Arkadaşlar bende uzun zamandır kilo vermek isteyen ama sürekli üstüne kilo alan biriyim maalesef.Artık silkelenmem gerekiyor sanırım.Beni yalnız bırakmazsanız sevinirim.Kendimi bildim bileli kilolu ve kendiyle barışık olmayan biriyim.63 kg olduğumda da diyet yapıyordum.Şu anda 75 kg dayım.9 yaşında oğlum var.Doğumdan sonra uzunca bir süre 72 lerde kaldım.68 e indim.Sonra ağır bir hastalık geçirdim.Çalışıyordum iş hayatımda bitti.İlaclar hareketsizlik derken kilom hergün artıyor gibime geliyor.Hali hazırda ileri derecede kansızlığım var.Dr ların verdiği kan ilaçlarını hem kilo yapıyor hemde midemi rahatsız ediyor diye kullanmıyordum.Bugün eczanedeki kadın dudakların mosmor rengin ne kadar beyaz deyince hemen yeni bir kan ilacı alarak tedaviye devam edecegim.Yarında aile hekimine gidip b vit ve folik asit takviyesi yaptırmayı düşünüyorum.Benim en büyük derdim cok hareketsiz olmam.Evde yürüyüş bandı var ama orada öylece duruyor.Düzensiz ve çok uyuyorum.Gün içinde çok halsizliklerim oluyor onun için diyet yapmıyorum ama motive edici bir ortamda olursam her şey daha güzel olacak...
hosgeldın canımselam kızlar
nabersiniz?
kaç gündür gelecem gelemiyorum
en iyisi geçmişi boşver yaz dedim
varmı dedikodular
SELAM KIZLAR
Ne habersiniz. Ben bu gün nöbetciydim. Öğrencileri sinamya götürdük çok yoruldum
Eve dönüşde ezc geelik testi aldım. Gelir gelmez yaptım sonuç çift çizgi
Benim zayıflama serivenide 1 yıllık ına burda kaldı. Hedefim 80 kilo ile doğuma girmek
Zayıflama yaaolunda bana destek olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Bu arada bu gün sabah itibari ile 69.7 gördüm. karabugday işe yaramış
Denemek isteyen arkadaşlara duyrulur.
SELAM KIZLAR
Ne habersiniz. Ben bu gün nöbetciydim. Öğrencileri sinamya götürdük çok yoruldum
Benim zayıflama serivenide 1 yıllık ına burda kaldı. Hedefim 80 kilo ile doğuma girmek
Amin canım. Bana da süpriz oldu. Allahım dilyen herkese nasip etsin.
hosgeldın canım
ben 2.3 gundur dıyette bıraz ıyı gıbıyımj
sen nasılsın bakalım
aaaa ne guzel
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
Sağol canım. Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun.canım hayırlı olsun inşallah.ben de test yapacağım ama korkuyorum ya çift çizgi olursa diye.malum oğlum daha 8 aylık ikinciye hazır değiliz.karabuğdayı emzirirken de kullanabiliyor muyuz?
SELAM KIZLAR
SELAM KIZLAR
ne çıkarsa çıksın hep aynı yerde tartıl canım.ben dolabın yanına konuşlandırdım arkadaşı.selam kızlar bugün 20 dakika yürüdüm.ilk defa koşu bandını gören oğlum şaşkınlık ve hayretler içerisinde beni izledi galiba biraz korktu da bebek dolayısıyla tutamadığım Ramazan ayı oruçlarımı tutmaya başladım.günaşırı tutmayı düşünüyorum sanırım böylece emzirmemde de sıkıntı olmaz.artık abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum.siz neler yapıyorsunuz?bakalım cuma günü bildirimim kaç olacak merakla bekliyorum..bu arada önemli bir not benim evimin zemininde düzgün olan bir yer bulamadım tartılırken değişik rakamlarla karşılaşıyorum kiminde 72 çıkıyor kiminde 73 elimde baskülle evin içinde dolanıp duruyorum anlayacağınız..bulacağım ama kararlıyımm
Amin canım. Bana da süpriz oldu. Allahım dilyen herkese nasip etsin.
Daha hamiş olduğumu kimseye söylemedim.
Eşime Akşam testi hediye pakati olarak vereceğim bakalım tepkisi ne olacak.
Sağol canım. Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun.
Karaugday tek başına kullanmam doğru olmaz ..çünkü tek tip besleme olur ama bir öğününü onunla yapailirsin.
Merhaba canimmenun guzel cnm ama Sabah daha guzel bi kahvalti yaparsan daha iyi olur
SELAM KIZLAR
Bende bende ben dee
73 kiloyum. Çok yiyorum malesef.
Yemeyle ilişkimi kesmeliyim.
Ben yaza kadar 64'e inmek istiyorum. Hedefim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?