sabah kahvaltıda k-flakes yedim bi de bol bol su içiyorum..
ama çok hastayım bugün spor yapamıycam sanırım.hiç halim yok çnkü :çok üzgünüm:
üzülme canım. hastalıkta metabolizma daha hızlı çalışıyo. o yüzden bişey kaybetmiş sayılmazsın. şimdi vücudun hastalığı yenmek için çalışıyo ve kalori yakıyo. bu arada geçmiş olsun canım. en kısa zamanda düzelirsin inşallah
kanser mi bilmiyorumkismile ay çok fena en iyisi normal bir şekilde doğal yolla zayıflamakkesinlikle katılıyorum bizim bir komşu bu yolla zayıflamış ve kanser olmuştu allah korusun yani dikkat etmek lazım....
nar ekşisini neden yasaklamışlar ki hem çok faydalı hem de iştah kapatan birşey oysa ki :uhm: arada tatlı yada dondurma da tüketmek gerekir kendini suçlu hissedersen vücudunu kilitlersin ki almıcaksan da alırsın o yüzden takma kafana kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım benim yarın tam 3 hafta oluyor ve bakalım kaç kilo almış ollacaım merka ediyorum. Diyetten taviz verdim bir küçük dondurma yedim kalorisi 157yi ama genede pişman oldum. ama inanılmaz tatlı istedi cnm.Bu aaradacumartesi misafirlerim gelecek ne yapıcam benyaaa...
Komşum türk diyabet vakfının diyetisyenine gitmeye başladı bu arada nar ekşisi bile yasakmış zaten yediğimiz bol bol salata onuda sirke gibi iğrenç bişeyle bozak istemem limonda belli süreden sonra sıkıyo gözüm korktu valla..
sağol canım
şu hastalığımı bi atlatıyım pilatesime başlıycm hemen vücudu çok güzel sıkılaştırıyo ama bi kaç gün snra sıkılıyorm inşallah bu sefer gne sıkılıp bırakmam motivasyon lazım bna bu konuda yani spor yapma konusunda bilmiyorumkismile
hayelciğim ben eskiden yanlış diyet uygularken çok salata yemiştim. bıktım resmen. bende farkındayım salata yemediğimin ama gerçekten tiksindim yani. o yüzden yemiyorum. biraz özleyeyim o zaman yerim. birde tek salatada yağ belli olsun istiyorum. yani zeytinyağının tadını almayı seviyorum salatada. ama malumya yağ 1 kaşıktan fazla koyamıyoruz. bende zamanında 1 kaşık yağlı salata yemekten bıktım. belki zamanla tekrar dönerim salataya. kendimi zorlamıyorum. şimdilik tek sevdiğim salata marullu patates salatası. o da patatesliya ondan fazla yememeye çalışıyorum.
arkadaşlar koştum bir saat. 5 buçuk kilometre. sonrada öğle yemeğimi yedim. sabahta temizlik yapmıştım. bugün tekrardan spor yapacak halim kalmadı diyebilirim. yorgunluk değil. spor zorda gelmedi ama sanki enerjim kalmadı bugün. koşarken sanki daha fazla gidecek halim kalmamış gibi oldum bugün. yüzümde sapsarı olmuştu. tansiyonum düştü galiba. yemek yedimde biraz kendime geldim. 3 yağsız köfte, 1 dilim ekmek, 5 ince dilim fırınlanmış yağsız baharatlı patates yedim. birazdan dahada iyi olurum heralde
bende 3 ay kadar pilates yaptım banada çok sıkıcı ve yorucu geldi. evet vücudu çok güzel sıkılaştırıyo. ama yağ yaktırmadığı için ve çok kalori harcatmadığı için bıraktım pilatesi. koşuyorum şidilerde. herkes sevdiği sporu yapmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?