hepinizden allah razı olsun arkadaşlar çok sağolun,inşallah güzel haberlerle gelirim,inşallah ameliyat sonrası acı olmuyodur çok endişeliyim,çocuklarıma bakcak kimse yok evde eşimden başka,oda işe gidiyo gündüzden,,gerçi bugün söyleyince ben yıllık izne şubatın sonunda çıkıcaktım,bari konuşayımda pazartesiye yada çarşambaya izne başlamak istediğimi söyliyim dedi,,(eşimde müdürleriyle azcık atışmış geçen izin vermezler imza atmazlar diye düşünüyo,inşallah çıkabilir izne:26:)
900 gr hiç az olur mu.Günaydınnnn güzel arkadaşlarım cumamiz mübarek olsun
Kilo bildirimi:
Başlangıç 68
Geçen hafta 66
Bu hafta 65.100
Giden 900
Toplam giden 2.900
Hedef 58
Kilo az gidiyor ama bunada şükür sonuçta 86 kilodan düştük buralara
amanın gelin kızlarımız iki oldu.ne güzel.mürüvvetinizi görmek nasip olacak bize.Selam canım günaydın,
Aslında tam bir hafta sayılmaz 10-11 gün içinde diyelim :)
Ama yaptığım diyet çok katı, ekmek tatlı kurabiye bisküvi vs hiç bişey yemiyorum, sabah hafif bi kahvaltı ve akşamları ızgara tavuk ya da salata yiyorum, arada çok acıkırsam diyet krakerlerden yiyorum.
Neden bu kadar katı dersen de Mayıs'ta düğünüm var 38 bedene düşmem lazım en kısa sürede :)
Ama diyetlerde bence de en önemli unsur su tüketmek. Mümkün olduğunca çok su için kızlar ben min. 2 litre su içmeye zorluyorum kendimi. Hem vucudun ihtiyacı olan bir sıvı hem de yağların yakımını hızlandırıyor.
Bunun dışında sabahları bir adet türk kahvesi içiyorum.
Biliyorsunuz kahve metabolizmyı hızlandırıyor.
Bir de benden soru, haftada bir kere mi tartılıyorsunuz?
saol canım
yazını ouyunca uzuldum
bakacak kımsenın olmaması cok kotu
bende aılemden k.valdemden uzagım
benım cocuklarımda yalnızlık cekecekler malesef
masalla masallah
Selam canım günaydın,
Aslında tam bir hafta sayılmaz 10-11 gün içinde diyelim :)
Ama yaptığım diyet çok katı, ekmek tatlı kurabiye bisküvi vs hiç bişey yemiyorum, sabah hafif bi kahvaltı ve akşamları ızgara tavuk ya da salata yiyorum, arada çok acıkırsam diyet krakerlerden yiyorum.
Neden bu kadar katı dersen de Mayıs'ta düğünüm var 38 bedene düşmem lazım en kısa sürede :)
Ama diyetlerde bence de en önemli unsur su tüketmek. Mümkün olduğunca çok su için kızlar ben min. 2 litre su içmeye zorluyorum kendimi. Hem vucudun ihtiyacı olan bir sıvı hem de yağların yakımını hızlandırıyor.
Bunun dışında sabahları bir adet türk kahvesi içiyorum.
Biliyorsunuz kahve metabolizmyı hızlandırıyor.
Bir de benden soru, haftada bir kere mi tartılıyorsunuz?
başlangıç: 73
geçen hafta: 69.9
bu hafta: 68.5
giden:1400
toplamda giden:4500
hedef:60
Eki Görüntüle 948186
günaydın kızlar Cuma nız mübarek olsun
bildirimim yaptım ama buraya da yazayım dedim selam canım bildirimi yapıyorum
başlangıç:75.4,
geçen hafta:74,4
bu hafta:71,8
gelen/giden:-2,600
hedef:58
ilk başta hedefimi 58 tutmuştum ama şimdi bana uzak bir hedef olarak geliyor bu hedefi önce 60 yapsak 60 olunca da sonrasında 58'e düşürsek olur mu?
baskülde o rakamları görünce ay bir mutlu oldum anlatamam.hepinize bol eksili bildirimler diliyorum
günaydın kızlar Cuma nız mübarek olsun
bildirimim yaptım ama buraya da yazayım dedim selam canım bildirimi yapıyorum
başlangıç:75.4,
geçen hafta:74,4
bu hafta:71,8
gelen/giden:-2,600
ilk başta hedefimi 58 tutmuştum ama şimdi bana uzak bir hedef olarak geliyor bu hedefi önce 60 yapsak 60 olunca da sonrasında 58'e düşürsek olur mu?
baskülde o rakamları görünce ay bir mutlu oldum anlatamam.hepinize bol eksili bildirimler diliyorum
kızlarr bildirimler bugün bana yapılcak mesaj atmayı unutmayınn!
yeni gelenler bildirimlerini;
başlangıç kilo:
hedef kilo:
eskiler bilir gerçi ama yazim yine de;
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplam giden:
hedef:
mutlaka mesaj atın kızlaarr takip edemiyorum
kızlarr bildirimler bugün bana yapılcak mesaj atmayı unutmayınn!
yeni gelenler bildirimlerini;
başlangıç kilo:
hedef kilo:
eskiler bilir gerçi ama yazim yine de;
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplam giden:
hedef:
mutlaka mesaj atın kızlaarr takip edemiyorum
aferim sana tatlım bakk sonuncu olmakta iyi bişeymiş aslında hırs yapıyor insana darısı ben gibilerin başınasen hatta ilk hedef olarak 65 yap canım bence
evet canım hırs oluyor gerçekten haklısın galiba 65le başlamalı ama bu çizelgeyi tekrar nasıl güncelleyeceğiz?yardımcı olur musunuz?
rodoso cdediğin gibi değerlendirmeye çalışacağım canım sağol
Kilo verenler adina cok sevindim....
Tebrik ederimm...
Sporda yapiyor musunuz...
tamam canım not alıyorum seniBen msj atamadim ama
Bas kilo:76.7
Hedef kilo:66.7
canım güncelleme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ben her seferinde yeniliyorum çizelgemi sıfırdan yapıyor gibi
anladım canım sağol yardımın için
annem ablamın çocuklarına bakıyo,ablam çalıştığı için canım,onunkiler büyük ama sonuçta çocuk daha,kız 6 abiside 10yaşında,abisi kardeşine evde kendi bakabiliyo yalnız kalabiliyorlar bazen,ama yinede kontrol etmeye devamlı gidiyo annem,ben eşimin evde olmasını istiyorum çocukların başında,sonuçta annem devamlı kendi evinde olamıyo,benim evimdede olamıycak,benim çocukları alıpta ikidebir ablamın evine gitmesinide istemiyorum yol uzak çünkü,en iyisi eşimin çocukların başında kalması izin alırsa ne ala,aklım çocuklarda kalmasını istemiyorum çünkü,kızım abisi kadar uysal değil,annemde mızmızlık yapıyoannenler,ablan falan gelse senin için daha iyi olurdu aslında.eşin de seninle ilgilenirdi.inşallah ayarlanır da kafan rahat girersin ameliyata.
saol canım
yazını ouyunca uzuldum
bakacak kımsenın olmaması cok kotu
bende aılemden k.valdemden uzagım
benım cocuklarımda yalnızlık cekecekler malesef
masalla masallah
annem ablamın çocuklarına bakıyo,ablam çalıştığı için canım,onunkiler büyük ama sonuçta çocuk daha,kız 6 abiside 10yaşında,abisi kardeşine evde kendi bakabiliyo yalnız kalabiliyorlar bazen,ama yinede kontrol etmeye devamlı gidiyo annem,ben eşimin evde olmasını istiyorum çocukların başında,sonuçta annem devamlı kendi evinde olamıyo,benim evimdede olamıycak,benim çocukları alıpta ikidebir ablamın evine gitmesinide istemiyorum yol uzak çünkü,en iyisi eşimin çocukların başında kalması izin alırsa ne ala,aklım çocuklarda kalmasını istemiyorum çünkü,kızım abisi kadar uysal değil,annemde mızmızlık yapıyoen iyisi babalarıyla kalması..
seninde daha kötüymüş canım,ama benim annemin evi yakın bana,ama yakınken uzak olmak bu olsa gerek,ablamın çocuklarıyla ilgileniyo o,bana sıra gelmezama eşim izin alamazsa,bi çare annem bakıcak öyle dedi,,zor olucak ama yapcak bişey yok,gündüzden annem bakar,akşam 5ten sonra eşim evde oluyo o bakar
geçmiş olsun diyen tüm kızlara tekrar teşekkür ederim,,inşallah iyi olarak geri dönerim evime ve aranıza
kilo bildirimi (regl 2.gün)
başlangıç:61.9
geçen hafta:59.9
bu hafta:59.6
giden:300
toplam giden:2.300
Eki Görüntüle 948276
siz beni haftaya görün,regl bitmiş olucak hem,,hemde hastanede olucam 4 gün,malum orda mecburi diyet yapılıyo nerdeyse,yemeklerde kuş kadar oluyo,heleki kahvaltılıkları yok denecek kadar az,
ben 55e düşer gelirim aranıza kesin
niye öyle ama annen ayrım yapıyorr bütün çocukları alıp kendi evinde baksa nolur ki altıüstü 3-4 gün ya ne diyim inşaAllah eşin izin alır da başka kimseye muhtaç kalmazsın
uzun zamandır bu üzüntüyle yaşıyorum zaten canım,,annemlede defalarca kavga ettim bu yüzden bende dedim ayrım yapıyosun diye ama yok dinlemiyo varsa yoksa ablamın çocukları,neymiş o çalışmak zorundaymış çocuklara yazık
değilmiymiş,ya tamam yazık ama benim mecburi zamanlarımda bari yapmamalı bunu,ben bu ameliyat için demiyorum çünkü sağolsun bakarım dedi,ama benimkızıp kavga ettiğim durumlar,mesela çoğu kez dışarda işim olmuştu anneme tel edip soruyodum bugün dışarda işim var acil,çocukları getirsem bakıversen 1 saatliğine diyince ,ben evde olmıycamki,birazdan ablanın çocuklarını okula götürcem,,
yok okuldan alcam yok ablan işten gelene kadar ablanın evinde olcamçok sinir olur kapatırdım telefonu,,resmen ablam annemle aramızı bozuyodu gibi,,sonuçta bende annemin kızıyım çocuklarımda torunu,bu kadar yapmamalı çok kızıyorum,ablamlada hala görüşmüyorum 2 aydırr
uzun zamandır bu üzüntüyle yaşıyorum zaten canım,,annemlede defalarca kavga ettim bu yüzden bende dedim ayrım yapıyosun diye ama yok dinlemiyo varsa yoksa ablamın çocukları,neymiş o çalışmak zorundaymış çocuklara yazık
değilmiymiş,ya tamam yazık ama benim mecburi zamanlarımda bari yapmamalı bunu,ben bu ameliyat için demiyorum çünkü sağolsun bakarım dedi,ama benimkızıp kavga ettiğim durumlar,mesela çoğu kez dışarda işim olmuştu anneme tel edip soruyodum bugün dışarda işim var acil,çocukları getirsem bakıversen 1 saatliğine diyince ,ben evde olmıycamki,birazdan ablanın çocuklarını okula götürcem,,
yok okuldan alcam yok ablan işten gelene kadar ablanın evinde olcamçok sinir olur kapatırdım telefonu,,resmen ablam annemle aramızı bozuyodu gibi,,sonuçta bende annemin kızıyım çocuklarımda torunu,bu kadar yapmamalı çok kızıyorum,ablamlada hala görüşmüyorum 2 aydırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?