70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin,haydi bakalım o zaman yılmadan verilsin kilolar.

canım çok geçmiş olsun.inşallah sorunsuz bir ameliyat ve iyileşme süreci yaşarsın.
çeken bilir fıtık çok zordur,çarşamba dua edeceğim senin için.
güzel haberlerini yazarsın bize.

iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım girmişken.
sabah 5 bardak su
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
salatalık,biber,peynir,zeytin,çay
ara
1 elma
öğle
3 yemek kaşığı mercimek yemeği,1 dilim kek.
ara çok az çiğdem.
akşam
tarhana çorbası
brokoli salatası
1 dilim ekmek.
1.5 litre su.
bolca da çay içerim bu akşam.

Az önce tartıldım ve bugün itibariyle yeniden 6 lı rakamları gördüm şükür. tabiki bu gidenler kilo değil sadece içimdeki kötülükler
Dün 71.300
Bugün 69.400
seher bu ne hız,kilolarımız yakın kapışalım diyecektim ki gözlerim faltaşı gibi açıldı.

Geçmiş olsun canım baş ağrın umarım geçmiştir
Ben de dün başladım diyete
Yaşım 32, boyum 1.65, 71.300 le başladım hedefim 55 olmak
sağol canım,maalesef geçmedi,böyle günlerce ağrıması da normal değil,bir doktora gideyim diyorum.
boyumuz aynı,yaşın da yakın sayılırmış bana,ben de 37 yim.
öyle şey mi olur canımm helal olsun tabi gönüllü yapıyorum zaten ama katılım olmicak diye üzülüyorum ben :26:
beni unuttun ama,bu ikinci haftam hatun.
doğumdan sonra hepinizi bekliyoruz zaten.
bugün zayıfla da uğramadı,merak ettim.

Bu hafta herkes iddaali bakalim kim birinci olacak

Menun çok güzel

Irmik tatlısı olmasaymis iyi bir menu olacakmiş

Kek haricinde menun güzel tatlım :))

vallahi kolay gelsin canım yazını okuyunca tebessüm ettirdin.eşimde bana aynısını diyor sanırım erkekler hep aynı mantıkla düşünüyor haksız da değiller galiba sen yine de doğum öncesi vermeye çalış ben 62 ile hamile kaldım doğuma 79 ile gitmiştim.normal doğum olmasına rağmen hala duruyor kilolar ben yapamadım sen dikkat et tatlım haydi hoşçakall ALLAH zihin açıklığı versinnn

gece:
1 bardak süt
1 adet muz
ikindi: 2 bardak vişne suyu
akşam:,
yarım tabak bulgur pilavı
yarım tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
4 bardak şekersiz çay
5 küçük kare bitter çikolata
saat 9 gibi 1 adet portakal yerim herhalde

bugün niyetliydim kızlar o yüzden sabah bişey yemedim öğleden sonra regl oldum çikolatayı o yüzden yedim.sütlü severim ama bitter daha az kalorili olduğu için ve yeme isteğini azalttığı için bitteri yedim.bugün yürüyüş yapamadım oğlum biraz huzursuzdu.ayyyy yarın bildirim var bakalım kaç çıkacağız bir ben varım topic te kimse yok galibaa..neyse öptüm kızlar hoşçakalınnn

Iyi aksamlar ev temizliyorum haril haril yarin karneleri dagitip esim cumadan geldikten sonra yola cikacagiz) bu arada facede grubunuz mu var? Ayrica ben yarin listeye girebilirmiyiiimmm? Lutfen biri cevap versin

Tamamdır canım

Geçmiş olsun canım inşallah amaliyatını sorunsuz atlatırsın

Canım yaaa hızla alakası yok evvelki akşam yani diyete başlamadan önceki akşam yediğim 3 tabak ciğer 1 tabak bulgur pilavı ve 1 tabak çorbanın (tabi bi de gündüz yediklerim var) kalıntılarından kurtulunca 2 kilo gitmiş. Hani az da yememişim dimi ama

Gelelim bu günkü karnemize

Sabah 1dilim ekmek
2 tane zeytin
Yarım yumurta
Bolca su

Öğlen
Kıvırcık,maydanoz,soğan,domates karışımı salata tabi biraz limon ve çok az tuz ilaveli

Ara
yarım portakal ve yarım elma

Akşam
Yemek yiyecek vaktim olmadı. misafirlerle bir bardak şekersiz çay içtim
Şimdiden sonra da birşey yemem artık. sadece suyumu içerim bolca

gecmis olsun. cabucak iyilesirsin ins.

Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin kiloya kavuşursun

Çok geçmiş olsun canim umarım işe yarar kurtulursun

Bende 1.60 boyundayim

Hoageldin aramıza

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar çok sağolun,inşallah güzel haberlerle gelirim,inşallah ameliyat sonrası acı olmuyodur çok endişeliyim,çocuklarıma bakcak kimse yok evde eşimden başka,oda işe gidiyo gündüzden,,gerçi bugün söyleyince ben yıllık izne şubatın sonunda çıkıcaktım,bari konuşayımda pazartesiye yada çarşambaya izne başlamak istediğimi söyliyim dedi,,(eşimde müdürleriyle azcık atışmış geçen izin vermezler imza atmazlar diye düşünüyo,inşallah çıkabilir izne:26:)

çok çok geçmiş olsun cnm.sağsalim gel aramıza bekliyoruz hepimiz :)

Ilk gunumdu menum; 5 zeytin, yarim koz patates,1 d.bugday ekmegi, az peynir
Ara 1 dilim ekmek
Ogle 2 yemek kasigi sulu 1 y.kasigi pilav,1 kare cikolata
Aksam 1 tabak kuru sebze turlusu 1 kase corba vee yemekten sonra gunu 3 parca etsiz cigkofte ikramiyla kapadim..

Bide 1 halley.. yaa son halley ve cigkofte bozdu herseyi sanirim...

Ben hep boyle oluyomm gunun sonunda batiriyorum..n olacak bu halim..niye bi anda yemeye basliyorumm...

Yarin icin hevesim kiriliyorr..ve yine son surat yemege devam..

Siz nasil motive oluyorsunuz ...

günaydın canım Rabbim şifa versin sana inşallah çok başarılı geçer ve kurtulursun ağrılarından

günaydın hepinize.
ben kilo bildirimimi özelden yapamadım malumunuz mesaj hakkım daha eksik.
buraya yazayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…