70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam ben geldim ders calisacagim bi goz atayim dedim bu arada beni gorenler cok iii olmussun artik zayiflama diyor bende daha on kilom var diyorun

seni gidi seniiii bana niye taktik vermiyorsunn bakim bak nasıl yakaladım seni
rica ederim canım benim kopyalama yapınca şekil biraz değişiyor ama düzeltemiyorum maalesef liste daha yakışıklı olsun diye uğraşıyorum da olmuyor beceremiyorum burda

teşekkür ederim şekerim valla çalışana güzeldir herhalde ben kitap yüzü açamıyorum ki ona rağmen geçersem 1-2 dersten ne ala aç karna kuru kayısı tatlım sabahları ye kahvaltıdan hemen sonra tuvalete koşarsın

tebrik ederim bende seni canım azmin zaferii diyelim bunaa sınavlardan bişey çıkmaz canım ya artık ikinci dönem toparlicaz dicem ama düğün telaşım olcak o zamanlardaa ne bilim ya çıkcaz işin içinden bi şekilde

Selam ben geldim ders calisacagim bi goz atayim dedim bu arada beni gorenler cok iii olmussun artik zayiflama diyor bende daha on kilom var diyorun
kıızz 78 kilo için kim iyi diyor bi kere vücut kitle indeksinin bile üstündesin bence sen onları dinleme tatlımm onlar kıskanıyor belliki senii durmak yok yola devammm

sen zaten 65 e yaklasmıssın canım
o arkadsın vermesı gereken kılo daha fazla dıye soyledım
dugunden sonra kılo almayında ben gıbı

sen zaten 65 e yaklasmıssın canım
o arkadsın vermesı gereken kılo daha fazla dıye soyledım
dugunden sonra kılo almayında ben gıbı
yok kuzumm yook salmak yok kendini bende bi nişanlı var ki gözleriyle baskı kurar yedirmez bana yemek bide hem iş hem ev bana ait olcak ya ondan veririm diye düşünüyorum o tempoda şimdi pek bi rahatım çok zorlancam çoook

Beni de araniza alirmisiniz.
Boy 163
Kilo 75
Yas 38
Liste hangi gunler guncelleniyor. Hepinize kolay gele fisssssssstik gibi olun insallah
hoşgeldin ablacımm cuma günleri bildirim günümüz bizim başlangıç kilon ve bu haftaki kilon 75 olarak belirleyelim bakalım cumaya kadar ne gibi değişimler olcak hem listeye de girmiş olursun bizi takip etmeyi menülerini de paylaşmayı unutma

Merhaba canım benide listeye alırmısın başlangıç kilom 74,4 geçen hafta cuma 72.3.
Cuma günü giremedim kızlar çok hastaydım işe gelemedim o gün.

Ben annemin tavsiyesiyle bim deki form çaydan aldım bende çok işe yaradı.Bi dene istersen...

iyi akşamlar kızlar
ne yazıkki uğrayamıyorum ve de motive olamıyorum

aman azimliyken bırakmayın ipin ucunu hedefinize ulaşmadan bırakmayın

tuğbacım ameliyat olacakmışsın
inşallah sağlıklı bi şekilde çıkarsın rabbim sevdiklerine bağışlasın canım..

kendinize iyi bakın..
bol kilo vermeler herkese

iyi akşamlar kızlar.
menümü yazayım hemen:
sabah 5 bardak su
kahvaltı
domates ,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay ve sucuk.
ara yok
öğle yok
akşam tarhana çorbası,acı biber turşusu
yarım pors. etli lahana yemeği
1 dilim ekmek.
2 litre su
bir saat tempolu yürüyüş.
akşam da çay içerim bir kaç fincan.
bugün spor ,duş araya girince öğle ve araları atlamak zorunda kaldım.

anathk ve hlllb sağolun kızlar önerileriniz için.
tartıda büyük fark yaratıyor tuvalete gidememek.
bu da moral bırakmıyor insanda.

selam kızlarrr nasılsınız?biraz kaçamak yaptım az önce 4 dilim baklava yedim ödül verdim kendimee liste birincisi oldum ya

yarından itibaren haftaya pazartesiye kadar gelemeyeceğim memlekete gideceğiz orada da büyük ihtimalle foruma giremem.ama bildirimi yapmaya çalışacağım inşallah.ben şimdi valiz hazırlayacağım malum bebek var onun herşeyini koyacağım lazım oluyor.ben yokken kendinize iyi bakın hoşçakalınn öpüyorumm

menümü yazayım da öyle çıkayım :)
sabah 2 bardak şekersiz çay
yarım kıymalı pide

ara:yok
öğle:1 elma
akşam :1 tabak patates yemeği
çeyrek ekmek
1 kase yoğurt
5 dilim baklava
saat 9 gibi muz yiyebilirim
buraya yazmıyorum ama su da içiyorum tabiki ne kadar içtiğimi bilmiyorum ama geceden başucuma koyduğum 1,5 lt suyu içiyorum gündüz de bir o kadar içiyorumdur herhalde

Canım dualarım seninle rabbim sonucunuda güzel etsin. ağrıların sancıların bir daha gelmemek üzere gitsin

Ellerine sağlık

Beni de araniza alirmisiniz.
Boy 163
Kilo 75
Yas 38
Liste hangi gunler guncelleniyor. Hepinize kolay gele fisssssssstik gibi olun insallah

Hoşgeldin aramıza

Hayırlı yolculuklar canım

:2: bnde 72 kg yum .bnde geldim aranızaaaa

Hoşgeldin

Merhaba kızlar
Bugün diyetimle ilgili büyükçe bir sınav verdim ve tabiki kaçamak yoook. Çeşit çeşit yemekler ( adlarını yazmicam) bana bakarken ben de onlara sadece baktım. Gelelim bugün menüme
Sabah
Bir haşlanmış yumurta çok az tuzlu
Yarım çay bardağı portakal suyu

Ara
Yok

Öğle
Bir kahve fincanı kuşburnu marmelatı
Bir kornişon turşu
Salata
İki çatal makarna
İki yemek kaşığı yoğurt

Ara
Bir fincan yeşilçay limonlu tarçınlı ve yine şeker attım şekersiz içemedim:26:

Akşam
Birbuçuk kepçe tarhana çorbası
Salata
İki yemek kaşığı vişne kompostosu
4 tane yoğutlu makarna

Bütün ısrarlara rağmen diğer yemeklerden yemedim :124::124:

Tamam canim tesekkurler.insallah zayiflarim. Bu sekilde kendimi cok kotu hissediyorum. Dogumdan sonra gobek kaldi.İnallah kisa zamanda zayiflarim.

İyigeceler arkadaslar.
Pek menümü yazamıyorum çünkü içaçıcı degil ama akşam 8'den sonra yemiyorum. Şekeri aburcuburu azalttim.
Sabah aksam 300 defa hayali ip atlama hareketi yapıyorum.
Herhalde 1,5 kilo civarı verdim.

Merhaba canım benide listeye alırmısın başlangıç kilom 74,4 geçen hafta cuma 72.3.
Cuma günü giremedim kızlar çok hastaydım işe gelemedim o gün.

hoşgeldin canım bildirimleri cuma günü mesaj ile yaparsan tekrardan sevinirim gerçi listeyi kim yapacağı belli değil henüz takipte kal canım
anathk ve hlllb sağolun kızlar önerileriniz için.
tartıda büyük fark yaratıyor tuvalete gidememek.
bu da moral bırakmıyor insanda.
rica ederim tatlımm ama kesinlikle dene derim ben yapıyorum ve faydasını görüyorum 2-3 kayısı üstüne bi bardak su tamam
hayırlı yolculuklar canım listeye girmek için mutlaka yaz bildirimini ve kaçamak yapma

kızzz nasıl yedin 5 dilim baklavayı verdiklerini almak mı istiyorsun 1000 kaloriden fazla yediğin o tatlı ayrıca bide muz yicenn oldu mu şimdi akşam akşamm

:2: bnde 72 kg yum .bnde geldim aranızaaaa
hoşgeldin canım cuma günü de bildirimini msj olarak atarsan sevinirizz
Tamam canim tesekkurler.insallah zayiflarim. Bu sekilde kendimi cok kotu hissediyorum. Dogumdan sonra gobek kaldi.İnallah kisa zamanda zayiflarim.
tabiki de zayıflarsınn yeterki sağlıklı besinler tüket bol su iç ve bizi takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…