dun menum
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
1 kk dan az b.peynır
1 kkdan az k.peynırı
3.4 zeytın
1cay kasıgı recel
domates salatalık
oglen
yarım tabak pancar
2 yk kabak
yogurt
lıgt cola
1 dılımden az ekmek
aksam
1 kepce corba
2 yk pılav
3 tane fırında kofte
bırkac dılım patates
salata lıgt cola
ara
1 mandalına
bır ısırımlık muz
bugun tartı mutlu ettı benı
bugun 2 tane yesılcay ıceyımde dahada mutlu etsın
hangı rakamlara sevınır oldum ya
sana da günaydın.kalori sepetine takıldım bir ara ama üşendim sonradan.
günaydın.
2 aya yay bence 6 küsür kilodan bahsediyorsun.sporla, kastan vermeden yağdan giderse kilolar zaten 6 kilo değil 10 kilo vermiş gibi görünürsün,hem de kalıcı olur.
olur tabii,neden olmasın.hele bebecik bir ayaklansın sen sporu o zaman gör.
günaydın canım.
haydi bakalım,inşallah herkes güzel şeyler yazar yarın.
ben de 60 ları bir görsem ohh diyeceğim.
Günaydın arkadaşlar
Bugün diyetimin ikinci günü veeee hiç açlık hissetmiyorum
Sabah yediklerim
2 tane zeytin
Yarım yumurta
1dilim ekmek
3 bardak su
Kahvaltim 5 zeytin 1 dilim bugday ekmegi 1 catal tulum peyniri yarim koz patates vee sekersiz cayy nasilll
Bu menünün neresi güzel hiç güzel değil akşam çok kalorili olmuş maalesef cnmKızlar dünkü menüm;
Sabah 1 kase nesfit ballı bademli
Öğle 1 por zeytinyağlı bamya salata
Akşam yarım gül böreği 1 kase patates salatası 3 çiğköfte :26:
Ara öğün : 1 elma
Dün güzel geçti ama şu böreği yemeseydim iyiydi...
Günaydın canimm listeyi nasıl yapılıyor biraz anlatirsan ben yapabilirim belkigünaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???
Günaydın canimmmm aminn ins.gunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız
Menun güzel tatlımdun menum
sabah
1 bucuk dılım cavdar ekmegı
1 kk dan az b.peynır
1 kkdan az k.peynırı
3.4 zeytın
1cay kasıgı recel
domates salatalık
oglen
yarım tabak pancar
2 yk kabak
yogurt
lıgt cola
1 dılımden az ekmek
aksam
1 kepce corba
2 yk pılav
3 tane fırında kofte
bırkac dılım patates
salata lıgt cola
ara
1 mandalına
bır ısırımlık muz
bugun tartı mutlu ettı benı
bugun 2 tane yesılcay ıceyımde dahada mutlu etsın
hangı rakamlara sevınır oldum ya
Günaydın arkadaşlar
Bugün diyetimin ikinci günü veeee hiç açlık hissetmiyorum
Sabah yediklerim
2 tane zeytin
Yarım yumurta
1dilim ekmek
3 bardak su
günaydın tatlımm valla ben kopyala yapıştır yapıp wordde öyle yaptım listeyi burdan pek beceremezdim yani tatlım sende öyle yap eski listeyi kopyala word veya exceleBu menünün neresi güzel hiç güzel değil akşam çok kalorili olmuş maalesef cnm
Günaydın canimm listeyi nasıl yapılıyor biraz anlatirsan ben yapabilirim belki
Günaydın canimmmm aminn ins.
Menun güzel tatlım
Günaydın
ne güzel canım ya kaçı gördün? beni hiç mutlu etmedi tartı artıdaydım regli oldum ondan sanırım o yüzden çok agresifim ya kavga edesim var birileriyle
gunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız
gel beraber kavga edek,benimde 2.günüm reglde
bu halde bile şiş hissetmiyorum kendimi,tartı moralimibozamıyo illaki tartıda şiş olduğum apacıkk ortada ama,olsun biliyorum sonuçta reglim ve şişim,ben kendimi çok hafif hissediyorum mutluyum,,ama kavga etcek yer arıyorum arada,müsaitsen sana geliyorum aç kapıyı kavga edek azcıkta rahatlayak,yoksa ben adamı bezdircem hayatından sabrediyom
adam öyle bi oluyoki, bazen regl dönemlerinde eve gelmicek nerdeyse okadar bıktırıyorum adamı:111::90:
ay bende sığamıyorum hiç bi yere gel kuzum gel kapım açık yoksa işyerinden birilerine gircem bende işimden olcam yazık düğün arifesinde olmaz şimdi dimibenim ilk günüm ve çok ağrım var ya hem üşüyor hem daralıyorumm oturmak değil uzanmak istiyorumm yaf kadın olmak çok zor çookk
benimde ilk günüm sayılır,dün azcık oldu akşama kadar,bugün allah ne verdiyse geliyolar,bide spiral varya bende çok yoğun oluyo buda kasıklarımda fena ağrı yapıyo
eşime 3 önce telefonda dediydim laf olsun diye,aşkım aybaşım başladı üstüme gelme,sinirliyim diye
ertesi günde evdeyken annemi ziyerete gitcez hastaneye dedi,bende ben gelemem karnım ağrıyo bugün iyice başladı reglim dedim,bi bağırdı bana,gelmezsen gelme diyedünde gerçekten oldum regl,eşime dedim ben sana şaka yaptıydım dün bugün başıma geldi gerçöekten başladı dedim ,,fena kasıklarım ağrıyo diyince ,ben anlamam ağrım var deme bugün 3.gün ağrın geçmiştir,bana 3 oldu söyleyeli başladı diye ben şaka falan anlamam banane dedi
adama bakya gıcık etti beni nerden şakasını yaptıysam inandıramıyom şimdi adamı
canım benim evelenmeden önce ağrım olmazdı,sadece 14 yaşındayken her ay hastanelik olurdum ağrıdan,iğne vurulurdum geçerdi ancak,,ama sonrasında ağrım olmadı hiç,,evlendiğim zamanda ağrım olmadı,taki spirali taktırdım 2011 nisanda, ozamandan beri yoğun geliyo oyüzden ilk gün ağrım oluyo kasıklarımda okadar,,bence korkucak bişey yok,evlenince belkide geçer seninkiiama öyle canım ya benimde 2-3 gün öncesinden verir sinyalleri sinirlerim çok gergin olur dün bana millet diyordu niye gerginsin diye bende çaktırmamak için yoo normal halim diyorum ama düşünüyorum da bildiğin bağrış çağrış bendeki adam artık anlamalı seni bence onca sene geçmiş üstünden senin kaynana hala hastane de miya çok kalmadı mı? bu ağrıyla insanın bişey yapası gelmiyor bi sürü iş beni bekliyor yoksa ben kk da çene yapıyorum ya evlenince geçiyor sancı falan diyorlardı ben o umutla evlenceğim günü bekliyordum ama sende 2 çocuk olmasına rağmen sancı var o tezi çürütmüş oluyorsun o zman
Selam hanimlar bugun 4. Gunum ve motivasyonum super saolsun trendy arkadasimizin dunku paylasiinin etkisindeyim. Bugun ogretmenler odasinda abr cubura yonumu bile donmedim.
sabah misir gevregi yedim arada besi biyerde cay ictim eve gidince corba icecem aksamada firinda tavuk. yaparim
canım benim evelenmeden önce ağrım olmazdı,sadece 14 yaşındayken her ay hastanelik olurdum ağrıdan,iğne vurulurdum geçerdi ancak,,ama sonrasında ağrım olmadı hiç,,evlendiğim zamanda ağrım olmadı,taki spirali taktırdım 2011 nisanda, ozamandan beri yoğun geliyo oyüzden ilk gün ağrım oluyo kasıklarımda okadar,,bence korkucak bişey yok,evlenince belkide geçer seninkii
ne mutlu canım ozaman,iradene sahip çık başarırsın sende
günaydın kızlar.
gece bölük pörçük uyudum başağrısından.yat kalk sersem gibi oldum iyice.
tartı günü de geldi çattı.
yarına kimler ekside kimler artıda olacak merak ediyorum.
buraya yazan çok arkadaş var ama devamı gelmiyor sanki,yeni gelen kızlara azimle süreci devam ettirin diyorum.
ve de hoşgeldiniz tabii ki.kendinizi tanıtırsanız,yaş,boy,hedef kilo gibi daha fazla yardımcı olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?