Geçmiş olsun canım bugün baya işin var kolay gelsin
ayy çok kötü olmuş canım yaa,allah kolaylık versinbugün güzel bir haftasonu olsun hepimizee...benimki sabah 6 da başladı.çamaşır makinasının hortomu patlamış uyananana kadar heryer ıslanmış banyo su içerisindeydi herşey ıslanmış saç kurutma makinesi su içinde yüzüyordu gerisini siz düşünün.bugün oraları toplamakla temizlemekle uğraşacağım büyük ihtimalle gelemeyebilirim.
bu arada tartıda 71.0 gördüm..dikkat edin kendinize hoşçakalınnn
Tebrikleeer
geçen haftaya göre bu cuma 300gr eksideyim canım,ama bugün 400gr daha verdim çok iyi oldu bu,,sen zaten artıdaymışsınkizlar merhaba iyi hafta sonlari olsun dun bir turlu firsat bulup gelemedim, bildirimde yapamadim, zaten artidayimsizler nasilsininz, tubimmm vermissin galiba, cok ayip insan arkadasini yari yolda birakmaz ki neyse haftaya bakalim, darisi basima.
bildirim
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.4 kg
bu hafta: 64.0 kg
gelen 600 gr
giden: 12 kg
hedef 55 kg
ya ben karar verdim, hem boyle bir ileri bir geri oluyor, baslangic kiloyu bugunku kilo yapcam insallah yani dunku demek istedim, bakalim yavas yavas bu yaza dogru 55 goruruz artik insallahhhhhh
simidlik opuyom sizi, liste yapildiysa yetisemediysem onemli degil, zaten artidayim
hoşgeldin canım tabi katılabilirsin,herkeze açık burası :)))mrb kızlarr..bende size katılabilirmiyim.bu sefer kesin kararlıyım hep yarıda bırakıyorum.ama ilk kez bu kiloya çıktım çok kötü yani..
bugun acıkogretım sınavım vardı kızlar gelemedım hıc
nasılsınız
Diyetime istikrarlı bi şekilde devam ediyorum ve sonuçlarını da alıyorum
Sabah
Biraz peynir
3 adet zeytin
yarım dilim ekmek
Çok az bal
Ara
Bir elma
Öğle
2 kaşık mantar sote
1 bardak ayran
Akşam
Çeyrek patates ( fırında )
Salata
Öğleden kalma sote iki kaşık kadar
Tek şekerli yeşilçay ( şu şekeri katmasam iyi olucak ama şekersiz de hiç içemiyorum ki:26:
merhabalar. bende 79 kg luyum.Evleneli yaklaşık 3 buçuk sene olacak. Evlendiğimde 58 kiloydum. Stres, sıkıntı , iş stresi derken kendimi bu yıl 79 kg olarak buldum. Artık bende anne olmak istiyorum.Ancak daha da kilo alıp verememekten çok korkuyorum. Evliliğimizin ilk 3 yılını vajinusmus olarak geçirdim. Bu yıl onu yendim çok şükür. Ama bu defa da kilo sıkıntısı yaşamaktayım. Hayattan zevk almayan, mutsuz , huzursuz bir insana döndüm.Bir çok diyetisyene gittim ama uyum sağlayamadım. İş yerim diyetisyenin verdiği menüleri hazırlamak için uygun değil. Şu an reformer pilatese başladım. 1 ayım bitti. Ancak kilo vermedim sadece sıkılaşma gerçekleşti. Nereden başlıyacağımı bilmiyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum....
Hosgeldin arkadasim. aslinda brda hepimizin problemi ayni nasil basliyacagimizi bilmiyoruz. bende yeni geldim ve inanin diyet basari hikayelerini okudukca hevesleniyorum imreniyorum ozellikle trendy arkadasimizin basari hikayesiji bir oku ve fotolarina bak. o zaman bu ise neden ve nasil bassliyacagini anliyorsun
dün lahana çorbam hazırdı,blendırdan geçirmemiştim,üşendim yani, dışardaydık uzun zaman bide,,anlıycanız içmedim dün hiç,,bugün içicem ama
dün akşam 6da yedik bayada yedim ilk defa bukadar şişti karnımbitki çayıda içmedim hiç,dikkat etmeye dair hiçbişey yapmadım anlıycanız:18:
sonrasında akşam 10gibi kuruyemiş yedim,bildiğimiz çekirdek, beyaz leblebi,kabak çekirdeği ve fındık birde bir dilim ıslak kek yedim boşverdiydim zaten bayada yedim ödül olsun diye canım çekmişti,,sonucada hazırdım artıdaydım kesin
amaaaaaaaaaaaaaaaaaadünden 100gr eksik çıktıımmm
Eki Görüntüle 950421
:119::119::119:
YARIN KESİNLİKLE 58İ GÖRMEYİ İSTİYORUM ARTIK,,HASTANEYE GİDİCEM SABAHTAN AMA ÇIKMADAN TARTILICAM,,BİRDE TARTIYI YANIMDA GÖTÜRÜCEM HASTANEYE,TARTILMADAN DURAMAM,Bİ YOLUNU BULUP TARTILIRIM ARTIK
evet canım ilk hedef 58,büyük ihtimal yarın görücemMaşallah canım sen verdin kiloları hedef 58 di dimiartık sonlarda insan biraz ipin ucunu bırakıyo. Ben de bi görsem ellili rakamları
canım akşam tek seferde tüm menünü yazarsan daha iyi olur,,daha iyi yorumlayabilirizBugün diyetimin beşinci günü kaçamaksız devam ediyorum
Sabah
Yarım dilim ekmek
3 zeytin
Çatalın ucuyla peynir
Yarım çay bardağından biraz fazlaca portakal suyu
Ara
Tek şekerli yeşilçay
Selam kizlar menumu paylasiyorum cunku o.kadar cok yedim ki bu ssaatteen sonra daha da bisey yemem
Sabah bir yumurta kepek ekmekli kasarli sucuklu tost
besi bir yerde cay
5 tane lahana sarmasi bir dilim ekmek ikiyk yogurt 1 yk ciger kavurma iki kornison tursu
sonra. iki yk helva tatlisi.
bence bugunluk limiti doldurdumaksama sadece bir bardak sut ve besi bi yerde cay biraktim yarindan tez yoo spora baslicam. bu arada trendy canim en spor yaptin mi yani leslie nin faydasi var mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?