ilk defa duyuyorum canım hiç bir bilgim yok maesef ! nasılsın canım iyi misin???? bende kendimi bugün sarmaya vereyim bari doktordan geldim morellerim çok bozuk ağlaya ağlaya gözüm yaş kalamdı inanki
canim 3 subata ne kaldi bak madem öyle diyorsun ozaman karbonhydratlari 3 subata kadar yeme derim yani misalİnşallah dediğin gibidir inşallah 3 Şubatta o sinir 74 ten düşerim 60 olmam lazım bu halde gelinlik asla giymemmmmmgiyememmmmm
ay bilemedim kadercim elbise cok hosuma gitti indirimde olunca da hemen kaptim kacmadan ilk kez icime sinerek aldim merak ediyorum siz nediyeceksinizçek çek merak ettim kuzu hiç mi kapanmadı 42 ya bol olması kötü durur kuzu ya bi de erken değil mi nisana kadar alıp verme durumun var 3 ay önceden almış olman doğru mu bilemedim suzim :26: :44:
ay valla okurken ben bile strese girdim kız azcık rahat ol vercen gitcen sıkıntıdan şişirme kendini yaa aaa lütfenn az relax ol ödem diyorsa detokslar var onun için ben pek bilmem ama burda daha tecrübeli kızlar var onlar sana yardımcı olacaklardır eminim hem sanırım uzun boylusun sen 70 olsan bile iyi gözükeceğine inanıyorumm
çek çek merak ettim kuzu hiç mi kapanmadı 42 ya bol olması kötü durur kuzu ya bi de erken değil mi nisana kadar alıp verme durumun var 3 ay önceden almış olman doğru mu bilemedim suzim :26: :44:
ay valla okurken ben bile strese girdim kız azcık rahat ol vercen gitcen sıkıntıdan şişirme kendini yaa aaa lütfenn az relax ol ödem diyorsa detokslar var onun için ben pek bilmem ama burda daha tecrübeli kızlar var onlar sana yardımcı olacaklardır eminim hem sanırım uzun boylusun sen 70 olsan bile iyi gözükeceğine inanıyorumm
AAAhhhh Ahhhhh boyun 168 cm inan 70kende berbat görünüyorum eşim sporcu haliyle fiziğine mesleğine yakışır bir biçimde ben ise yarma gibi duruyorum yanında gelinlikle birde düşünsene beni sence stres yapılmayacak gibimi gelinlik birde 10 kg fazla gösteriyor.
canim 3 subata ne kaldi bak madem öyle diyorsun ozaman karbonhydratlari 3 subata kadar yeme derim yani misal
kahvaltida omlett veya haslanmis yumurta domates salatalik gibi yap kahvaltini ekmeksiz
ara: elma portakal
öglen: et yemegi balik tavuk veya sebze yemegi yanina yine sebze ye ama pilav makarna ekmek yeme ayran ic misal
ara: mandalina kivi veya ananas ye
aksamda corba salata ve yogurtla kapatirsin
bunu uygulaya bilirsen cok güzel kilo verirsin canim
ay bilemedim kadercim elbise cok hosuma gitti indirimde olunca da hemen kaptim kacmadan ilk kez icime sinerek aldim merak ediyorum siz nediyeceksiniz
dandik bi elbiseye 200 euro verdim birde tersiye götürmek zorunda kaldim kuzu bi kere giydim dagildi tasi dügmezi bu 100 eurodan 50 euro ya inmis dedim suzan hem uygun hem hos duruyor kapbol gelecek olursa onuda tersiye götürsem yapar herhalde birseyler bilemedim simdi :26:ama sonrada totom tutusuyor bulamayincada agliyasim geliyor
isarkadaslari hep cok güzel dediler ama bakalim bende sizin tepkilerinizi merak ediyorumSuziiii bende merak ettim elbisene kesin çok güzeldir eminim yarın kesin foto istiyoruz
Herkesin facebook var herhalde benide ekleyin kızlar
Sporumu yaptım geldimm kızlar leslie ile 3 mile yürüdümmmm
canim düdüklüde dagilmazmi sarmalar :26:Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:
hayirdir canim :26:ilk defa duyuyorum canım hiç bir bilgim yok maesef ! nasılsın canım iyi misin???? bende kendimi bugün sarmaya vereyim bari doktordan geldim morellerim çok bozuk ağlaya ağlaya gözüm yaş kalamdı inanki
benim oglanda tüpbebek tedavisiyle oldu simdi 6 yasinda annesinin bitanesiben 80 de kaldım maalesef inşallah verceeğim yaza kadar bebiş hayallerim yaza kaldı maleseff..... tüp bebek yaptıracağız
sabah gelse bız ısten gelesıye gıtseeehizmetçi falan aldırmam ben kıskanırım başka bi kadının da bizimle olmasını istemem aaa yoook yok ben yaparım işimi
hadi bakalım inşallah bozmazsınız canımm cumaya hedefler büyük
hıc kıskanmadım kı:18::18:dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
Kızlar deliricem yokkkk 74 ten aşşa inmiyor kilom ilk gittiğimde 77 kilo idim 73de düştüm yağ oranım 30 du 28 e düştü bi öncekinde 27ye düştü dün ise tam 25 e düşmüş yağdan 2 kilo vermişim fakat kilomda bi oynama yok ödem çok fazla diyo nasıl olucakta çözücez biz bu ödemi bugün idrar söktürücü kullanmaya başladım bi önceki listemde sabahları kahvaltı yapamadığım için poğaça yemek yerine madem gevrek süt ye dedi dünde belki onlar su tuto olabilir dedi haftanın iki günü için detox yapacağım sabah 1 yumurta+bol salata ara elma+yeşilçay öğle çorba+bol salata ara kivi akşam çorba+bol salata anlamıyorum nasıl olurda bu kadar yediğime içtiğime dikkat ederken veremem deliricem doktoruma kalsa çok iyi gidiyorsun diyo neresi iyi 2 ayda sadece 3 kilo verebildim yağdan sadece 5 kilo gitti ama tartıda oynama yok deliricem 1 ay sonra gelinlik provalarım başlayacak nasıl vericem ne olurrr biri bana açıklama yapsın acaba diyetisyenimimi değiştirmem gerekiyoroooffffffff deliricem
Uygulamak zorundayım zaten 20 gün dediğin hemencecik geliveriyor ama kahvaltı yapamıyorum daha doğrusu erken kalkıp yapamıyorumonu bir alışkanlık haline getirsem süper olucak birde hiç yürümeye yada koşmaya müsait değilim işe arabamla gidiyorum ofiste bütün gün kazık gibi oturuyorum daha önce spora başladım ama pek verimli olmadı power plate ve kavitasyon 900 liram gitti ne oldu spor bitti yine duba gibi oldum 17 kg geri aldım berbat bir duygu şimdi ise veremiyorum yok yapıştıııııı
isarkadaslari hep cok güzel dediler ama bakalim bende sizin tepkilerinizi merak ediyorum
beni ekle tatlim
canim düdüklüde dagilmazmi sarmalar :26:
hayirdir canim :26:
benim oglanda tüpbebek tedavisiyle oldu simdi 6 yasinda annesinin bitanesi
Adin ne facebook cnmm:))
Ya herkes düdüklude napiyor komsularim daha guzel oluyor hem sparen yapmis oluyorsun ama kac dakika pisiriliyor onü bilmiuorum iste bi deneyim bende guzel olursa sizede soylerim
verdin de eklemedik sankiiSuziiii bende merak ettim elbisene kesin çok güzeldir eminim yarın kesin foto istiyoruz
Herkesin facebook var herhalde benide ekleyin kızlar
hayırdır kötü bişey mi oldu??ilk defa duyuyorum canım hiç bir bilgim yok maesef ! nasılsın canım iyi misin???? bende kendimi bugün sarmaya vereyim bari doktordan geldim morellerim çok bozuk ağlaya ağlaya gözüm yaş kalamdı inanki
canim 3 subata ne kaldi bak madem öyle diyorsun ozaman karbonhydratlari 3 subata kadar yeme derim yani misal
kahvaltida omlett veya haslanmis yumurta domates salatalik gibi yap kahvaltini ekmeksiz
ara: elma portakal
öglen: et yemegi balik tavuk veya sebze yemegi yanina yine sebze ye ama pilav makarna ekmek yeme ayran ic misal
ara: mandalina kivi veya ananas ye
aksamda corba salata ve yogurtla kapatirsin
bunu uygulaya bilirsen cok güzel kilo verirsin canim
ay bilemedim kadercim elbise cok hosuma gitti indirimde olunca da hemen kaptim kacmadan ilk kez icime sinerek aldim merak ediyorum siz nediyeceksiniz
dandik bi elbiseye 200 euro verdim birde tersiye götürmek zorunda kaldim kuzu bi kere giydim dagildi tasi dügmezi bu 100 eurodan 50 euro ya inmis dedim suzan hem uygun hem hos duruyor kapbol gelecek olursa onuda tersiye götürsem yapar herhalde birseyler bilemedim simdi :26:ama sonrada totom tutusuyor bulamayincada agliyasim geliyor
çek çek merak ettim kuzu hiç mi kapanmadı 42 ya bol olması kötü durur kuzu ya bi de erken değil mi nisana kadar alıp verme durumun var 3 ay önceden almış olman doğru mu bilemedim suzim :26: :44:
AAAhhhh Ahhhhh boyun 168 cm inan 70kende berbat görünüyorum eşim sporcu haliyle fiziğine mesleğine yakışır bir biçimde ben ise yarma gibi duruyorum yanında gelinlikle birde düşünsene beni sence stres yapılmayacak gibimi gelinlik birde 10 kg fazla gösteriyor.
kız sanki geniş ekrandan bahsediyorsun hiçte fazla göstermiyo aksine daha zayıf gösteriyo benim nişanlığım gelinlik modeliydi ordan biliyorum yani bu kadar takılma canım ya hasta olcan bak sen Suziyi dinle bak onun tavsiyeleri bi kendine yaramadı ama sana yarar eminim çünkü yapmıyo hanfendi
sabah gelse bız ısten gelesıye gıtseee
bende yatılı ıstemem canım
hıc kıskanmadım kı:18::18:
masllah kuzum yaa
ayy gelın olacaklara vallahı cok uzuluyorum ben buranın sayesınde
guzel bır gelın oldugumu dusunuyorum
sızde olursunuz sekerler
ben yine de istemem başka bi hemcinsimi ya tanıdık akraba annem yaşlarında olacaksa tamam
kiz sen zaten avusturyadasin gel viyana ya beni canli canli gördügünde bi foto cekinirik buraya da koyariz
dur sana özelden yazim
baktim google amca 10 dakika diyo :18:
verdin de eklemedik sankii
hayırdır kötü bişey mi oldu??
akşam çeksene bi Suzim merak ettim hakikaten abiye almışsan o fiyatı gerçekten iyi yaniiterziye işin kalmaz inşallah bebeim ya en korktuğum şeydir hazır elbiseyle oynayınca bozuyorlar çünkü hem merak etme buluruz elbise ya kardeşim gibi paniksin sende ben daha gelinlik bakmamışım kız elbise bulamicam diye telaşlanıyorr en iyisi diktireyim ben yaa falan diyo hatta
kız sanki geniş ekrandan bahsediyorsun hiçte fazla göstermiyo aksine daha zayıf gösteriyo benim nişanlığım gelinlik modeliydi ordan biliyorum yani bu kadar takılma canım ya hasta olcan bak sen Suziyi dinle bak onun tavsiyeleri bi kendine yaramadı ama sana yarar eminim çünkü yapmıyo hanfendi
ben yine de istemem başka bi hemcinsimi ya tanıdık akraba annem yaşlarında olacaksa tamam
Muhsin dilek taş benim nickim canım ekle
olmuyor canimCanim ikinci bebegi düşünuyormusun peki oglun büyümüş simdi sira ikincide:)))
ay cekeyim durverdin de eklemedik sankii
akşam çeksene bi Suzim merak ettim hakikaten abiye almışsan o fiyatı gerçekten iyi yaniiterziye işin kalmaz inşallah bebeim ya en korktuğum şeydir hazır elbiseyle oynayınca bozuyorlar çünkü hem merak etme buluruz elbise ya kardeşim gibi paniksin sende ben daha gelinlik bakmamışım kız elbise bulamicam diye telaşlanıyorr en iyisi diktireyim ben yaa falan diyo hatta
Nezaman di dugun ki canim hem wiyana 5 saat sürüyor burdan oraya türkiyeye gitsem daha yakın uçakla 3 saat
Bende 12 dakika pisirecegim bakalim nasıl olacak
verdin de eklemedik sankii
AHahHAHHah suziye taşmı gitti ne :) ayyy hadi inşallah valla ben bu siteye ne zaman girsem hafifleyerek çıkıyorum ekmek tuz şeker yokkkkkkk artık hayatımdaaaaaaa
huhu kazen editörduyuyonmu sesimi ben begenmedim yeni yöntemi ikiye bi telefonuma msj geliyor mail geldi diye
olmuyor canimallah ogluma uzun ömür versin napalim
ay cekeyim dureve gideyim cocugu falan yatirdikdan sonra gelmeye calisirim heycanlandim defileye cikiyom sanki
ben cikiyorum simdi mesaim bitiyor
haydaarabayla da 18 saat sürüyor kiz türkiye
hadi dene bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?