70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıkıntımı sarma sarark atayım bari gideyimde ......... iyi ki yazmışsın bende ne yapsam diyordum canımın sıkıntısından

ilk defa duyuyorum canım hiç bir bilgim yok maesef ! nasılsın canım iyi misin???? bende kendimi bugün sarmaya vereyim bari doktordan geldim morellerim çok bozuk ağlaya ağlaya gözüm yaş kalamdı inanki

Iyiyim cnm sennnn nasılsin hayırdir niye moralin bozuk cnm üzme kendini herşey olacağına varir

İnşallah dediğin gibidir inşallah 3 Şubatta o sinir 74 ten düşerim 60 olmam lazım bu halde gelinlik asla giymemmmmm giyememmmmm
canim 3 subata ne kaldi bak madem öyle diyorsun ozaman karbonhydratlari 3 subata kadar yeme derim yani misal
kahvaltida omlett veya haslanmis yumurta domates salatalik gibi yap kahvaltini ekmeksiz
ara: elma portakal
öglen: et yemegi balik tavuk veya sebze yemegi yanina yine sebze ye ama pilav makarna ekmek yeme ayran ic misal
ara: mandalina kivi veya ananas ye
aksamda corba salata ve yogurtla kapatirsin
bunu uygulaya bilirsen cok güzel kilo verirsin canim
ay bilemedim kadercim elbise cok hosuma gitti indirimde olunca da hemen kaptim kacmadan ilk kez icime sinerek aldim merak ediyorum siz nediyeceksiniz
dandik bi elbiseye 200 euro verdim birde tersiye götürmek zorunda kaldim kuzu bi kere giydim dagildi tasi dügmezi bu 100 eurodan 50 euro ya inmis dedim suzan hem uygun hem hos duruyor kap bol gelecek olursa onuda tersiye götürsem yapar herhalde birseyler bilemedim simdi :26:ama sonrada totom tutusuyor bulamayincada agliyasim geliyor

Son düzenleme:

Uygulamak zorundayım zaten 20 gün dediğin hemencecik geliveriyor ama kahvaltı yapamıyorum daha doğrusu erken kalkıp yapamıyorum onu bir alışkanlık haline getirsem süper olucak birde hiç yürümeye yada koşmaya müsait değilim işe arabamla gidiyorum ofiste bütün gün kazık gibi oturuyorum daha önce spora başladım ama pek verimli olmadı power plate ve kavitasyon 900 liram gitti ne oldu spor bitti yine duba gibi oldum 17 kg geri aldım berbat bir duygu şimdi ise veremiyorum yok yapıştıııııı

Suziiii bende merak ettim elbisene kesin çok güzeldir eminim yarın kesin foto istiyoruz

Herkesin facebook var herhalde benide ekleyin kızlar
isarkadaslari hep cok güzel dediler ama bakalim bende sizin tepkilerinizi merak ediyorum
beni ekle tatlim
Sporumu yaptım geldimm kızlar leslie ile 3 mile yürüdümmmm

Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:
canim düdüklüde dagilmazmi sarmalar :26:
ilk defa duyuyorum canım hiç bir bilgim yok maesef ! nasılsın canım iyi misin???? bende kendimi bugün sarmaya vereyim bari doktordan geldim morellerim çok bozuk ağlaya ağlaya gözüm yaş kalamdı inanki
hayirdir canim :26:
ben 80 de kaldım maalesef inşallah verceeğim yaza kadar bebiş hayallerim yaza kaldı maleseff..... tüp bebek yaptıracağız
benim oglanda tüpbebek tedavisiyle oldu simdi 6 yasinda annesinin bitanesi

hizmetçi falan aldırmam ben kıskanırım başka bi kadının da bizimle olmasını istemem aaa yoook yok ben yaparım işimi

hadi bakalım inşallah bozmazsınız canımm cumaya hedefler büyük
sabah gelse bız ısten gelesıye gıtseee
bende yatılı ıstemem canım
dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah

Eki Görüntüle 932034
hıc kıskanmadım kı:18::18:
masllah kuzum yaa

ayy gelın olacaklara vallahı cok uzuluyorum ben buranın sayesınde
guzel bır gelın oldugumu dusunuyorum
sızde olursunuz sekerler

Son düzenleme:

canim benim dedigim gibi yap karbonhydratlari bi süre yeme vereceksin kardesim yapiyor 110 kilo ile basladi 1-2 ay önce simdi 96 kiloda erkekler daha cabuk verebiliyorlar ama iste bende tutabilsem haftada 1-2 kilo gidiyordun
iste ekmeksiz doyamiyorum sanki

Adin ne facebook cnmm:))

Ya herkes düdüklude napiyor komsularim daha guzel oluyor hem sparen yapmis oluyorsun ama kac dakika pisiriliyor onü bilmiuorum iste bi deneyim bende guzel olursa sizede soylerim

Adin ne facebook cnmm:))

Ya herkes düdüklude napiyor komsularim daha guzel oluyor hem sparen yapmis oluyorsun ama kac dakika pisiriliyor onü bilmiuorum iste bi deneyim bende guzel olursa sizede soylerim

kiz sen zaten avusturyadasin gel viyana ya beni canli canli gör dügünde bi foto cekinirik buraya da koyariz
dur sana özelden yazim
baktim google amca 10 dakika diyo :18:

Suziiii bende merak ettim elbisene kesin çok güzeldir eminim yarın kesin foto istiyoruz

Herkesin facebook var herhalde benide ekleyin kızlar
verdin de eklemedik sankii

hayırdır kötü bişey mi oldu??

akşam çeksene bi Suzim merak ettim hakikaten abiye almışsan o fiyatı gerçekten iyi yanii terziye işin kalmaz inşallah bebeim ya en korktuğum şeydir hazır elbiseyle oynayınca bozuyorlar çünkü hem merak etme buluruz elbise ya kardeşim gibi paniksin sende ben daha gelinlik bakmamışım kız elbise bulamicam diye telaşlanıyorr en iyisi diktireyim ben yaa falan diyo hatta

kiz sen zaten avusturyadasin gel viyana ya beni canli canli gör dügünde bi foto cekinirik buraya da koyariz
dur sana özelden yazim
baktim google amca 10 dakika diyo :18:

Nezaman di dugun ki canim hem wiyana 5 saat sürüyor burdan oraya türkiyeye gitsem daha yakın uçakla 3 saat
Bende 12 dakika pisirecegim bakalim nasıl olacak

huhu kazen editör duyuyonmu sesimi ben begenmedim yeni yöntemi ikiye bi telefonuma msj geliyor mail geldi diye

Canim ikinci bebegi düşünuyormusun peki oglun büyümüş simdi sira ikincide:)))
olmuyor canim allah ogluma uzun ömür versin napalim
ay cekeyim dur eve gideyim cocugu falan yatirdikdan sonra gelmeye calisirim heycanlandim defileye cikiyom sanki
ben cikiyorum simdi mesaim bitiyor
Nezaman di dugun ki canim hem wiyana 5 saat sürüyor burdan oraya türkiyeye gitsem daha yakın uçakla 3 saat
Bende 12 dakika pisirecegim bakalim nasıl olacak

hayda arabayla da 18 saat sürüyor kiz türkiye
hadi dene bakalim

Rabbim oğluna uzun ömür versin canimm

Arabayla trye ye asla gidemem beni yol tutar

Ama bi kere geldim wien e bidaha gelecegim gezmeye

Bugünkü menum

Sabah:
2 yumurya tavada
3 zeytin
Bir kk peynir
Salatalık
Maydanoz
Bir dilim ekmek
Taze sıkılmis meyve suyu

Öğlen :

Bir kase cornflakes

Akşam:

Mercimek çorbası
6 sarma
Yoğurt
Salata

Aralarda badem ceviz tukettim

Su 2 litre şuan

hayirdir canim :26:

benim oglanda tüpbebek tedavisiyle oldu simdi 6 yasinda annesinin bitanesi [/QUOTE]

hımm.... anlıyorum seni darısı başıma diyim canım ... hazıran gibi düşünüyorum yaptırmayı herşey yolunda giderse inşallah...
iki taraflı sorun bizimkisi onun için işimiz çok zor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…