bizi nerden gördün sen
bakma öyle gizli saklı
ekle bari burda söylemeyiz adını söz
teşekkürler buarada mutlu etti sözlerin canımm
[/COLOR][/FONT][/B]
İyi akşamlar kızlar nasılsınız topik gene bom boş:44:
geliyorum arada bir bakıyorum kimse yok
sıkılıyorum bişeyler yazmaya çıkıyorum
Bir türlü daimi olmadık
cuma günüde artı çıkacam kesin
aynen neslim bugün hiç ilerlememiş sayfalar :18::18:
bu motive yüzünden herkes artıda olucak kesin yada ben kendi adıma konuşayım kesin artıdayımmmm :18::18::18:
nasıl gitçek bu kilolar kara kara düşünmeye başladım şimcikkk
İyi akşamlar kızlar nasılsınız topik gene bom boş:44:
geliyorum arada bir bakıyorum kimse yok
sıkılıyorum bişeyler yazmaya çıkıyorum
Bir türlü daimi olmadık
cuma günüde artı çıkacam kesin
kader Eki Görüntüle 933670 nerdesin kuzu :26:
minderde gelmedi bugün :26:
theolog dilekefem ptty
ülleeen cikin napiyonuzbak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen Eki Görüntüle 933700 bu sekilde
Menun güzel tatlımSELAM KIZLAR
Nasılsınız, Ben sabah sabah 1 koca dilim ıslak keki götüedüm. Bütün gün pişman oldum. Tartı da + bunalımdayım.
Menüm
Sabah:1 yumurta,1 kk peynir,1 dilim alman ekmeği,1 fincan yeşil cay,5 tane yeşil zeytin ,1 tane kocaman ıslak kek
Öğle: fırında Sebzelli tavuk 1 tabak(mantar,patates,tavuk incik 1 tane) yoğurt 4,5 kaşık
Akşam:kavruluş kereviz sapı 6 kaşık,yoğurt 4 kaşık
Spor:45 dak. yüryüş,20 dak parktaki spor aletlerini yaptım
Su:2,5 Litreyi geçtim.
Şimdi Form çayımı içiyorum.
Bu aralar çok gelemedim aktif olarak, ama Ziyaretçi olarak takip etmeye çalışıyordum buaralar dikkat edemedim gorumcem geldi ona yemekler yaparken ben ipin ucunu kaçırdım.sütum çeker diye yiyorum sonra da pişman oluyorum.bildirime de 2 gün kaldı.bundan sonra dikkat edeceğim neyse haftaya evde yalniz olacağım.misafirim gidecek o zaman işi daha sıkı tutarım.siz neler yaptınız??kendinize iyi bakın hoşçakalın
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
kızllaaar napıyosunuz
ben oluyorum suan uykusuzluktan
ama sevdıcek maca gıttı
benımde yalnızlık korkum var
uyuyamıyorum
grubun adımı 69- 60 arası:26: eğer öyleyse orası değil canımben bi grup buldum face de. 69- 60 arası falan diye.o grupmu yoksa.davetiye yolladımda :)
görüşelim anaaammbende bende bakalim ne gorcem regl oldugum gun tartildim, diyeti bozmadim sayilir, dun aksam bir saat 6.30 yagsiz tuzsuz patlamis misir yedim, artik hayir olur insallah suzim hepimize
ya birinciyim aslinda da yine de dereyi gormeden pacayi sivamiyayim dedim
geldim geldimmmm ayyyyyy cekme benim kini cokkk aciyor zaten hep minderim cekip duruyor, nerde bakim ooo sahiden gelsinde ben onu sacini cekicem gorcekkk o
hem o tubis oyle tartilarin yerlerini degistirmekle olmaz kuzum cumaya goruselimm
menuuuuuuuuu
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dlm ekmek, 2 catal peynir, sutsuz sekersiz kahve
ara 2 kuru incir
oglen corba ve kucuk salkim uzum
aksam ispanak yogurt
ara bilmiyommmmmmm
belkiyle olmaz öyle kesin gelceksen söylerdimm
belki gelirdim
öyle canım çok şükür
bi terleyemedi ama ayaklandı oyun falan oynuyor
ben neden pişmanlık, vicdan azabı falan yaşamıyorum yaaa
kızlar işte beklenen o muhteşem aann,,suzi ve düğünde giyiceği elbisesi
Eki Görüntüle 934759 Eki Görüntüle 934760
Eki Görüntüle 934761 Eki Görüntüle 934763
Eki Görüntüle 934767 Eki Görüntüle 934768
not:kendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
Biz burdayız canimm korkmaa yaklaş yamacima
:18::18::18::18::18: fayda eder mı dersın
face de turlayıp duruyorum
ama uykumun gıdecegı yok
Bu hafta sabit kalabilsem diye dua edicem ama nafile artı olucak kesinaynen neslim bugün hiç ilerlememiş sayfalar :18::18:
bu motive yüzünden herkes artıda olucak kesin yada ben kendi adıma konuşayım kesin artıdayımmmm :18::18::18:
nasıl gitçek bu kilolar kara kara düşünmeye başladım şimcikkk
selam canım afiyet olsun ama yağ bal olmasınIyi aksamlar güzel hoş hatunlar;16:nasilsiniz bakimm
Ben pizza mi yedim geldim bu hafta kesin artilardayimmmm ama birdaha olmayacak söz
Ben o saaatlerde çayımı yudumluyordum vallaHerkes kaçamak yapıyor heraldee canim başta ben olmak üzere
Merhaba sevim hoşgeldin aramızaKızlaarr mrb.Ben foruma daha yeni üye oldum da nasıl kullanılıyor tam olarak bilemiyorum.mesela bu sayfaya nasıl üye olucam???Konulara cevap vermek için illa arkadaş mı eklemem lazım veya yeni bir konu açmak,soru sormak için ne yapmam lazımmmmm.Bana yardımcı olursanız sevinirim
bende öyle canım yalnız kalmakdan korkarımkızllaaar napıyosunuz
ben oluyorum suan uykusuzluktan
ama sevdıcek maca gıttı
benımde yalnızlık korkum var
uyuyamıyorum
kızlar işte beklenen o muhteşem aann,,suzi ve düğünde giyiceği elbisesi
Eki Görüntüle 934759 Eki Görüntüle 934760
Eki Görüntüle 934761 Eki Görüntüle 934763
Eki Görüntüle 934767 Eki Görüntüle 934768
not:kendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?