70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım annem eşimi benden çok sever,hani öyle olurya genelde,damatlar gelinler daha çok sevilir kıymet verilir ,benide eşimin anne babası eşimden çok severler bunuda söylerler yanioyüzden eşimle ilgili bir problem değil,benim çözemediğim bi konu var ablamla aralarında,annem çocuklara paraylada bakmıyo,kızıyo hatta böyle bakanlara,insan torununa parayla bakarmı diyo,,

ama zaman geliyo bana ablamdan ötürü dert yanıyo,yok çocuklarının harçlıklarını ben alıyorum okula ben götürüyorum,okula gidicek malzemeleri ben alıveriyorum ama bi teşekkür bile etmiyo bağırıp duruyo bana diyo,,ablam anneme çok hakaret eder çok laf eder ama annemin gıkı çıkmaz ,işten gelir ev niye dağınık niye tolamadın diye anneme çatar,çocukların üstü pislenmiştir ne biçim bakıyosun sen çocuklara ne bu pislikleri der,,çocuk bunlar elbeteki kirlenicek anneme hakaret etmesini gerektirmiyo,

allah var ben anneme çocuklarıma ne biçim bakıyosun anne dediyimi bilmem,her baktığında allah razı olsun der öperim,kirlendiyseler gelir eve değiştiririm ne var bunda,,annem ablamın pazarını görür faturalarını öder,çocuklarının toplantılarına annem girer ama ablama hala yaranamaz,,ben anneme kızmıyorum acıyorum 54 yaşında kadın tam kendine ve evine zaman ayırıcağı zamanda nelerle uğraşıyo,karşılığında ne alıyo koca bir hiiiçgününün çoğu ablamda geçtiği için ve ablam işten geç geldiği zaman,

annemde evine geç gitmek zorunda kalıyo buda babamla aralarında büyük kavgalara neden oluyo,,:18:
ya daha ne diyim ne düşüneyim bilemedim,ablamla oldum olası kedi köpek gibiyiz,heleki çocuklarım olduktan sonra dahada değişti,anneme yaptıklarının hesabını sorunca başlıyo bağırmaya laf etmeye,oyüzden pek göresim yok açıkçası

haklısın belki ama yukarda yazdıklarımı okuduysan belki nedenini daha iyi anlarsın canım,ben anneme hiç kötü söz söylemedim,bazen tartışsakta küssekte çok küs kalamıyoruz ya o arar önce yada ben arar özür dilerimannemi seviyorum ve onu incitmek asla istemem,o olmasaydı bu hayatta benim yanımda ben heralde biçare bir insan olurdum,her daim yanımda oldu,herşeyiyle yardıma koştu,ama şu son yıllarda son derece üzülüyorum yaptıklarına daha doğrusu yaşadıklarına,,haketmiyo bunları annem

yazık annene.aslında annen katlanıyor,ablanın kişliğine rağmen torunlarına kıyamadığından yardıma devam ediyor.
herşey tamam da anneye saygısızlık vebali büyük olan bir günah.
umarım ablanın aklı başına gelir,senin yapabileceğin bir şey yok bu durumda.
görmediği değeri sen göster,vicdanın rahat olur ileride.

benimde annem bizamanlar mecbur olduğum için çalışırken (eşimle mecburi bi ayrılık olmuştu 3 aylığına yanımızda olamadı),,annem ozaman 2 ay çocuklarıma bakmıştı ,,,,,sonra eşim geldi,,ben işi bıraktım,aylar sonra çalışmak istediğimi söylemiştim anneme sen yine bakarmısın diye ,,annemde bakarım dedi sen yeterki çalış,,ama sonra ablam duymuş bunu bana bigün dediki sen çalışıcaksan başka birini bul çocuk baktıracak,annem benim çocuklarıma bakıyo seninkilerede bakamaz....

yuh dedim ve ozamanda anlamadım zaten ablamın derdi ne benle

Son düzenleme:

aynen katılıyorum işte söylediklerine bende buyüzden üzülüyorum,hem ablam hatasının farkında değil ki ben onu çok uyardım annen o senin dikkatli davran kırma,suistimal etme sana yaptığı iyilikleri bi teşekkür et inan çok mutlu oluyo ozaman annem diye)
tamam arasıra teşekkür ettiğini kendi kulağımla duyuyorum iyi davranıyo anneme,ozaman annemde çok mutlu oluyo,ama sonrasında yine aynı sorunlar oluyo kötüleşiyo,,psikolojisi bozuk diye yapıyodur diyorum ama nekadar kötü durmda olursa olsun anneme yansıtmaması lazım,annemin ne suçu var ablamın yaşadıklarından...

ablanın annene bağırma hakkı yok o emeğin karşılığı bu mu yanii Allah ıslah etsin ne ekersen onu biçersin yarın öbür gün ona da yapılır bunlar annen de sanırım bunlardan bunalmış ondan sana geçiyor nazı :26:ablan yüzünden kadının huzuru bile kalmamış baksana annenin Allah yarcımcısı olsun canım ya ona senden daha çok üzüldüm şimdi

kusura bakmayın kızlar,bu mevzular konuşuldukça çenem açılıyo çok doluyum çünkü,kafanızı şişirdim yine hakkınızı helal edin derdime ortak oluyosunuz,dinliyosunuz sağolun

bende kendi üzüntülerimi bi yana bırakıp anneme üzülüyorum,annemle güzelce konuşuyorum bu konuyu,ablama çok taviz veriyosun anne oyüzden bukadar tepene çıkıyo diyorum,ama onunda söylediği şu,ben ablana kızıyorum ama çocukların suçu yok,ben olmasam çocuklar daha perişan olucak ablan doğru dürüst ilgilenmiyo bile görüyosun,kendi sorunları yüzünden çocuklara kızıyo bağırıp perişan ediyo çocukları,hergün kavga ediyo oğluyla,okuldan kaçıyo epey zamandır ,bunu duyuncada çocuğa çok kötü davranıyo ablan,yanlarında olmalıyım üzülüyorum çocuklarına napiyim diyo,,
çok haklı annem yazık çocuklar babasız kaldıkları gibi annelerindende sevgi göremiyolar doğru dürüst,psikolojilerinide ablam anlamakla büyük hata ediyo üstlerine gidiyo çocukların,bende kıyamıyorum onlara yazık günah,sonuçta çocuklarımız için yaşıyoruz,eşinden ayrılmış olabilirsin ama çocuklarına daha sıkı sarılman lazım bu durumda,ama o kendi sorunlarının hırsını çocuklardan çıkarıyo
acıyorum sadece

Son düzenleme:

hosgeldın canım
ben 2.3 gundur dıyette bıraz ıyı gıbıyımj
sen nasılsın bakalım
ben diyet psikolojisinden tamamen uzağım canım
malesef
biz varız kuzum suzi döndü ama giriyormu hala acaba
günaydın kızlaarr bu hafta listeyi kim yapıyorr??:26işşşttt eskilerrr nerdesinizz???
burdayııııız
gunaydın kızlar
nasılsınız
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
ıns tez zamanda ıstedıgınız kıloya ınersınız
yeni gelenler çok inşallah daimi olurlar

ne güzel canım ya kaçı gördün? beni hiç mutlu etmedi tartı artıdaydım regli oldum ondan sanırım o yüzden çok agresifim ya kavga edesim var birileriyle
benide mutlu etmiyor tartı
yiyerek kilo vermeyi hedefliyorum sanırım
aynen bende öyleydim canım
haziranda falan 64-65tim kiloluyum diyordum şimdi 65i görsem göbek atacağım

anladım canım o zman ablan annenlere yerleşsin ekstra kira ödemez hemde kadıncağız git gel yapmaz ayrıca babaları da ilgilensin çocuklarla ya da hiç yapamıyorsa hayırlı bi kısmetle evlensin annende kurtulsun çocuklarda :26:

triendy tabii ki anlatacaksın güzelim,niye dinlemeyelim.
anlatmak bile ferahlatıyor insanı.
ablan değişmez,karakter meselesi.
demek ki kıskançlık ta var aranızda,bazı büyük kardeşler küçüklerinin sevilmesine,anne babalarının doğal olan yardımları bile yapmasına tahammül edemiyorlar.şu an uzak durman,tartışıp canını sıkmandan iyidir.ne annen fedakarlıktan vazgeçer,ne ablan huyundan.ailede ille çıkar bir ara bozan ne yapacaksın.

off off bende 64-65 olsamm şimdilerdee ama nerdee kaç gündür yoksun canım nerelere kayboldun bakiimm?

kızlaarr yaa bi problem var bana akıl verebilir misiniz??

ben listeyi yapcam dedim ama sınavlarımın olduğunu unuttum ctesi pazar sınavlarım olduğu için yapmam mümkün değil listeyi ptesi sabahından hazırlasam ve yayınlasam olur mu?:26:tamamen aklımdan çıkmış kızlar taki idare izin kağıdımı getirene kadar da gelmedi aklıma ne çalışkan öğrenciyim ben

Salam kızlar
Diyetim süper gidiyo hiç kaçamak yapmadım
Sabah
Yarım yumurta
2zeytin
Yarım çay bardağı portakal suyu
Yarım dilim ekmek

Ara
1 adet yerelması

Bol bol su

Son düzenleme:

Bence sorun olmaz canım

bu mesele çok konuşuldu canım,ablam imkansız annemlerde yapamaz,annemde ablamla aynı evde dayanamazhem eşyalarıda çok ablamın annemin evinde yerde yok imkansız yani,,ama en güzeli ki ben çok isterim çocukjlar ve annem için evlenmesi yeniden,,1 senedir konuştuğu biri var,nişan yüzüğü bile taktılar kendi aralarında,adam çok zengin bide,ablama diyo çalışma bakarım ben sana kiranı öderim çocukların masraflarını karşılarım,sen yeterki çalışma çocukların başında evde dur diye ama dinleyen kim,,ablam ev kuşu değil anlıycan illaki dışarda olucak çalışıcak evde durmıycak,,yapamam ben evde diyo,,ya kendini değil çocuklarını düşünse azcık çoktan kabul ederdi,annemde kızıyo bari ciddiyseniz evleninde sende kurtul bende diyo,ama ne olur sonu belli değil canım,,neyse inşallah herşey yoluna girer birgün sabredicez

sağolun ne diyim cidden içim ferahlıyo,3.cü bi göze ihtiyaç duyuyorum bazen,bendemi hata yoksa diğerlerindemi diye,hatam varsada söylüyosunuz düzeltmeye çalışıyorum kendimi,,annemi üzmemeye çalıyorum zaten ben bari üstüne gitmiyim tavır yapmıyım diyorum,o çekiyo zaten bi kızından bendende çekmesin diyorum,,ablamıda anlıyım diyorum huyuna gideyim diyorum bikaç zaman gül gibi oluyo aramız ama,işin içine annem ve çocuk bakma konusu girince birbirimize giriyoruz,en azından ikimizde biraz kafamızı dinliyoruz işte,zamanla geçmiş unutulur belki birbirimizi özleriz,ben özledim açıkçası ama onu bilemem,ama adım atmak gelmiyo içimden ters bişey yaşanırda üzülürüm diye:26:

aşkolsun canım yaa sorun olmaz tabikide,bende az kalsın varmı listeyi yapıcak başka bir gönüllü diye sordun sandım,meğerse başkaymış derdin

hoşbuldum hanımlar :)
utanarak söylüyorum ki dün akşam ben bayaa bi kaçamak yaptım maalesef çikolata cips o yüzden izniniz olursa diyetime bugün başladım kabul ediyorum :) ben çok geç kalkıyorum 12-1 gibi uyanır uyanmaz yemekte yiyemiyorum hal böle olunca kahvaltım bu saatlere kalıyor :) kahvaltı menümü yazıyorum...
1 haşlanmış yumurta
bol maydanoz
2 dilim buğday ekmeği kızarmış...

ara öğünde yoğurt yemeyi düşünüyorum :)

hedefin olursa daha kararli oluyorsun. insallah hepimiz ineriz istedigimiz kiloya.
ben bir istekliyim ,bir isteksiz diyet konusunda.ama kilo vermem gerek

ablan da var senin canım kusura bakma da madem böyle bi şansı var ye iç eğlen çocuklarınla vakit geçir ne diye milletin kahrını çekersin evde durmak istemiyorsan da yapılacak onca aktivite var çocukların dersleri falan derken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile Allah sabır versin sana da annene de babana da sen kafana takıp dert sahibi yapma kendini gerçi anne bu üzülmemekte elde değil
:26:

canım benim söz verdik mi tutarız yok öyle başkasına atmak sadece biraz rötarlı olcak teşekkür ederim tatlımm

Bence sorun olmaz canım

anlayışınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…