70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:26::26:çıkmadımı bi gönüllü
ya şimdi face gruptada listeyi ben yapıyorum ya,ikisi bir arada zor oluyo,çocuklardan zar zor sıra geliyo zaten pcde bana sıra bide alalacele olcak bişeyde değil sakin kafayla yapılması gereken bişey zor oluyo işte

canım hamilelik korkusu inan herşeyi yaptırıyo,oyüzden en etkili yöntem diye spirali seçtim bende napiyim

dilek ben yapabilirim anlatırsanız demişti ama bende yapabilirim ctesi günü yine aynı saatlerde ama bildirim olmayacak gibi napalım tuğbacım sence şuan topiktekiler bu hafta geldiler ve hepsi liste altı olacak listede sen ben oluruz birinci ikinci

kızlaarrr yarın bildirimleri bana mesajj atın

tamam canım inanın müsait olsam ben yapardım ama oğlumun düzeni yok küçük uykusu bile 15-20 ancak sürüyor.hakkını helal et ne olurr

tamam canım inanın müsait olsam ben yapardım ama oğlumun düzeni yok küçük uykusu bile 15-20 ancak sürüyor.hakkını helal et ne olurr

öyle şey mi olur canımm helal olsun tabi gönüllü yapıyorum zaten ama katılım olmicak diye üzülüyorum ben :26:

ne güzel canım ya kaçı gördün? beni hiç mutlu etmedi tartı artıdaydım regli oldum ondan sanırım o yüzden çok agresifim ya kavga edesim var birileriyle
71 lerı :26: buna sevındım
eskı hasretı ıstıyorum ben
bende bende
eskısı gıbı olsam
64. 65 te gıdıp gelsem :18:
guzel pek guzel
hadı bakalım ne guzel
bende 4 gundur cok guzel gıdıyorum
ıns bu hafta bırıncı olurum
Selam kızlaaaar :)
Ben de bu sabah itibariyle 73.6 kiloyum :) Geçen hafta başında 76.5 kiloydum :)
Azimle devam ediyorum.
60 lı kilolara inmek için sabırsızlanıyorum.
Hepinize öpücüklerrr
ne kadar guzel vermıssın masallah
bınde varım bındeeee
gelıyorum son gazlaaa

tarıh calısmaktan beynım durdu :18::18:
napıyosunuz kızlar
haftaya 69 u gormeyı hedeflıyorum ıns
olur mu acaba:18:
esım dun aksam
sen 64 kende mutlu degıldın hep kılondan sıkayet edıyordun
allah akıllan dıye 72 ye cıkardı senı dıyor bana
dogru sanırım ama ben 64 degıl 59 ıstıyorum
sonrada bebek ıstıyorum
ben topıkten hıc ayrılamayacagım heralde
sonrada dogum kıloları felan

Kader ciğim dediğin o programlar yok bende olsa yapardım acaba normal burda yapilmazmiki zormu olurki:26:
Pc den burayada giremiyorum

Hedefine ulaşırsın inşallah canim

Ayça kayanın diyet listesini eklicektim ama pcden açamadim burayı açtığımda listeyi eklicem cnm

tatlım sen evlendiğinde kaçtın mesela ben kendime bakıyorum da o zamnki hallerinde gibiyim yani sana gelinlik çok güzel olmuş bana da öyle olursa şikayet etmem ki kilomdan kadın dediğin azcık etli olcak kuru tahta olmicak tuğba gibi bide boyunn kaç onu öğrenebilir miyim tatlım?

eşin haklı sanırım bende 52kg iken spora giderdim ama küçükte olsa göbeğim vardıı o zmanlar ama resimlerden anlaşıldığı gibi eşin de almış yani kilo senle kafa bulmaya kalkmasın yanii
bende bende doğumdan sonra beter olcam eminim

Kader ciğim dediğin o programlar yok bende olsa yapardım acaba normal burda yapilmazmiki zormu olurki:26:
Pc den burayada giremiyorum

tatlım burdan nasıl olduğunu bende bilmiyorum diğer yöntem benim için daha basit geliyor öyle yapıyorum telefondan yapmak zor olur canım uğraşma sen bu hafta da yaparım ben benimde telden girmesi zor oluyor pc neden açmasın ki bilemedim tatlım :26:

Canım bu bildirimin nasıl olduğunu anlatırmısın ne kadar verdiğimizi mi yazıyoruz:44:

Sağol canimm şimdiden ellerine sağlık

Öğrendiğimde ben yaparım inşallah bu arada kimse yok eskilerden nerdesinizzzzzzz kizlaaaar

Bu haftaaa hiç kaçamak yapmadım kızlar birinci olabilirim belki

Bol bol salata yoğurt yedim kendimi çok mutlu hissediyorum ve hafiflemis

Canım bu bildirimin nasıl olduğunu anlatırmısın ne kadar verdiğimizi mi yazıyoruz:44:

tatlım hoşgeldin ilk biidirimin olduğu için seni listeye haftaya alabiliriz ancak yani bu hafta

başlangıç kilo:?
hedef:?
yarın mesaj atabilirsin

inşaAllah birinci olursun tatlım ben artıyım bu hafta ya bakalım bu akşam biraz spor yapim belki işe yarar eksilirim bu arada rica ederim tatlımm

kızlarr bildirimler yarın bana yapılcak mesaj atmayı unutmayınn!

yeni gelenler bildirimlerini
başlangıç kilo:
hedef kilo:

eskiler bilir gerçi ama yazim bari
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden-gelen:
toplam giden:
hedef:

başlangıç kilo:
hedef kilo:

eskiler bilir gerçi ama yazim bari
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden-gelen:
toplam giden:
hedef:

başlangıç kilo:
hedef kilo:

eskiler bilir gerçi ama yazim yine de
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden-gelen:
toplam giden:
hedef:

merhaba hanımlar
azıcık kendimden bahsedeyim size...yaş 29 kilo 76 boyumda 173...25 yaşıma kadar deli gibi yemek yiyip kilo alamayanlardandım.52 kiloydum genelde.azıcık moralim bozulsa 48e kadar düşüyordum,giydiğim yakışmıyor kotlar oturmuyordu, iskeletor diyorlardı kürdan bacak diyorlardı...üzülüyordum her alışveriş ellerim bomboş ağlamaklı bitiyordu.derken 25 yaşımda 48 kilo ile nişanlandım. babam gelinlik yakışmayacak biraz kilo al deyip duruyordu. her gün bol tereyağlı tostlar yapıp yedirdi.düğüne kadar hızla kilo aldım hatta gelinliğime sığamayıp hayatımın ilk diyetini yaptım 58e düştüm.ama evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başladım.hiç bir kıyafetim olmadı davula döndüm resmen.eşim hep dalga geçiyor benimle...güreşçilere benziyormuşum. şişkocum diye seviyor artık beni.balayı resimlerime ne zaman baksam gözyaşlarım sel oluyor.
ama artık bir karar verdim.ZAYIFLAYACAĞIM.tekrardan o resimlerdeki halime döneceğim. kendimi yeniden güzel hissetmek istiyorum. beni de aranıza alıp zayıflamamda bana destek olur musunuz? :)

şu anda tam 76 kiloyum...hedefim 60...uzun ve zor bir süreç olacak ama başaracağım...

öyle deme canım bak dileekefemde var ,hasrette var 4 kişi oluruz fenamı bakalım birinci kim olcak
hadi bakalım bu seferde sen birinci olursun belkii

bende harika hissediyorum kendimi çok hafifim hafifsin hafifiz
hadi bakalım birinci kim olcak merak ettim şimdii

hoşgeldin canım,173e 48 cidden iskelet gibimişsindir hayal edebiliyorum
bende tanıtayım kendimi kısaca:13:
25 yaşında 2 evlat sahibiyim,oğlum 4.5,kızım 3.5 yaşında bu sene ikiside anasınıfına başlıycak nasipse,,
169 boyunda 59 kiloyum,evlendiğimde 62ydim,10 ay sonra hamile kaldım ilkinde 5,kızımdada 6 kilo alarak toplamda 11 kilo fazlayla doğumları atlattım,sonrasındaysa süt olsun diye yemekten 80kiloyu gördüm
ama kızım 3 aylık olunca zayıflamaya karar verdim ve dikkat ederek toplamda 23 kilo verdim 56ya düştüm,burası sayesinde tabi
2 senedirde şükürki ahım şahım bi kilo almadım,hep 60lardayım,derken yine kafaya koyup 56ya kadar inmeyi düşündüm ve yine burdayım epeydir,, ama son kilolar olunca zor gidiyo,ama başarıcam yine neden olmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…