destek tam kadercim, hicccccccccc merak etme, beraber vercez bende de var bir 8 kilo beraber verelim gidelim yahuuu
Aynen valla hergün yeni icat çıkarıyorlar
Vallasaa yaparsın canim sen iste yeterki her kaçamak yaptığında gelinlik içinde şişko bi gelin düşün ozaman yemezsin bence:
Bende vermem lazim 6. Ay kuzenimin düğünü var fit ve zayıf olmam lazim hafi bakalim birbirimize gaaaaaz verelimmm
Menun güzel canım
amin kuzumbu corba degildin suyuydun corbasi nasil oluyor acep ay dikkat et sekerimbenim kizarkadas bana aksamlari limon ye zayiflarsin dedi 1 hafta yedim migdemde yanma oldu doktor bana asitli cogu seyi yasaklamisdim bozmussun migdeni diye
bende özledim sizleri tatlim
kendi yogunlugumdan hic soramadim da :26:bugün yarin bi dürteyim onu facede
tamam canim limonun zayiflamaya yardimci oldugunu bende duydum ama dikkat etmek lazim tabiikiayyy heyecan bastı valla bu gazla veririm ben kilolarıı verelim kız verelimmm
yaparızz tabiii neyimiz eksik ki Tuğbadannn hııhhhincecikk olcazz Allah ın izniyleee yakın zamanda
limonu çok katmışım galiba Suzim yaaa şimdi daha iyyim ama umarım işe yarar da hergün içerim yarım litre
çorbası güzel gibi bence içilir yanii
hadi ya yakalandimi bizi aldadirkenfadime abla buralarda dolanıyor ama bizim topiğe uğramıyor hiç görüyorum ben onu başka topiklerde :26::26:
tamam canim limonun zayiflamaya yardimci oldugunu bende duydum ama dikkat etmek lazim tabiiki
denemek lazim
hadi ya yakalandimi bizi aldadirken
arkadaşlar bende burda yeniyim. hep birlikte birbirimize destel olarak zayıflayalım
ayyy heyecan bastı valla bu gazla veririm ben kilolarıı verelim kız verelimmm
yaparızz tabiii neyimiz eksik ki Tuğbadannn hııhhhincecikk olcazz Allah ın izniyleee yakın zamanda
limonu çok katmışım galiba Suzim yaaa şimdi daha iyyim ama umarım işe yarar da hergün içerim yarım litre
çorbası güzel gibi bence içilir yanii
YEDİĞİN LAHANALAR SENİ CUMA GÜNÜ TIRMALIYCAK HABERİN VARMIIIII KIZÇEMMM
hemde nasıl tırmalayacaaaaak hiçö özenli başlamadım haftaya.şimdilik cumaya göre aynıyım.eksiye geçmem lazııııııımmmmm
Kızlar deliricem yokkkk 74 ten aşşa inmiyor kilom ilk gittiğimde 77 kilo idim 73de düştüm yağ oranım 30 du 28 e düştü bi öncekinde 27ye düştü dün ise tam 25 e düşmüş yağdan 2 kilo vermişim fakat kilomda bi oynama yok ödem çok fazla diyo nasıl olucakta çözücez biz bu ödemi bugün idrar söktürücü kullanmaya başladım bi önceki listemde sabahları kahvaltı yapamadığım için poğaça yemek yerine madem gevrek süt ye dedi dünde belki onlar su tuto olabilir dedi haftanın iki günü için detox yapacağım sabah 1 yumurta+bol salata ara elma+yeşilçay öğle çorba+bol salata ara kivi akşam çorba+bol salata anlamıyorum nasıl olurda bu kadar yediğime içtiğime dikkat ederken veremem deliricem doktoruma kalsa çok iyi gidiyorsun diyo neresi iyi 2 ayda sadece 3 kilo verebildim yağdan sadece 5 kilo gitti ama tartıda oynama yok deliricem 1 ay sonra gelinlik provalarım başlayacak nasıl vericem ne olurrr biri bana açıklama yapsın acaba diyetisyenimimi değiştirmem gerekiyoroooffffffff deliricem
senin yapman lazim kuzumbak 4 ay kalmis dugunune herkesin gozu sende olacak cok guzel olmalisin
sende iyiki varsin tatlim bende seni cok seviyorumdaha dikkatli olcamm kuzummmkız iyiki varsınn yaaa seviyorumm seni kocamannnnn
evet evet aldattı bizi hain domdomm ama ben yakaldımm onu
hosgeldin canimarkadaşlar bende burda yeniyim. hep birlikte birbirimize destel olarak zayıflayalım
canim bazen takiliyor ondan sonra yine gider ama en iyi kilo verme sekli bol proteinli olani bence a yemek yemekde kilo vermeni engeleyebilir karbonhydratlara dikkat edeceksin bol su iceceksin ondan sonra yine gider detoksu da yap bence oda fayda ederKızlar deliricem yokkkk 74 ten aşşa inmiyor kilom ilk gittiğimde 77 kilo idim 73de düştüm yağ oranım 30 du 28 e düştü bi öncekinde 27ye düştü dün ise tam 25 e düşmüş yağdan 2 kilo vermişim fakat kilomda bi oynama yok ödem çok fazla diyo nasıl olucakta çözücez biz bu ödemi bugün idrar söktürücü kullanmaya başladım bi önceki listemde sabahları kahvaltı yapamadığım için poğaça yemek yerine madem gevrek süt ye dedi dünde belki onlar su tuto olabilir dedi haftanın iki günü için detox yapacağım sabah 1 yumurta+bol salata ara elma+yeşilçay öğle çorba+bol salata ara kivi akşam çorba+bol salata anlamıyorum nasıl olurda bu kadar yediğime içtiğime dikkat ederken veremem deliricem doktoruma kalsa çok iyi gidiyorsun diyo neresi iyi 2 ayda sadece 3 kilo verebildim yağdan sadece 5 kilo gitti ama tartıda oynama yok deliricem 1 ay sonra gelinlik provalarım başlayacak nasıl vericem ne olurrr biri bana açıklama yapsın acaba diyetisyenimimi değiştirmem gerekiyoroooffffffff deliricem
anam topiğe bi hareket gelmiş takip etmekde zorlandım haa zaten kızdan fırsat bulup bakamıyorum gündüz.akşamada amma birikiyor okunacaklar gidenler gelmiş hoşgelmişler.
canım benim bende senle aynı dertten yana şikayetçiyim ama bu kadar stres yapma istersen stres kilo almana neden olabilir bak 5 kilo yağdan vermiş olman süper ya tartı değil vucüdun değişmesi önemli sen ona dikkat et bence vercecem bu kiloları diye odaklan sadece
Nasıl stres yapmamki sadece 1 ay şişko gelin olmak istemiyorummmmmmmm ama nasıl olucak nasıl vericem yokkk gitmiyooo yapıştııı 2 seanstır kadın ödem diyor başkada birşey demiyor nasıl çözücem ben bu ödemi Allahım kurtulmak istiyorum bugün sabah sadece bardak çorba içtim sabah öğle sadece salata yedim arada yeşil çay içtim ne ekmek ne birşey geçen ayda aynı böyleydim ama gitmiyorrr
sende iyiki varsin tatlim bende seni cok seviyorum
seninde gözünden birsey kacmiyor
ay kader ben bi elbise aldim oh be sonunda buldum44 giydim biraz bol gibiydin 42 deneyemedim molam bitiyor diye dedim nasil olsa zayifliycam ama simdi isyerinde giydim fermuani hic kapanmiyo yarin tekrar gidip degistircem 44 le ve size resim koyacam sizde bana bunu kardesimin dügününde görümce olarak giyebilirmiyim diye söyliceniz olurmu
teyzemin kizinin dügününede siyah bi elbisem var onu giyeyim diyorum :44:
hosgeldin canim
canim bazen takiliyor ondan sonra yine gider ama en iyi kilo verme sekli bol proteinli olani bence a yemek yemekde kilo vermeni engeleyebilir karbonhydratlara dikkat edeceksin bol su iceceksin ondan sonra yine gider detoksu da yap bence oda fayda eder
hosbulduk canim kendi adima tam gelmedim ama bi ayagimi iceri attim
sende iyiki varsin tatlim bende seni cok seviyorum
seninde gözünden birsey kacmiyor
ay kader ben bi elbise aldim oh be sonunda buldum44 giydim biraz bol gibiydin 42 deneyemedim molam bitiyor diye dedim nasil olsa zayifliycam ama simdi isyerinde giydim fermuani hic kapanmiyo yarin tekrar gidip degistircem 44 le ve size resim koyacam sizde bana bunu kardesimin dügününde görümce olarak giyebilirmiyim diye söyliceniz olurmu
teyzemin kizinin dügününede siyah bi elbisem var onu giyeyim diyorum :44:
hosgeldin canim
canim bazen takiliyor ondan sonra yine gider ama en iyi kilo verme sekli bol proteinli olani bence a yemek yemekde kilo vermeni engeleyebilir karbonhydratlara dikkat edeceksin bol su iceceksin ondan sonra yine gider detoksu da yap bence oda fayda eder
hosbulduk canim kendi adima tam gelmedim ama bi ayagimi iceri attim
canım benim bende senle aynı dertten yana şikayetçiyim ama bu kadar stres yapma istersen stres kilo almana neden olabilir bak 5 kilo yağdan vermiş olman süper ya tartı değil vucüdun değişmesi önemli sen ona dikkat et bence vercecem bu kiloları diye odaklan sadece
Nasıl stres yapmamki sadece 1 ay şişko gelin olmak istemiyorummmmmmmm ama nasıl olucak nasıl vericem yokkk gitmiyooo yapıştııı 2 seanstır kadın ödem diyor başkada birşey demiyor nasıl çözücem ben bu ödemi Allahım kurtulmak istiyorum bugün sabah sadece bardak çorba içtim sabah öğle sadece salata yedim arada yeşil çay içtim ne ekmek ne birşey geçen ayda aynı böyleydim ama gitmiyorrr
ay valla okurken ben bile strese girdim kız azcık rahat ol vercen gitcen sıkıntıdan şişirme kendini yaa aaa lütfenn az relax ol ödem diyorsa detokslar var onun için ben pek bilmem ama burda daha tecrübeli kızlar var onlar sana yardımcı olacaklardır eminim hem sanırım uzun boylusun sen 70 olsan bile iyi gözükeceğine inanıyorumm
Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?