70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım üzülme hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.aramıza hoşgeldin inşallah sağlıklı çıtırlar oluruzz

ya ben bugün regl olduummm
demekki ondan kazık çakmış görünüyorum tartıda,neyse kaçamak yok,devam edicem yinede,hem regl döneminde dikkat edilirse daha çok kilo gidiyo,,

SELAM KIZLAR
Ne habersiniz. Ben bu gün nöbetciydim. Öğrencileri sinamya götürdük çok yoruldum
Eve dönüşde ezc geelik testi aldım. Gelir gelmez yaptım sonuç çift çizgi
Benim zayıflama serivenide 1 yıllık ına burda kaldı. Hedefim 80 kilo ile doğuma girmek
Zayıflama yaaolunda bana destek olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Bu arada bu gün sabah itibari ile 69.7 gördüm. karabugday işe yaramış
Denemek isteyen arkadaşlara duyrulur.

selam kızlar
nabersiniz?
kaç gündür gelecem gelemiyorum
en iyisi geçmişi boşver yaz dedim
varmı dedikodular
hosgeldın canım
ben 2.3 gundur dıyette bıraz ıyı gıbıyımj
sen nasılsın bakalım

aaaa ne guzel
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns

canım hayırlı olsun inşallah.ben de test yapacağım ama korkuyorum ya çift çizgi olursa diye.malum oğlum daha 8 aylık ikinciye hazır değiliz.karabuğdayı emzirirken de kullanabiliyor muyuz?

selam kızlar bugün 20 dakika yürüdüm.ilk defa koşu bandını gören oğlum şaşkınlık ve hayretler içerisinde beni izledi galiba biraz korktu da bebek dolayısıyla tutamadığım Ramazan ayı oruçlarımı tutmaya başladım.günaşırı tutmayı düşünüyorum sanırım böylece emzirmemde de sıkıntı olmaz.artık abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum.siz neler yapıyorsunuz?bakalım cuma günü bildirimim kaç olacak merakla bekliyorum..bu arada önemli bir not benim evimin zemininde düzgün olan bir yer bulamadım tartılırken değişik rakamlarla karşılaşıyorum kiminde 72 çıkıyor kiminde 73 elimde baskülle evin içinde dolanıp duruyorum anlayacağınız..bulacağım ama kararlıyımm

hosgeldın canım
ben 2.3 gundur dıyette bıraz ıyı gıbıyımj
sen nasılsın bakalım

aaaa ne guzel
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
Amin canım. Bana da süpriz oldu. Allahım dilyen herkese nasip etsin.
Daha hamiş olduğumu kimseye söylemedim.
Eşime Akşam testi hediye pakati olarak vereceğim bakalım tepkisi ne olacak.

canım hayırlı olsun inşallah.ben de test yapacağım ama korkuyorum ya çift çizgi olursa diye.malum oğlum daha 8 aylık ikinciye hazır değiliz.karabuğdayı emzirirken de kullanabiliyor muyuz?
Sağol canım. Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun.
Karaugday tek başına kullanmam doğru olmaz ..çünkü tek tip besleme olur ama bir öğününü onunla yapailirsin.

Sağol canım. Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun.
Karaugday tek başına kullanmam doğru olmaz ..çünkü tek tip besleme olur ama bir öğününü onunla yapailirsin.[/QUOTE]

tamam canımm sağolll

Hayırlı olsun allah kucağınıza almayı da nasip etsin

hayırlı olsun rakibem,sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah..
geç buldum çabuk kaybettim seni ama hayırlı bir sebeple en azından.
umaraım 1 sene sonra burada olmam ama olursam bekleriz.
ne çıkarsa çıksın hep aynı yerde tartıl canım.ben dolabın yanına konuşlandırdım arkadaşı.

süpriz hediye,ben de merak ettim eşinin yüz ifadesini.yazarsın artık.

menun guzel cnm ama Sabah daha guzel bi kahvalti yaparsan daha iyi olur
Merhaba canim tesekkur ederim uyardigin icin soyle bir durum var calistigimiz yer kucuk bir ilce ve genellikle alisverislere tokata ya da coruma godiyoruz bu hafta okullar kapanacak diye evdeki erzaklari bitirelim dedik bi bakmisiz hersey bitmis bende kahvalti yapmayi cok severim ama napiyim bu fhaftamisir gevregine talibim )

bu arada hepinize hayırlı,kaçamaksız akşamlar şekerler.
sabah 4 bardak su
kahvaltı
2 dilim ekmek
domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,bal,çok az[yarım çay kaşığından da az] tahin-pekmez,çay.
ara yok
öğle
yarım kase müsli
5-6 yerfıstığı
ara
1 küçük topitop.:26:
akşam 1 pors.mercimek yemeği,
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt.
2 litre civarı su.

Merhaba arkadaslar bugun benim ucuncu gunum diyette. mutlu gidiyorum simdilik.
bugun yediklerimi kisaca yazayim:
*kahvalti:
Misir gevregi

arada ; su pizza biskuvi var ya ondan yedim bir avuc acikcqsi biraz kacirdim kendime kizdim ve oglen yemeginde acigini cikardim

oglen bir kase oyogurt bir soda

arada bir dilim ekmek 5 zeytin
aksam bir kepce nohut yemegi
bir tane meyve hakkim var ))

Merhaba canim Allah bebegini hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah cok rahat ve guzel bir hamilelik donemi gecirirsin.
karabugday diyetinden biraz bahsedermisin merak ettim

Eveeet bugünüm başarıyla geçti sabah kahvaltımı geç yaptığım için öğle yemeğim de geç oldu ama iyi oldu kriz anımı kurtardı
Öğle yemeğim
3adet brüksel lahanası birkaç dal brokoli ve karnıbahar karışık haşlama ve 3 kaşık yoğurt yedim
Sekiz gibi de meyvemi yerim

kahvaltı : 1yumurta tereyagda kırılmış yanında 3adet ceviz ve peynir çay ekmek yok
ara öğün yok
öğle:etli şehriye çorbası ve mor lahana salatası ekmek yok
ara öğün yok
akşam: 2tane sigara böreği:26: ayran ve de 1 adet elma
2.5 lt su bugünün özeti ekemk yokkkkkk ama börek var oldu

Bende 76.7 kiloyum zayiflamak istiyorum ama bi turlu diyet icin motive olamiyorum..ac olmasam bile yeme istegim hic bitmiyor.onerileriniz olursa cok sevinirim20 kilo vermek istiyorum..

Bende bende ben dee
73 kiloyum. Çok yiyorum malesef.
Yemeyle ilişkimi kesmeliyim.
Ben yaza kadar 64'e inmek istiyorum. Hedefim bu...

Bende bende ben dee
73 kiloyum. Çok yiyorum malesef.
Yemeyle ilişkimi kesmeliyim.
Ben yaza kadar 64'e inmek istiyorum. Hedefim bu...

Cok iyi baslayalim beraber hemen yarin..tatlihamur isi abur cubur yok..yeme istegimiz artinca su ve elma portakal yiyelim..aksam 7 den sonra yeme isi bitmeli..arkadasim birbirimize soz verirsek durdurabiliriz belki kendimizi..var misin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…