70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BEnim dünkü menüm:
Sabah:
peynirli domatesli tost şekersiz çay
Öğlen:
Tavuk döner pilavsız sebze corbası yarım kase
Ara:
1 portakal 1 elma
Akşam:
1 tabak bezelye yemeği biraz patlıcan salatası
Gece:2 tane eti puf

Kızlar bu arada ban diyetisyen haftada bir gün öğlen ve akşam sadece çorba ve salata yememi önerdi.Kilo vermeni hızlandırır dedi.Geçen hafta 2 gün yaptım.Gerçekten işe yaradı.Sİzede tavsiye ederim.
Bi de şu bimde satılan form çaylar var ya çok işe yarıyor.BAğırsakları hemen hareketlendiriyor.
Kilo verirken bağırsakların çalışması önemli...

Hayırlı sabahlar herkesee

Dün regl oldum agridan ölüyorum buralarada gelemedim maalesef yatak döşek yatıyorum...

benıde alın kızlar arnıza yenıyım ama bende 79 kıloyum
Hoşgeldin aramıza cnm hergün buraya menunu yazarsan notive olursun

Hadi hayırlısıyla git gel canim dualarimiz seninle
Arkadaşlar merhaba bende 78 kıloyum ve 50 gün sonra düğünüm var bana bi çare bulun en acilinden nasıl zayıflayabılırım elma diyetini duydum ona başlamayı düşünüyorum nasıl olur sizce..:44:
Biraz geç kalmamismisin cnm

Ellerine sağlık canım benimelin kolun agrimasin

Doğru canimm genelde işe yarıyor elimizden geldiği kadar akşamları hafif yememiz gerekiyor

Menünün yazıp bizimle paylasirsan daha iyi olur cnm yanlışlarını görüruz yorum yapabiliriz hem

Zayıflamak isteyen hanımlar nerdeeeeesinizzzzz hani
Zayıflamak istemiyormusunuz sisgo sisgo dolaşmak mi istiyorsunuz hadi çıkın gelin buraya birbirimize destek olalım bak yaza ne kaldı

Yeni gelen arkadaşlar bir kere uğrayıp sonra kayboluyorlar olmaz ama aktif olmanız gerek bak herkes kayboldu

Öğleni atlamışsin şeker ara yok birdakine öğleni atlama olurmu
Sen naptin şeker
Muz var pide baklavq var hemde 5 dilim sen böylemi zayiflayacaksin

Kuşburnu marmelati fazla olmamışmi canim diğer menü güzel

iyi tatiller güzelim,dönüşte bu haftaki başarının devamını da bekliyoruz.küçük meleğini öp benim yerime.mis gibi kokar o şimdi.
Tamam canim tesekkurler.insallah zayiflarim. Bu sekilde kendimi cok kotu hissediyorum. Dogumdan sonra gobek kaldi.İnallah kisa zamanda zayiflarim.
o göbekleri var ya.bugün pilates günüm,karın çalışacağım 50 dk.tavsiye ederim.
aslında çorbayı,salatayı eksik etmemek gerek sofradan.bu öğlen ben de içeyim.
Hayırlı sabahlar herkesee

Dün regl oldum agridan ölüyorum buralarada gelemedim maalesef yatak döşek yatıyorum...
geççmiş olsun canım.şu yaşımda ben de çok ağrı çekenlerdenim.sıcak su koy ayaklarına.bir de benim de bel fıtığım var triendy gibi,doktorun yazdığı ağrı kesici regl ağrıları için de kullanılıyormuş.bana çok iyi geldi.500 mg lık ilaçlar işe yaramıyordu,bu 25 mg bir şey ama beni çok büyük dertten kurtardı.
Zayıflamak istemiyormusunuz sisgo sisgo dolaşmak mi istiyorsunuz hadi çıkın gelin buraya birbirimize destek olalım bak yaza ne kaldı
ben de istediğim kadar uğrayamıyorum,malum okullar tatil,çocuklar evde,işim hiç bitmiyor.öğleden sonraları spor,duş,namazlar derken akşam oluyor.sonra yemek yap,ye,bulaşık,çay koy,meyve soy ben pert oluyorum.
Yeni gelen arkadaşlar bir kere uğrayıp sonra kayboluyorlar olmaz ama aktif olmanız gerek bak herkes kayboldu

ben de 50 kişi falan olacağız sandım ama yok yani.arkadaşların azmi iki mesajdan sonra bitiyor demek.

bu arada hepinize günaydın.
haydi bakalım boğazlar tutulsun,sporlar yapılsın,yeşil çaylar içilsin,bol su tüketilsin.
yaza kadar yağlara veda edelim.

Merhaba kızlar tekrar diyetisyenin verdiği bir tüyo vereyim.Aklıma geldikçe yazarım..
1 elmayı dörde bölün 2 litre suyla kaynatın içine çubuk tarçın ve karanfil atın.Kaynatmaya devam edin biraz daha.
Ilık veya soğuk olarak için.Bu karışım vücutta biriken suyu ve ödemi atıyor şişkinlikler gidiyor...

mrb kızlar..aranızda yeniyim ama alışıcam inş.cumartesi başladım diyete az yemeye çalışıyorum onunla bile fark etti sanki ödemlerinden kurtulunca bile insan rahatlıyor :))

Haklısın aslında herkesin çocuğu bebeği oluyor gelemiyorlar ama eğer şişko olmak istemiyorsak buraya ugramamiz gerek yoksa motivemiz düşüyor
Emzirdigim için her hapı kullanamıyorum maalesef iki gün acısını çekecem napalim şu kadınlar neler çekiyor bee

tamam canim yazarim 2-3 gun yazdim hatta hergun hatali beslenmis olsam bile yazarim dedim ama musait olup yazsmadim.
Olsun cnm sen hergün yaz biz senin menune yorum yaparız sende yavaş yavaş duzenlersin menünü
bu arada hepinize günaydın.
haydi bakalım boğazlar tutulsun,sporlar yapılsın,yeşil çaylar içilsin,bol su tüketilsin.
yaza kadar yağlara veda edelim.
Günaydın canim inşallah yazın bikini giymek istiyorum yağlarımi saklamak istemiyorum artık
mrb kızlar..aranızda yeniyim ama alışıcam inş.cumartesi başladım diyete az yemeye çalışıyorum onunla bile fark etti sanki ödemlerinden kurtulunca bile insan rahatlıyor :))

Az yedikçe zaten canim yavaş yavaş kilo veriyorsun devamını ettirirsin ins.

canımmm hoşgeldin
bende boş olunca giriyorum buraya
buradanda kopamıyorum iyide oluyor
sende sohbete gel arada
bu arada ne sürdün kız saçına
bende bakım yapayım diyorum ama uğraşamıyorum :26:

Ayy geç oldu ama yazayım gene de
Badem yağı, zeytinyağı, çam terebentin, çörekotu yağı, ceviz yağı bunları karıstırıyorum.
Gratis veya watsonslarda var zaten. Bi ara duştan en son çıkacagım zaman bitki çayı pressinde papatya suyu demliodum onu döküodum o da yumusak yapıodu sacımı.

Valla canım kelin merhemi olsa modundayım Eski azmin A'sı yok
O yzden sallıyorum bende bişi diyemicem.

canim gecmis olsun cokkkk, bir an once iyiles ve aramiza gel, bende diyordum ki gidiyim de tubis biraz sacimi ceksin, kacamak falan yapmiyorum ama veremiyorum hic, stresten sasti vucudum iyice, bekiyozzzzzzzzzzz bir an once

kuzum elllerine saglikk cok guzel olmus, bu arada dikkatimden kacmadi 66 olmusuz, hayirli olsun 2 kilo kalmis bana yetismene sonra yarisiriz artik

pistttttttttttt dilekkkkkkkkkkk gordum seni, asagida bir dilek gordum sanki

Puccaa hoşgeldinn tekrardan
Hoşgeldin aramıza cnm hergün buraya menunu yazarsan notive olursun

Hadi hayırlısıyla git gel canim dualarimiz seninle

Biraz geç kalmamismisin cnm

Ellerine sağlık canım benimelin kolun agrimasin

teşekkür ederim tatlımmben bu gazla her hafta yaparım listeyi

kız iki gündür bakıyorum kimse yok doğru düzgün 1-2 saat kayboldum sayflarca yazmışsınız benim gitmemi mi beklediniz kızz
çok duymuştum bunu da yapmak nasip olmadı akşam yapıp içeyim bari o 2 litreyi bi günde bitrmek mi gerekiyor canım?
gel canım gell sürekli gel ki yarışlarımıza da katıll

saol bebeğimm bugün baktım yine artıdayım anlamadım ki ben ama sen bekle beni yakalim seni bii yarışalımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…