70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok iyi baslayalim beraber hemen yarin..tatlihamur isi abur cubur yok..yeme istegimiz artinca su ve elma portakal yiyelim..aksam 7 den sonra yeme isi bitmeli..arkadasim birbirimize soz verirsek durdurabiliriz belki kendimizi..var misin..

evet kızlar ben de aynısını yapıyorum.doğumla aldığım kiloları veremedim 8 ay geçmesine rağmen.bugün 15 dakika yürüdüm.akşam 8 gibi yarım elma yedim ve yeme işi bitti.gece yanıma 1,5 lt su koyuyorum ve sabaha kadar içiyorum. ödem atmanıza da yardımcı olur bol su için.bir de benim canım tatlı birşeyler istediğinde(çok severim tatlıları)birkaç tane kuru üzüm yiyorum size de öneririm haydi hoşçakalın

Tamam benim yeme sorunum bugun son..rahat uyumak istiyorum..yarin listemi yazarim.hdefim 23 subata kadar 70 olmak..yarin yediklerimi listelerim..bu kilolar yuzunden alisverisim kabusa dondu...umarim beraberce irademize guc katariz..

bir girip bakim dedimherkesleri özledim
şu suzi ne yalancı aramızda kalsın sırf ben zayıflamıyayım die geçen faceten bizde ara verik zaten demiş
demiyorki biz geldik yine dayanamadık insan bi işaret çakar ama yok
küstüm

günaydın kızlar.
gece bölük pörçük uyudum başağrısından.yat kalk sersem gibi oldum iyice.
tartı günü de geldi çattı.
yarına kimler ekside kimler artıda olacak merak ediyorum.
buraya yazan çok arkadaş var ama devamı gelmiyor sanki,yeni gelen kızlara azimle süreci devam ettirin diyorum.
ve de hoşgeldiniz tabii ki.kendinizi tanıtırsanız,yaş,boy,hedef kilo gibi daha fazla yardımcı olabiliriz.

anniss emzirirken ver kilolarını güzelim,şu an tam zamanı.yemene dikkat edip az da spor yaparsan hepimizden daha hızlı verirsin.emzirmek müthiş kalori yaktırıyor.

aslında en güzeli evde abur cubur olmaması.ben de ufaklığın topitopundan yedim dün.paketli gıda kolay geliyor,kalk bir elma yıka ye değil mi.neyse bundan sonra dikkat ederiz artık.
meyveyi akşama bırakma güzelim,ara olarak aç karnına yersen daha iyi olur.sonuçta şeker içeriği olan herşey gece direkt depolanıyor.

dun sabahin ardindan daha dikkatli oldum. bu hafta cuma tartilmasina giremem ama yine de tartilip bildirecegim. burdaki dayanismayi gercek hayatta bulamiyoruz maalesef. birlikte motive olucaz

Günaydın canım.Bu cuma tartılmasına bende katılıyorum bu hafta.Çok heyecanlıyım :)

Bu arada kalori sepeti diye bir site var.Ben yediklerimi oraya yazıp hesaplıyorum sürekli.Çok faydalı oluyor tavsiye ederim sizede...

dun sabahin ardindan daha dikkatli oldum. bu hafta cuma tartilmasina giremem ama yine de tartilip bildirecegim. burdaki dayanismayi gercek hayatta bulamiyoruz maalesef. birlikte motive olucaz

Gerçekten dediğin gibi burdaki dayanışma gerçek hayatta yok.Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bildiği kadar...

Kızlar dünkü menüm;
Sabah 1 kase nesfit ballı bademli
Öğle 1 por zeytinyağlı bamya salata
Akşam yarım gül böreği 1 kase patates salatası 3 çiğköfte :26:

Ara öğün : 1 elma

Dün güzel geçti ama şu böreği yemeseydim iyiydi...

Gunaydin kizlar;
Diyetimin ilk gunu ne yapmaliyim..bu arada boy 165 kilo 767 ilk hedef kilom 1 1.5 ayda 69.9 artik 70 li rakamlari gormek istemiyorum.

Yemeseydimden ziyade ogle menunle aksam menunu degistirseydin cok guzel olurdu..

günaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???

gunaydın ben eksıde ınsallah
günaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???

gunaydın canım
aaa dogru kım yapcak acaba lısteyı

gunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız

dun menum
sabah

1 bucuk dılım cavdar ekmegı
1 kk dan az b.peynır
1 kkdan az k.peynırı
3.4 zeytın
1cay kasıgı recel
domates salatalık

oglen

yarım tabak pancar
2 yk kabak
yogurt
lıgt cola
1 dılımden az ekmek

aksam
1 kepce corba
2 yk pılav
3 tane fırında kofte
bırkac dılım patates
salata lıgt cola

ara

1 mandalına
bır ısırımlık muz

bugun tartı mutlu ettı benı
bugun 2 tane yesılcay ıceyımde dahada mutlu etsın
hangı rakamlara sevınır oldum ya

sana da günaydın.kalori sepetine takıldım bir ara ama üşendim sonradan.
Gunaydin kizlar;
Diyetimin ilk gunu ne yapmaliyim..bu arada boy 165 kilo 767 ilk hedef kilom 1 1.5 ayda 69.9 artik 70 li rakamlari gormek istemiyorum.
günaydın.
2 aya yay bence 6 küsür kilodan bahsediyorsun.sporla, kastan vermeden yağdan giderse kilolar zaten 6 kilo değil 10 kilo vermiş gibi görünürsün,hem de kalıcı olur.
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün?

inşallah canım umarım dediğin gibi olurr
olur tabii,neden olmasın.hele bebecik bir ayaklansın sen sporu o zaman gör.
günaydın canım.

gunaydın ben eksıde ınsallah

gunaydın canım
aaa dogru kım yapcak acaba lısteyı

haydi bakalım,inşallah herkes güzel şeyler yazar yarın.
ben de 60 ları bir görsem ohh diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…