- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tatlim bravo canim, bende eksi ciktim sabah, ne kadar gitmis oldu senden? ben sabah igrenc bir karin agrisiyla uyandim, regl olmusum erkenden, ama ona ragmen eksiyi gorunce sevindim, bakalim cumaya kadar ne olurbakalim toplamda kim daha cok vercek cuma gunu oldu mu kuzum senin yaninda bende sebeplenirim belkim
hosgeldin arkadasim aramizaa
beraber gidecek insallah bu pis kilolar
tubiii aksama begen tusuna ne olmus gitmis, sol kosedeki yildiza basiyom ama sacma seyler soyluyor.
çok tşekkür ederimm. inş ya 18 aylık kızım var bi türlü gitmedi kilolar hoş rejim diyet vs yapmadım hiçç. taa ki 79-80 i tartıda görünceye kadar.. ve bi hırsla başladım yürüyüşe sabahları lakin bi yandan soğuklar bi yandan da benmim kız 15 gün sonra 3 KG vererek bıraktım.. ve bi süre sonra geri aldım kiloları. yılbaşında da müstakbel eşime yalvar yakar koşubandı aldırdım ve başladım yürüyüşe günde 3 km 14 gün oldu bügün 2,5 kilo verdim. ama bende maalesef dirayet yeteneği çok zayıf.. elimde bir liste olmadığı için ne yediğimi bilmeden yeyip duruyorum:) yarın diyetisyene gidip inş uygun şartlarda bir liste alıp tamamen başlamak istiyorum. çünkü çok sıkıldım. ordan burdan taşan yağlardan.
ee hiç ara yapmadınmı canım,,onun dışında iyi yemişsinbugün erken kalktım kıza kahvaltı yaptırıp aşısına götürsüm.kendim yapmadım.kan vericem diye.neyse benim kahvaltı saat 12 yi buldu
kahvaltı
2 dilim ekmek
7 zeytin
kk kaşar peyniri
5 acıbiber turşusu
2 kupa şekersiz çay
akşam(17:00)
bi kase mercimekli pirinçli çorba
bolca salata
azıcıkda tavuklu pilav(kızın tabağında kalanı yedim)
şimdide koca bi bardak 5 li zayıflama çayı demledim.onu içiyorum.
bu arada maille gelen bildirimler profilde seçeneklerden kapatılıyor.ben kapattım
Kizlar menun
Sabah
1 dilim cavdar ekmek
4.5 zeytin
1 kk dan az peynir
Menemen azcik
Salatalik maydonoz dereotu
Ara
2 form biskuvi
Oglen
2 parca et
Yarim dilum ekmek
Ayran
Azcik barbunya
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase corba
Salata
Brokoli
çok tşekkür ederimm. inş ya 18 aylık kızım var bi türlü gitmedi kilolar hoş rejim diyet vs yapmadım hiçç. taa ki 79-80 i tartıda görünceye kadar.. ve bi hırsla başladım yürüyüşe sabahları lakin bi yandan soğuklar bi yandan da benmim kız 15 gün sonra 3 KG vererek bıraktım.. ve bi süre sonra geri aldım kiloları. yılbaşında da müstakbel eşime yalvar yakar koşubandı aldırdım ve başladım yürüyüşe günde 3 km 14 gün oldu bügün 2,5 kilo verdim. ama bende maalesef dirayet yeteneği çok zayıf.. elimde bir liste olmadığı için ne yediğimi bilmeden yeyip duruyorum:) yarın diyetisyene gidip inş uygun şartlarda bir liste alıp tamamen başlamak istiyorum. çünkü çok sıkıldım. ordan burdan taşan yağlardan.
Burda arkadaşlar yediklerini yazıyorlar onlarda kopya cekebilirsin güzel menü paylaşılıyor burda kalacaksan iradeli olman gerekiyor biz sana hertürlü gazi veririz merak etme
Günde ne yediklerini yazarsan sana yardımcı oluruz ins
Güzel bir menüKizlar menun
Sabah
1 dilim cavdar ekmek
4.5 zeytin
1 kk dan az peynir
Menemen azcik
Ara
2 form biskuvi
Oglen
2 parca et
Yarim dilum ekmek
Ayran
Azcik barbunya
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase corba
Salata
Brokolitebrikler canim
bugün erken kalktım kıza kahvaltı yaptırıp aşısına götürsüm.kendim yapmadım.kan vericem diye.neyse benim kahvaltı saat 12 yi buldu
kahvaltı
2 dilim ekmek
7 zeytin
kk kaşar peyniri
5 acıbiber turşusu
2 kupa şekersiz çay
bolca salata
bu arada maille gelen bildirimler profilde seçeneklerden kapatılıyor.ben kapattım
Akşam hem pirincli çorba yemissin hemde pilav hiç.olmamış cnm bu diyette biliyorsun pirinç çok az tüketilmeli
ben 80 de kaldım maalesef inşallah verceeğim yaza kadar bebiş hayallerim yaza kaldı maleseff..... tüp bebek yaptıracağız
cnm sana eurofertili öneririm drları hakan özörnek,alev özay,sadık şahin yalnız sadık bey her zmn orda deil oraya özel olarak geliyo çok iyiler bn orda yaptırdım ilk denememde tuttu şimdi 10 aylık bir oğluşum var inş sanada nasip olur bu tat ha hadi bol eskili günlerin olsun
cnm sana eurofertili öneririm drları hakan özörnek,alev özay,sadık şahin yalnız sadık bey her zmn orda deil oraya özel olarak geliyo çok iyiler bn orda yaptırdım ilk denememde tuttu şimdi 10 aylık bir oğluşum var inş sanada nasip olur bu tat ha hadi bol eskili günlerin olsun
inşallah canım amiiinnnnn!!!!! senin sorunun neydi canım paylaşabilir misin benle bana umut olman için soruyorum
eurofertil neredeki?? sen nerede oturuhorsun ben antalyadayım???
Burda arkadaşlar yediklerini yazıyorlar onlarda kopya cekebilirsin güzel menü paylaşılıyor burda kalacaksan iradeli olman gerekiyor biz sana hertürlü gazi veririz merak etme
Günde ne yediklerini yazarsan sana yardımcı oluruz ins
Güzel bir menütebrikler canim
Akşam hem pirincli çorba yemissin hemde pilav hiç.olmamış cnm bu diyette biliyorsun pirinç çok az tüketilmeli
biliyorum cnm da dökmeye kıyamadım.bi daha ısıtmakda olmayacak.yedim artık((
nedensiz kısırlık deniyo yani psikolojik 6 yıl bekledik olmadı bizde dr başvurduk ilk önce aşılama yaptık olmadı ve tüp bebek denedik çok şükür oldu sadece eşimde sebep sayılmayacak kdr morfoloji sorunu vardı inş olur hiç kötü düşünme bn öyle yaptım
ee hiç ara yapmadınmı canım,,onun dışında iyi yemişsin
harikaa
ahh kuzum bunları bana söylersen nişan atarım ki ben gözüm korktuuAllah yardımcısı olsun kadınlarımızın işi zor valla
doğru diyorsun soğuk soğuk nasıl yenir ki midercim soğan çorbası tarifi vermiş ayranla yer değiştirip onu mu yapsak aceppdi mii ya Mine kaçırır kesin yer yerr bende onu yenerim hedefimsiznn Mineee kaçışın yokk
cöö yapmaya gelme kalıcıı gellhoşgeldin neslicim sen gittikten sonra herkess incecik olduu çok şey kaçırdıkk çook
theocumm ben kaderrbizim iddamız birbirimizi geçmek canım kim daha çok vercek diye ama birinci olacam kendime güveniyorum dersen bak tuğba birinciliğe oynuyo onla iddalaş sende hadiii bakalım cuma nolcakk
tatlım sebzeli pizza yersinsende sever misin bilmem ama ben bayılırım sebzeliye yaaa off olsa da yesem şimdii
hoşgeldinn canımkendinden bahseder misin canım boyun yaşın hedefinn??
biz iyiyiz canım sen nasılsınn?
hoşgeldinnn sendekendinden bahseder misin canımm boyun yaşın hedefinn??
ahh sorma canım ya
azcık daha dısımızı sıkaydık ya
hedefe ulasırdık
evet evet
gozun korkmasın canımcım
evlılık zorda guzelde
kocısım bıde hızmetcı alaymıs benımle beraber daha ıyı olacakmıs
Bu sefer ipin ucunu sıkı tut hasretcim sakın kaçırma eskisi gibi olalımgunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
ay doğru mu okudum soğan suyuna şeker miii Suziimm naptın sen yaa :120::120::120::120::120:
Ayyy suzim karnıma ağrılar girdigünaydin kizlar
sagol kuzumannem insallah yaza görürüz diyo ben kötüyü düsünmek bile istemiyorum yazin dedemi göreyim nolur
kürkcü dükkanina dönüyoruz tatlum yavas yavas
bende özledim sizlerisen napiyorsun tatlim kizin nasil okuldaki cocuklarda alismisdir iyice sana simdi
sagol minderimgittim ama aklim burda kaldi sogan corbasimi :26:
ispanak ye tatlim cuma günü
cok sagol tatlim geldi sükürgelecem insallah simdilik sohbetinize eslik ederim ama
hosgeldin canim
sen nasilsin hasretcim
burasi benim ikinci evim gibi oldu istesemde gidemem zaten minecim bende özledim sizleri
kizin nasil oldu cok merak ettim :26:
cansin
simdide kökten gitmis
ay onu hic unutmam zatenresimleri arsivde duruyor zaten
günaydin tatlim
günaydin kuzuay hic sorma kadercim bende kist vardin neslide sogan suyu iyi gelir dedi bi güzel kaynatim ama bi tarafdan neslide sIkIstIriyor yapiyorsun dimi kandirma diye resmini de cekmisdim Eki Görüntüle 932004 Eki Görüntüle 932005 burda bak balliydin sanirsam icindeki sekeri fark etmisdin napim tadi cok kötüydün seker attim ama yinede dogru düzgün icememisdim
Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
Hayır dilek fm diye bir radyo yokDilek efem diye bir radyomu var ilk defa duydum
Hoşgeldin canimmm gel gel özledik artık seni sensiz olmuyor
Hoşgelmişsin kısçemarkadaşlar bende burda yeniyim. hep birlikte birbirimize destel olarak zayıflayalım
canım ödem söktürücü olarak sana tavsiyemKızlar deliricem yokkkk 74 ten aşşa inmiyor kilom ilk gittiğimde 77 kilo idim 73de düştüm yağ oranım 30 du 28 e düştü bi öncekinde 27ye düştü dün ise tam 25 e düşmüş yağdan 2 kilo vermişim fakat kilomda bi oynama yok ödem çok fazla diyo nasıl olucakta çözücez biz bu ödemi bugün idrar söktürücü kullanmaya başladım bi önceki listemde sabahları kahvaltı yapamadığım için poğaça yemek yerine madem gevrek süt ye dedi dünde belki onlar su tuto olabilir dedi haftanın iki günü için detox yapacağım sabah 1 yumurta+bol salata ara elma+yeşilçay öğle çorba+bol salata ara kivi akşam çorba+bol salata anlamıyorum nasıl olurda bu kadar yediğime içtiğime dikkat ederken veremem deliricem doktoruma kalsa çok iyi gidiyorsun diyo neresi iyi 2 ayda sadece 3 kilo verebildim yağdan sadece 5 kilo gitti ama tartıda oynama yok deliricem 1 ay sonra gelinlik provalarım başlayacak nasıl vericem ne olurrr biri bana açıklama yapsın acaba diyetisyenimimi değiştirmem gerekiyoroooffffffff deliricem
Hoşbulduk canımanam topiğe bi hareket gelmiş takip etmekde zorlandım haa zaten kızdan fırsat bulup bakamıyorum gündüz.akşamada amma birikiyor okunacaklar gidenler gelmiş hoşgelmişler.
süpersin kuzum bravoooSporumu yaptım geldimm kızlar leslie ile 3 mile yürüdümmmm
Bilemedim ki şimdi:26:Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:
Demek ki ne imiş denemek lazımmışdolmam düdüklude çok güzel oldu10 dakika pişti herkese tavsiye ederimm kizlar
Bugünkü menum
Sabah:
2 yumurya tavada
3 zeytin
Bir kk peynir
Salatalık
Maydanoz
Bir dilim ekmek
Taze sıkılmis meyve suyu
Öğlen :
Bir kase cornflakes
Akşam:
Mercimek çorbası
6 sarma
Yoğurt
Salata
Aralarda badem ceviz tukettim
Su 2 litre şuan
Senin şu menülerine hayranım vücudunu çok şaşırtıyorsunkızlar hepinize teşekkür ediyorum,,lahana çorbamla soğan suyuma devam ediyorum ilk defa takılan kilomun inadı kırıldı şükür cumaya 57 ile gelirsem karşınıza şaşırmayın emiiii
cumadan buyana nekadar gitti diye soruyosan canım,tam 1.5 kilo gitmiş,,60.8 dim cuma bugünse malum
ben bugünden ümitli değilim,bikaç kaçamak yaptım ama lahanamıda içtim yani,,
hımm kaçamağımıda yazayım,bugün emara gitmiştik eşim ve çocuklarla başka şehre,acıktık çoluk çocuk fena büyük alışveriş merkezine girdik gitmişken orda oturduk ıspanaklı kol böreği 1 el kadar,bide 4e biri kadar su böreği yedim,artı olarakta bütün fındıklı çikolata yedim 3 parçacıkhepte fındıklı parçaları kopardım ama gerisini eşime verdim çok güzeldi ama yaaa mutfakta bir tane daha var ama yemiycem,
akşama yoğurtlu ıspanak yiycem salata ve lahanamı içicem,,
saat 7e geliyo ama eim okuldan gelince yiycez yemeğio şehirden anca yetiştik eve sonra hemen okula gitti inşallah yarın artı çıkmam:26:
Afiyet olsun hasretcim güzelmiş menünKizlar menun
Sabah
1 dilim cavdar ekmek
4.5 zeytin
1 kk dan az peynir
Menemen azcik
Ara
2 form biskuvi
Oglen
2 parca et
Yarim dilum ekmek
Ayran
Azcik barbunya
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase corba
Salata
Brokoli
afiyet olsun canımbugün erken kalktım kıza kahvaltı yaptırıp aşısına götürsüm.kendim yapmadım.kan vericem diye.neyse benim kahvaltı saat 12 yi buldu
kahvaltı
2 dilim ekmek
7 zeytin
kk kaşar peyniri
5 acıbiber turşusu
2 kupa şekersiz çay
bolca salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?