Cok iyi baslayalim beraber hemen yarin..tatlihamur isi abur cubur yok..yeme istegimiz artinca su ve elma portakal yiyelim..aksam 7 den sonra yeme isi bitmeli..arkadasim birbirimize soz verirsek durdurabiliriz belki kendimizi..var misin..
evet kızlar ben de aynısını yapıyorum.doğumla aldığım kiloları veremedim 8 ay geçmesine rağmen.bugün 15 dakika yürüdüm.akşam 8 gibi yarım elma yedim ve yeme işi bitti.gece yanıma 1,5 lt su koyuyorum ve sabaha kadar içiyorum. ödem atmanıza da yardımcı olur bol su için.bir de benim canım tatlı birşeyler istediğinde(çok severim tatlıları)birkaç tane kuru üzüm yiyorum size de öneririm haydi hoşçakalın
evet kızlar ben de aynısını yapıyorum.doğumla aldığım kiloları veremedim 8 ay geçmesine rağmen.bugün 15 dakika yürüdüm.akşam 8 gibi yarım elma yedim ve yeme işi bitti.gece yanıma 1,5 lt su koyuyorum ve sabaha kadar içiyorum. ödem atmanıza da yardımcı olur bol su için.bir de benim canım tatlı birşeyler istediğinde(çok severim tatlıları)birkaç tane kuru üzüm yiyorum size de öneririm haydi hoşçakalın
Merhaba arkadaslarbugun benim ucuncu gunum diyette. mutlu gidiyorum simdilik.
bugun yediklerimi kisaca yazayim:
*kahvalti:
Misir gevregi
arada ; su pizza biskuvi var ya ondan yedim bir avuc acikcqsi biraz kacirdim kendime kizdim ve oglen yemeginde acigini cikardim
oglen bir kase oyogurt bir soda
arada bir dilim ekmek 5 zeytin
aksam bir kepce nohut yemegi
bir tane meyve hakkim var))
günaydın kızlar.
gece bölük pörçük uyudum başağrısından.yat kalk sersem gibi oldum iyice.
tartı günü de geldi çattı.
yarına kimler ekside kimler artıda olacak merak ediyorum.
buraya yazan çok arkadaş var ama devamı gelmiyor sanki,yeni gelen kızlara azimle süreci devam ettirin diyorum.
ve de hoşgeldiniz tabii ki.kendinizi tanıtırsanız,yaş,boy,hedef kilo gibi daha fazla yardımcı olabiliriz.
dun sabahin ardindan daha dikkatli oldum. bu hafta cuma tartilmasina giremem ama yine de tartilip bildirecegim. burdaki dayanismayi gercek hayatta bulamiyoruz maalesef. birlikte motive olucaz
Kızlar dünkü menüm;
Sabah 1 kase nesfit ballı bademli
Öğle 1 por zeytinyağlı bamya salata
Akşam yarım gül böreği 1 kase patates salatası 3 çiğköfte :26:
Ara öğün : 1 elma
Dün güzel geçti ama şu böreği yemeseydim iyiydi...
anniss emzirirken ver kilolarını güzelim,şu an tam zamanı.yemene dikkat edip az da spor yaparsan hepimizden daha hızlı verirsin.emzirmek müthiş kalori yaktırıyor.
gunaydın ben eksıde ınsallahgünaydın kızlar.
gece bölük pörçük uyudum başağrısından.yat kalk sersem gibi oldum iyice.
tartı günü de geldi çattı.
yarına kimler ekside kimler artıda olacak merak ediyorum.
buraya yazan çok arkadaş var ama devamı gelmiyor sanki,yeni gelen kızlara azimle süreci devam ettirin diyorum.
ve de hoşgeldiniz tabii ki.kendinizi tanıtırsanız,yaş,boy,hedef kilo gibi daha fazla yardımcı olabiliriz.
günaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???
Yemeseydimden ziyade ogle menunle aksam menunu degistirseydin cok guzel olurdu..
gunaydın ben eksıde ınsallah
gunaydın canım
aaa dogru kım yapcak acaba lısteyı
sana da günaydın.kalori sepetine takıldım bir ara ama üşendim sonradan.Günaydın canım.Bu cuma tartılmasına bende katılıyorum bu hafta.Çok heyecanlıyım :)
Bu arada kalori sepeti diye bir site var.Ben yediklerimi oraya yazıp hesaplıyorum sürekli.Çok faydalı oluyor tavsiye ederim sizede...
günaydın.Gunaydin kizlar;
Diyetimin ilk gunu ne yapmaliyim..bu arada boy 165 kilo 767 ilk hedef kilom 1 1.5 ayda 69.9 artik 70 li rakamlari gormek istemiyorum.
olur tabii,neden olmasın.hele bebecik bir ayaklansın sen sporu o zaman gör.Günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün?
inşallah canım umarım dediğin gibi olurr
günaydın canım.günaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???
gunaydın ben eksıde ınsallah
gunaydın canım
aaa dogru kım yapcak acaba lısteyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?