70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regl oldum cok sükür.benimki normalde cok düzenliydi.bu sefer gecikince cok korktum

ne kadar icten yazmissin.eminimki bunlari bir cok kisi yasamistir. ben yazla kis arasi 10 kilo alan biri olarak her iki hali de biliyorum. insanlar istemese de kirabiliyor.ve biz o üzüntünün ardindan yeniden dogabiliyoruz. senin icin hayirli olmus. ne güzel.

afıyetle yedım
66 kiloyum ben canim suan bakalim bir ay sonra nasil olacagim ben listeyi paylasayim istersen bi bakrsin uyarsa sana Cuma baslarsin

karmakarisik olduhahahahahahhahahah[/QUOTE]
aynen canım ıyı olur valla
saolasın
ankaranin baglarida buklum buklum yollari ne Kadar zarhos oldumda kaldiramiyom kollari tey tey tey

iyi aksamlar herkese.bugün cok yogundum.ancak gelebildim. sabah kalvaltili gün ümüz vardi. ögleden sonra arkadasimin dogum günü.sonra da oglumun veli toplantisi.ancak gelebildim.gecmisi okuyayim hemen.

yaspasta yedın mı:18::18::18:[/FONT]

tugbacım cok guzel yazmıssın gercekten

mıne hıc gelmıyor nıye kı dur faceden yazayım:18:

inşallah bunu çok isterim,herkez mu6tlu olduğu kiloya in6sin tez çabuk amiinnn
teşekkür ediyorum

evet öyle oldu,hatta 2012 zayıflama işim bittiğinde ablamada kardeşimede söyledim neler düşündüğümü,ablama dedim mağazada seni kıskanmıştım,senin sayende kafaya koymuştum zayıflamayı diye,,kardeşimede söyledim sen bana öküz demiştin

kollarıma senin o lafın nasıl koyduydu ama diye,garibim hatırlamaya çalıştı ama nafile,,dedi bide vallamı lan dedimmi öyle,dediysemde iyiki demişim benim sayemde zayıfladın işte diye üste çıktı

Son düzenleme:

işte bende o psikolojide olduğum için başladım.ne giydiğimi yakıştırıyorum kendime.ne bi alışveriş yapasım geliyor.bi bluz giyiyorum göbek fırlıyor.kalça kocaman bacaklar kalın kotlar yakışmıyor.uzun bişey giymek zorunda kalıyorum oramı buramı gizlemek için.üstüne bide adam bana kilolu seviyorum ben seni diyo ama gözü hep Çıtırlarda zayıflarda. yenilenmem şart.onu pişman edicem baktığına.artık eskisi gibi gezmelere bile gitmiyoruz beraber.eskiden gurur duyuyorum seni koluma takıp gezmekten derdi.artık ayrı takılıyoruz.belkide yanına yakıştırmıyor artık.kendi kendime böyle kurup duruyorum işte.ama onun için değil yeniden özgüvenim yerine gelsin diye zayıflayacağım.sonrada onu pişman edicem. bu hafta reglim moralim çok bozuk.zaten ikide bi tartışıyorum evdekiyle.hormonlardanmıdır nedir?ne menü paylaştım ne girip bakıyorum sayfaya.ama cuma bildirim yapıcam yinede.yarın bitiyo zaten.cumaya ödem atarım biraz.dikkat ediyorum yinede.ama artı görmek sinirlerimi bozuyı işte.offffff

afıyetle yedım
66 kiloyum ben canim suan bakalim bir ay sonra nasil olacagim ben listeyi paylasayim istersen bi bakrsin uyarsa sana Cuma baslarsin

karmakarisik olduhahahahahahhahahah

aynen canım ıyı olur valla
saolasın

yaspasta yedın mı:18::18::18:
[/QUOTE]

yoook.hic yemedim tabiki. bilirler benim inatci oldugumu.oyüzden israr etmediler sagolsunlar.

Arkadaşlar bende uzun zamandır kilo vermek isteyen ama sürekli üstüne kilo alan biriyim maalesef.Artık silkelenmem gerekiyor sanırım.Beni yalnız bırakmazsanız sevinirim.Kendimi bildim bileli kilolu ve kendiyle barışık olmayan biriyim.63 kg olduğumda da diyet yapıyordum.Şu anda 75 kg dayım.9 yaşında oğlum var.Doğumdan sonra uzunca bir süre 72 lerde kaldım.68 e indim.Sonra ağır bir hastalık geçirdim.Çalışıyordum iş hayatımda bitti.İlaclar hareketsizlik derken kilom hergün artıyor gibime geliyor.Hali hazırda ileri derecede kansızlığım var.Dr ların verdiği kan ilaçlarını hem kilo yapıyor hemde midemi rahatsız ediyor diye kullanmıyordum.Bugün eczanedeki kadın dudakların mosmor rengin ne kadar beyaz deyince hemen yeni bir kan ilacı alarak tedaviye devam edecegim.Yarında aile hekimine gidip b vit ve folik asit takviyesi yaptırmayı düşünüyorum.Benim en büyük derdim cok hareketsiz olmam.Evde yürüyüş bandı var ama orada öylece duruyor.Düzensiz ve çok uyuyorum.Gün içinde çok halsizliklerim oluyor onun için diyet yapmıyorum ama motive edici bir ortamda olursam her şey daha güzel olacak...

Kızlar ben 73 kiloydum baya bi süredir yürüyüş yapmama rağmen hep aynıydım. Bir ara bir işe girdim baya yoğundu 3 kilo verdim. 70 im şuan (umarım geri almamışımdır.) Bu topikte napıyonuz tam olarak beni de aranıza alın zayıflamam lazım!

canım regl döneminde tartılma istersen moralin bozuluyosa,,inşallah sende idealine gelirsinde eşini çatır çatır çatlatırsın,,ben o zamanlar incecik olunca eşimle kol kola dışarı çıkmıştık,benim üstümde o resimdeki elbise vardı hani gri olan,hatlarım belli oluyoya,eşim kıskançlıktan şey demişti,seni bidaha böyle dışarı çıkartmıycam kimse bakmasın sana ne o öyle dedine o kıskandınmı deyincede itiraf etti,evet kıskanıyorum yanımda manken gibi kadın dolaştırmak istemiyorum demişti,ve o cümle benim aklımı başımdan almıştı,ilk defa eşimin ağzından böyle bişey duyduuumm
en büyük hata düzensiz uyku canım,benimde sorunum o gerçi ama artık gece 11de yatıp sabah erken kalkıyorum kahvaltıyı erken yapmak çok önemli çünkü,ama bazen uyku tutmuyo bu geceki gibi mesela,az önce duş aldım uykum gelsin diye,ama hala tık yok,gidip uyumaya çalışıcam,,
hoşgeldin bu aradageçmiş olsun ayrıca
oğlunuda allah bağışlasın

her cuma kilo bildirimi yapıyoruz canım,tablomuz var motive amaçlı,isteğe bağlı hergün menü paylaşıyoruz,yanlışlarını görüyor uyarıyoruz sohbet ediyoruz çene çalıyoruz,dertleşiyoruz hepsi oo

günaydın kızlar.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.hep birlikte verelim fazla kilolarımızı.
çayı demliyorum gelin kahvaltıya kızlar.

Günaydın kızlar,
Dünkü menümü yazayım bende:
Sabah:
1 kepek ekmekli peynirli tost-şekersiz cay
Öğlen
Tavuk ızgara-yarım kase tarhana corbası-2 kasık kısır
Akşam
Zeytinyaglı bamya
Salata
Yoğurt
Gecede kücük bir parça etimek tatlısı :26:
1 de gün içinde 1 paket eti form mısır patlagı
3lt de su...

selam kızlar
nabersiniz?
kaç gündür gelecem gelemiyorum
en iyisi geçmişi boşver yaz dedim
varmı dedikodular

Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarıyle diyete başlıyorum kilom 71.300 uzun zaman tartılmamıştım sabah bu kiloyu görünce karar verdim galiba bu benim kopma noktam sizlerle payaşımda bulunarak motive olmak istiyorum hedefim 55
Herkese kolay gelsin hedefe varana dek durmak yok

Kahvaltım
İnce bir dilim ekmek
İki zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
Bir bardak tek şekerli adaçayı

merhaba mayis ayindan itibaren 2 ay icinde 9 kilo verdim. 83 kilodan 74 e kadar dustum son 1 aydir tekrar kilo aldim. bu sabah tartildim 81.4 kilo geldim. 6 sene once sadece bu siteyi okuyarak 10 kilo vermistim. sizlere guveniyorum.

selam kızlarr hüsranla sonuçlanan bir bekleme yaşadım dün.atama olmadı neyse hayırlısı dedim ama hala üzülüyorum

neyse kendinize iyi bakın hoşçakalın

merhaba mayis ayindan itibaren 2 ay icinde 9 kilo verdim. 83 kilodan 74 e kadar dustum son 1 aydir tekrar kilo aldim. bu sabah tartildim 81.4 kilo geldim. 6 sene once sadece bu siteyi okuyarak 10 kilo vermistim. sizlere guveniyorum.

Sana da kolay gelsin canım
Ben de daha önce yaklaşık üç yıl kadar önce 10 kilo vermiştim
Birbirimize destek olarak yine başarabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…