benimde regl hic sasmazdi 5 gündür tik yok.bende korkuyorumSELAM KIZLAR
Ne habersiniz,ben yine çok yoğunum 2 günlük abuk bir seminere gidiyom. Sabah okul öğleden sonra seminerdeyim yarında sayfaya uğramam zor görünüyor.Bu arada karabuğdaya devam ediyom tadı iğrenc tek yoğurtlla yiyebiliyom. Bakalım cuma tartıda görcez sonucu.
Bu arda reğle olmam lazım hala olamadım. Çok fena şişim acabadiye düşünüyom.Rabbim en iyisin bilir ama en buna kendimi hiç hazır hisstmiyorum.
Menüm
Sabah: 4 kaşık karabuğday ve yoğurt
Öğle: Sebzeli bulgur pilavı 5,6 kaşık 1 tane haşlanmış but,1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık karabuğday ,yoğurt
Ara: 1 elma
Spor: 40 dakika yürüdüm(seminere yürüyerek gittim)
su 2 litre,2 fincan yeşil çay,1 fincan kirazsaplı form çay
evet,ilerisi için şimdiden yatırım yapmak lazım.30 dan sonra metabolizma öyle yavaşlıyor ki,neden gitmiyor kilolar diye kara kara düşünüyorsun.oyüzden daha fazla yaş ilerlemeden(25im şuan) önlemini almalıyım yeniden,,bu sefer sıkılaşınca koyvermek yok,çok pişmanım keşke o resimdeki halimdeyken salmasaydım kendimide hala dikkat etseydim,,,
bu arada eşime az önce bahsettiydim yazdıklarımdan,bana dediki hahayt bana hak verdiler dimi,mantıklı düşünüyorum çünkü dedi,ha birde şey dedi,hadi iddaya girelim bakalım hangimiz daha çok açlığa dayancak,ben eminim kendimden sen benden önce pes edersin
dedi,el uzattı girelim hadi dedi,,bende şuanda kıtlık yokki sende açlığa dayanamazsın yemek elinin altında sonuçta yersin hemen dedim,benle boşuna iddalaşma diye çakallık yaptım
vaay,benim rakibem güzel bir gün geçirmiş.SELAM KIZLAR
Ne habersiniz,ben yine çok yoğunum 2 günlük abuk bir seminere gidiyom. Sabah okul öğleden sonra seminerdeyim yarında sayfaya uğramam zor görünüyor.Bu arada karabuğdaya devam ediyom tadı iğrenc tek yoğurtlla yiyebiliyom. Bakalım cuma tartıda görcez sonucu.
Bu arda reğle olmam lazım hala olamadım. Çok fena şişim acabadiye düşünüyom.Rabbim en iyisin bilir ama en buna kendimi hiç hazır hisstmiyorum.
Menüm
kiloyu hangi bölgeden aldigin vücut yapinda alakali galiba.arkadasimin 60 kilodaki göbegi ,benim 77 kilodaki halimden büyük. ben yürüyüs yapiyorum.kilo veremesemde sikilasiyorum.
bunları nasıl ayırıcaz bi yolu yok malesef,ikisi aslında çokta seviyolar birbirlerini çokta iyi anlaşırlar çoğu zaman ama işte birbirlerinin damarına basmasalar olmıycak,ben arada kalıyorum ayoollbenim cocuklarimin arasinda da 5 yas var.onlarda didisiyor.yan yana geldiklerinde ortaligi darmadagin yapiyorlar.
evet öyle bencede,ben önce göbeğimden alıyorum kiloyu hemende farkediliyo vallakiloyu hangi bölgeden aldigin vücut yapinda alakali galiba.arkadasimin 60 kilodaki göbegi ,benim 77 kilodaki halimden büyük. ben yürüyüs yapiyorum.kilo veremesemde sikilasiyorum.
menün çok iyi imrendim valla,bakalım kaç kilo gidicek bu şekilde takipteyim seniSELAM KIZLAR
Menüm
benimde regl hic sasmazdi 5 gündür tik yok.bende korkuyorum
menüyü hergün yazmalimiyiz?
slm herkese ben 42 yasindayim 74 kiloyum maksadim 65 dusmek ne yaptiysam olmuyor limonlu sicak su iciyorum sarimsakli cay yapip iciyorum yaramiyor galiba yeni basladim ama
SELAM KIZLAR
Menüm
SELAM KIZLAR
Menüm
faydası olur ablacım az sabret,daha yeni başlamışsın sonuçta,,hoşgeldin bu aradaslm herkese ben 42 yasindayim 74 kiloyum maksadim 65 dusmek ne yaptiysam olmuyor limonlu sicak su iciyorum sarimsakli cay yapip iciyorum yaramiyor galiba yeni basladim ama
bugün yapmak istediğim tek şey bu zaten kaçamak yyoookkkkgünaydııın kızlar.
haydi bakalım kalkın,tempolu,güzel bir gün geçirelim birbirimizi motive ederek.
bugün yediklerimize dikkat etmeyi unutmayalım.
gunaydın
kursum var kahvatımı yapıp cıkcam
opuldunuz
gunaydin millet geldim bende naber, dersler yogun musait olunca gelirim insallah, optum menu:
sabah 1 dlm ekmek, 1 haslanmis yumurta sekersiz cay 6-7 zeytin
ara sutlu sekersiz kahve 1 kuru incir
oglen salata kofte 1 dlm ekmek
ara 2 elma
aksam pirasa salata veya yogurt
ara genelde sut iciyorum yatmadan 2 veya 3 saat once
kizlar bu hafta da guzel vercez tamam mi, tubimm kapisiyoz mu yinebu arada resimler gayet citir, hic dertlenme bosuna 2 gunluk dunyada
kapışalım anaaaammm
zaten dün yediklerimden sonra bugün böyle uyandıımm:120::120::120:
cumaya görüşelim senle,,gerçi bugün tam 61 çıktım
işin garibi hani ben her gece yatmadan önce tartılıyorumya,gece 61.3 tüm sabah 61
her gün arada 1 kilo ve 900 en azından az çıkıyodum sabah demekki gece yediğim herşey vücutta kalmış suda içemedim doğru dürüst,biliyodum böyle olucanı sinir oldum bugün kaçamak yok toparlıycam
cumaya hedef kaç bakalım sende kaç gr vermeyi düşünüyosun,ben 58i görmeyi planlıyorum tabi yersee:122::122:
hosbulduk herkese merhaba buraya yeni uye oldum cok beyendim guzelmis burasi hersey var size bir soru sorabilirmiyim ben ikinci evlimi yaptim cocuk istiyorum ama kordonlarim bagli actirma gibi bi olay varmi acaba ne yapmaliyim beni bilglendire bilirmisiniz tesker
hosbulduk herkese merhaba buraya yeni uye oldum cok beyendim guzelmis burasi hersey var size bir soru sorabilirmiyim ben ikinci evlimi yaptim cocuk istiyorum ama kordonlarim bagli actirma gibi bi olay varmi acaba ne yapmaliyim beni bilglendire bilirmisiniz tesker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?