sabah 10:00 4 kuru kayisi 2 bardak ılık su
10:30 1 dl tam bgd ekm
2 kk peynir
domates salatalik, sekersiz cay
12:30 2 catal sucuklu yumurta
yarim dilim beyaz ekmek
1 tatli k tahin pekmez
16:00 yarim cay tabagi kadar tavuklu manti
2 tatli k sakizli muhallebi
sekersiz cay
1 meyve 1 yesil cay icerim herhalde
yürüyüş maalesef bugun yok 2 litre suyu tamamlayacagim.
bugün karne günü oldugu icin ailemle birlikteydim, kalabalikta tam bir diyet listesi olmadi ama olsun. kendimi sartlandirdim, iyi-kötü listem ne olursa olsun. size bildirecegim. etkili olacagini düşünüyorum.
gelemiyorum canım ya dönem sonu yoğundukoff off bende 64-65 olsamm şimdilerdee ama nerdeekaç gündür yoksun canım nerelere kayboldun bakiimm?
bence hiç sorun değilkızlaarr yaa bi problem var bana akıl verebilir misiniz??
ben listeyi yapcam dedim ama sınavlarımın olduğunu unuttumctesi pazar sınavlarım olduğu için yapmam mümkün değil listeyi ptesi sabahından hazırlasam ve yayınlasam olur mu?:26:tamamen aklımdan çıkmış kızlar taki idare izin kağıdımı getirene kadar da gelmedi aklıma ne çalışkan öğrenciyim ben
geçmiş olsun canımkızlar pazartesiden itibaren 4 gün aranızda olamıycam
BUGÜN HASTANEYE EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE GİTTİM KIZLAR,EMAR SONUCUNU GÖSTERMEYE,,FITIKLARIM VARDIYA ACILAR DAYANILMAZ HALE GELMİŞTİ İYİCE,HİÇBİR TEDAVİDE İŞE YARAMADI,TEKRAR EMARA YOLLAMIŞTI DR
az önce dr'dan geldim eve,dr açık ameliyat olucak kadar büyük değil fıtıklar dedi,lazerle ameliyat var istersen onu yapalım diyince kabul ettim,pazartesi hastaneye yatıcam çarşamba ameliyat olucam 1gün daha yatıp perşembe evimde olucam inşallah kurtulurum ağrılarımdan,bu seferkide işe yarasın istiyorum
kim hamileymiş kiiii :26:hamile olduğu kesinmiymişş test sonucu pozitif yaninerde yazıyor ben kaçırdım galiba yaa
Iyi akşamlar kizlarrr nasilsiniz bakimm
Bugunki menum
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Ara
Yoğurt 6 badem 3 ceviz
Öğlen
Bol salata
Haşlanmış somon balığı
Bir dilim ekmek
Ara
Çeyrek muz
Akşam
Bir kase domates çorbası ev yapımı
Yarım porsiyon bol linonlu pirasa
Bir dilim ekmek
Yoğurt
Bu günude kapattım çok şükür kaçamaksiz
sağol canım benim,,aynı fikirdeyim seninle,ama boşverdim artık kim naparsa yapsın ben kendimi yırtamıycam bundan sonra başkaları için,cidden boşverdim,dertlenmiyorum,,annem hariç tabi,
ablan da var senin canım kusura bakma da madem böyle bi şansı var ye iç eğlen çocuklarınla vakit geçir ne diye milletin kahrını çekersin evde durmak istemiyorsan da yapılacak onca aktivite var çocukların dersleri falan derken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile Allah sabır versin sana da annene de babana da sen kafana takıp dert sahibi yapma kendini gerçi anne bu üzülmemekte elde değil :26:
canım benim söz verdik mi tutarız yok öyle başkasına atmak sadece biraz rötarlı olcak teşekkür ederim tatlımm
anlayışınız için teşekkür ederim
gelemiyorum canım ya dönem sonu yoğunduk
tatilde daha sık girerim inşallah
bence hiç sorun değil
herkes eksi gibi ben sonuncuyum sanırım :26:
geçmiş olsun canım
lazerle zor olmuyor sanırım neden okadar tutuyorlar hastanede
kayınvalidem lazerle varis ameliyatı oldu kalmadı bile hemen çıktı
kim hamileymiş kiiii :26:
negüzel kaçamasız bir menüüü
büşra şu kolayı bırak,kalorisi bile yeter de zararları için bile ağza konulmayacak bir şey içiyorsun.Menum sabah; 2 y zeytin
1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi..
Sekersiz cay
Ogle 2 dilim kek
Aksam izgara tavuk
Pirasa corbasi
Ekmek
Kola 2 bqrdak
Cayin yaninda kucuk cikolata
Hala tam olarak motive olamadimm..
Diyeti cok istiyorum ama yememek beni zorluyor..
Neden bu kadar alistim yemege.
Siz nasil frenliyorsunuz
Selam arkadaşlar
Akşam öğünümü de yağsız ve sossuz sezar salatayla tamamladım. içinde tavuk ve ekmek de olduğu için başka birşey yemedim fakat bir sorum olacak bu tür salatalarda da ölçüyü az tutmak mı gerekiyor yoksa bolca yiyebilir miyiz:44:
günaydın kızlar.
güzel bir hafta sonu geçirelim hep beraber.
dün kızım eve harika bir karne ve takdir getirdi.gurur duydum kuzumla.
bakalım ne hediye isteyecek.
hazır okul da yokken uyumuşum 9.30 a kadar.şimdi suyumu içiyorum.
güzel bir kahvaltı hazırlayayım.
ne yersek yiyelim ölçülü olmakta yarar var.
yeşillik ve yağsız salatalarda sınırsız veriyor doktorlar,o da yavan olduğundan çok yenmiyor zaten.
bugün güzel bir haftasonu olsun hepimizee...benimki sabah 6 da başladı.çamaşır makinasının hortomu patlamış uyananana kadar heryer ıslanmış banyo su içerisindeydi herşey ıslanmış saç kurutma makinesi su içinde yüzüyordu gerisini siz düşünün.bugün oraları toplamakla temizlemekle uğraşacağım büyük ihtimalle gelemeyebilirim.
bu arada tartıda 71.0 gördüm..dikkat edin kendinize hoşçakalınnn
günaydın kızlar
tartıda bugün yine eksideydim hemde 400gr, 59.2yi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?