- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
BUGÜN HASTANEYE EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE GİTTİM KIZLAR,EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE,,FITIKLARIM VARDIYA ACILAR DAYANILMAZ HALE GELMİŞTİ İYİCE,HİÇBİR TEDAVİDE İŞE YARAMADI,TEKRAR EMARA YOLLAMIŞTI DR
az önce dr'dan geldim eve,dr açık ameliyat olucak kadar büyük değil fıtıklar dedi,lazerle ameliyat var istersen onu yapalım diyince kabul ettim,pazartesi hastaneye yatıcam çarşamba ameliyat olucam 1gün daha yatıp perşembe evimde olucam inşallah kurtulurum ağrılarımdan,bu seferkide işe yarasın istiyorum
Aranızda boyu 1.60 olan var mıı?
Herkes 1.70lerde. Bu hesaba gore en şişman ben olabilirim açıkçası
benim 156 cm malesef kilosu en fazla olanda benim
Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin kiloya kavuşursunmerhaba hanımlar
azıcık kendimden bahsedeyim size...yaş 29 kilo 76 boyumda 173...25 yaşıma kadar deli gibi yemek yiyip kilo alamayanlardandım.52 kiloydum genelde.azıcık moralim bozulsa 48e kadar düşüyordum,giydiğim yakışmıyor kotlar oturmuyordu, iskeletor diyorlardı kürdan bacak diyorlardı...üzülüyordum her alışveriş ellerim bomboş ağlamaklı bitiyordu.derken 25 yaşımda 48 kilo ile nişanlandım. babam gelinlik yakışmayacak biraz kilo al deyip duruyordu. her gün bol tereyağlı tostlar yapıp yedirdi.düğüne kadar hızla kilo aldım hatta gelinliğime sığamayıp hayatımın ilk diyetini yaptım 58e düştüm.ama evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başladım.hiç bir kıyafetim olmadı davula döndüm resmen.eşim hep dalga geçiyor benimle...güreşçilere benziyormuşum. şişkocum diye seviyor artık beni.balayı resimlerime ne zaman baksam gözyaşlarım sel oluyor.
ama artık bir karar verdim.ZAYIFLAYACAĞIM.tekrardan o resimlerdeki halime döneceğim. kendimi yeniden güzel hissetmek istiyorum. beni de aranıza alıp zayıflamamda bana destek olur musunuz? :)
şu anda tam 76 kiloyum...hedefim 60...uzun ve zor bir süreç olacak ama başaracağım...
Çok geçmiş olsun canim umarım işe yarar kurtulursunkızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
BUGÜN HASTANEYE EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE GİTTİM KIZLAR,EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE,,FITIKLARIM VARDIYA ACILAR DAYANILMAZ HALE GELMİŞTİ İYİCE,HİÇBİR TEDAVİDE İŞE YARAMADI,TEKRAR EMARA YOLLAMIŞTI DR
az önce dr'dan geldim eve,dr açık ameliyat olucak kadar büyük değil fıtıklar dedi,lazerle ameliyat var istersen onu yapalım diyince kabul ettim,pazartesi hastaneye yatıcam çarşamba ameliyat olucam 1gün daha yatıp perşembe evimde olucam inşallah kurtulurum ağrılarımdan,bu seferkide işe yarasın istiyorum
Bende 1.60 boyundayimAranızda boyu 1.60 olan var mıı?
kizlar benide araniza alirmisiniz((
tamam canım saolHedefine ulaşırsın inşallah canim
Ayça kayanın diyet listesini eklicektim ama pcden açamadim burayı açtığımda listeyi eklicem cnm
64.65 dım canımtatlım sen evlendiğinde kaçtın mesela ben kendime bakıyorum da o zamnki hallerinde gibiyim yani sana gelinlik çok güzel olmuş bana da öyle olursa şikayet etmem ki kilomdankadın dediğin azcık etli olcak kuru tahta olmicak tuğba gibi bide boyunn kaç onu öğrenebilir miyim tatlım?
eşin haklı sanırım bende 52kg iken spora giderdim ama küçükte olsa göbeğim vardııo zmanlar ama resimlerden anlaşıldığı gibi eşin de almış yani kilo senle kafa bulmaya kalkmasın yanii
bende bende doğumdan sonra beter olcam eminim
tatlım burdan nasıl olduğunu bende bilmiyorum diğer yöntem benim için daha basit geliyor öyle yapıyorum telefondan yapmak zor olur canım uğraşma sen bu hafta da yaparım benbenimde telden girmesi zor oluyor pc neden açmasın ki bilemedim tatlım :26:
ayy bana rakıp cıktıBu haftaaa hiç kaçamak yapmadım kızlar birinci olabilirim belki
Bol bol salata yoğurt yedim kendimi çok mutlu hissediyorum ve hafiflemis
ahh olursun canım yeterkı ıstemerhaba hanımlar
azıcık kendimden bahsedeyim size...yaş 29 kilo 76 boyumda 173...25 yaşıma kadar deli gibi yemek yiyip kilo alamayanlardandım.52 kiloydum genelde.azıcık moralim bozulsa 48e kadar düşüyordum,giydiğim yakışmıyor kotlar oturmuyordu, iskeletor diyorlardı kürdan bacak diyorlardı...üzülüyordum her alışveriş ellerim bomboş ağlamaklı bitiyordu.derken 25 yaşımda 48 kilo ile nişanlandım. babam gelinlik yakışmayacak biraz kilo al deyip duruyordu. her gün bol tereyağlı tostlar yapıp yedirdi.düğüne kadar hızla kilo aldım hatta gelinliğime sığamayıp hayatımın ilk diyetini yaptım 58e düştüm.ama evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başladım.hiç bir kıyafetim olmadı davula döndüm resmen.eşim hep dalga geçiyor benimle...güreşçilere benziyormuşum. şişkocum diye seviyor artık beni.balayı resimlerime ne zaman baksam gözyaşlarım sel oluyor.
ama artık bir karar verdim.ZAYIFLAYACAĞIM.tekrardan o resimlerdeki halime döneceğim. kendimi yeniden güzel hissetmek istiyorum. beni de aranıza alıp zayıflamamda bana destek olur musunuz? :)
şu anda tam 76 kiloyum...hedefim 60...uzun ve zor bir süreç olacak ama başaracağım...
gecmıs olsun canım cok gecmıs olsunkızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
yıne cok begendım cok masallahBugunki menum
Sabah
Bol yesillik
Iki siyah iki yeşil zeytin
Bi kk peynir
Kırmızı biber
Yarım dilim ekmek
Ara
8 badem
Bi kase yoğurt
Öğlen
Bir tost ve bol salata
Akşam
Yarım porsiyon tavuklu bulgur pilavı bol salata ve yoğurt
1.5 litre su simdilik
Gunaydin kizlar;
Diyetimin ilk gunu ne yapmaliyim..bu arada boy 165 kilo 767 ilk hedef kilom 1 1.5 ayda 69.9 artik 70 li rakamlari gormek istemiyorum.
gunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız
Selam kızlaaaar :)
Ben de bu sabah itibariyle 73.6 kiloyum :) Geçen hafta başında 76.5 kiloydum :)
Azimle devam ediyorum.
60 lı kilolara inmek için sabırsızlanıyorum.
Hepinize öpücüklerrr
:26::26:çıkmadımı bi gönüllü
ya şimdi face gruptada listeyi ben yapıyorum ya,ikisi bir arada zor oluyo,çocuklardan zar zor sıra geliyo zaten pcde bana sıra bide alalacele olcak bişeyde değil sakin kafayla yapılması gereken bişey zor oluyo işte
canım hamilelik korkusu inan herşeyi yaptırıyo,oyüzden en etkili yöntem diye spirali seçtim bende napiyim
tarıh calısmaktan beynım durdu :18::18:
napıyosunuz kızlar
haftaya 69 u gormeyı hedeflıyorum ıns
olur mu acaba:18:
esım dun aksam
sen 64 kende mutlu degıldın hep kılondan sıkayet edıyordun
allah akıllan dıye 72 ye cıkardı senı dıyor bana
dogru sanırım ama ben 64 degıl 59 ıstıyorum
sonrada bebek ıstıyorum
ben topıkten hıc ayrılamayacagım heralde
sonrada dogum kıloları felan
merhaba hanımlar
kızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
Aranızda boyu 1.60 olan var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?