70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel canım ya kaçı gördün? beni hiç mutlu etmedi tartı artıdaydım regli oldum ondan sanırım o yüzden çok agresifim ya kavga edesim var birileriyle

günaydın canım yarın inşaAllah 6lı rakamları görürsün bende artıdayım ama mucize olur da 66lı rakama inersem çok mutlu olcam

Günaydın arkadaşlar
Bugün diyetimin ikinci günü veeee hiç açlık hissetmiyorum
Sabah yediklerim
2 tane zeytin
Yarım yumurta
1dilim ekmek
3 bardak su

Bu menünün neresi güzel hiç güzel değil akşam çok kalorili olmuş maalesef cnm

günaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???
Günaydın canimm listeyi nasıl yapılıyor biraz anlatirsan ben yapabilirim belki

gunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız
Günaydın canimmmm aminn ins.

Menun güzel tatlım

Günaydın arkadaşlar
Bugün diyetimin ikinci günü veeee hiç açlık hissetmiyorum
Sabah yediklerim
2 tane zeytin
Yarım yumurta
1dilim ekmek
3 bardak su

Günaydın

Dünkü menum

Sabah
Bol yeşillik
3 kaşık menemen
Iki tane zeytin
Yarım dilim ekmek

Ara
5 badem

Öğlen
Kepek ekmeğine sandıwich

Ara yoğurt

Aksam
Bir tane balık
Bol salata
Bir kase çorba
3 litre su

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Menünüzu akşam paylasirsaniz seviniriz sabah öğlen akşam gibi ozaman daha iyi yorum yapabiliriz şimdiden teşekkür ederim:))

günaydın tatlımm valla ben kopyala yapıştır yapıp wordde öyle yaptım listeyi burdan pek beceremezdim yani tatlım sende öyle yap eski listeyi kopyala word veya excele

Az önce tartıldım ve bugün itibariyle yeniden 6 lı rakamları gördüm şükür. tabiki bu gidenler kilo değil sadece içimdeki kötülükler
Dün 71.300
Bugün 69.400

ne güzel canım ya kaçı gördün? beni hiç mutlu etmedi tartı artıdaydım regli oldum ondan sanırım o yüzden çok agresifim ya kavga edesim var birileriyle

gel beraber kavga edek,benimde 2.günüm reglde
bu halde bile şiş hissetmiyorum kendimi,tartı moralimibozamıyo illaki tartıda şiş olduğum apacıkk ortada ama,olsun biliyorum sonuçta reglim ve şişim,ben kendimi çok hafif hissediyorum mutluyum,,ama kavga etcek yer arıyorum arada,müsaitsen sana geliyorum aç kapıyı kavga edek azcıkta rahatlayak,yoksa ben adamı bezdircem hayatından sabrediyom
adam öyle bi oluyoki, bazen regl dönemlerinde eve gelmicek nerdeyse okadar bıktırıyorum adamı :111::90:

Son düzenleme:

ay bende sığamıyorum hiç bi yere gel kuzum gel kapım açık yoksa işyerinden birilerine gircem bende işimden olcam yazık düğün arifesinde olmaz şimdi dimi benim ilk günüm ve çok ağrım var ya hem üşüyor hem daralıyorumm oturmak değil uzanmak istiyorumm yaf kadın olmak çok zor çookk

benimde ilk günüm sayılır,dün azcık oldu akşama kadar,bugün allah ne verdiyse geliyolar,bide spiral varya bende çok yoğun oluyo buda kasıklarımda fena ağrı yapıyo
eşime 3 önce telefonda dediydim laf olsun diye,aşkım aybaşım başladı üstüme gelme,sinirliyim diye
ertesi günde evdeyken annemi ziyerete gitcez hastaneye dedi,bende ben gelemem karnım ağrıyo bugün iyice başladı reglim dedim,bi bağırdı bana,gelmezsen gelme diyedünde gerçekten oldum regl,eşime dedim ben sana şaka yaptıydım dün bugün başıma geldi gerçekten başladı dedim ,,fena kasıklarım ağrıyo diyince ,ben anlamam ağrım var deme bugün 3.gün ağrın geçmiştir,bana 3 oldu söyleyeli başladı diye ben şaka falan anlamam banane dedi
adama bakya gıcık etti beni nerden şakasını yaptıysam inandıramıyom şimdi adamı

Son düzenleme:

ama öyle canım ya benimde 2-3 gün öncesinden verir sinyalleri sinirlerim çok gergin olur dün bana millet diyordu niye gerginsin diye bende çaktırmamak için yoo normal halim diyorum ama düşünüyorum da bildiğin bağrış çağrış bendeki adam artık anlamalı seni bence onca sene geçmiş üstünden senin kaynana hala hastane de miya çok kalmadı mı? bu ağrıyla insanın bişey yapası gelmiyor bi sürü iş beni bekliyor yoksa ben kk da çene yapıyorum ya evlenince geçiyor sancı falan diyorlardı ben o umutla evlenceğim günü bekliyordum ama sende 2 çocuk olmasına rağmen sancı var o tezi çürütmüş oluyorsun o zman

Selam hanimlar bugun 4. Gunum ve motivasyonum super saolsun trendy arkadasimizin dunku paylasiinin etkisindeyim. Bugun ogretmenler odasinda abr cubura yonumu bile donmedim.
sabah misir gevregi yedim arada besi biyerde cay ictim eve gidince corba icecem aksamada firinda tavuk. yaparim

Selam kızlaaaar :)
Ben de bu sabah itibariyle 73.6 kiloyum :) Geçen hafta başında 76.5 kiloydum :)
Azimle devam ediyorum.
60 lı kilolara inmek için sabırsızlanıyorum.
Hepinize öpücüklerrr

canım benim evelenmeden önce ağrım olmazdı,sadece 14 yaşındayken her ay hastanelik olurdum ağrıdan,iğne vurulurdum geçerdi ancak,,ama sonrasında ağrım olmadı hiç,,evlendiğim zamanda ağrım olmadı,taki spirali taktırdım 2011 nisanda, ozamandan beri yoğun geliyo oyüzden ilk gün ağrım oluyo kasıklarımda okadar,,bence korkucak bişey yok,evlenince belkide geçer seninkii

ne mutlu canım ozaman,iradene sahip çık başarırsın sende

demekki önce ağrısı olmayana ağrı olana da ağrısız oluyormuş spiral falan takmasan belki senin de ağrın olmicaktı hatırladım yengemde öyle derdi hep onun yüzünden bu sancılarım diyee :26: ben taktırmicamm yok yok yarın listeyi kim yapıyor tuğbacım bu hafta bildirim de olmaz sanırım çünkü topikte yeni kızçeler var sadece :26:

Geçmiş olsun canım baş ağrın umarım geçmiştir
Ben de dün başladım diyete
Yaşım 32, boyum 1.65, 71.300 le başladım hedefim 55 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…