hoşgeldin,haydi bakalım o zaman yılmadan verilsin kilolar.merhaba hanımlar
azıcık kendimden bahsedeyim size...yaş 29 kilo 76 boyumda 173...25 yaşıma kadar deli gibi yemek yiyip kilo alamayanlardandım.52 kiloydum genelde.azıcık moralim bozulsa 48e kadar düşüyordum,giydiğim yakışmıyor kotlar oturmuyordu, iskeletor diyorlardı kürdan bacak diyorlardı...üzülüyordum her alışveriş ellerim bomboş ağlamaklı bitiyordu.derken 25 yaşımda 48 kilo ile nişanlandım. babam gelinlik yakışmayacak biraz kilo al deyip duruyordu. her gün bol tereyağlı tostlar yapıp yedirdi.düğüne kadar hızla kilo aldım hatta gelinliğime sığamayıp hayatımın ilk diyetini yaptım 58e düştüm.ama evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başladım.hiç bir kıyafetim olmadı davula döndüm resmen.eşim hep dalga geçiyor benimle...güreşçilere benziyormuşum. şişkocum diye seviyor artık beni.balayı resimlerime ne zaman baksam gözyaşlarım sel oluyor.
ama artık bir karar verdim.ZAYIFLAYACAĞIM.tekrardan o resimlerdeki halime döneceğim. kendimi yeniden güzel hissetmek istiyorum. beni de aranıza alıp zayıflamamda bana destek olur musunuz? :)
şu anda tam 76 kiloyum...hedefim 60...uzun ve zor bir süreç olacak ama başaracağım...
kızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
BUGÜN HASTANEYE EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE GİTTİM KIZLAR,EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE,,FITIKLARIM VARDIYA ACILAR DAYANILMAZ HALE GELMİŞTİ İYİCE,HİÇBİR TEDAVİDE İŞE YARAMADI,TEKRAR EMARA YOLLAMIŞTI DR
az önce dr'dan geldim eve,dr açık ameliyat olucak kadar büyük değil fıtıklar dedi,lazerle ameliyat var istersen onu yapalım diyince kabul ettim,pazartesi hastaneye yatıcam çarşamba ameliyat olucam 1gün daha yatıp perşembe evimde olucam inşallah kurtulurum ağrılarımdan,bu seferkide işe yarasın istiyorum
seher bu ne hız,kilolarımız yakın kapışalım diyecektim ki gözlerim faltaşı gibi açıldı.Az önce tartıldım ve bugün itibariyle yeniden 6 lı rakamları gördüm şükür. tabiki bu gidenler kilo değil sadece içimdeki kötülükler
Dün 71.300
Bugün 69.400
sağol canım,maalesef geçmedi,böyle günlerce ağrıması da normal değil,bir doktora gideyim diyorum.Geçmiş olsun canım baş ağrın umarım geçmiştir
Ben de dün başladım diyete
Yaşım 32, boyum 1.65, 71.300 le başladım hedefim 55 olmak
beni unuttun ama,bu ikinci haftam hatun.öyle şey mi olur canımm helal olsun tabi gönüllü yapıyorum zaten ama katılım olmicak diye üzülüyorum ben :26:
doğumdan sonra hepinizi bekliyoruz zaten.tarıh calısmaktan beynım durdu :18::18:
napıyosunuz kızlar
haftaya 69 u gormeyı hedeflıyorum ıns
olur mu acaba:18:
esım dun aksam
sen 64 kende mutlu degıldın hep kılondan sıkayet edıyordun
allah akıllan dıye 72 ye cıkardı senı dıyor bana
dogru sanırım ama ben 64 degıl 59 ıstıyorum
sonrada bebek ıstıyorum
ben topıkten hıc ayrılamayacagım heralde
sonrada dogum kıloları felan
ben yine kendin yaz,kendin oku oldum yaa.bir giriyorum pir giriyorum.bakalim sabah kac kilo olarak uyananacagim?
bende cikiyorum.cocuklari yatirayim geleyim bari.
Bu hafta herkes iddaali bakalim kim birinci olacak
tamam canım saol
64.65 dım canım
bende gelınlıkle guzel oldugumu dusunuyorum
yanı kılolu felan durmuyordum
hatta degıldım sanırım
ama 59 olaydım dahada guzel olur yaa
cıtıpıtı ne guzel
ayy bana rakıp cıktı
ben bırıncı olcaktım
ahh olursun canım yeterkı ıste
ben unıdeyken 87 kıloydum
gecen senede 65 kılo ıle evlendım
ıcımden resmen bır cocuk cıktı
yeterkı ıste...
gecmıs olsun canım cok gecmıs olsun
tez zamanda saglıgına kavusman dılegıyle
Menun çok güzelbugunun menusuu
sabah (11.00)
1 dılım ekmek
2.3 dılım sucuk
1 kk peynır
5.6 zeytın
domates salatalık
1 caykasıgı recel
ara (13.00)
2 mandalına
oglen-aksam (16.30)
1 kepce corba
3 yk pancar
1.2 yk pılav
1 kofte
20.00
1 porsıyon meyve
yesılcay
sabah 10:00 3 kuru kayisi 2 bardak ilik su
10:30 1 dl tam bgd ekm
1 kk ezine peynir
domates salatalik
sekersiz cay
1 isirik sicacik simit
12:00 yesil cay, 3 kuru kayisi
15:30 1 lahmacun, yesil salata
1 kucuk parca sutlu irmik tatlisi, cay
17:00 1 kucuk muz
18:45 1 kase yesil mercimek
1 sb yogurt
domates, salatalik
yesil cayla, 1 meyve yerim heralde
iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım girmişken.
sabah 5 bardak su
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
salatalık,biber,peynir,zeytin,çay
ara
1 elma
öğle
3 yemek kaşığı mercimek yemeği,1 dilim kek.
ara çok az çiğdem.
akşam
tarhana çorbası
brokoli salatası
1 dilim ekmek.
1.5 litre su.
bolca da çay içerim bu akşam.
tarıh calısmaktan beynım durdu :18::18:
napıyosunuz kızlar
haftaya 69 u gormeyı hedeflıyorum ıns
olur mu acaba:18:
esım dun aksam
sen 64 kende mutlu degıldın hep kılondan sıkayet edıyordun
allah akıllan dıye 72 ye cıkardı senı dıyor bana
dogru sanırım ama ben 64 degıl 59 ıstıyorum
sonrada bebek ıstıyorum
ben topıkten hıc ayrılamayacagım heralde
sonrada dogum kıloları felan
tatlım hoşgeldin ilk biidirimin olduğu için seni listeye haftaya alabiliriz ancak yani bu hafta
başlangıç kilo:?
hedef:?
yarın mesaj atabilirsin
inşaAllah birinci olursun tatlım ben artıyım bu hafta ya bakalım bu akşam biraz spor yapim belki işe yarar eksilirimbu arada rica ederim tatlımm
BUGÜN HASTANEYE EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE GİTTİM KIZLAR,EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE,,FITIKLARIM VARDIYA ACILAR DAYANILMAZ HALE GELMİŞTİ İYİCE,HİÇBİR TEDAVİDE İŞE YARAMADI,TEKRAR EMARA YOLLAMIŞTI DR
az önce dr'dan geldim eve,dr açık ameliyat olucak kadar büyük değil fıtıklar dedi,lazerle ameliyat var istersen onu yapalım diyince kabul ettim,pazartesi hastaneye yatıcam çarşamba ameliyat olucam 1gün daha yatıp perşembe evimde olucam inşallah kurtulurum ağrılarımdan,bu seferkide işe yarasın istiyorum
seher bu ne hız,kilolarımız yakın kapışalım diyecektim ki gözlerim faltaşı gibi açıldı.
sağol canım,maalesef geçmedi,böyle günlerce ağrıması da normal değil,bir doktora gideyim diyorum.
boyumuz aynı,yaşın da yakın sayılırmış bana,ben de 37 yim.
beni unuttun ama,bu ikinci haftam hatun.
doğumdan sonra hepinizi bekliyoruz zaten.
bugün zayıfla da uğramadı,merak ettim.
gecmis olsun. cabucak iyilesirsin ins.
Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin kiloya kavuşursun
Çok geçmiş olsun canim umarım işe yarar kurtulursun
Bende 1.60 boyundayim
Hoageldin aramıza
tamam canım saol
64.65 dım canım
bende gelınlıkle guzel oldugumu dusunuyorum
yanı kılolu felan durmuyordum
hatta degıldım sanırım
ama 59 olaydım dahada guzel olur yaa
cıtıpıtı ne guzel
ayy bana rakıp cıktı
ben bırıncı olcaktım
ahh olursun canım yeterkı ıste
ben unıdeyken 87 kıloydum
gecen senede 65 kılo ıle evlendım
ıcımden resmen bır cocuk cıktı
yeterkı ıste...
gecmıs olsun canım cok gecmıs olsun
tez zamanda saglıgına kavusman dılegıyle
hoşgeldin,haydi bakalım o zaman yılmadan verilsin kilolar.
canım çok geçmiş olsun.inşallah sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci yaşarsın.
çeken bilir fıtık çok zordur,çarşamba dua edeceğim senin için.
güzel haberlerini yazarsın bize.
Geçmiş olsun canım inşallah amaliyatını sorunsuz atlatırsın
Canım yaaa hızla alakası yok evvelki akşam yani diyete başlamadan önceki akşam yediğim 3 tabak ciğer 1 tabak bulgur pilavı ve 1 tabak çorbanın (tabi bi de gündüz yediklerim var) kalıntılarından kurtulunca 2 kilo gitmiş. Hani az da yememişim dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?