hayelciğim bugün neler yedin
ben kaçtım spora :))
evet haklısın
bi de stepper ım var onu yapsam daha mı çok kalori harcarım acaba? ama ben özellikle göbek bölgemin ve bacaklarımın sıkılaşmasını,erimesini istiyorum hangisi daha iyi sıkılaştırır ki acaba :uhm:
gece 3:30 da yattım eşimi bekledim sabah kalkamadım kızım okula geç kaldı kızımı gönderdikten sonra yattım 11:30 kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek çok az peynir 4adet zeytin 2 bardak şekersiz çay
canım erken kalkamadım diye üzülme sakın. gece geç yattın sabah geç kalktın erken yatsan erken kalkardın. değişen bişey yok. bendede eşim geç gelince kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum. öğünlerimi ona göre düzenliyorum. değişen bişey olmuyoki yine zayıflarsın hiç üzülme
hee unutmuşum bu arada ben ara ögün olarak bi bardak hoşf içtim.malesef meyve yemiyorum.hem hoşaf hem meyve olmaz diye.ama olsun.onu içincede canım pek çikolata istemiyo.zemuszemus.
stepperin ne olduğunu nasıl bir alet olduğunu bilmiyorum canım kusura bakma. vücudunun toplanmasını istiyosan pekçok egzersiz sana iyi gelir. ama yağ kaybetmek istiyosan bisiklet, tempolu yürüyüş vs.. bunlar kardiyo egzersizleridir ve yağ yakımını sağlarlar. özellikle 20. dakikadan 45. dakikaya kadar vücuttaki depolanmış yağı yakar. ben koşuyorum dolayısıyla göbeğim toplandı. sarkma yok.
canım zaten bizde düzen yok eşimin iş saatleri sürekli değişiyo bende onunla yemek istiyorum bu yüzden düzensiz besleniyorum
sana katılıyorum bende kaysı hoşafı yaptım ama şekersiz gerçekten çikolata istetmiyor iyi bir yöntem kuru meyveleri yemektense hoşaf yapmak daha iyi insanı tok hissettiriyo kabızlığa çözüm
anladım canım
stepper şöyle bir şey
bunda da yürüyüş yapıyomuş gibi oluyo ama bacakları daha çok çalıştırıyo sanırım göbek bölgesine belki çok etkisi olmuyodur
gayet güzelmiş canım. bir nevi pratik yürüyüş aleti ama tek fark benim makina kadar çok yer kaplamıyo. eğer göbeğininde erimesini istiyosan aletinle çalışıyoken mutlaka ve mutlaka karın kaslarını sıkıp öyle çalış. çalışma süresince karın kaslarını sıkarak çalış. önceleri zor gelebilir ama zamanla alışacaksın. ve günde 1 saat çalışıyosan o çalıştığın 1 saat boyunca karın kaslarını sıkarak onlarıda 1 saat boyunca aktif olarak çalıştırmış olacaksın canım. göbeğin hem eriyecek hem sıkılaşacak. kolay gelsin sana canım
benim eşimdede aynı olay var. bir hafta erken bir hafta geç geliyo. erken gelince beraber yemek yiyoruz. ama tabaklarımız ayrı ve yemekler farklı oluyo. yada yemekler aynı ama içerikleri farklı oluyo. geç geldiği zamanlarda ben mecburen yemeğimi yemiş oluyorum. o da zaten geç gelince çayla tost yer. ama erken gelince akşam çerez, meyve çay keyfi yapar. televizyon seyrederken yerde yer. kilo alır ama yağsız kas yapıyo. tatlılar, çerezler, meyveler gırla gider. ben sadece akşamları türk kahvesi ve 2 tane diyet portakallı bisküvi keyfi yapıyorum ama yetiyo bana.
canım benim eşimdede gram yağ yok oda aynı şekilde herşey yer ama işte olduğunda bazaen yemeye fırsat bulama yazık kilo almak istiyo alamıyo bende ona kızıyorum ne yapıcan böylesi daha güzel. onu çok kıskanıyorum keşke bende onun kadar zayıf olsam :sinifsinif:
evet canım kabızlık konusuda malum.daha önce hemoroidden ameliyat olmuş biri olarak.katılıyorum.diyetteyken.çabuk kabız oluna biliyo.bide benim iki tane diyet listem var.biri gastrit digeri diyabetten verilmiş.bulabilirsem baylaşıcam.haftada 3 kilo vermiştim.bunları yaparken.,
geçmiş olsun canım diyabet mi nasıl yani
eşinin kilo almasını istiyosan eğer bıldırcın yumurtası yedir canım. bi tanıdığım oğluna yapmış çok güzel kilo almış. öyle çok şişmemiş ama yüzü toplamış. gayet iyiydi yani. bıdırcın yumurtasını haşla salatalarda kullan böylece severek yer
ben çıkıyım biraz dinleniyim yoksa geçmiycek bu hastalık
görüşrüz sonra kızlar herkese kolay gelsin hoşçakalınn :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?