70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooo takip edemiyorum sayfayı kızlar çooook hızlısınız maşallah.
işte menüm bugün biraz kaçırdım geç uyandığımız için yemeklerimizin saati de ileri atıyor
sabah 1 elma,2 bardak şekersiz çay,küçük porsiyon sucuklu yumurta,çeyrek ekmek,2 yemek kaşığı pekmez
öğle-akşam:1 bardak süt, yarım tabak bulgur pilavı,yarım tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt
yatmadan önce meyve diye düşünüyorum bakalım uygulayabilecek miyim?

sabah 10:00 4 kuru kayisi 2 bardak ılık su
10:30 1 dl tam bgd ekm
2 kk peynir
domates salatalik, sekersiz cay
12:30 2 catal sucuklu yumurta
yarim dilim beyaz ekmek
1 tatli k tahin pekmez
16:00 yarim cay tabagi kadar tavuklu manti
2 tatli k sakizli muhallebi
sekersiz cay

1 meyve 1 yesil cay icerim herhalde

yürüyüş maalesef bugun yok 2 litre suyu tamamlayacagim.

bugün karne günü oldugu icin ailemle birlikteydim, kalabalikta tam bir diyet listesi olmadi ama olsun. kendimi sartlandirdim, iyi-kötü listem ne olursa olsun. size bildirecegim. etkili olacagini düşünüyorum.

Iyi akşamlar kizlarrr nasilsiniz bakimm

Bugunki menum

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
Bol yeşillik

Ara
Yoğurt 6 badem 3 ceviz

Öğlen

Bol salata
Haşlanmış somon balığı
Bir dilim ekmek

Ara
Çeyrek muz

Akşam

Bir kase domates çorbası ev yapımı
Yarım porsiyon bol linonlu pirasa
Bir dilim ekmek
Yoğurt

Bu günude kapattım çok şükür kaçamaksiz

Iki ogün kahvaltı türü yapmışsin keşke öğlen salata yeseydin bol daha iyi bir menü olurdu eminim

Yavaş yavaş ogrenirsin ins

Kızlar size güzel bi makarna tarifi vereyim makarnadan asla vazgeçemem diyenler için çok lezzetli ve hafif

Ispanaklı makarna

Bir bardak haşlanmış makarna
Soğanı ince dograyip kavuruyoruz sonra doğranmış ispanagi atıyoruz içine az daha kavuruyoruz ama tam ölmesin biraz diri kalsın.
Bir kaseye haşlanmış makarna ispanagi koyun karıştırın

Sonra bir kase yoğurt sarımsak rendeeyin içine bol baharak makarnanın içine koyun ve üstüne bol aci pul biber
Afiyet olsun...çok lezzetli oluyor kızlar kendim bizzat denedim öğlenleri çok güzel bir menü olur denemenizi tavsiye ederim

off off bende 64-65 olsamm şimdilerdee ama nerdee kaç gündür yoksun canım nerelere kayboldun bakiimm?
gelemiyorum canım ya dönem sonu yoğunduk
tatilde daha sık girerim inşallah
bence hiç sorun değil
herkes eksi gibi ben sonuncuyum sanırım :26:
geçmiş olsun canım
lazerle zor olmuyor sanırım neden okadar tutuyorlar hastanede
kayınvalidem lazerle varis ameliyatı oldu kalmadı bile hemen çıktı
hamile olduğu kesinmiymişş test sonucu pozitif yani nerde yazıyor ben kaçırdım galiba yaa
kim hamileymiş kiiii :26:

negüzel kaçamasız bir menüüü

Selam arkadaşlar
Akşam öğünümü de yağsız ve sossuz sezar salatayla tamamladım. içinde tavuk ve ekmek de olduğu için başka birşey yemedim fakat bir sorum olacak bu tür salatalarda da ölçüyü az tutmak mı gerekiyor yoksa bolca yiyebilir miyiz:44:

sağol canım benim,,aynı fikirdeyim seninle,ama boşverdim artık kim naparsa yapsın ben kendimi yırtamıycam bundan sonra başkaları için,cidden boşverdim,dertlenmiyorum,,annem hariç tabi,

sağol canım,,
bilmiyorum minecim yaa,dr pazartesi aç karına gel dedi,bazı malzemeler temin edicem ameliyat için oyüzden çarşambaya kalıcak ameliyatın dedi,bişey anlamadım ama neyse tamam dedim,,gidince sorucam bakalım neden 2 gün erken yatmak zorundayım diye,tahlil falanmı yapıcak gözetim altındamı tutucak napıcaksa bilmiyorum

ZAYIFLA nickli kızçemiz hamile kız,çift çizgiyi görmüş,çok mutlu olduk açıkçası hepimiz

iyi geceler kızlar,,bu sabah 59.6 görmüştüm ya tartıda,
az önce çıktım 59.7 geldimçok mutluyum,akşama kadar yalnızca 100gr almış görünüyorum,allahtan akşam makarna yedim bide
bu kadar az çıkıcamı düşünmüyodum 60ı görürüm diyodum
yarın reglimde bitiyo,bekle beni 58 geliyorum:125::119::119:

kızlar misafirim car bayağı kalıcı onun için fazla giremem sdece bildirimleri yapacam bu hafta artıdayım ipin ucu gitti
_ BİLDİRİM_
başlangıç 79
geçen hafta 74.8
bu hafta 75.9
gelen/giden 1.1
hedef 55
KENDİNİZE İYİ BAKIN AEO BOL EKSİLİ VE SAĞLIKLI GÜNLER BİRDE DUA EDİN BİR YAKINIM BEBİŞ İÇİN TÜP BEBEK YAPTIRACAK İNŞ DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN ALLAH (C.C) RAZI OLSUN

Menum sabah; 2 y zeytin
1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi..
Sekersiz cay

Ogle 2 dilim kek

Aksam izgara tavuk
Pirasa corbasi
Ekmek
Kola 2 bqrdak

Cayin yaninda kucuk cikolata

Hala tam olarak motive olamadimm..
Diyeti cok istiyorum ama yememek beni zorluyor..
Neden bu kadar alistim yemege.
Siz nasil frenliyorsunuz

büşra şu kolayı bırak,kalorisi bile yeter de zararları için bile ağza konulmayacak bir şey içiyorsun.
dün yazdık sana sanırım geçmişi okumadın.
gün içinde buraya bak,diğer kızların yazdığı menüleri oku.
acıkınca su iç,yoğurt ye,meyve ye,tarçınlı süt iç.
ama ilk önce beyninde bitir bazı şeyleri,yapamıyorum deme,yapıp sonuç alacağım de.olumlama yap,kendini inandır.
tamam mı canım.

günaydın kızlar.
güzel bir hafta sonu geçirelim hep beraber.
dün kızım eve harika bir karne ve takdir getirdi.gurur duydum kuzumla.
bakalım ne hediye isteyecek.
hazır okul da yokken uyumuşum 9.30 a kadar.şimdi suyumu içiyorum.
güzel bir kahvaltı hazırlayayım.

ne yersek yiyelim ölçülü olmakta yarar var.
yeşillik ve yağsız salatalarda sınırsız veriyor doktorlar,o da yavan olduğundan çok yenmiyor zaten.

bugün güzel bir haftasonu olsun hepimizee...benimki sabah 6 da başladı.çamaşır makinasının hortomu patlamış uyananana kadar heryer ıslanmış banyo su içerisindeydi herşey ıslanmış saç kurutma makinesi su içinde yüzüyordu gerisini siz düşünün.bugün oraları toplamakla temizlemekle uğraşacağım büyük ihtimalle gelemeyebilirim.
bu arada tartıda 71.0 gördüm..dikkat edin kendinize hoşçakalınnn

Maşallah kızına ne istese hakkıdırBenim oğlum da aldı karnesini anaokuluna gidiyor

ne yersek yiyelim ölçülü olmakta yarar var.
yeşillik ve yağsız salatalarda sınırsız veriyor doktorlar,o da yavan olduğundan çok yenmiyor zaten.

Haklısın canım

Geçmiş olsun canım bugün baya işin var kolay gelsin

Diyetime istikrarlı bi şekilde devam ediyorum ve sonuçlarını da alıyorum
Sabah
Biraz peynir
3 adet zeytin
yarım dilim ekmek
Çok az bal

Ara
Bir elma

Öğle
2 kaşık mantar sote
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…