70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşle diyete girince süper oluyor
benimkide diyor hafif beslenelim diye ama sebze yemiyor hafif ne yapabilirimki ben
burasi benim ikinci evim gibi oldu istesemde gidemem zaten minecim bende özledim sizleri
kizin nasil oldu cok merak ettim :26:
suzim çok sağol canım
kızım iyi şükür bugün ateşi yok ama nazı çok fazla
iyici sitemi tuhaflaştırdılarr ya bide msjla uğraşıyoruz ya haklısın valla hele beğen tuşu tam sopalıkk
yıldız çıkmış şimdide ama sanırım mesaj gidiyor
sana katılıyorum bu konuda diye
mesaj kutumada bakmadım daha
noldu kıııız hani sen birinciydin sebeplenirim falan diyon
bizi nerden gördün sen
bakma öyle gizli saklı
ekle bari burda söylemeyiz adını söz
teşekkürler buarada mutlu etti sözlerin canımm
canımmm hoşgeldin
bende boş olunca giriyorum buraya
buradanda kopamıyorum iyide oluyor
sende sohbete gel arada
bu arada ne sürdün kız saçına
bende bakım yapayım diyorum ama uğraşamıyorum :26:
güüüünayyyydıııııınnnn

Eki Görüntüle 933161

şu başta gördüğüm 6 mı yoksaaa
maşallah devamı gelir inşallah
ya bişey sorucam.ben ilk çıktım 69.7 dedi anaaaaaam dedim dur resmini çekeyim indim bi daha çıktım 69.9 dedi niye öyle olduki 200 gr nooldu yaa
oluyor canım arada
bikaç yerde tartıl sabitlenir en çok çıkanı baz alıyorum ben
yada 5 kiloluk suyu bitart bakalım nerde doğru çıkacak
nerdesiniz kizlar :26::26::26::44:
ben geldim

kızlar face de grup kursakmı yaa.kapalı grup olur.üye olmayan paylaşımlarımızı göremez.ne düşünürsünüz acaba???
güzel fikirde canım,ikisini birden idare etmek zor olur gibi cidden,kendimden pay biçeyim,facede grupta yöneticiyim,listeyi ordada ben yapıyorum oyüzden iki yere yetişmek zor oluyo,ama ne yalan söyliyim,orda insanlar daha aktif oluyolar,mj yazarkende daha rahat,resim paylaşmakta güzel en azından silebiliyoruz istediğimiz zaman,ama burda öylemi bi koydunmu resmi pişman olsanda ne fayda silmiyolar:18:neyse benim fikrimde bu
evet bende nerdeyse günün çoğunu orda geçiriyorruuuummm
eskilerden baya gelmeye başladılar canım sende vaktin oldukça gel özletme kendini
güüüünayyyydıııııınnnn

Eki Görüntüle 933161

darısı bana demişsin suzi inşallah öyle olsunda,yalnız sen 25 ocakta 69 olcam diyosunya sol alt köşede
çok az zaman kaldı 71i gördünmü bari onu de hele yok yani şuan 71de değilsen 69a inmen zor 25ine kadar benden söylemesi,azcık azmet hırslan ve başar senden çok istiyorum ben zayıflamanı yaaa

ya bişey sorucam.ben ilk çıktım 69.7 dedi anaaaaaam dedim dur resmini çekeyim indim bi daha çıktım 69.9 dedi niye öyle olduki 200 gr nooldu yaa

bende dün ilk çıktığımda 59.3 çıktımdedim teli aldım geldim foto çekcem,bir çıktım 59.6noldu lan 2 adım yürüdüm geldim 300gr'mmı aldım yani dedim kızdım tartıya ,,indim çıktım bu sefer 59.4 çıktı daha sinir oldum yer değiştirdim,yine 59.3 gördüm,eski yerine getirdim çıktım indim defalarca şükürki 59.3 gösterdi hemen fotosunu çektim,,insanın morali bozuluyo biraz yaa öyle olunca sinir ediyo,normal yani seninkide bence,,,

sende 5 kiloluk damacana koy üstüne tam 5 kilo tartıyomu bakalım eğer öyleyse doğru kilodasın demektir,,,

selam kızlar
nabersiniz
sabahtan beri oku oku bitiremedim
elinize kuvvet maşallah

diyetler iyi gidiyor sanırım
ben hastalıkla saçma sapan besleniyorum
cuma ola hayrola

sen hangi grupta yöneticisin canım
buarada senide ekledim facede :26:

Çiçeği burnunda şişko gelin benim diğerleri evet karışmışş o 3 kilo ne haddine durmak diyende benimmmm ooff beee ne dertliyim valla mesajlar bile karışşştı

aman atesi düsmüs ya cok sükür birak biraz naz yapsin
hayda yakaladin dimi acigimi su 3 günde elimden geleni yapacam dur sen :18::26:
selam kızlar
nabersiniz
sabahtan beri oku oku bitiremedim
elinize kuvvet maşallah

diyetler iyi gidiyor sanırım
ben hastalıkla saçma sapan besleniyorum
cuma ola hayrola
hep bahane hep bahane

Çiçeği burnunda şişko gelin benim diğerleri evet karışmışş o 3 kilo ne haddine durmak diyende benimmmm ooff beee ne dertliyim valla mesajlar bile karışşştı
ay öyle deme biz baliketliyiz biraz fazla etliyiz ama sisko degiliz

kader nerdesin kuzu :26:
minderde gelmedi bugün :26:
theolog dilekefem ptty

ülleeen cikin napiyonuz bak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen bu sekilde

uyanınca yarım litre su

kahvaltı
1 dilim ekmek(bu arada ben ekmeği tost makinasında biraz ısıtıp tereyağ sürüyorum.üstünede acı kahvaltı sosu)
5 zeytin
3 acıbiber turşusu
1 küçük haşlanmış patates
1 kupa şekersiz çay

ara
1 greyfurt

öğle
kıza makarneks pişirddim peynirli olandan.tabağın yarısını ben yedim.

ara
yeşilçay

akşam
küçük tabak pilav üstü nohut
közlenmiş kırmızıbiber
lahana turşusu
yoğurt

bu arada şimdiye kadar 2 litre su içtim.1 litre daha hazırladım.yatana kadar bitirmeyi düşünüyorum.belki akşam kocişle otururken bir iki çerez aşırabilirim çayın yanında.kuru meyveli

devamı için elimden geleni yapıcam acaip moral oldu bana bugün :)

amin canım darısı hepimize hep birlikte çıtır olalım artık

ben bi grup buldum face de. 69- 60 arası falan diye.o grupmu yoksa.davetiye yolladımda :)

SELAM KIZLAR
Nasılsınız, Ben sabah sabah 1 koca dilim ıslak keki götüedüm. Bütün gün pişman oldum. Tartı da + bunalımdayım.
Menüm
Sabah:1 yumurta,1 kk peynir,1 dilim alman ekmeği,1 fincan yeşil cay,5 tane yeşil zeytin ,1 tane kocaman ıslak kek
Öğle: fırında Sebzelli tavuk 1 tabak(mantar,patates,tavuk incik 1 tane) yoğurt 4,5 kaşık
Akşam:kavruluş kereviz sapı 6 kaşık,yoğurt 4 kaşık
Spor:45 dak. yüryüş,20 dak parktaki spor aletlerini yaptım
Su:2,5 Litreyi geçtim.
Şimdi Form çayımı içiyorum.

bende bende bakalim ne gorcem regl oldugum gun tartildim, diyeti bozmadim sayilir, dun aksam bir saat 6.30 yagsiz tuzsuz patlamis misir yedim, artik hayir olur insallah suzim hepimize

ya birinciyim aslinda da yine de dereyi gormeden pacayi sivamiyayim dedim

kader Eki Görüntüle 933670 nerdesin kuzu :26:
theolog dilekefem ptty

ülleeen cikin napiyonuz bak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen Eki Görüntüle 933700 bu sekilde

geldim geldimmmm ayyyyyy cekme benim kini cokkk aciyor zaten hep minderim cekip duruyor, nerde bakim ooo sahiden gelsinde ben onu sacini cekicem gorcekkk o

hem o tubis oyle tartilarin yerlerini degistirmekle olmaz kuzum cumaya goruselimm

menuuuuuuuuu

sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dlm ekmek, 2 catal peynir, sutsuz sekersiz kahve

ara 2 kuru incir

oglen corba ve kucuk salkim uzum

aksam ispanak yogurt

ara bilmiyommmmmmm

boşver keki olur arada öyle :) menün gayet güzel

napcan hangi grup olduğunu sendemi gelcen,ona göre devecem
bu arada gördüm geldi istek kim la bu demeden kabul ettim,suziden ötürü görmüştüm seni çünki
belki gelirdim
aman atesi düsmüs ya cok sükür birak biraz naz yapsin
öyle canım çok şükür
bi terleyemedi ama ayaklandı oyun falan oynuyor
ben neden pişmanlık, vicdan azabı falan yaşamıyorum yaaa
ya birinciyim aslinda da yine de dereyi gormeden pacayi sivamiyayim dedim

Bu aralar çok gelemedim aktif olarak, ama Ziyaretçi olarak takip etmeye çalışıyordum buaralar dikkat edemedim gorumcem geldi ona yemekler yaparken ben ipin ucunu kaçırdım.sütum çeker diye yiyorum sonra da pişman oluyorum.bildirime de 2 gün kaldı.bundan sonra dikkat edeceğim neyse haftaya evde yalniz olacağım.misafirim gidecek o zaman işi daha sıkı tutarım.siz neler yaptınız??kendinize iyi bakın hoşçakalın

bende aynıyım sendde beni yolma ödeşelim

Menün güzelmiş canım afitey olsun

bizde bir ileri iki geri uğraşıp duruyoruz
kendi adıma dengeleyemedim pöffff

İyi akşamlar kızlar nasılsınız topik gene bom boş:44:
geliyorum arada bir bakıyorum kimse yok
sıkılıyorum bişeyler yazmaya çıkıyorum
Bir türlü daimi olmadık
cuma günüde artı çıkacam kesin

ama ama ama o saydığım kişilerde de yok kuzum benim face dün biri ismini paylaşmış burdan arama butonunan yazınca gerisi zincirleme geliyor zaten öylelikle buldum hasreti,mine ablayı suziyi ,kaderi, dileğide buldum bu arada (kız pek güzelleşmişinya hatun kızçem seni almayan enişteyi napmalı bizzz dayak atmalı ona yok yok dayak olmaz sadece üstüne atlasak bu kilolarla ezilir gider zatenn )

Inşallah bizdeee 5 lili rakamlari görüruzbu listelerle
inş cnm bnm önce 6yı göreyimde ben 5 teyyyyyaaaa şurda dursun :18::18::18::18:

anammm kızzzzz ben çınlattım kulaklarını ,yoksa gelmiyon bacım buraya ,inan çok sevindim geri dönüş olarak cevap yazmana

bizz varyaa sensiz buralarda dobiç olduk çıktık acilen senin azmine ihtiyacımız varrr napçezz sensisz olmuyorr bu topiikkk
bu gidişle facede grup kurma taraftarı olucam bende herkes facelerde
aman napçann kız evlenipte koca kahrı çekmeeeee ,ohhh şimdiden annenin kıymetini bil , gözel gözel yemeklerin tadını çıkar ohhh gez toz hayatını yaşaaa ,amaaaaa amaaaa amaaaaaa beyaz gelinlikler içindede ne de güzel olursun sen cnm bnm enişte adayına söyle kaçırmasın senin giibi kızçeyi

güüüünayyyydıııııınnnn

Eki Görüntüle 933161

HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYAKIŞIR VALLAHAAAA

DARISI BAŞIMAAAAAAAAAAAA

aslinda bizim yaptiklarimizdan farki yok fire vermesek bizde incecik olurukda iste

güzel hatirlatmalar olmus sagolun kizlar
evet fire vermesek daha güzel olcak aslında bu topiğe can gelmeli eskisi gibi aama napsak bilemedimki bir türlü can gelmiyor topiğe bu yüzden bak ben motive olamıyorumm dobiç kızçeler

nasılda 2 dakikada arkanıza sığındım

ama ama ama böyle olmazki
sık ve az yiyerek zayıflamak gerek
böyle çok az yiyerek ne olucak daha sonra ilk kaçamağında verdiğin tüm kiloları geri alıcaksın hemde fazlasıyla olmaz böyle paylaştığımız listeleri baştan sona oku cnm bnm faydalı olucaktır senin için

kader Eki Görüntüle 933670 nerdesin kuzu :26:
theolog dilekefem ptty

ülleeen cikin napiyonuz bak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen Eki Görüntüle 933700 bu sekilde
ağlarımki ne çekion saçımıı

altı üstü şurda makarna götürüodum mideye

benim menüye yorum yazma hakım yok(tüm kaçamaklarımdan sonra) ama yinede yazayım pilav makarna oldumu hocam şimdi yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

hatuna bakkkkkkkk azim fullllllll sabır fulll 1.liği kimseye kaptırmammda diyorrrrr ben havada bir hırs kokusu alıyorummm

ben neden pişmanlık, vicdan azabı falan yaşamıyorum yaaa

ahanda bendensin ablammm aynen nedense bendede bir pişmanlık bişi yokkk nolcak bizim halimizz hoş senin abartılı durmuo kilon ama benimmmm (((((((((((((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…