- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
ay yirim seni beeenn çok sağolasııınn,acayip neşem yerine geldii,
yarın kesin 59la gelcem karşınızaaaaa,bu hafta birincilik bende hiç kaçırmam
dimi ama ne güzel günlerdi dileğimiz falan vardıı ahh ahhhh özledim o azimli günleriÇok mu kaçamaklarınız var:26:
Ahh bide pisicik olucaktı değilmi ptt
ne gırgır şamataydı bizim o senelerimiz
inşallah şimdide aynı şekilde güzel ilişkiler devam eder topiğimizde
seni gördüğüme sevindim posta tel telgrafımız
topiğin neşesi
topiğin aşk böcüğüydüm dimi ben
ahhh ahhh keşke dediğim tek hayatta bu var valla keşke o zaman bırakmayaymışım hemen aaaa çok zayıflamışın aaa şöle olmuşun sözleri duyuncaa benim diyeet pırtladıı
ahh sorma canım ya
azcık daha dısımızı sıkaydık ya
hedefe ulasırdık
gunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
kocişle aynı anda başlarsam ben onun eksiler bana geçio sanki tartıda
adam geceden sabaha tam 1 kg verio hemide yemek yiyerek nasıl iş ya anlayamıyorumm :44::44::44:
bu yüzden dedim sen benle diyet yapma benim moraller sıfır oluo bu ne arkadaş o kadar dikkat ettiğim halde benden gitmesi geren kilo senden gidio dedim
ehe bir kıskanç hatunda burdahizmetçi falan aldırmam ben kıskanırım başka bi kadının da bizimle olmasını istemem aaa yoook yok ben yaparım işimi
dediğim çıktı,çok mutluyuuuuuuummmm,,boy 169 kalan 2 kilo sonra 55e kadar inicem inşallah
Eki Görüntüle 932034
BU İŞİN SIRRINI BANADA VER KUZU 6LI RAKAMI BENDE GÖRMEK İSTİYORUM
HEP DESTEK TAM DESTEKKK TAM GAZ YOLA DEVAM GELİNLİK GİYCEN KIZZZ DAHAAAoo istek tam canım benimmm hele bu hafta için çok umutluyum fena gaza geldimmay versem şu 8 kilomu diğeri de gelir diye düşünüyorumm desteklerinizi bekliyorumm kızlaarrr
bende hiç düzene sokamadım bu haftada bakalımhemde nasıl tırmalayacaaaaak hiçö özenli başlamadım haftaya.şimdilik cumaya göre aynıyım.eksiye geçmem lazııııııımmmmm
anam topiğe bi hareket gelmiş takip etmekde zorlandım haa zaten kızdan fırsat bulup bakamıyorum gündüz.akşamada amma birikiyor okunacaklar gidenler gelmiş hoşgelmişler.
çek çek merak ettim kuzu hiç mi kapanmadı 42 ya bol olması kötü durur kuzu ya bi de erken değil mi nisana kadar alıp verme durumun var 3 ay önceden almış olman doğru mu bilemedim suzim :26: :44:
ay valla okurken ben bile strese girdim kız azcık rahat ol vercen gitcen sıkıntıdan şişirme kendini yaa aaa lütfenn az relax ol ödem diyorsa detokslar var onun için ben pek bilmem ama burda daha tecrübeli kızlar var onlar sana yardımcı olacaklardır eminim hem sanırım uzun boylusun sen 70 olsan bile iyi gözükeceğine inanıyorumm
2 tane evlencek gelin adayımızmı var şimcikkçek çek merak ettim kuzu hiç mi kapanmadı 42 ya bol olması kötü durur kuzu ya bi de erken değil mi nisana kadar alıp verme durumun var 3 ay önceden almış olman doğru mu bilemedim suzim :26: :44:
AAAhhhh Ahhhhh boyun 168 cm inan 70kende berbat görünüyorum eşim sporcu haliyle fiziğine mesleğine yakışır bir biçimde ben ise yarma gibi duruyorum yanında gelinlikle birde düşünsene beni sence stres yapılmayacak gibimi gelinlik birde 10 kg fazla gösteriyor.acilen sizi sıkmak gerekkk bizede azim olur böylece