Ne haber reğle oldunmu.Ben de hala tık yok.
Hergün yazarsan yanlışlarımızı görmüş oluruz.
Yarışıyoz rakibe bakalım tartı cuma kaçı gösterecek.
Ama ben pek umutlu değilim cünkü çok şişim.
Belmeki kuzucum yarın sabah test yapcam
Eşimden test istedim.
Ben hiç hazır değilmişi 2 bebişe.
Ama rabbim neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun
Bence en hantal bakanlık meb. Bütün saçma sapan şeyler bizim başımıza geliyor.
İnşallah dilediğin yere atanırsın.
Bence kola içme lığh olduğuna inanmıyorum. Bir de kek akşam biraz fazla
Afiyet olsun
ne kadar icten yazmissin.eminimki bunlari bir cok kisi yasamistir. ben yazla kis arasi 10 kilo alan biri olarak her iki hali de biliyorum. insanlar istemese de kirabiliyor.ve biz o üzüntünün ardindan yeniden dogabiliyoruz. senin icin hayirli olmus. ne güzel.''HAYATIMDA NE DEĞİŞTİ ZAYIFLADIKTAN SONRA''
bu soruyu hiç hayatta kendime sormamıştım,hiçte düşünmemiştim ama bu sitede bi bayan bana bu soruyu sorduğunda verdiğim yanıt bunlardı,pc'me kaydetmiştim aklıma geldi paylaşıyım dedim,okurken yine duygulandım,,
20 mart 2012 80 kilodan 57 kilo'ya düştüğümde yazdığım yazım;
Şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülürdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebir güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27
0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktım ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilseniz,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım bide en güzel şeylerden biride artık,eskiden bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu :)
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo, hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte :)
kilo vermeme vesile olanlar slında yakınlarımın sözleri oldu sağolsunlar nasıl bir iyilik yaptıklarının farkında değiller oysaki,,
ilk kötü anım,ablamla gittiğimdeki mağazada yaşadıklarım,
sonraki anım,, kayınbiraderim askerden döndüğü gün(o giderken ben hamileydim yeni ve zayıftım yinede) beni ilk kez okadar kilolu gördüğündeki ilk şaşkınlıkla söylediği o söz,yenge herşey aynı bıraktığım gibi duruyo ama sen çok acarlaşmışsın yaa...
ve son darbe kendi erkek kardeşimden;
bigün evime gelmişti bişey getirmişti kapıdan uğramış ,ben aldım elindekini ve ona ne sordum hatırlamıyorum ama ,bana dediği şey şu,, tuğba yaa kollarına bak öküz gibi olmuş valla,,,(espirilidir kardeşim ama o laf çok koydu bana sonradan)
ve ben o andan itibaren okadar hırslandım okadar motive oldumki aslında,başladım ogün ve başardım
sonunda,darısı benim yaşadıklarımı yaşayanların başına,okuduğunuz için teşekkürler :)
afıyetle yedımCola Cola colaaa ahhh hasret bide makarna bi Tabak naptin kiz
[sen sımdı kac kıloydun canım
bende bı goz atayım
ayda 8 kılo tam benlık
esım benden fazla cola hastası
cok calıstık hayatımızdan cıkarmayı ama ı ıhh olmadı
ankaranin baglarida buklum buklum yollari ne Kadar zarhos oldumda kaldiramiyom kollari tey tey tey
iyi aksamlar herkese.bugün cok yogundum.ancak gelebildim. sabah kalvaltili gün ümüz vardi. ögleden sonra arkadasimin dogum günü.sonra da oglumun veli toplantisi.ancak gelebildim.gecmisi okuyayim hemen.
cooooook guzel anlatmissin canimmmm hic bir bayan kilolu olmak istemez gercekten her istedigimizi giyemiyoruz maalesef
ama yakinlarin cok kiriici olmalarina ragmen onlar sayesinde zayifladin azminden dolayi seni kocamaaaaan tebrik ediyorumm
darisi bizim gibi zayiflama cabasi gosteren herkeseeeeeeeee
ne kadar icten yazmissin.eminimki bunlari bir cok kisi yasamistir. ben yazla kis arasi 10 kilo alan biri olarak her iki hali de biliyorum. insanlar istemese de kirabiliyor.ve biz o üzüntünün ardindan yeniden dogabiliyoruz. senin icin hayirli olmus. ne güzel.
''HAYATIMDA NE DEĞİŞTİ ZAYIFLADIKTAN SONRA''
bu soruyu hiç hayatta kendime sormamıştım,hiçte düşünmemiştim ama bu sitede bi bayan bana bu soruyu sorduğunda verdiğim yanıt bunlardı,pc'me kaydetmiştim aklıma geldi paylaşıyım dedim,okurken yine duygulandım,,
20 mart 2012 80 kilodan 57 kilo'ya düştüğümde yazdığım yazım;
Şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülürdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebir güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27
0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktım ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilseniz,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım bide en güzel şeylerden biride artık,eskiden bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu :)
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo, hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte :)
kilo vermeme vesile olanlar slında yakınlarımın sözleri oldu sağolsunlar nasıl bir iyilik yaptıklarının farkında değiller oysaki,,
ilk kötü anım,ablamla gittiğimdeki mağazada yaşadıklarım,
sonraki anım,, kayınbiraderim askerden döndüğü gün(o giderken ben hamileydim yeni ve zayıftım yinede) beni ilk kez okadar kilolu gördüğündeki ilk şaşkınlıkla söylediği o söz,yenge herşey aynı bıraktığım gibi duruyo ama sen çok acarlaşmışsın yaa...
ve son darbe kendi erkek kardeşimden;
bigün evime gelmişti bişey getirmişti kapıdan uğramış ,ben aldım elindekini ve ona ne sordum hatırlamıyorum ama ,bana dediği şey şu,, tuğba yaa kollarına bak öküz gibi olmuş valla,,,(espirilidir kardeşim ama o laf çok koydu bana sonradan)
ve ben o andan itibaren okadar hırslandım okadar motive oldumki aslında,başladım ogün ve başardım
sonunda,darısı benim yaşadıklarımı yaşayanların başına,okuduğunuz için teşekkürler :)
afıyetle yedım
66 kiloyum ben canim suan bakalim bir ay sonra nasil olacagim ben listeyi paylasayim istersen bi bakrsin uyarsa sana Cuma baslarsin
karmakarisik olduhahahahahahhahahah
canım regl döneminde tartılma istersen moralin bozuluyosa,,inşallah sende idealine gelirsinde eşini çatır çatır çatlatırsın,,ben o zamanlar incecik olunca eşimle kol kola dışarı çıkmıştık,benim üstümde o resimdeki elbise vardı hani gri olan,hatlarım belli oluyoya,eşim kıskançlıktan şey demişti,seni bidaha böyle dışarı çıkartmıycam kimse bakmasın sana ne o öyle dediişte bende o psikolojide olduğum için başladım.ne giydiğimi yakıştırıyorum kendime.ne bi alışveriş yapasım geliyor.bi bluz giyiyorum göbek fırlıyor.kalça kocaman bacaklar kalın kotlar yakışmıyor.uzun bişey giymek zorunda kalıyorum oramı buramı gizlemek için.üstüne bide adam bana kilolu seviyorum ben seni diyo ama gözü hep Çıtırlarda zayıflarda. yenilenmem şart.onu pişman edicem baktığına.artık eskisi gibi gezmelere bile gitmiyoruz beraber.eskiden gurur duyuyorum seni koluma takıp gezmekten derdi.artık ayrı takılıyoruz.belkide yanına yakıştırmıyor artık.kendi kendime böyle kurup duruyorum işte.ama onun için değil yeniden özgüvenim yerine gelsin diye zayıflayacağım.sonrada onu pişman edicem. bu hafta reglim moralim çok bozuk.zaten ikide bi tartışıyorum evdekiyle.hormonlardanmıdır nedir?ne menü paylaştım ne girip bakıyorum sayfaya.ama cuma bildirim yapıcam yinede.yarın bitiyo zaten.cumaya ödem atarım biraz.dikkat ediyorum yinede.ama artı görmek sinirlerimi bozuyı işte.offffff
en büyük hata düzensiz uyku canım,benimde sorunum o gerçi ama artık gece 11de yatıp sabah erken kalkıyorum kahvaltıyı erken yapmak çok önemli çünkü,ama bazen uyku tutmuyo bu geceki gibi mesela,az önce duş aldım uykum gelsin diye,ama hala tık yok,gidip uyumaya çalışıcam,,Arkadaşlar bende uzun zamandır kilo vermek isteyen ama sürekli üstüne kilo alan biriyim maalesef.Artık silkelenmem gerekiyor sanırım.Beni yalnız bırakmazsanız sevinirim.Kendimi bildim bileli kilolu ve kendiyle barışık olmayan biriyim.63 kg olduğumda da diyet yapıyordum.Şu anda 75 kg dayım.9 yaşında oğlum var.Doğumdan sonra uzunca bir süre 72 lerde kaldım.68 e indim.Sonra ağır bir hastalık geçirdim.Çalışıyordum iş hayatımda bitti.İlaclar hareketsizlik derken kilom hergün artıyor gibime geliyor.Hali hazırda ileri derecede kansızlığım var.Dr ların verdiği kan ilaçlarını hem kilo yapıyor hemde midemi rahatsız ediyor diye kullanmıyordum.Bugün eczanedeki kadın dudakların mosmor rengin ne kadar beyaz deyince hemen yeni bir kan ilacı alarak tedaviye devam edecegim.Yarında aile hekimine gidip b vit ve folik asit takviyesi yaptırmayı düşünüyorum.Benim en büyük derdim cok hareketsiz olmam.Evde yürüyüş bandı var ama orada öylece duruyor.Düzensiz ve çok uyuyorum.Gün içinde çok halsizliklerim oluyor onun için diyet yapmıyorum ama motive edici bir ortamda olursam her şey daha güzel olacak...
Kızlar ben 73 kiloydum baya bi süredir yürüyüş yapmama rağmen hep aynıydım. Bir ara bir işe girdim baya yoğundu 3 kilo verdim. 70 im şuan (umarım geri almamışımdır.) Bu topikte napıyonuz tam olarak beni de aranıza alın zayıflamam lazım!
merhaba mayis ayindan itibaren 2 ay icinde 9 kilo verdim. 83 kilodan 74 e kadar dustum son 1 aydir tekrar kilo aldim. bu sabah tartildim 81.4 kilo geldim. 6 sene once sadece bu siteyi okuyarak 10 kilo vermistim. sizlere guveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?