70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde regl hic sasmazdi 5 gündür tik yok.bende korkuyorum
menüyü hergün yazmalimiyiz?

evet,ilerisi için şimdiden yatırım yapmak lazım.30 dan sonra metabolizma öyle yavaşlıyor ki,neden gitmiyor kilolar diye kara kara düşünüyorsun.
vaay,benim rakibem güzel bir gün geçirmiş.
cumaya kadar ne yapsam da kara listeye düşmesem.:18:
kiloyu hangi bölgeden aldigin vücut yapinda alakali galiba.arkadasimin 60 kilodaki göbegi ,benim 77 kilodaki halimden büyük. ben yürüyüs yapiyorum.kilo veremesemde sikilasiyorum.

aynen öyle.
kas yağdan daha az yer kaplıyor.

benim cocuklarimin arasinda da 5 yas var.onlarda didisiyor.yan yana geldiklerinde ortaligi darmadagin yapiyorlar.
bunları nasıl ayırıcaz bi yolu yok malesef,ikisi aslında çokta seviyolar birbirlerini çokta iyi anlaşırlar çoğu zaman ama işte birbirlerinin damarına basmasalar olmıycak,ben arada kalıyorum ayoollşimdilik önümüzdeki sezonda okula başlatıcam ikisinide nasip olursa yaşları yetiyo,aslında ikisinide anasınıfına göndermek istiyorum ama eşim oğlanı 1.ci sınıfa

gönderelim direk diyo,bu sene salak gibi göndermedik,ayı 3 ayla tutmuyodu gerçide yinede girebilirdi heralde,,neyse bakalım napıcaz,,anca okula başladıklarında uslanırla belki,,gerçi aynı sınıfta izin verirlerse öyle okusunlar istiyorum ikiz gibiler yaşları yakın nasılsa,,

kiloyu hangi bölgeden aldigin vücut yapinda alakali galiba.arkadasimin 60 kilodaki göbegi ,benim 77 kilodaki halimden büyük. ben yürüyüs yapiyorum.kilo veremesemde sikilasiyorum.
evet öyle bencede,ben önce göbeğimden alıyorum kiloyu hemende farkediliyo valla
menün çok iyi imrendim valla,bakalım kaç kilo gidicek bu şekilde takipteyim seni
benimde regl hic sasmazdi 5 gündür tik yok.bende korkuyorum
menüyü hergün yazmalimiyiz?

sen bilirsin canım,yazarsan yorum yaparız yazmassan yazamayız sende ogün yediklerinden pişmanmı olucaksın takdirmi etmelisin bilemezsin

slm herkese ben 42 yasindayim 74 kiloyum maksadim 65 dusmek ne yaptiysam olmuyor limonlu sicak su iciyorum sarimsakli cay yapip iciyorum yaramiyor galiba yeni basladim ama

günaydııın kızlar.
haydi bakalım kalkın,tempolu,güzel bir gün geçirelim birbirimizi motive ederek.
bugün yediklerimize dikkat etmeyi unutmayalım.

slm herkese ben 42 yasindayim 74 kiloyum maksadim 65 dusmek ne yaptiysam olmuyor limonlu sicak su iciyorum sarimsakli cay yapip iciyorum yaramiyor galiba yeni basladim ama

hoşgeldiniz.
şu anki hedefimiz aynı,yaşlarımız da kilolarımız da yakın sayılır.
o zaman ne yapıyoruz,birlikte zayıflıyoruz.:13:
belli bir yaştan sonra yazdıklarınız ancak yardımcı oluyor kilo vermede.
asıl gereken düzenli,sağlıklı beslenip,spor yapmak ve vazgeçmemek.
ben inanıyorum çok güzel sonuçlar alacağız burada.

günaydınn kızlaar sayfaya pek gelen olmamış dün bi sayfa zor ilerlemişiz

ay teyze mi oluyorum ben hazırım teyzeliğe

hayırlısı olsun canım hakkında..valla ben sevindim takma milli eğitimin işleri işte..baksana atama bekliyoruz biz de dünden beri hala açıklanan bişey yok ortada gel de sinirlenme

gunaydin millet geldim bende naber, dersler yogun musait olunca gelirim insallah, optum menu:

sabah 1 dlm ekmek, 1 haslanmis yumurta sekersiz cay 6-7 zeytin

ara sutlu sekersiz kahve 1 kuru incir

oglen salata kofte 1 dlm ekmek

ara 2 elma

aksam pirasa salata veya yogurt

ara genelde sut iciyorum yatmadan 2 veya 3 saat once

kizlar bu hafta da guzel vercez tamam mi, tubimm kapisiyoz mu yine bu arada resimler gayet citir, hic dertlenme bosuna 2 gunluk dunyada

faydası olur ablacım az sabret,daha yeni başlamışsın sonuçta,,hoşgeldin bu arada
günaydııın kızlar.
haydi bakalım kalkın,tempolu,güzel bir gün geçirelim birbirimizi motive ederek.
bugün yediklerimize dikkat etmeyi unutmayalım.
bugün yapmak istediğim tek şey bu zaten kaçamak yyoookkkk
dün öküz gibi yedimyaa bugün tartıda aldım boyumun ölçüsünü bugün toparlıcam inşallah

gunaydın
kursum var kahvatımı yapıp cıkcam
opuldunuz

:130::79::79::79:

kapışalım anaaaammm
zaten dün yediklerimden sonra bugün böyle uyandıımm:120::120::120:
cumaya görüşelim senle,,gerçi bugün tam 61 çıktım
işin garibi hani ben her gece yatmadan önce tartılıyorumya,gece 61.3 tüm sabah 61
her gün arada 1 kilo ve 900 en azından az çıkıyodum sabah demekki gece yediğim herşey vücutta kalmış suda içemedim doğru dürüst,biliyodum böyle olucanı sinir oldum bugün kaçamak yok toparlıycam
cumaya hedef kaç bakalım sende kaç gr vermeyi düşünüyosun,ben 58i görmeyi planlıyorum tabi yersee:122::122:

kuzum bende hedef en az 62.8 i gormek en son eylulde gorduydum yetti artik hemen tekrar 60-59 a dusmem lazim , sen toparlarsin daha 3 gun var hadi tubimmmmmm durmak yokkkk

Merhaba kızlar.Ben de sizinle zayıflamak istiyorum.Önceleri 60-69 kilo grubundaydım ama kilo vereceğime kilo aldım.Ama dün diyetisyene gittim.Bu sefer azimliyim vericem.Hırs yaptım.Şuan 74 kiloyum bakalım cumaya kadar kaç gr vericem.Beni de listenize alırmısınız...

ben dün girmedim dünkü menüm :
kahvaltı :1dilim ekmek 1 yumurta 3küçük dilim peynir ve de ceviz bir bardak şekersi< açık çay
ara ögün :1elma
ögle:lahana dolması 8adet ve ayran ekmek yok
ara ögün yok
akşam:balık yeşillik

hosbulduk herkese merhaba buraya yeni uye oldum cok beyendim guzelmis burasi hersey var size bir soru sorabilirmiyim ben ikinci evlimi yaptim cocuk istiyorum ama kordonlarim bagli actirma gibi bi olay varmi acaba ne yapmaliyim beni bilglendire bilirmisiniz tesker

benim annemde 4 çocuktan sonra bağlattırmış canım,ama dr geri dönüşü olmaz diye uyarmış,annemde yok zaten 4 çocuk yeter diye kabul etmiş,,ben geri dönüşü yok diye biliyorum

keşke spiral taktırsaydın,,ben taktırdım 2 çocuktan sonra,sonuçta yılların ne getirceği belli olmaz 3.cü çocuk isteyebiliriz yıllar sonra,geri dönüşüm olmayan bi yöntem bağlattırma sakıncalı yani

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bugun diyetimin ikinci gunu basarili sayilirim
sabah misir gevregi
arada leblebi
oglen 1 kepce mercimek corbasi bir kepce pirasa yemegi
simdi bir bardak yarim yagli sut iciyoruk
aksama da mantrli tavuk sote yiyecegim.

dunkı menum

sabah
1 dılım cavdar
2 sosıs
azcık menemen
az peynır 1 kk dan az
3.4 zeytın

oglen

1 kepce corba
2 dolma bıberı yogurt

aksam

fırında balık
salata
lıgt cola
az ekmek

aksam
1 dılım kek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…