70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayelciğim ben eskiden yanlış diyet uygularken çok salata yemiştim. bıktım resmen. bende farkındayım salata yemediğimin ama gerçekten tiksindim yani. o yüzden yemiyorum. biraz özleyeyim o zaman yerim. birde tek salatada yağ belli olsun istiyorum. yani zeytinyağının tadını almayı seviyorum salatada. ama malumya yağ 1 kaşıktan fazla koyamıyoruz. bende zamanında 1 kaşık yağlı salata yemekten bıktım. belki zamanla tekrar dönerim salataya. kendimi zorlamıyorum. şimdilik tek sevdiğim salata marullu patates salatası. o da patatesliya ondan fazla yememeye çalışıyorum.

hoşgeldin deniziklim. yaşın boyun kaç. hamilelikten öncede kilolumuydun yoksa hamilelik kilolarımı.

arkadaşlar koştum bir saat. 5 buçuk kilometre. sonrada öğle yemeğimi yedim. sabahta temizlik yapmıştım. bugün tekrardan spor yapacak halim kalmadı diyebilirim. yorgunluk değil. spor zorda gelmedi ama sanki enerjim kalmadı bugün. koşarken sanki daha fazla gidecek halim kalmamış gibi oldum bugün. yüzümde sapsarı olmuştu. tansiyonum düştü galiba. yemek yedimde biraz kendime geldim. 3 yağsız köfte, 1 dilim ekmek, 5 ince dilim fırınlanmış yağsız baharatlı patates yedim. birazdan dahada iyi olurum heralde

selam kızlar.bugün evime kavuşabildim sonunda.rejimime yeniden başlıyo gibi oldum.bi de pilates yapıcam artık.ama bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum yaa offf(

hayelciğim kimsenin sözüne üzülme. boşver herkes konuşuyo işte. sen konsantreni bozma. sen zayıflayıp güzel kıyafetler içinde çok mutlu olacaksın canım. kendine güvenin gelecek, daha huzurlu ve neşeli olacaksın. sen kimseye aldırmadan yoluna devam et canım. sakın başka şeylere üzülüpte pes etme. moralinin düzelmesine çok sevindim

sabah kahvaltıda k-flakes yedim bi de bol bol su içiyorum..
ama çok hastayım bugün spor yapamıycam sanırım.hiç halim yok çnkü :çok üzgünüm:

sabah kahvaltıda k-flakes yedim bi de bol bol su içiyorum..
ama çok hastayım bugün spor yapamıycam sanırım.hiç halim yok çnkü :çok üzgünüm:

üzülme canım. hastalıkta metabolizma daha hızlı çalışıyo. o yüzden bişey kaybetmiş sayılmazsın. şimdi vücudun hastalığı yenmek için çalışıyo ve kalori yakıyo. bu arada geçmiş olsun canım. en kısa zamanda düzelirsin inşallah

sağol canım
şu hastalığımı bi atlatıyım pilatesime başlıycm hemen vücudu çok güzel sıkılaştırıyo ama bi kaç gün snra sıkılıyorm inşallah bu sefer gne sıkılıp bırakmam motivasyon lazım bna bu konuda yani spor yapma konusunda bilmiyorumkismile

kesinlikle katılıyorum bizim bir komşu bu yolla zayıflamış ve kanser olmuştu allah korusun yani dikkat etmek lazım....
kanser mi bilmiyorumkismile ay çok fena en iyisi normal bir şekilde doğal yolla zayıflamak

nar ekşisini neden yasaklamışlar ki hem çok faydalı hem de iştah kapatan birşey oysa ki :uhm: arada tatlı yada dondurma da tüketmek gerekir kendini suçlu hissedersen vücudunu kilitlersin ki almıcaksan da alırsın o yüzden takma kafana kaydirigubbakcemile5

bende 3 ay kadar pilates yaptım banada çok sıkıcı ve yorucu geldi. evet vücudu çok güzel sıkılaştırıyo. ama yağ yaktırmadığı için ve çok kalori harcatmadığı için bıraktım pilatesi. koşuyorum şidilerde. herkes sevdiği sporu yapmak istiyo

anladım canım bende tahmin ettim heralde sevmiyosun diye insan neyi çok yerse ondan bıkıyor gerçekten bende sabah kavaltılarında salatalık ve domates yemekten bıkmıştım hugocuk kıyafetlerini giyerken fark varmı o kadar spor yapıyosun kaydirigubbakcemile2

canım öglen yemeginşi begendim.cokacimcoook.bende.bunları hazırlıyorum.şimdi.bi kaç gündür problemli ya site dogru düzgün konuşamadık ondan enerjin düşmüştür..bu aralarda kimseye denk gelemiyorum.böle bi sıkıntı oldu bendede.:sinifsinif:.ben bu gün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta.biraz yagsız peynir.2 bardak çay.3 dilim ekmek yedim.bide diyetlerd ekepek ekmegi degilde tam tahıllı çacdar ekmegi daha iyiymiş.zemuszemus.

selam kızlar. sabahtan beri okuyorum ama kızım yazdırmadı bir türlü şimdi uyudu da yazıyorum :) dün akşam misafirliğe gittik ve ben biraz tatlı yedim ama olsun o kadarcık dimi :) zaten akşam yemeğinde sadece çorba içmiştim oraya gidip birşeyler yersem dengelesin diye.

bu sabah k fleks yedim sütle ve arada acıkınca da kuru kayısı fındık ve badem yedim. bitki çayımı içtim şimdi 1 saat spor yapmayı planlıyorum. aslında sabah da erken kalkıp yapıcaktım ama kızım bu aralar çok uyanıyor ve eşim de hasta bana yardım edemiyor çok yorgunum sabah erken kalkmaktansa birkaç saat daha uyumayı tercih ettim. yine de yapabildiğimin en iyisini yapıyorum bu da mutlu ediyor beni. eşim iyileşsin yine 2 saate çıkarırım egzersizlerimi.

:teytey:a aaa cok mutluyum bak herkez burda.hihoyyyt.hadi millet zayıflama vakti.döktürün bakalım neler yaptınız.opuyorumnanaktan.

evet haklısın
bi de stepper ım var onu yapsam daha mı çok kalori harcarım acaba? ama ben özellikle göbek bölgemin ve bacaklarımın sıkılaşmasını,erimesini istiyorum hangisi daha iyi sıkılaştırır ki acaba :uhm:

hugocuk canım öğle yemeğin güzel bencede. hani şu sinbo nun falan dijital tansiyon aletleri var. onlardan al bence. bu diyet zamanında tansiyon çok düşüyor özellikle yorgunluk olduğu zaman. tansiyondan mı kaynaklanıyor bilirsin hiç olmazsa. bi de bol tuzlu ayran içiyorum ben günde 1 bardak. yoksa benim tansiyon da sallabaş gibi düşüp duruyor hemen

hayelciğim kıyafetlerimde elbette far oluyo. tartıda dün 75 ten 100 gram eksikti bugün 75 ten 200 gram eksik geldi. gerçi 2 gündür kas çalışamadım. belki ondandır. yarın çalışacağım nasipse belki o zaman yine tartı fazla gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…