70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize teşekkür ediyorum,,lahana çorbamla soğan suyuma devam ediyorum ilk defa takılan kilomun inadı kırıldı şükür cumaya 57 ile gelirsem karşınıza şaşırmayın emiiii

cumadan buyana nekadar gitti diye soruyosan canım,tam 1.5 kilo gitmiş,,60.8 dim cuma bugünse malum
ben bugünden ümitli değilim,bikaç kaçamak yaptım ama lahanamıda içtim yani,,
hımm kaçamağımıda yazayım,bugün emara gitmiştik eşim ve çocuklarla başka şehre,acıktık çoluk çocuk fena büyük alışveriş merkezine girdik gitmişken orda oturduk ıspanaklı kol böreği 1 el kadar,bide 4e biri kadar su böreği yedim,artı olarakta bütün fındıklı çikolata yedim 3 parçacık hepte fındıklı parçaları kopardım ama gerisini eşime verdim çok güzeldi ama yaaamutfakta bir tane daha var ama yemiycem,

akşama yoğurtlu ıspanak yiycem salata ve lahanamı içicem,,

saat 7e geliyo ama eim okuldan gelince yiycez yemeğio şehirden anca yetiştik eve sonra hemen okula gittiinşallah yarın artı çıkmam:26:

Son düzenleme:
hosgeldin arkadasim aramizaa

beraber gidecek insallah bu pis kilolar

çok tşekkür ederimm. inş ya 18 aylık kızım var bi türlü gitmedi kilolar hoş rejim diyet vs yapmadım hiçç. taa ki 79-80 i tartıda görünceye kadar.. ve bi hırsla başladım yürüyüşe sabahları lakin bi yandan soğuklar bi yandan da benmim kız 15 gün sonra 3 KG vererek bıraktım.. ve bi süre sonra geri aldım kiloları. yılbaşında da müstakbel eşime yalvar yakar koşubandı aldırdım ve başladım yürüyüşe günde 3 km 14 gün oldu bügün 2,5 kilo verdim. ama bende maalesef dirayet yeteneği çok zayıf.. elimde bir liste olmadığı için ne yediğimi bilmeden yeyip duruyorum:) yarın diyetisyene gidip inş uygun şartlarda bir liste alıp tamamen başlamak istiyorum. çünkü çok sıkıldım. ordan burdan taşan yağlardan.

Son düzenleme:
Kizlar menun

Sabah
1 dilim cavdar ekmek
4.5 zeytin
1 kk dan az peynir
Menemen azcik
Salatalik maydonoz dereotu

Ara
2 form biskuvi

Oglen

2 parca et
Yarim dilum ekmek
Ayran
Azcik barbunya

Ara

1 mandalina

Aksam

1 kase corba
Salata
Brokoli

18 aylık bir kızın var ve eşinle evli değilmisin daha şaşırdım:26:

Son düzenleme:
bugün erken kalktım kıza kahvaltı yaptırıp aşısına götürsüm.kendim yapmadım.kan vericem diye.neyse benim kahvaltı saat 12 yi buldu

kahvaltı
2 dilim ekmek
7 zeytin
kk kaşar peyniri
5 acıbiber turşusu
2 kupa şekersiz çay

akşam(17:00)
bi kase mercimekli pirinçli çorba
bolca salata
azıcıkda tavuklu pilav(kızın tabağında kalanı yedim)

şimdide koca bi bardak 5 li zayıflama çayı demledim.onu içiyorum.

bu arada maille gelen bildirimler profilde seçeneklerden kapatılıyor.ben kapattım

ee hiç ara yapmadınmı canım,,onun dışında iyi yemişsin

harikaa

ben 80 de kaldım maalesef inşallah verceeğim yaza kadar bebiş hayallerim yaza kaldı maleseff..... tüp bebek yaptıracağız

cnm sana eurofertili öneririm drları hakan özörnek,alev özay,sadık şahin yalnız sadık bey her zmn orda deil oraya özel olarak geliyo çok iyiler bn orda yaptırdım ilk denememde tuttu şimdi 10 aylık bir oğluşum var inş sanada nasip olur bu tat ha hadi bol eskili günlerin olsun

eurofertil neredeki?? sen nerede oturuhorsun ben antalyadayım???

inşallah canım amiiinnnnn!!!!! senin sorunun neydi canım paylaşabilir misin benle bana umut olman için soruyorum

inşallah canım amiiinnnnn!!!!! senin sorunun neydi canım paylaşabilir misin benle bana umut olman için soruyorum

nedensiz kısırlık deniyo yani psikolojik 6 yıl bekledik olmadı bizde dr başvurduk ilk önce aşılama yaptık olmadı ve tüp bebek denedik çok şükür oldu sadece eşimde sebep sayılmayacak kdr morfoloji sorunu vardı inş olur hiç kötü düşünme bn öyle yaptım

hımmm anladım canım... antalyada var mı bilmiyoerummm...canım ama yok erhalde .

infertilite canım ozaman sizinkisi anladım .. bende şimdiden araştıracağım büyük ihtimalle memorıal da yaptırırım.....çok iyi diye duydum hem benim dokorumda orada..

ee hiç ara yapmadınmı canım,,onun dışında iyi yemişsin

harikaa

yok canım ne arası zaten arasında bişey yokki saatlerin.şiş hissediyorum kendimi.bu hafta artıdayım kesin.ama bugün kanıma baktırdım demirim düşmüş.biliyosundur demir eksikliği kilo yapıyo.demir ilacına başladım.oda kilo yapıyo ama eksikliğinin yaptığı kadar yapmazmış.offff nasıl vereceksem böyle kiloları.cumadan beri hala aynı kilodayım.

tubis hadi bakalim hala yarisiyom senlen, ben sadece 400 gr vermistim bu sabahki kiloya gore ama olsun cumaya Allah kerim suzi elbisenin resmini bekliyoz,

kizlar ya benim bu yeni tuslar duzen falan hic hosuma gitmedihic zevkli olmuyor boyle

Hoşbulduk kadercim Bizde incecikiz ne olmuş yani hıhhh

gunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
Bu sefer ipin ucunu sıkı tut hasretcim sakın kaçırma eskisi gibi olalım

ay doğru mu okudum soğan suyuna şeker miii Suziimm naptın sen yaa :120::120::120::120::120:

Ayyy suzim karnıma ağrılar girdi
nasıl içtin datlum onu yaaaa

dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah

Eki Görüntüle 932034
Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dilek efem diye bir radyomu var ilk defa duydum

Hoşgeldin canimmm gel gel özledik artık seni sensiz olmuyor
Hayır dilek fm diye bir radyo yok
dilek efem yazmışsınya okurken fm olarak düşündüm

arkadaşlar bende burda yeniyim. hep birlikte birbirimize destel olarak zayıflayalım
Hoşgelmişsin kısçem
burdaki kısçeleri ve paylaştığımız menüleri takip edersen senin için daha verimli olur

canım ödem söktürücü olarak sana tavsiyem
kiraz sapı çayı hem ödem söktürüyor
hemde idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geliyormuş
netten bak istersen
üzülme hepimiz yaşadık duraklamayı

anam topiğe bi hareket gelmiş takip etmekde zorlandım haa zaten kızdan fırsat bulup bakamıyorum gündüz.akşamada amma birikiyor okunacaklar gidenler gelmiş hoşgelmişler.
Hoşbulduk canım

Sporumu yaptım geldimm kızlar leslie ile 3 mile yürüdümmmm
süpersin kuzum bravooo

Kızlar birşey soracağımmm düdüklude yaprak sarması pisirdinizmi hiç kaç dakikada pişer nasıl yaptınız bi fikri olan varmi acaba:26::26:
Bilemedim ki şimdi:26:

dolmam düdüklude çok güzel oldu10 dakika pişti herkese tavsiye ederimm kizlar
Demek ki ne imiş denemek lazımmış
eline sağlık canım afiyet olmuştur eminim

menünde güzel daha ne olsun dilek fm
Senin şu menülerine hayranım vücudunu çok şaşırtıyorsun
ama kimseye tavsiye etmem

Kizlar menun

Sabah
1 dilim cavdar ekmek
4.5 zeytin
1 kk dan az peynir
Menemen azcik
Salatalik maydonoz dereotu

Ara
2 form biskuvi

Oglen

2 parca et
Yarim dilum ekmek
Ayran
Azcik barbunya

Ara

1 mandalina

Aksam

1 kase corba
Salata
Brokoli
Afiyet olsun hasretcim güzelmiş menün

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…