istiyoruz

Herkesin facebook var herhalde benide ekleyin kızlar

Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:

Son düzenleme:
Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:

ilk defa duyuyorum canım hiç bir bilgim yok maesef ! nasılsın canım iyi misin???? bende kendimi bugün sarmaya vereyim bari doktordan geldim morellerim çok bozuk ağlaya ağlaya gözüm yaş kalamdı inanki

ben 80 de kaldım maalesef inşallah verceeğim yaza kadar bebiş hayallerim yaza kaldı maleseff..... tüp bebek yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…