- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
eşle diyete girince süper oluyorgunaydınnnnn
bu gun kocısle dıyete basladık
hemde sıkı bır dıyet
kacın uleyyyyn hasret gelıyorr
menumu eve gelınce paylasacagım sımdı dısarıya cıkıyorum kısceler
saglıcakla kalın
benimkide diyor hafif beslenelim diye ama sebze yemiyor hafif ne yapabilirimki ben
suzim çok sağol canımburasi benim ikinci evim gibi oldu istesemde gidemem zaten minecim bende özledim sizleri
kizin nasil oldu cok merak ettim :26:
kızım iyi şükür bugün ateşi yok ama nazı çok fazla
yıldız çıkmış şimdide ama sanırım mesaj gidiyoriyici sitemi tuhaflaştırdılarr ya bide msjla uğraşıyoruz ya haklısın valla hele beğen tuşu tam sopalıkk
sana katılıyorum bu konuda diye
mesaj kutumada bakmadım daha
noldu kıııız hani sen birinciydin sebeplenirim falan diyontatlim bravo canim, bende eksi ciktim sabah, ne kadar gitmis oldu senden? ben sabah igrenc bir karin agrisiyla uyandim, regl olmusum erkenden, ama ona ragmen eksiyi gorunce sevindim, bakalim cumaya kadar ne olurbakalim toplamda kim daha cok vercek cuma gunu oldu mu kuzum senin yaninda bende sebeplenirim belkim
bizi nerden gördün sen:
bnmde aklıma geldi valla ama o zaman buranın bir mantığı kalmıyor
hatta bir kaç arkadaşımızı buldum faceden
o kadar kilolu durmuonuz kızçeler diyim haberiniz ola(mine abla,hasretim(çok güzel gelin olmuşsun bu arada) kader arkadaşımız )
bakma öyle gizli saklı
ekle bari burda söylemeyiz adını söz
teşekkürler buarada mutlu etti sözlerin canımm
canımmm hoşgeldinGünaydın kızlar
Akşam kulaklarım çınlatılmış.Çalıkuşunu izlicektim güya öncesinde başka bi dizi vardı sarmadı dedim bari saçıma bakım yağı sürüp bekleteyim sonra duş alırım uyumuş kalmışım.. Bi ara gittim banyoya
Pötüşüm yazmışsın ama sabah görebildim.
İyiyim kısçeler sizi sormalı? Yok sevgi pıtırcığı hâlâ evlenemedim.
Büyü mü yaptılar uleynn bana evde kalıyorum.Eş dost etraftan tanıştıralım diye gelmeye başladı bile.
Şaka bi yana iyiyim de topiğe girmeyi unutuyorum yada geliorum eskilerden olmuyo falan öyle muhabbet edemiyorum ama feyste aktifim.
Öperimmm bol zayıflamalar inşaallah.
bende boş olunca giriyorum buraya
buradanda kopamıyorum iyide oluyor
sende sohbete gel arada
bu arada ne sürdün kız saçına
bende bakım yapayım diyorum ama uğraşamıyorum :26:
maşallah devamı gelir inşallah
oluyor canım aradaya bişey sorucam.ben ilk çıktım 69.7 dedi anaaaaaam dedim dur resmini çekeyim indim bi daha çıktım 69.9 dedi niye öyle olduki 200 gr nooldu yaa
bikaç yerde tartıl sabitlenir en çok çıkanı baz alıyorum ben
yada 5 kiloluk suyu bitart bakalım nerde doğru çıkacak
ben geldimnerdesiniz kizlar :26::26::26::44: