Ne haber reğle oldunmu.Ben de hala tık yok.benimde regl hic sasmazdi 5 gündür tik yok.bende korkuyorum
menüyü hergün yazmalimiyiz?
Yarışıyoz rakibe bakalım tartı cuma kaçı gösterecek.evet,ilerisi için şimdiden yatırım yapmak lazım.30 dan sonra metabolizma öyle yavaşlıyor ki,neden gitmiyor kilolar diye kara kara düşünüyorsun.
vaay,benim rakibem güzel bir gün geçirmiş.
cumaya kadar ne yapsam da kara listeye düşmesem.:18:
aynen öyle.
kas yağdan daha az yer kaplıyor.
bunları nasıl ayırıcaz bi yolu yok malesef,ikisi aslında çokta seviyolar birbirlerini çokta iyi anlaşırlar çoğu zaman ama işte birbirlerinin damarına basmasalar olmıycak,ben arada kalıyorum ayoollşimdilik önümüzdeki sezonda okula başlatıcam ikisinide nasip olursa yaşları yetiyo,aslında ikisinide anasınıfına göndermek istiyorum ama eşim oğlanı 1.ci sınıfa
gönderelim direk diyo,bu sene salak gibi göndermedik,ayı 3 ayla tutmuyodu gerçide yinede girebilirdi heralde,,neyse bakalım napıcaz,,anca okula başladıklarında uslanırla belki,,gerçi aynı sınıfta izin verirlerse öyle okusunlar istiyorum ikiz gibiler yaşları yakın nasılsa,,
evet öyle bencede,ben önce göbeğimden alıyorum kiloyu hemende farkediliyo valla
menün çok iyi imrendim valla,bakalım kaç kilo gidicek bu şekilde takipteyim seni
sen bilirsin canım,yazarsan yorum yaparız yazmassan yazamayız sende ogün yediklerinden pişmanmı olucaksın takdirmi etmelisin bilemezsin
Belmeki kuzucum yarın sabah test yapcamgünaydınn kızlaar sayfaya pek gelen olmamış dün bi sayfa zor ilerlemişiz
Sağol tubacım bakalım cuma ne olacak ama ben ümüimi kaybediyorum çok şişim patlayacağım.
ay teyze mi oluyorum ben hazırım teyzeliğe
Bence en hantal bakanlık meb. Bütün saçma sapan şeyler bizim başımıza geliyor.hayırlısı olsun canım hakkında..valla ben sevindimtakma milli eğitimin işleri işte..baksana atama bekliyoruz biz de dünden beri hala açıklanan bişey yok ortada gel de sinirlenme
Bence kola içme lığh olduğuna inanmıyorum. Bir de kek akşam biraz fazladunkı menum
sabah
1 dılım cavdar
2 sosıs
azcık menemen
az peynır 1 kk dan az
3.4 zeytın
oglen
1 kepce corba
2 dolma bıberı yogurt
aksam
fırında balık
salata
lıgt cola
az ekmek
aksam
1 dılım kek:26:
iyi akşamlar kızlar ne habersiniz.
MENÜM
Sabah: 4 kaşık karabuğday ve yoğurt
Öğle: Şinitsel (1) 1 dilim tam tahıllı ekmek1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık karabuğday ,yoğurt
Ara: 3 tane kuş lokumu
Spor: 40 dakika yürüdüm(seminere yürüyerek gittim)
su 2 litre, fincan yeşil çay,1 fincan kirazsaplı form çay
sana da iyi akşamlar şekerim.
ticker ını şimdi farkettim,birebir,gramı gramına aynı kilodaymışız.güncel değil mi etiketin.
menü de kuş gibi maşallah.
ben yazarsam artık banlanır mıyım,grup dışına mı itilirim bilemedim.
sabah komşum kahvaltıya çağırdı,keşkek yaptırmış fırına gönderip.nasıl yenmez,nasıl.
bir porsiyon yedim valla,hem de hiç vicdan azabı çekmedim.
öğlen 3 galetayla yoğurt yedim.
ara yapmadım tabii.
akşam da bir pors. nohut yemeği,bir dilim ekmek,azıcık ta acı biber turşusu tükettim.
günü kapattım,yeşil çay ve su içerim gecenin ilerleyen saatlerinde.
indirdiğim video bozulunca başladığım pilatesi 18 dk yapabildim.yarına allah kerim.
cumaya muhakkak ekside çıkmam lazım.:18:
iyi akşamlar kızlar ne habersiniz.
MENÜM
Sabah: 4 kaşık karabuğday ve yoğurt
Öğle: Şinitsel (1) 1 dilim tam tahıllı ekmek1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık karabuğday ,yoğurt
Ara: 3 tane kuş lokumu
Spor: 40 dakika yürüdüm(seminere yürüyerek gittim)
su 2 litre, fincan yeşil çay,1 fincan kirazsaplı form çay
dunkı menum
sabah
1 dılım cavdar
2 sosıs
azcık menemen
az peynır 1 kk dan az
3.4 zeytın
oglen
1 kepce corba
2 dolma bıberı yogurt
aksam
fırında balık
salata
lıgt cola
az ekmek
aksam
1 dılım kek:26:
Merhaba arkadaslar bugun diyetimin ikinci gunu basarili sayilirim
sabah misir gevregi
arada leblebi
oglen 1 kepce mercimek corbasi bir kepce pirasa yemegi
simdi bir bardak yarim yagli sut iciyoruk
aksama da mantrli tavuk sote yiyecegim.
''HAYATIMDA NE DEĞİŞTİ ZAYIFLADIKTAN SONRA''
bu soruyu hiç hayatta kendime sormamıştım,hiçte düşünmemiştim ama bu sitede bi bayan bana bu soruyu sorduğunda verdiğim yanıt bunlardı,pc'me kaydetmiştim aklıma geldi paylaşıyım dedim,okurken yine duygulandım,,
20 mart 2012 80 kilodan 57 kilo'ya düştüğümde yazdığım yazım;
Şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülürdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebir güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27
0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktım ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilseniz,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım bide en güzel şeylerden biride artık,eskiden bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu :)
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo, hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte :)
kilo vermeme vesile olanlar slında yakınlarımın sözleri oldu sağolsunlar nasıl bir iyilik yaptıklarının farkında değiller oysaki,,
ilk kötü anım,ablamla gittiğimdeki mağazada yaşadıklarım,
sonraki anım,, kayınbiraderim askerden döndüğü gün(o giderken ben hamileydim yeni ve zayıftım yinede) beni ilk kez okadar kilolu gördüğündeki ilk şaşkınlıkla söylediği o söz,yenge herşey aynı bıraktığım gibi duruyo ama sen çok acarlaşmışsın yaa...
ve son darbe kendi erkek kardeşimden;
bigün evime gelmişti bişey getirmişti kapıdan uğramış ,ben aldım elindekini ve ona ne sordum hatırlamıyorum ama ,bana dediği şey şu,, tuğba yaa kollarına bak öküz gibi olmuş valla,,,(espirilidir kardeşim ama o laf çok koydu bana sonradan)
ve ben o andan itibaren okadar hırslandım okadar motive oldumki aslında,başladım ogün ve başardım
sonunda,darısı benim yaşadıklarımı yaşayanların başına,okuduğunuz için teşekkürler :)
=dileekefem;33629718]menunu tam olarak anlayamadim cnm Sabah bisey yemedinmi ayrintili yazarsan yorum yapmasida kolay olur:44:iyi aksamlar guzel hatunlar
bugunki menu
Sabah:
1 haslanmis yumurta
bol yesillik salatalik domates kirmizi biber
bi dilim ekmek
ara 8 badem
oglen:
bol salata
4 kofte
bi kase yogurt
bir dilim ekmek
ara:bir portakal
aksam:
bi kase corba
6 kasik taze fasulye
yogurt
3 litre su 3 mile Leslie
menun guzel canimgunaydin millet geldim bende naber, dersler yogun musait olunca gelirim insallah, optum menu:
sabah 1 dlm ekmek, 1 haslanmis yumurta sekersiz cay 6-7 zeytin
ara sutlu sekersiz kahve 1 kuru incir
oglen salata kofte 1 dlm ekmek
ara 2 elma
aksam pirasa salata veya yogurt
ara genelde sut iciyorum yatmadan 2 veya 3 saat once
kizlar bu hafta da guzel vercez tamam mi, tubimm kapisiyoz mu yinebu arada resimler gayet citir, hic dertlenme bosuna 2 gunluk dunyada
Merhaba kızlar.Ben de sizinle zayıflamak istiyorum.Önceleri 60-69 kilo grubundaydım ama kilo vereceğime kilo aldım.Ama dün diyetisyene gittim.Bu sefer azimliyim vericem.Hırs yaptım.Şuan 74 kiloyum bakalım cumaya kadar kaç gr vericem.Beni de listenize alırmısınız...
ben dün girmedim dünkü menüm :
kahvaltı :1dilim ekmek 1 yumurta 3küçük dilim peynir ve de ceviz bir bardak şekersi< açık çay
ara ögün :1elma
ögle:lahana dolması 8adet ve ayran ekmek yok
ara ögün yok
akşam:balık yeşillik
=dileekefem;33629718]menunu tam olarak anlayamadim cnm Sabah bisey yemedinmi ayrintili yazarsan yorum yapmasida kolay olur:44:
menun guzel canim nekadar az yiyosun sen
kola ve kek olmamis maalesef cnm
menun guzel cnm ama Sabah daha guzel bi kahvalti yaparsan daha iyi olur
menun ne kadar guzel canım masallah
benım en vazgecemedıgım sey cola
87 den 64 e duserkende hep ıcmıstım
zayıflamama zararı olmadı
ama saglık acısından zararlı bılmeme ragmen bırakamıyorum ıste[/FONT]
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız
malesef ben colayı bırakamıyorum
az once de yazdıgım gıbı 87 den 64 e duserkende hep ıcmıstım
kılo vermemı engellemedı ama saglık acısından zararlı
ve bugunun menusu
sabah
1 dılım ekmek ( cavdar )
3.4 zeytın
1 kk dan az peynır
1 kk dan az kasar peynırı
domates salatalık
oglen
1 tabak makarna
salata
cola lıgt
ara
1 mandalına
aksam
pancar yemegı
kabak yemegı
yogurt
lıgt cola
sımdıde yesılcay ıcıyorum
ayy dılek noldu bızım alıntılarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?