öyle şey mi olur canımm helal olsun tabi gönüllü yapıyorum zaten ama katılım olmicak diye üzülüyorum ben :26:
tamam canım saol
64.65 dım canım
bende gelınlıkle guzel oldugumu dusunuyorum
yanı kılolu felan durmuyordum
hatta degıldım sanırım
ama 59 olaydım dahada guzel olur yaa
cıtıpıtı ne guzel
ayy bana rakıp cıktı
ben bırıncı olcaktım
ahh olursun canım yeterkı ıste
ben unıdeyken 87 kıloydum
gecen senede 65 kılo ıle evlendım
ıcımden resmen bır cocuk cıktı
yeterkı ıste...
gecmıs olsun canım cok gecmıs olsun
tez zamanda saglıgına kavusman dılegıyle
öyle deme canım bak dileekefemde var ,hasrette var 4 kişi oluruzfenamı bakalım birinci kim olcak
kızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
BUGÜN HASTANEYE EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE GİTTİM KIZLAR,EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE,,FITIKLARIM VARDIYA ACILAR DAYANILMAZ HALE GELMİŞTİ İYİCE,HİÇBİR TEDAVİDE İŞE YARAMADI,TEKRAR EMARA YOLLAMIŞTI DR
az önce dr'dan geldim eve,dr açık ameliyat olucak kadar büyük değil fıtıklar dedi,lazerle ameliyat var istersen onu yapalım diyince kabul ettim,pazartesi hastaneye yatıcam çarşamba ameliyat olucam 1gün daha yatıp perşembe evimde olucam inşallah kurtulurum ağrılarımdan,bu seferkide işe yarasın istiyorum
seher bu ne hız,kilolarımız yakın kapışalım diyecektim ki gözlerim faltaşı gibi açıldı.
sağol canım,maalesef geçmedi,böyle günlerce ağrıması da normal değil,bir doktora gideyim diyorum.
boyumuz aynı,yaşın da yakın sayılırmış bana,ben de 37 yim.
beni unuttun ama,bu ikinci haftam hatun.
doğumdan sonra hepinizi bekliyoruz zaten.
bugün zayıfla da uğramadı,merak ettim.
hamile olduğu kesinmiymişş test sonucu pozitif yaniCanım tebrik ederim çok sevindim hamileymişsin allah tamamını erdirsin
haftalık hedef değil canım son hedefin msj atabiliyorsan msj at canım burdan takibim zor oluyor çalıştığım içiin ok?başlangıç : 78
hedefi tam anlamadım haftalık hedef mi veriyoruz yoksa büyük genel hedef mi ?
ikisini de yazayım
büyük hedefim 68
haftaya cumaya hedefim 76
dilek menü yorumları için teşekkürler,iyi geliyor birinin takip etmesi.Kek haricinde menun güzel tatlım :))
iyi tatyiller,tatilde kilo almamaya aman dikkat.Iyi aksamlarev temizliyorum haril haril yarin karneleri dagitip esim cumadan geldikten sonra yola cikacagiz ) bu arada facede grubunuz mu var? Ayrica ben yarin listeye girebilirmiyiiimmm? Lutfen biri cevap versin
3 tabak ciğer,ne diyeyim,maşallah.Geçmiş olsun canım inşallah amaliyatını sorunsuz atlatırsın
Canım yaaa hızla alakası yok evvelki akşam yani diyete başlamadan önceki akşam yediğim 3 tabak ciğer 1 tabak bulgur pilavı ve 1 tabak çorbanın (tabi bi de gündüz yediklerim var) kalıntılarından kurtulunca 2 kilo gitmiş. Hani az da yememişim dimi ama
annenler,ablan falan gelse senin için daha iyi olurdu aslında.eşin de seninle ilgilenirdi.inşallah ayarlanır da kafan rahat girersin ameliyata.
hepinizden allah razı olsun arkadaşlar çok sağolun,inşallah güzel haberlerle gelirim,inşallah ameliyat sonrası acı olmuyodur çok endişeliyim,çocuklarıma bakcak kimse yok evde eşimden başka,oda işe gidiyo gündüzden,,gerçi bugün söyleyince ben yıllık izne şubatın sonunda çıkıcaktım,bari konuşayımda pazartesiye yada çarşambaya izne başlamak istediğimi söyliyim dedi,,(eşimde müdürleriyle azcık atışmış geçen izin vermezler imza atmazlar diye düşünüyo,inşallah çıkabilir izne:26:)
Ilk gunumdu menum; 5 zeytin, yarim koz patates,1 d.bugday ekmegi, az peynir
Ara 1 dilim ekmek
Ogle 2 yemek kasigi sulu 1 y.kasigi pilav,1 kare cikolata
Aksam 1 tabak kuru sebze turlusu 1 kase corba vee yemekten sonra gunu 3 parca etsiz cigkofte ikramiyla kapadim..
Bide 1 halley.. yaa son halley ve cigkofte bozdu herseyi sanirim...
Ben hep boyle oluyomm gunun sonunda batiriyorum..n olacak bu halim..niye bi anda yemeye basliyorumm...
Yarin icin hevesim kiriliyorr..ve yine son surat yemege devam..
Siz nasil motive oluyorsunuz ...
ay o zmana kadar olurum herhalde 64 falan sen gibi cici gelin olmak istiyorum bendee
evet evet geliyor millet yavaş yavaş
çok geçmiş olsun tatlım umarım daha ii olursunözlicez seni
tatlım unutmadım tabi benim isyanım eskilere gelmiyorlar diye siteye girip topiğimize bile uğramıyorlar ona üzülüyorum
hamile olduğu kesinmiymişş test sonucu pozitif yaninerde yazıyor ben kaçırdım galiba yaa
haftalık hedef değil canım son hedefin msj atabiliyorsan msj at canım burdan takibim zor oluyor çalıştığım içiin ok?hoşgeldin bu arada
günaydın arkadaşlar.
cumanız mübarek olsun.
herkes eksilerdeyim yazsın inşalah.
başlangıç:70.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:69.4:
hedef:65
giden:1.5 kilo
ay o zmana kadar olurum herhalde 64 falan sen gibi cici gelin olmak istiyorum bendee
evet evet geliyor millet yavaş yavaş
çok geçmiş olsun tatlım umarım daha ii olursunözlicez seni
tatlım unutmadım tabi benim isyanım eskilere gelmiyorlar diye siteye girip topiğimize bile uğramıyorlar ona üzülüyorum
hamile olduğu kesinmiymişş test sonucu pozitif yaninerde yazıyor ben kaçırdım galiba yaa
haftalık hedef değil canım son hedefin msj atabiliyorsan msj at canım burdan takibim zor oluyor çalıştığım içiin ok?hoşgeldin bu arada
aldım mesajını tatlımmtamam canım,özel mesajla gönderdim sabah ilk iş.
evet testi pozitif çıkmış,gebelik kesin yani.
sana da hayırlı cumalar caımm hedefin çok yakın valla çok imrendim17 şubatta 67yi bırak 65 bile olursun sen bu aziimle tatlımm
inşallah güzelim.
ilk hedefim 65,sonra 58-59 olarak değiştireceğim.
baştan büyük tutarsam gözüm korkar dedim.adım adım gidelim,kalıcı olsun.
haklısın tatlım bende önce 56 hedefindeydim şimdi 60 yaptım yavaş yavaş gideyim diye 59u görsem mutluluktan uçcaam o derece yani gelinliği erteliyorum sırf vercem diyee
vallahi kolay gelsin canım yazını okuyunca tebessüm ettirdin.eşimde bana aynısını diyorsanırım erkekler hep aynı mantıkla düşünüyor haksız da değiller galiba sen yine de doğum öncesi vermeye çalış ben 62 ile hamile kaldım doğuma 79 ile gitmiştim.normal doğum olmasına rağmen hala duruyor kilolar ben yapamadım sen dikkat et tatlım haydi hoşçakall ALLAH zihin açıklığı versinnn
yazını ouyunca uzuldum
hepinizden allah razı olsun arkadaşlar çok sağolun,inşallah güzel haberlerle gelirim,inşallah ameliyat sonrası acı olmuyodur çok endişeliyim,çocuklarıma bakcak kimse yok evde eşimden başka,oda işe gidiyo gündüzden,,gerçi bugün söyleyince ben yıllık izne şubatın sonunda çıkıcaktım,bari konuşayımda pazartesiye yada çarşambaya izne başlamak istediğimi söyliyim dedi,,(eşimde müdürleriyle azcık atışmış geçen izin vermezler imza atmazlar diye düşünüyo,inşallah çıkabilir izne:26:)
günaydın arkadaşlar.
cumanız mübarek olsun.
Bravo canimgunaydın kısceler
bıldırımımı yapıp hemen cıkmam gerek
bugun bırsuru ısım var dısarıdda sınavımda var
dune bakarak artıdayım bugun
2 gundur wc ye cıkmıyorum ondan sanırım
bıldırım
başlangıç:71
geçen hafta:72.7
bu hafta:71.9
giden/gelen: -0.8 kg
toplam giden: +0.9
hedef:59
Akşam çok kötü olmuş cnm halleyin kalorisi en az 200 vardir kendine bir pantolon al ama iki beden küçük çok hoşuna gitsin ve devamlo yanında tut ben bunun içine gireceğim dersen gözün birşey görmez tatlımIlk gunumdu menum; 5 zeytin, yarim koz patates,1 d.bugday ekmegi, az peynir
Ara 1 dilim ekmek
Ogle 2 yemek kasigi sulu 1 y.kasigi pilav,1 kare cikolata
Aksam 1 tabak kuru sebze turlusu 1 kase corba vee yemekten sonra gunu 3 parca etsiz cigkofte ikramiyla kapadim..
Bide 1 halley.. yaa son halley ve cigkofte bozdu herseyi sanirim...
Ben hep boyle oluyomm gunun sonunda batiriyorum..n olacak bu halim..niye bi anda yemeye basliyorumm...
Yarin icin hevesim kiriliyorr..ve yine son surat yemege devam..
Siz nasil motive oluyorsunuz ...
günaydın arkadaşlar.
cumanız mübarek olsun.
inşallah canım inşallahh veririmen mantıklısı.
verirsin güzelim,önünde düğün,gelinlik ve sevdiğine kavuşmak gibi motivasyonun var,kim tutar seni.
maasallah.ne güzel bir haftada 3 kilo. ben cok zor kilo veriyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?