- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
yani ben şimdi her yere evlenceeem evlenceeem evlenceeeemm diye not mu yazayım millet başına vurdu kızın diyecek sonra
az önce yemekten kalktım kızlar,3 dilim yedim börekten pişman olmam umarım yarın,bakalım artıylamı dönücek bu,,
selam kızlar zayıflamamıza yardımcı olacak öneriler okudum sizinle de paylaşmak istedim belki faydası olur.
Pazartesi diyete başlayıp Salı günü devam ettiremeyenlerden misiniz?
Bu problemin üstesinden gelmek istemez misiniz?
Yapmanız gerekenler:
- Kilo vermek isteme nedenlerinizi not edin.
- Bu notları genellikle görebileceğiniz bir yerde bulundurun.
- Günde birkaç defa bu notlarınızı gözden geçirin.Bu yöntem hem sizin kararlılığınızı artıracak hem de sizi motive edecektir.
haydi zayıflamaya
ilahi kaaader
71-72 arası gıdıp gelıyordumm su anda 69 kgyum ayrann detoksuna baslıycam bunu denıyen oldumu hıc
aklımda o var yani ne bilim ne yazim başka
ben yaptım canım faydasını da gördüm denemeye değer
gerçekten öylemi gözüküyo,benmi farketmiyorum acaba,kuruntu yapıyorum belki,,teşekkür ederim canım inşallah darısı başınıza çok isterim bunuCanım değişim muhteşem olmuş
Ben şimdi daha zayıf görünüyorsun..
Darısı bizim başımiza inşallah
fotolar süpermiş.ben şu anda o 73 lü kıvamdayım görünümde.allahımmmm 60 daki gibi bi olsaammm :)))))
bu hafta regl haftası artıda listedeyim kesin.ama olsun 3 ay hedef koydum kendime.3 ay sonra 60 inşallah.gaza getirdin beni tubaaaa :) sen yapmışsın işte ben neden yapamayayım ki benim neyim eksik kız :)))
bende bu yapıcam buhaftaa bakalımm kac kg verdınız pekı
gerçekten öylemi gözüküyo,benmi farketmiyorum acaba,kuruntu yapıyorum belki,,teşekkür ederim canım inşallah darısı başınıza çok isterim bunu
bende herkeze öyle söylüyorum canım,ben bu boğazla yaptıysam boğazını tutanlar hayli hayli yapar diyorum,,neden olmasın,gitsin pis kilolar hiçbir yararı yok nasılsa,,
ama geçen eşim diyoki bana,laf açılmıştı yine herzamanki konubana dedi sen bi adada aç kalsan hemen ölürsün,ama ben yaşarım
çünkü göbeğimdeki yağlar enerjiye dönüşür enerji verir yaşarım,göbeğimde oyüzden yağ birikimi yapıyorum ben,bigün kıtlık çıkarsa onlarla beslensin vücudum''
bu laflarınahem şaşırdım hemde çok güldüm yaa,kendide güldü ama ne biliyim azcık düşününce haklısın dedim
şekercim yaş ilerledikçe daha çoook şaşıracaksınız bedeninize.
benim de 2 doğuma rağmen hiç fırlamayan göbeğim 28 yaş civarı simitler eşliğinde beliriverdi,ben bile inanamadım.
3. doğumdan sonrasını hiç yazmayayım.
ama göbek çok sıkı çalışmayla gidiyor mu kesinlikle gidiyor.
o kadar çalışmayı gözüm yiyor mu,cıks.
bu arada eşin de iyiymiş ya,minareyi çalmış,kılıfı da denk getirmiş.
7 yaşmıo durumda bile yoluşuyolarsa seninkiler,benimkiler çok normalmiş ozaman canım dertlenmiyim bari
13 ay var aralarında benim bıdıklarındaonlar didişmesinde kim didişsin dimi amaa
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Korkumdan artık tartıya çıkmak istemiyorum. İnsanlar tarafından eleştirilmekten, yok sen benden şişmansın yok şöylesin yok irisin yok büyük görünüyosun demelerinden sıkıldım, usandım. Böyle bir grubun etkili olacağını düşünüyorum. Destek gruplarının her zaman etkileri ispatlanmıştır.
selam kızlar zayıflamamıza yardımcı olacak öneriler okudum sizinle de paylaşmak istedim belki faydası olur.
Pazartesi diyete başlayıp Salı günü devam ettiremeyenlerden misiniz?
Bu problemin üstesinden gelmek istemez misiniz?
Yapmanız gerekenler:
- Kilo vermek isteme nedenlerinizi not edin.
- Bu notları genellikle görebileceğiniz bir yerde bulundurun.
- Günde birkaç defa bu notlarınızı gözden geçirin.Bu yöntem hem sizin kararlılığınızı artıracak hem de sizi motive edecektir.
haydi zayıflamaya
71-72 arası gıdıp gelıyordumm su anda 69 kgyum ayrann detoksuna baslıycam bunu denıyen oldumu hıc
benim de 2 doğuma rağmen hiç fırlamayan göbeğim 28 yaş civarı simitler eşliğinde beliriverdi,ben bile inanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?