- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
yok canım annem eşimi benden çok sever,hani öyle olurya genelde,damatlar gelinler daha çok sevilir kıymet verilir ,benide eşimin anne babası eşimden çok severler bunuda söylerler yaniböyle yapmasının bi sebebi var mı mesela eşini sevmeme gibi bi durum ben onun çocuğuna bakmam gibisinden ya da ablan bunun için aylık mı veriyor sonuçta sen de ablanda aynı ananın evladısınız ayrıca sen küçüksün normalde küçükler daha kıymetli olur ablan mı anneni bu yönde dolduruyor da ablanla konuşmuyorsun canım?:26: Allah yardımcın olsun anne bakmazsa yedi yabancı hiç bakmaz
seni nasılsa evde diye çok düşünmüyor olabilir.yine de annen canım,kinlenme sen boşver.
bazı anne babalar hayata karşı zayıf olduğunu düşündükleri evlatlarına daha fazla emek ve zaman harcayabiliyor.güçlü gördüklerini yalnız bırakabiliyorlar.yanlış tabii ama kasıt yok,ihmal var.sana ne olursa olsun ilk önce annenin canı yanar.
sinirlenip tepki vereceğine güzellikle anlat duygularını,sonradan pişman olacağın sözler çıkmasın ağzından.
onlar bir var bir yoklar canım.mesela benimki tam 1.5 senedir yok ve acısı dün gibi taze.
yazık annene.aslında annen katlanıyor,ablanın kişliğine rağmen torunlarına kıyamadığından yardıma devam ediyor.yok canım annem eşimi benden çok sever,hani öyle olurya genelde,damatlar gelinler daha çok sevilir kıymet verilir ,benide eşimin anne babası eşimden çok severler bunuda söylerler yanioyüzden eşimle ilgili bir problem değil,benim çözemediğim bi konu var ablamla aralarında,annem çocuklara paraylada bakmıyo,kızıyo hatta böyle bakanlara,insan torununa parayla bakarmı diyo,,
ama zaman geliyo bana ablamdan ötürü dert yanıyo,yok çocuklarının harçlıklarını ben alıyorum okula ben götürüyorum,okula gidicek malzemeleri ben alıveriyorum ama bi teşekkür bile etmiyo bağırıp duruyo bana diyo,,ablam anneme çok hakaret eder çok laf eder ama annemin gıkı çıkmaz ,işten gelir ev niye dağınık niye tolamadın diye anneme çatar,çocukların üstü pislenmiştir ne biçim bakıyosun sen çocuklara ne bu pislikleri der,,çocuk bunlar elbeteki kirlenicek anneme hakaret etmesini gerektirmiyo,
allah var ben anneme çocuklarıma ne biçim bakıyosun anne dediyimi bilmem,her baktığında allah razı olsun der öperim,kirlendiyseler gelir eve değiştiririm ne var bunda,,annem ablamın pazarını görür faturalarını öder,çocuklarının toplantılarına annem girer ama ablama hala yaranamaz,,ben anneme kızmıyorum acıyorum 54 yaşında kadın tam kendine ve evine zaman ayırıcağı zamanda nelerle uğraşıyo,karşılığında ne alıyo koca bir hiiiçgününün çoğu ablamda geçtiği için ve ablam işten geç geldiği zaman,
annemde evine geç gitmek zorunda kalıyo buda babamla aralarında büyük kavgalara neden oluyo,,:18:
ya daha ne diyim ne düşüneyim bilemedim,ablamla oldum olası kedi köpek gibiyiz,heleki çocuklarım olduktan sonra dahada değişti,anneme yaptıklarının hesabını sorunca başlıyo bağırmaya laf etmeye,oyüzden pek göresim yok açıkçası
haklısın belki ama yukarda yazdıklarımı okuduysan belki nedenini daha iyi anlarsın canım,ben anneme hiç kötü söz söylemedim,bazen tartışsakta küssekte çok küs kalamıyoruz ya o arar önce yada ben arar özür dilerimannemi seviyorum ve onu incitmek asla istemem,o olmasaydı bu hayatta benim yanımda ben heralde biçare bir insan olurdum,her daim yanımda oldu,herşeyiyle yardıma koştu,ama şu son yıllarda son derece üzülüyorum yaptıklarına daha doğrusu yaşadıklarına,,haketmiyo bunları annem
Benim annem de daha çok babam da, çalışmamı istemiyor. Daha çok ihtiyacı olan gelinlerinin cocuguna bakıyorlar ama bizim durumumuz iyi diye cocukla bakmakta nazlanıyorlar.
Bakıcı tutcaksan çalış deyince benim kariyerime taş koyuldu
yazık annene.aslında annen katlanıyor,ablanın kişliğine rağmen torunlarına kıyamadığından yardıma devam ediyor.
herşey tamam da anneye saygısızlık vebali büyük olan bir günah.
umarım ablanın aklı başına gelir,senin yapabileceğin bir şey yok bu durumda.
görmediği değeri sen göster,vicdanın rahat olur ileride.
yok canım annem eşimi benden çok sever,hani öyle olurya genelde,damatlar gelinler daha çok sevilir kıymet verilir ,benide eşimin anne babası eşimden çok severler bunuda söylerler yanioyüzden eşimle ilgili bir problem değil,benim çözemediğim bi konu var ablamla aralarında,annem çocuklara paraylada bakmıyo,kızıyo hatta böyle bakanlara,insan torununa parayla bakarmı diyo,,
ama zaman geliyo bana ablamdan ötürü dert yanıyo,yok çocuklarının harçlıklarını ben alıyorum okula ben götürüyorum,okula gidicek malzemeleri ben alıveriyorum ama bi teşekkür bile etmiyo bağırıp duruyo bana diyo,,ablam anneme çok hakaret eder çok laf eder ama annemin gıkı çıkmaz ,işten gelir ev niye dağınık niye tolamadın diye anneme çatar,çocukların üstü pislenmiştir ne biçim bakıyosun sen çocuklara ne bu pislikleri der,,çocuk bunlar elbeteki kirlenicek anneme hakaret etmesini gerektirmiyo,
allah var ben anneme çocuklarıma ne biçim bakıyosun anne dediyimi bilmem,her baktığında allah razı olsun der öperim,kirlendiyseler gelir eve değiştiririm ne var bunda,,annem ablamın pazarını görür faturalarını öder,çocuklarının toplantılarına annem girer ama ablama hala yaranamaz,,ben anneme kızmıyorum acıyorum 54 yaşında kadın tam kendine ve evine zaman ayırıcağı zamanda nelerle uğraşıyo,karşılığında ne alıyo koca bir hiiiçgününün çoğu ablamda geçtiği için ve ablam işten geç geldiği zaman,
annemde evine geç gitmek zorunda kalıyo buda babamla aralarında büyük kavgalara neden oluyo,,:18:
ya daha ne diyim ne düşüneyim bilemedim,ablamla oldum olası kedi köpek gibiyiz,heleki çocuklarım olduktan sonra dahada değişti,anneme yaptıklarının hesabını sorunca başlıyo bağırmaya laf etmeye,oyüzden pek göresim yok açıkçası
haklısın belki ama yukarda yazdıklarımı okuduysan belki nedenini daha iyi anlarsın canım,ben anneme hiç kötü söz söylemedim,bazen tartışsakta küssekte çok küs kalamıyoruz ya o arar önce yada ben arar özür dilerimannemi seviyorum ve onu incitmek asla istemem,o olmasaydı bu hayatta benim yanımda ben heralde biçare bir insan olurdum,her daim yanımda oldu,herşeyiyle yardıma koştu,ama şu son yıllarda son derece üzülüyorum yaptıklarına daha doğrusu yaşadıklarına,,haketmiyo bunları annem
ablanın annene bağırma hakkı yok o emeğin karşılığı bu mu yanii Allah ıslah etsin ne ekersen onu biçersin yarın öbür gün ona da yapılır bunlar annen de sanırım bunlardan bunalmış ondan sana geçiyor nazı :26:ablan yüzünden kadının huzuru bile kalmamış baksanaannenin Allah yarcımcısı olsun canım ya ona senden daha çok üzüldüm şimdi
ben diyet psikolojisinden tamamen uzağım canım
hosgeldın canım
ben 2.3 gundur dıyette bıraz ıyı gıbıyımj
sen nasılsın bakalım
biz varız kuzum suzi döndü ama giriyormu hala acababir girip bakim dedimherkesleri özledim
şu suzi ne yalancı aramızda kalsın sırf ben zayıflamıyayım die geçen faceten bizde ara verik zaten demiş
demiyorki biz geldik yine dayanamadık insan bi işaret çakar ama yok
küstüm
burdayııııızgünaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???
yeni gelenler çok inşallah daimi olurlargunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız
benide mutlu etmiyor tartıne güzel canım ya kaçı gördün? beni hiç mutlu etmedi tartı artıdaydım regli oldum ondan sanırım o yüzden çok agresifim ya kavga edesim var birileriyle
aynen bende öyleydim canımtarıh calısmaktan beynım durdu :18::18:
napıyosunuz kızlar
haftaya 69 u gormeyı hedeflıyorum ıns
olur mu acaba:18:
esım dun aksam
sen 64 kende mutlu degıldın hep kılondan sıkayet edıyordun
allah akıllan dıye 72 ye cıkardı senı dıyor bana
dogru sanırım ama ben 64 degıl 59 ıstıyorum
sonrada bebek ıstıyorum
ben topıkten hıc ayrılamayacagım heralde
sonrada dogum kıloları felan
bende kendi üzüntülerimi bi yana bırakıp anneme üzülüyorum,annemle güzelce konuşuyorum bu konuyu,ablama çok taviz veriyosun anne oyüzden bukadar tepene çıkıyo diyorum,ama onunda söylediği şu,ben ablana kızıyorum ama çocukların suçu yok,ben olmasam çocuklar daha perişan olucak ablan doğru dürüst ilgilenmiyo bile görüyosun,kendi sorunları yüzünden çocuklara kızıyo bağırıp perişan ediyo çocukları,hergün kavga ediyo oğluyla,okuldan kaçıyo epey zamandır ,bunu duyuncada çocuğa çok kötü davranıyo ablan,yanlarında olmalıyım üzülüyorum çocuklarına napiyim diyo,,
çok haklı annem yazık çocuklar babasız kaldıkları gibi annelerindende sevgi göremiyolar doğru dürüst,psikolojilerinide ablam anlamakla büyük hata ediyo üstlerine gidiyo çocukların,bende kıyamıyorum onlara yazık günah,sonuçta çocuklarımız için yaşıyoruz,eşinden ayrılmış olabilirsin ama çocuklarına daha sıkı sarılman lazım bu durumda,ama o kendi sorunlarının hırsını çocuklardan çıkarıyo
acıyorum sadece
ben diyet psikolojisinden tamamen uzağım canım
malesef
biz varız kuzum suzi döndü ama giriyormu hala acaba
burdayııııız
yeni gelenler çok inşallah daimi olurlar
benide mutlu etmiyor tartı
yiyerek kilo vermeyi hedefliyorum sanırım
aynen bende öyleydim canım
haziranda falan 64-65tim kiloluyum diyordum şimdi 65i görsem göbek atacağım
kızlaarr yaa bi problem var bana akıl verebilir misiniz??
ben listeyi yapcam dedim ama sınavlarımın olduğunu unuttumctesi pazar sınavlarım olduğu için yapmam mümkün değil listeyi ptesi sabahından hazırlasam ve yayınlasam olur mu?:26:tamamen aklımdan çıkmış kızlar taki idare izin kağıdımı getirene kadar da gelmedi aklıma ne çalışkan öğrenciyim ben
anladım canım o zman ablan annenlere yerleşsin ekstra kira ödemez hemde kadıncağız git gel yapmaz ayrıca babaları da ilgilensin çocuklarla ya da hiç yapamıyorsa hayırlı bi kısmetle evlensin annende kurtulsun çocuklarda :26:
triendy tabii ki anlatacaksın güzelim,niye dinlemeyelim.
anlatmak bile ferahlatıyor insanı.
ablan değişmez,karakter meselesi.
demek ki kıskançlık ta var aranızda,bazı büyük kardeşler küçüklerinin sevilmesine,anne babalarının doğal olan yardımları bile yapmasına tahammül edemiyorlar.şu an uzak durman,tartışıp canını sıkmandan iyidir.ne annen fedakarlıktan vazgeçer,ne ablan huyundan.ailede ille çıkar bir ara bozan ne yapacaksın.
kızlaarr yaa bi problem var bana akıl verebilir misiniz??
ben listeyi yapcam dedim ama sınavlarımın olduğunu unuttumctesi pazar sınavlarım olduğu için yapmam mümkün değil listeyi ptesi sabahından hazırlasam ve yayınlasam olur mu?:26:tamamen aklımdan çıkmış kızlar taki idare izin kağıdımı getirene kadar da gelmedi aklıma ne çalışkan öğrenciyim ben
Selam canım günaydın,
Aslında tam bir hafta sayılmaz 10-11 gün içinde diyelim :)
Ama yaptığım diyet çok katı, ekmek tatlı kurabiye bisküvi vs hiç bişey yemiyorum, sabah hafif bi kahvaltı ve akşamları ızgara tavuk ya da salata yiyorum, arada çok acıkırsam diyet krakerlerden yiyorum.
Neden bu kadar katı dersen de Mayıs'ta düğünüm var 38 bedene düşmem lazım en kısa sürede :)
Ama diyetlerde bence de en önemli unsur su tüketmek. Mümkün olduğunca çok su için kızlar ben min. 2 litre su içmeye zorluyorum kendimi. Hem vucudun ihtiyacı olan bir sıvı hem de yağların yakımını hızlandırıyor.
Bunun dışında sabahları bir adet türk kahvesi içiyorum.
Biliyorsunuz kahve metabolizmyı hızlandırıyor.
Bir de benden soru, haftada bir kere mi tartılıyorsunuz?
bu mesele çok konuşuldu canım,ablam imkansız annemlerde yapamaz,annemde ablamla aynı evde dayanamazhem eşyalarıda çok ablamın annemin evinde yerde yok imkansız yani,,ama en güzeli ki ben çok isterim çocukjlar ve annem için evlenmesi yeniden,,1 senedir konuştuğu biri var,nişan yüzüğü bile taktılar kendi aralarında,adam çok zengin bide,ablama diyo çalışma bakarım ben sana kiranı öderim çocukların masraflarını karşılarım,sen yeterki çalışma çocukların başında evde dur diye ama dinleyen kim,,ablam ev kuşu değil anlıycan illaki dışarda olucak çalışıcak evde durmıycak,,yapamam ben evde diyo,,ya kendini değil çocuklarını düşünse azcık çoktan kabul ederdi,annemde kızıyo bari ciddiyseniz evleninde sende kurtul bende diyo,ama ne olur sonu belli değil canım,,neyse inşallah herşey yoluna girer birgün sabredicez
sağolun ne diyim cidden içim ferahlıyo,3.cü bi göze ihtiyaç duyuyorum bazen,bendemi hata yoksa diğerlerindemi diye,hatam varsada söylüyosunuz düzeltmeye çalışıyorum kendimi,,annemi üzmemeye çalıyorum zaten ben bari üstüne gitmiyim tavır yapmıyım diyorum,o çekiyo zaten bi kızından bendende çekmesin diyorum,,ablamıda anlıyım diyorum huyuna gideyim diyorum bikaç zaman gül gibi oluyo aramız ama,işin içine annem ve çocuk bakma konusu girince birbirimize giriyoruz,en azından ikimizde biraz kafamızı dinliyoruz işte,zamanla geçmiş unutulur belki birbirimizi özleriz,ben özledim açıkçası ama onu bilemem,ama adım atmak gelmiyo içimden ters bişey yaşanırda üzülürüm diye:26:
aşkolsun canım yaa sorun olmaz tabikide,bende az kalsın varmı listeyi yapıcak başka bir gönüllü diye sordun sandım, meğerse başkaymış derdin
Bence sorun olmaz canım
baslangic kilom 76,7
bu hafta 75,7
giden 1 kg
hedef 66 simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?