70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım değişim muhteşem olmuş
Ben şimdi daha zayıf görünüyorsun..

Darısı bizim başımiza inşallah

az önce yemekten kalktım kızlar,3 dilim yedim börekten pişman olmam umarım yarın,bakalım artıylamı dönücek bu,,

fotolar süpermiş.ben şu anda o 73 lü kıvamdayım görünümde.allahımmmm 60 daki gibi bi olsaammm :)))))
bu hafta regl haftası artıda listedeyim kesin.ama olsun 3 ay hedef koydum kendime.3 ay sonra 60 inşallah.gaza getirdin beni tubaaaa :) sen yapmışsın işte ben neden yapamayayım ki benim neyim eksik kız :)))

merhabalar arkadaşlarım okuldan geldim önce size bir göz atayım dedim. akşam yemeğinde karnabahar kızartması yapacağım eşim çok seviyor kendime de şimdi hemencecik bir karnabahar salatası yaptım

teşekür ederiz canım mantıklı geldi bana ama heryere yazamam da küçük bir not defterine yazıp çantamda taşımaktayım

Canım değişim muhteşem olmuş
Ben şimdi daha zayıf görünüyorsun..

Darısı bizim başımiza inşallah
gerçekten öylemi gözüküyo,benmi farketmiyorum acaba,kuruntu yapıyorum belki,,teşekkür ederim canım inşallah darısı başınıza çok isterim bunu

bende herkeze öyle söylüyorum canım,ben bu boğazla yaptıysam boğazını tutanlar hayli hayli yapar diyorum,,neden olmasın,gitsin pis kilolar hiçbir yararı yok nasılsa,,
ama geçen eşim diyoki bana,laf açılmıştı yine herzamanki konu bana dedi sen bi adada aç kalsan hemen ölürsün,ama ben yaşarım

çünkü göbeğimdeki yağlar enerjiye dönüşür enerji verir yaşarım,göbeğimde oyüzden yağ birikimi yapıyorum ben,bigün kıtlık çıkarsa onlarla beslensin vücudum''
bu laflarına hem şaşırdım hemde çok güldüm yaa,kendide güldü ama ne biliyim azcık düşününce haklısın dedim

selamlar hepinizeeee.
sabah
4 bardak su ile güne başladım.
2 minik dilim köy ekmeği,zeytin,çok az peynir,1 çay kaşığı bal,2 kaşık ta lor peyniri yedim.yanında da çay.
ara ve öğlen bir şey yemedim,komşum çağırdı oturmaya döktürmüş hatun.
6-7 çeşitten salatalara yöneldim,tatlıya hiç dokunmadım,bol çay içtim.
akşam yememeyi düşünüyorum.
ya da bir küçük kase ev yapımı yoğurdumdan mı yesem,hem yağ yakımına yardımcıymış.:44:

spor yapan arkadaşlar hangi videolarla çalışıyorsunuz.
ben de leslie 3 mil var sadece,ebrunun tv de olduğu dönemdeki videolarını indiriyorum şimdi.
istediğim gibi aralıksız yapabilirsem bu hafta olmasa da bir sonrakinde meyvelerini alırım inşallah.

şekercim yaş ilerledikçe daha çoook şaşıracaksınız bedeninize.
benim de 2 doğuma rağmen hiç fırlamayan göbeğim 28 yaş civarı simitler eşliğinde beliriverdi,ben bile inanamadım.
3. doğumdan sonrasını hiç yazmayayım.
ama göbek çok sıkı çalışmayla gidiyor mu kesinlikle gidiyor.
o kadar çalışmayı gözüm yiyor mu,cıks.
bu arada eşin de iyiymiş ya,minareyi çalmış,kılıfı da denk getirmiş.

oyüzden daha fazla yaş ilerlemeden(25im şuan) önlemini almalıyım yeniden,,bu sefer sıkılaşınca koyvermek yok,çok pişmanım keşke o resimdeki halimdeyken salmasaydım kendimide hala dikkat etseydim,,,

bu arada eşime az önce bahsettiydim yazdıklarımdan,bana dediki hahayt bana hak verdiler dimi,mantıklı düşünüyorum çünkü dedi,ha birde şey dedi,hadi iddaya girelim bakalım hangimiz daha çok açlığa dayancak,ben eminim kendimden sen benden önce pes edersin

dedi,el uzattı girelim hadi dedi,,bende şuanda kıtlık yokki sende açlığa dayanamazsın yemek elinin altında sonuçta yersin hemen dedim,benle boşuna iddalaşma diye çakallık yaptım

7 yaşmı o durumda bile yoluşuyolarsa seninkiler,benimkiler çok normalmiş ozaman canım dertlenmiyim bari
13 ay var aralarında benim bıdıklarındaonlar didişmesinde kim didişsin dimi amaa

benim cocuklarimin arasinda da 5 yas var.onlarda didisiyor.yan yana geldiklerinde ortaligi darmadagin yapiyorlar.

bazi insanlar neden bu kadar acimasiz anlamiyorum.onlara ne ki senin kilondan? insallah kisa zamanda kilo vermeye baslarsin canim.

bende bunu yapiyorum.bence cok etkili.

kiloyu hangi bölgeden aldigin vücut yapinda alakali galiba.arkadasimin 60 kilodaki göbegi ,benim 77 kilodaki halimden büyük. ben yürüyüs yapiyorum.kilo veremesemde sikilasiyorum.

SELAM KIZLAR
Ne habersiniz,ben yine çok yoğunum 2 günlük abuk bir seminere gidiyom. Sabah okul öğleden sonra seminerdeyim yarında sayfaya uğramam zor görünüyor.Bu arada karabuğdaya devam ediyom tadı iğrenc tek yoğurtlla yiyebiliyom. Bakalım cuma tartıda görcez sonucu.
Bu arda reğle olmam lazım hala olamadım. Çok fena şişim acaba diye düşünüyom.Rabbim en iyisin bilir ama en buna kendimi hiç hazır hisstmiyorum.

Menüm
Sabah: 4 kaşık karabuğday ve yoğurt
Öğle: Sebzeli bulgur pilavı 5,6 kaşık 1 tane haşlanmış but,1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık karabuğday ,yoğurt
Ara: 1 elma
Spor: 40 dakika yürüdüm(seminere yürüyerek gittim)
su 2 litre,2 fincan yeşil çay,1 fincan kirazsaplı form çay

su anda benimde yanlarimda simitlerim var maalesef.4 kilo verirsem beni terk edecekler insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…