70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhaba iyi hafta sonlari olsun dun bir turlu firsat bulup gelemedim, bildirimde yapamadim, zaten artidayim sizler nasilsininz, tubimmm vermissin galiba, cok ayip insan arkadasini yari yolda birakmaz ki neyse haftaya bakalim, darisi basima.

bildirim

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.4 kg
bu hafta: 64.0 kg
gelen 600 gr
giden: 12 kg
hedef 55 kg

ya ben karar verdim, hem boyle bir ileri bir geri oluyor, baslangic kiloyu bugunku kilo yapcam insallah yani dunku demek istedim, bakalim yavas yavas bu yaza dogru 55 goruruz artik insallahhhhhh

simidlik opuyom sizi, liste yapildiysa yetisemediysem onemli degil, zaten artidayim

ohhh yaptim oldu nur topu gibi vermem gereken bir 9 kilom var

hadi hayirlisi bakalim, Rabbim yardim ede

mrb kızlarr..bende size katılabilirmiyim.bu sefer kesin kararlıyım hep yarıda bırakıyorum.ama ilk kez bu kiloya çıktım çok kötü yani..

ayy çok kötü olmuş canım yaa,allah kolaylık versin

geçen haftaya göre bu cuma 300gr eksideyim canım,ama bugün 400gr daha verdim çok iyi oldu bu,,sen zaten artıdaymışsın
bu sefer az verdiysemde seni geçmişiiiiimmmmmm:124::119::124:
niye böyle oldu bu sefer geçen ne güzel 1 kilo verdiydin:26:

mrb kızlarr..bende size katılabilirmiyim.bu sefer kesin kararlıyım hep yarıda bırakıyorum.ama ilk kez bu kiloya çıktım çok kötü yani..
hoşgeldin canım tabi katılabilirsin,herkeze açık burası :)))

Son düzenleme:
bugun acıkogretım sınavım vardı kızlar gelemedım hıc
nasılsınız

ben kendi adıma iyiyim canım,,gerçi akşam okadar öküz gibi yemeyeydim daha iyi hissedicektim kendimi ama neyse
,bitki çayı içip midemi rahatlatıcam birazdaan,,
sen nasılsın nasıl geçti sınavın

amma uzak kaldım bu hafta yaa pazartesi de işe başlıyorum. diyeti bozmam inşallah şantiye yemekleri yüzünden. ordan nete takılma fırsatım olursa yine takipte olurum.olmasada her cuma bildirime devam ederim.bayaa yeni arkadaşımız oldu galiba.geçmişe dönüp bakamadım bayaa birikmiş.kızlaarrr hepiniz hoşgeldiniz

bu arada eltim ziyaretime geldi dün.biraz ipin ucunu kaçırdım galiba.ama azıcık :) zaten cuma kaçamak günü ilan etmiştim ama yapmamıştım bugüne nasipmiş kaçamak

hepinizi öpüyoorreeee

merhabalar. bende 79 kg luyum.Evleneli yaklaşık 3 buçuk sene olacak. Evlendiğimde 58 kiloydum. Stres, sıkıntı , iş stresi derken kendimi bu yıl 79 kg olarak buldum. Artık bende anne olmak istiyorum.Ancak daha da kilo alıp verememekten çok korkuyorum. Evliliğimizin ilk 3 yılını vajinusmus olarak geçirdim. Bu yıl onu yendim çok şükür. Ama bu defa da kilo sıkıntısı yaşamaktayım. Hayattan zevk almayan, mutsuz , huzursuz bir insana döndüm.Bir çok diyetisyene gittim ama uyum sağlayamadım. İş yerim diyetisyenin verdiği menüleri hazırlamak için uygun değil. Şu an reformer pilatese başladım. 1 ayım bitti. Ancak kilo vermedim sadece sıkılaşma gerçekleşti. Nereden başlıyacağımı bilmiyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum....

Son düzenleme:
dünkü menüm
09:30 4kuru kayisi, 2 bardak ilik su

10:00 1 dl tam bgd ekm
2 kk peynir
domates,salatalik, çay

12:00 1 yumurta(omlet)
1 kk peynir
çok küçük köy ekm., çay

15:00 şekersiz nescafe
2 diyet bisküvi

18:00 sekersiz nescafe
2 kucuk napoliten cikolata

19:00 4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı etli yemek
yoğurt, salata
3 lokma tatlisi

21:00 1 küçük dilim bisküvili pasta, çay

cok iyi bir menü olmadi ama ben yinede yazayim dedim.

Gunaydinlaaaarrr iyiii pazarlaaarrr ))
Insanin ana baba evi bi baska yaaaaa )
Suan kahvalti hazirliyorum
Yediklerime cok dikkat ediyorum.
bugun sabah kahvalti da iki dilim kepek ekmegi 3 dilim sucukla kasarli tost bir haslanmis yumurta uc zeytin
artik ara ara girer hem menumu paylasirim hemde goz atarim

Hosgeldin arkadasim. aslinda brda hepimizin problemi ayni nasil basliyacagimizi bilmiyoruz. bende yeni geldim ve inanin diyet basari hikayelerini okudukca hevesleniyorum imreniyorum ozellikle trendy arkadasimizin basari hikayesiji bir oku ve fotolarina bak. o zaman bu ise neden ve nasil bassliyacagini anliyorsun

haklısın canım trendy arkadaşımızın fotoğraflarına bakınca insan azimleniyor.bende dün akşam okudum..

sabah 1tane simit
1kk peynir
4 zeytin
3tane kızartma yedim(pazar olunca böyle oldu)

kızlar evde hangi sporları yapıyorsunuz?

dün lahana çorbam hazırdı,blendırdan geçirmemiştim,üşendim yani, dışardaydık uzun zaman bide,,anlıycanız içmedim dün hiç,,bugün içicem ama

dün akşam 6da yedik bayada yedim ilk defa bukadar şişti karnımbitki çayıda içmedim hiç,dikkat etmeye dair hiçbişey yapmadım anlıycanız:18:
sonrasında akşam 10gibi kuruyemiş yedim,bildiğimiz çekirdek, beyaz leblebi,kabak çekirdeği ve fındık birde bir dilim ıslak kek yedim boşverdiydim zaten bayada yedim ödül olsun diye canım çekmişti,,sonucada hazırdım artıdaydım kesin

amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dünden 100gr eksik çıktıımmm

Eki Görüntüle 950421

:119::119::119:

YARIN KESİNLİKLE 58İ GÖRMEYİ İSTİYORUM ARTIK,,HASTANEYE GİDİCEM SABAHTAN AMA ÇIKMADAN TARTILICAM,,BİRDE TARTIYI YANIMDA GÖTÜRÜCEM HASTANEYE,TARTILMADAN DURAMAM,Bİ YOLUNU BULUP TARTILIRIM ARTIK

Son düzenleme:

Maşallah canım sen verdin kiloları hedef 58 di dimi artık sonlarda insan biraz ipin ucunu bırakıyo. Ben de bi görsem ellili rakamları

Bugün diyetimin beşinci günü kaçamaksız devam ediyorum
Sabah
Yarım dilim ekmek
3 zeytin
Çatalın ucuyla peynir
Yarım çay bardağından biraz fazlaca portakal suyu

Ara
Tek şekerli yeşilçay

Maşallah canım sen verdin kiloları hedef 58 di dimi artık sonlarda insan biraz ipin ucunu bırakıyo. Ben de bi görsem ellili rakamları
evet canım ilk hedef 58,büyük ihtimal yarın görücem
sonrasındada acelem yok yavaş yavaş 55e inmeyi istiyorum,özledim yahu 56 olduğum zamanları,gerçi 56nın keyfini hiç süremedim,eşimle idda sonucu 56ya inmiştim gayret ederek,siddaa zamanı bitince,saldım çayıra mevlam kayıra sonraki gün 57ydim,ve bidaha görmedim 56yı,sadece bigünlük bişeydi
tekrar inersem eğer,bidaha yukarı çıkmamak için 55-56 arası gidip gelicem inşallah,dikkati elden bırakmıycam uzun zaman tadını çıkarıcam o kilonun

Bugün diyetimin beşinci günü kaçamaksız devam ediyorum
Sabah
Yarım dilim ekmek
3 zeytin
Çatalın ucuyla peynir
Yarım çay bardağından biraz fazlaca portakal suyu

Ara
Tek şekerli yeşilçay
canım akşam tek seferde tüm menünü yazarsan daha iyi olur,,daha iyi yorumlayabiliriz
ama şimdilik yorumumu yapayım,bence kahvaltı güzel ama ,yeşilçaydan fayda görmek istiyorsan tek şeker bile onun etkisini yok ediyo canım,onu atma,,ben çubuk tarçın atıyorum tadı gayet şekerleniyo,bence sende böyle yap boşver şekeri,

Selam kizlar menumu paylasiyorum cunku o.kadar cok yedim ki bu ssaatteen sonra daha da bisey yemem
Sabah bir yumurta kepek ekmekli kasarli sucuklu tost
besi bir yerde cay

5 tane lahana sarmasi bir dilim ekmek ikiyk yogurt 1 yk ciger kavurma iki kornison tursu

sonra. iki yk helva tatlisi.
bence bugunluk limiti doldurdum aksama sadece bir bardak sut ve besi bi yerde cay biraktim yarindan tez yoo spora baslicam. bu arada trendy canim en spor yaptin mi yani leslie nin faydasi var mi sizce?

yok canım yapmadım,,fıtığımdan hareket etmek zor benim için,,
ama şunu söyliyim,bi ara son kilolarımdı sanırsam lesli yapmaya çalıştım,birde bişey daha vardı 10-10-10 günlük zorlaşarak giden hareketler 1 ayda sonuçlar mükemmeldi yapanların,ona heves etmiştim,onuda yaptım biraz ama fıtığımı iyice azdırdım hareket edemiyorum artık
işe yarar niye yaramasın dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…