70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme tatlım verirsin. kilo veremiyorum yada kilo verdim diye düşünme sakın. kilo veriyorum diye düşün. beyin ne isterse vücut onu yapıyomuş uzmandan duymuştum. moral bozmak yok tatlım

ben sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta ve çok az peynirle 1 çay kaşığı fındık ezmesi yedim. ardından 1 saat ev temizledim. kuşlarım var çok yaramazlar evi çabuk kirletiyolar. kahvaltımı yedide yaptım. biraz önce ara öğün 1 elma ve iki badem yedim. öğlen 3 yağsız fırın köfte ve 1 dilim kepek ekmeği yiyeceğim. arada 1 portakal ve 2 fındık yerim. akşamda 1 kaşık zeytinyağlı tavuk göğüs etli bezelye yemeği yapacağım. yanında cacık ve 1 dilim ekmek yerim. yada cacık yerine yoğurt yerim. akşamda yine az şekerli sütlü türk kahvemle 2 tane portakallı diyet bisküvi yerim. tatlı ihtiyacımı bastırıyo. bugünde 1 saat koşarım

Evet canım olumsuz düşünmemek lazım,insanın isteğini kaçırıyor zaten.
Fındık ezmesi yemenin bir sebebi var mı?Birara öyle bir diyet görmüştüm yağ yakımında faydalı oluyor demişlerdi.Ama beslenmen gayet güzel gidiyor bu gidişle yaz gelmeden incecik olcaksın sen :)

Bende
Kahvaltıda:1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta,biraz light beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak yesil cay götürdüm.Ama meyvam bitmiş şuan iş yerindeyim.Ara öğünü atlamak zorunda kalacağım sanırım.

fındık ezmasini spor yaptığım için yiyorum. hemde çok seviyorum. tatlı ihtiyacımı gideriyo. spor devamlı hergün yapıyorum canım. ama dünden beridir 1 saat yapabiliyorum. bugünde öyle olacak heralde. seninde gayet güzel gidiyo canım. meyven yoksa eğer 1 bardak süt iç. yada yarım simit ye. bi diyette görmüştüm. fındık fıstık varsa 1 avuç ye. yada diyet bisküviyle süt iç. valla bende umutluyum bu sefer. inşallah vereceğim kiilolarımı canım. dün ben ev temizliği yaparken çok yorulmuştum sporum akşama kaldı. ama koşarken bişey farkettim artık daha rahat ve daha hızlı koşabiliyorum. buda beni çok mutlu etti canım. demekki yağlarım azaltıkça dahada rahatlayacağım. sen spor yapabiliyomusun canım

selam hayelciğim nasılsın umarım bugün iyisindir. seni neşeli görmeye alışığız dün üzüldüm

Aslında sevdiğimiz seylerden az az yemek lazım yoksa bir anda gözümüz dönebilir tatlı konusunda falan :)
Şimdi çekmecemde diyet bisküvi buldum yarısını yicem,ara öğünü atladığımda öğle yemeği yetmiyor sonra.Ben spor yapmıyorum,izmirde yasıyorum işyerimde kordona cok yakın öğle arasında deniz kenarında hızlı tempoda yürüyorum arada.
Sen koşmaya hemen mi basladın yoksa hızlı tempo yürüyüsten sonra mı?
Ben sigara içiyorum nefesim tıkanıyor hemen oyüzden kosmaktan korkuyorum.

Selam arkdaŞalar.hugocum bugÜn kahvaltı yapabıldım.arkadaŞlarla bırlıkte ıŞyerınde yaptık.ben kemek ekmeĞımı yanımda getırmıŞtım.2-3 zeytın bıraz peynır ve ÇÖkelek yedım.Şımdıde ara ÖĞÜn yıycem.ÖĞleye bılmıyorum bakıcam artık galetayla ayran olabılır eĞer anneme gıtmezsem.herkese kolay gelsın.naber bıyıksız kedı nasıl gıdıyor dıyetın

canım ben 2 yıldır spor yarımyorum zaten koşuyodum. ama bıraktığım uzun aralıklar oldu. o aralıklarda boğazımıda tutmadım başladığım yere döndüm ama eskisi gibi olmadım hiçbir zaman. 1 hafta koşunca eski performansıma döndüm. 1 saatte 5.5 km yada 6 km yapıyorum. aslında dahada yapabilirim ama önce ısınıyorum. kaslarım 20 dakikada anca ısınıyo. sonrasında koşuyorum. bazen hızlı bazen düşük koşuyorum amaç hep aynı tempoya vücudum alışmasın. benim artık malesefki sporu bırakma şansım yok. yoksa çok kötü oluyo sporu bırakanlar. bende bırakamayacağım. ömür boyu günde 1 saat mutlaka yapmalıyım

Sen kahvaltı yapmıyomuydun yoksa?En büyük diyet hatası bu!Ne olursa olsun eksik etme kahvaltını.Çökelek dedin de canım cekti :1rolleyes: Öğle yemeğinde galeta ve ayran seni doyuruyor mu?Çok az geldi bana.

Benim diyet bu hafta kötü canım,aksam yemeklerini cok kaçırdım.ama olumsuz düşünmüyorum artık eski yeme düzenimi düsününce gayet düzgün yemişim diye düşünüyorum.

Sendeki azim bende de olsaydı keske :) 1 saat süper,kaç kalori harcıyorsun acaba o süreçte merak ettim.Bacak ve kalça kısmında sorunun yoktur senin öyleyse üst kısımda sorun yasıyorsundur,yanlıs mı tahmin ettim?

aynen canım bacaklarımda kaslarım gayet belirgin. iç bacak sarkmalarım falan hiç yok. ben normalde 2 saat spor yapıyorum ama 2 gündür temizlikti yemekti derken vaktim kalmıyo. bazen 1 saat koşarım sabah. öğleden sonrada 15 dakika dans eder ısınır dumbelle ko ve göğüs çalışırım. haftada iki kere göğüs ve kol çalışmayı aksatmamaya çalışıyorum. ama koşmayı daha çok seviyorum. ve üstelik ben düztabanım. buna rağmen koşuyorum yani. siz benden daha şanslısınız. spora başlasanız benim çektiğim ayak acılarını çekmezsiniz güzellikler

kaç kalori harcağımı bilmiyorum canım ama şu en güzel tarafı tempolu yürüyerek 20. dakikadan itibaren 45. dakikaya kadar vücut hakiki yağ yakar. 20. dakikaya kadarda karbonhidrat şeker falan yakar. yağ yakmanın en güzel yollarından birisidir. ama günlük kalori ihtiyacıma bakmıştım. boyuma ve kiloma göre günlük kalori ihtiyacım 2300 kalori falan aşağı yukarı. bu kaloriyi alırsam zayıflayamam. ben bunu altında alıyorum zayıflamak için canım. 2 aya bişey kalmayacak galiba. derdim sağlıklı beslenmeyi oturtabilmek. yani benim diyet sürem yok. ama şu var zayıflayınca bulgur pilavını 2 kaşık değilde 3 kaşık yerim ama yinede ekmek yemem canım. ve günlük 1 saat sporumu yaparım

hugocuk dikkat ettimde pek salata yemiyosun yemeklerin yanında salatanda olsa iyi olur bence yediklerin güzel böyle devam et sende bu azim olduğu sürece kilo verirsin burda hedefine ulaşacaklardan biri sensin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…