70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım benim yarın tam 3 hafta oluyor ve bakalım kaç kilo almış ollacaım merka ediyorum. Diyetten taviz verdim bir küçük dondurma yedim kalorisi 157yi ama genede pişman oldum. ama inanılmaz tatlı istedi cnm.Bu aaradacumartesi misafirlerim gelecek ne yapıcam benyaaa...
Komşum türk diyabet vakfının diyetisyenine gitmeye başladı bu arada nar ekşisi bile yasakmış zaten yediğimiz bol bol salata onuda sirke gibi iğrenç bişeyle bozak istemem limonda belli süreden sonra sıkıyo gözüm korktu valla..

hayellcim durumun beni biraz endişelendirdi.iyimisin canım :teselli:.umarım çabuk geçen alalade bişeydir.kimseyi üzgün görmek istemiyorum.biz güçlü insanlarız.anneyiz :CüvCüv:.işte o yüzden güçlü ve saglam sinirlere sahip olmalıyız canım.herneye sıkıldıysan salla gitsin.olumunekankayizsmile

gayet güzel canım. ben aslında arada meyve yiyorum fındık falan yemem. sadece meyve yiyince 2 fındık yada badem yerim. ama bugün o kadar işim vardıki vaktim bile yoktu meyve yemeye. valla çok yoruldum ben ama akşamda 45 dakika koştum. yarım saatten sonra 15 dakikasında hızlı koştum. yorgunluğumuda aldı canım. akşam yemeğindeki 2 kepçe çorbada 1 ekmek yerine geçiyo biliyosun. ama diyetisyenin vermiş bence iyi. ama ben yapamam bu diyeti. dolma falan pirinçli. makarnada var. iştahım açılır benim. ama sen yapabiliyosun. egzersiz yapıyomusun yürüyüş falan

yumurta büyüklüğünde bir patates bir dilim ekmeğe denkmiş öyle dedi benimki:)))

evet doğrudur ama şunu unutmamak gerek bizde ekmek korkusu var. sanki ekmekler kilo yapmış gibi. oysaki bizi yanlış beslenme bu hale getirdi. bir kepek ekmeğinde 50 yada 60 kalori var. patatestede aynı. bir adet portakaldada aynı. ben patatestende uzak durmaya çalışıyorum ama napayım çok canım çekmişti

hayell umutsuzluğa kapılma. bugün iyi bulmadım seni. herzaman herkesi motive eden destek olan hayele ne oldu.

iyiyim canım sebepsiz sıkıntı işte ara sıra oluyo önemli değil ama bu sıkıntı sürekli devam etse dayanılmaz olur gerçekten ya çok kötü birşey :bbo::sinifsinif:

hayell umutsuzluğa kapılma. bugün iyi bulmadım seni. herzaman herkesi motive eden destek olan hayele ne oldu.

valla bilmiyorum işte sebepsiz sıkıntı önce ateş basıyo sonra sinirlenmeye başlıyorum içim darlanıyor derle öyle birşey bir yerde kopacak ama nerde işte neyse boş ver canım ya herşey olacagına varır yerimseniben

Maşallah kızlar hızınıza yetişemiyorum valla.Ben bu sabahtan itibaren bismillah deyip başladım bakalım diyete.İnş ben de başarı hikayemi yazarım 2-3 sonra:Saruboceq: Yoksa eşimde dahil insanların kilolarım üzerine yorumları çok üzüyor benimafoldumben sanki herkes zayıf olmak zorunda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…