70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yeni gördüm ameliyat olacağını çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah.

günaydın kızlar Cuma nız mübarek olsun

bildirimim yaptım ama buraya da yazayım dedim selam canım bildirimi yapıyorum
başlangıç:75.4,
geçen hafta:74,4
bu hafta:71,8
gelen/giden:-2,600
hedef:58

ilk başta hedefimi 58 tutmuştum ama şimdi bana uzak bir hedef olarak geliyor bu hedefi önce 60 yapsak 60 olunca da sonrasında 58'e düşürsek olur mu?
baskülde o rakamları görünce ay bir mutlu oldum anlatamam.hepinize bol eksili bildirimler diliyorum

900 gr hiç az olur mu.her hafta 500 gr bile başarı bence.
amanın gelin kızlarımız iki oldu.ne güzel.mürüvvetinizi görmek nasip olacak bize.
tartımı yeni aldığım için merak var tabii,her sabah uğruyorum kendilerine.

saol canım

yazını ouyunca uzuldum
bakacak kımsenın olmaması cok kotu
bende aılemden k.valdemden uzagım
benım cocuklarımda yalnızlık cekecekler malesef

masalla masallah

teşekkürler canım.
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
veremeyen var mı bilmiyorum ama pes etmek yok,yola devam.

hey maşaAllah 3 kilo vücudun için zararlı tatlım bende daha dengeli beslenmelisin benim de mayısta düğünüm var onun için kendimi zorluyorum ama aç kalarak değil canım sağlıklı beslenerek çübkü düğünden sonra verdiğinin iki katını alma gibi bi durum var

başlangıç: 73
geçen hafta: 69.9
bu hafta: 68.5
giden:1400
toplamda giden:4500
hedef:60

Eki Görüntüle 948186

tebrikler tatlımm her hafta böyle vermen dileğiyle

işşşşte buuu.
dediğim gibi bu dönemde verdin verdin,çok hızlı verebileceğin zamanlar bunlar.
ben de küçük kızımda 6 aydan sonra başladım,hem dikkat ettim hem bol spor yaptım.20 kilo verdim.
hazır gidiyorken değerlendirmek lazım.

aferim sana tatlım bakk sonuncu olmakta iyi bişeymiş aslında hırs yapıyor insana darısı ben gibilerin başına sen hatta ilk hedef olarak 65 yap canım bence

Ben msj atamadim ama
Bas kilo:76.7
Hedef kilo:66.7

Kilo verenler adina cok sevindim....
Tebrik ederimm...
Sporda yapiyor musunuz...

aferim sana tatlım bakk sonuncu olmakta iyi bişeymiş aslında hırs yapıyor insana darısı ben gibilerin başına sen hatta ilk hedef olarak 65 yap canım bence

evet canım hırs oluyor gerçekten haklısın galiba 65le başlamalı ama bu çizelgeyi tekrar nasıl güncelleyeceğiz?yardımcı olur musunuz?
rodoso cdediğin gibi değerlendirmeye çalışacağım canım sağol

canım güncelleme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ben her seferinde yeniliyorum çizelgemi sıfırdan yapıyor gibi

Kilo verenler adina cok sevindim....
Tebrik ederimm...
Sporda yapiyor musunuz...

Ben msj atamadim ama
Bas kilo:76.7
Hedef kilo:66.7
tamam canım not alıyorum seni normalde spor yapsak daha iyi veririz aslında da kendi adıma söylim yapmaya vaktim olmuyor hiiç

annenler,ablan falan gelse senin için daha iyi olurdu aslında.eşin de seninle ilgilenirdi.inşallah ayarlanır da kafan rahat girersin ameliyata.
annem ablamın çocuklarına bakıyo,ablam çalıştığı için canım,onunkiler büyük ama sonuçta çocuk daha,kız 6 abiside 10yaşında,abisi kardeşine evde kendi bakabiliyo yalnız kalabiliyorlar bazen,ama yinede kontrol etmeye devamlı gidiyo annem,ben eşimin evde olmasını istiyorum çocukların başında,sonuçta annem devamlı kendi evinde olamıyo,benim evimdede olamıycak,benim çocukları alıpta ikidebir ablamın evine gitmesinide istemiyorum yol uzak çünkü,en iyisi eşimin çocukların başında kalması izin alırsa ne ala,aklım çocuklarda kalmasını istemiyorum çünkü,kızım abisi kadar uysal değil,annemde mızmızlık yapıyoen iyisi babalarıyla kalması..

saol canım

yazını ouyunca uzuldum
bakacak kımsenın olmaması cok kotu
bende aılemden k.valdemden uzagım
benım cocuklarımda yalnızlık cekecekler malesef

masalla masallah

seninde daha kötüymüş canım,ama benim annemin evi yakın bana,ama yakınken uzak olmak bu olsa gerek,ablamın çocuklarıyla ilgileniyo o,bana sıra gelmezama eşim izin alamazsa,bi çare annem bakıcak öyle dedi,,zor olucak ama yapcak bişey yok,gündüzden annem bakar,akşam 5ten sonra eşim evde oluyo o bakar

geçmiş olsun diyen tüm kızlara tekrar teşekkür ederim,,inşallah iyi olarak geri dönerim evime ve aranıza

niye öyle ama annen ayrım yapıyorr bütün çocukları alıp kendi evinde baksa nolur ki altıüstü 3-4 gün ya ne diyim inşaAllah eşin izin alır da başka kimseye muhtaç kalmazsın

kilo bildirimi (regl 2.gün)

başlangıç:61.9
geçen hafta:
59.9
bu hafta:
59.6
giden:
300
toplam giden:
2.300
hedef:
58

siz beni haftaya görün,regl bitmiş olucak hem,,hemde hastanede olucam 4 gün,malum orda mecburi diyet yapılıyo nerdeyse,yemeklerde kuş kadar oluyo,heleki kahvaltılıkları yok denecek kadar az,
ben 55e düşer gelirim aranıza kesin

Allah ımm bana da bu rakamları görmeyi nasip ett

niye öyle ama annen ayrım yapıyorr bütün çocukları alıp kendi evinde baksa nolur ki altıüstü 3-4 gün ya ne diyim inşaAllah eşin izin alır da başka kimseye muhtaç kalmazsın

uzun zamandır bu üzüntüyle yaşıyorum zaten canım,,annemlede defalarca kavga ettim bu yüzden bende dedim ayrım yapıyosun diye ama yok dinlemiyo varsa yoksa ablamın çocukları,neymiş o çalışmak zorundaymış çocuklara yazık

değilmiymiş,ya tamam yazık ama benim mecburi zamanlarımda bari yapmamalı bunu,ben bu ameliyat için demiyorum çünkü sağolsun bakarım dedi,ama benimkızıp kavga ettiğim durumlar,mesela çoğu kez dışarda işim olmuştu anneme tel edip soruyodum bugün dışarda işim var acil,çocukları getirsem bakıversen 1 saatliğine diyince ,ben evde olmıycamki,birazdan ablanın çocuklarını okula götürcem,,

yok okuldan alcam yok ablan işten gelene kadar ablanın evinde olcamçok sinir olur kapatırdım telefonu,,resmen ablam annemle aramızı bozuyodu gibi,,sonuçta bende annemin kızıyım çocuklarımda torunu,bu kadar yapmamalı çok kızıyorum,ablamlada hala görüşmüyorum 2 aydırr

Son düzenleme:

böyle yapmasının bi sebebi var mı mesela eşini sevmeme gibi bi durum ben onun çocuğuna bakmam gibisinden ya da ablan bunun için aylık mı veriyor sonuçta sen de ablanda aynı ananın evladısınız ayrıca sen küçüksün normalde küçükler daha kıymetli olur ablan mı anneni bu yönde dolduruyor da ablanla konuşmuyorsun canım?:26: Allah yardımcın olsun anne bakmazsa yedi yabancı hiç bakmaz

seni nasılsa evde diye çok düşünmüyor olabilir.yine de annen canım,kinlenme sen boşver.
bazı anne babalar hayata karşı zayıf olduğunu düşündükleri evlatlarına daha fazla emek ve zaman harcayabiliyor.güçlü gördüklerini yalnız bırakabiliyorlar.yanlış tabii ama kasıt yok,ihmal var.sana ne olursa olsun ilk önce annenin canı yanar.
sinirlenip tepki vereceğine güzellikle anlat duygularını,sonradan pişman olacağın sözler çıkmasın ağzından.
onlar bir var bir yoklar canım.mesela benimki tam 1.5 senedir yok ve acısı dün gibi taze.

Son düzenleme:
Benim annem de daha çok babam da, çalışmamı istemiyor. Daha çok ihtiyacı olan gelinlerinin cocuguna bakıyorlar ama bizim durumumuz iyi diye cocukla bakmakta nazlanıyorlar.
Bakıcı tutcaksan çalış deyince benim kariyerime taş koyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…