Oyyy pötüşümmmm seni görmek güzeldi motivasyon meleğimiz arada bir gel
yada hep gel gitme
günaydin kizlarkizlar begen tusu kayboldu diyordum ama sag kösee altda yildiz seklinde duruyor cok karistirilmis bence dün firsat bulup gelemedim kusura bakmayin resim cektim bi kac tane ama isyerinden foto yüklenmiyor aksam eklemeye calisirim
helloo dileknörüyon gii geldigin yok fistik
pistttttttttttt dilekkkkkkkkkkk gordum seni, asagida bir dilek gordum sanki
Puccaa hoşgeldinn tekrardan
teşekkür ederim tatlımmben bu gazla her hafta yaparım listeyi
kız iki gündür bakıyorum kimse yok doğru düzgün 1-2 saat kayboldum sayflarca yazmışsınız benim gitmemi mi beklediniz kızz
çok duymuştum bunu da yapmak nasip olmadı akşam yapıp içeyim bari o 2 litreyi bi günde bitrmek mi gerekiyor canım?
gel canım gell sürekli gel ki yarışlarımıza da katıll
saol bebeğimm bugün baktım yine artıdayım anlamadım ki ben ama sen bekle beni yakalim seni bii yarışalımm
Bi kedi gördünnn sankiiii.
Naber şekerim nasılsın??
bekliyom anacim gel. yetis yakala beni, yalniz olmuyor bu is, ama bayagi karar verdim, yine bozmazsamnisana kadar yine 60 i goreyim de sonra hazirana kadar da 55 e dogru yol alirim insallah
iyiyim seker, senden naber, niye gelmiyon hiccneler yapiyon
Aynı canım iş-güç-dombik bi hayat
Ugrıcam diorum bişiler oluyo bi yogunluk unutuyorum sonra
Senin nasıl gidior kilo verme işleri?
Puccaa hoşgeldinn tekrardan
teşekkür ederim tatlımmben bu gazla her hafta yaparım listeyi
kız iki gündür bakıyorum kimse yok doğru düzgün 1-2 saat kayboldum sayflarca yazmışsınız benim gitmemi mi beklediniz kızz
çok duymuştum bunu da yapmak nasip olmadı akşam yapıp içeyim bari o 2 litreyi bi günde bitrmek mi gerekiyor canım?
gel canım gell sürekli gel ki yarışlarımıza da katıll
saol bebeğimm bugün baktım yine artıdayım anlamadım ki ben ama sen bekle beni yakalim seni bii yarışalımm
bekliyom anacim gel. yetis yakala beni, yalniz olmuyor bu is, ama bayagi karar verdim, yine bozmazsamnisana kadar yine 60 i goreyim de sonra hazirana kadar da 55 e dogru yol alirim insallah
iyiyim seker, senden naber, niye gelmiyon hiccneler yapiyon
yoğun olmadığım ctesileri yaparım tabi bi zorluğu yok ki tatlım ya 50 kişi falan olsak zorlanırım tabi 10-15 kişiden bişey olmuyorSen bu işi çözdün canim sen yaparsin artık listeyi devamli
Iki gündür gelemedim cnm regl oldum karnım çok kötü ağrıyor((
Eskilerdende kimse gelmiyor artık herkesin motivasyonu düşecek diye korkuyorum
hafta da 1 mi oluıyor bende hergün yaparım diyordumBir günde içmesende olur ama dolaba koy.Haftada bir yap ama...
yetişmek zorundayımm zaten tatlım ya benim zaman kısıtlıı yarışalım mı bu hafta tatlım bakalım kim daha çok grcık vercekaz verene spor cezası anlaştık mıı? ceza da ödül gibi aslında
yoğun olmadığım ctesileri yaparım tabi bi zorluğu yok ki tatlım ya 50 kişi falan olsak zorlanırım tabi 10-15 kişiden bişey olmuyor
geçmiş olsun canım yaa :26: benimde bugün bitti şükür.. eskileri sorma yaa kızıyorum onlara hepten bıraktılar kendilerini
hafta da 1 mi oluıyor bende hergün yaparım diyordumsöylediğin iyi oldu canım
kuzum yarisalim, cok guzel olur hem sana da faydasi olur, tubiyide aliriz yanimiza iyilessin gelsin de insallah. ama spor cezasi yapmayalim yani bana olmasin en azindan ben kendime baska ceza bulayim, benim vaktim olmuyor spor yapmaya hemde ben her gun 30 dk okula gelis 30 dk eve donus yuruyom zaten. hafta sonlarida en az 1 saat yuruyom, o yeter bana, ben kendime soyle ceza veriyom genelde, ben cuma gunu kacamak gunu yapmistim onceden kilo verince bir ogun kacamak hakki veriyodum kendime ama sadece tek bir cesit bu da genelde saglikli birsey oluyordu yani, kisir veya patates salatasi gibi cok seviyom cunku
eger kilo vermezsem bana ceza kacamak hakkim olmasin cumalarianlastik mi, senin cezani da kendin belirle kuzum
selam bayanlar,
yas 38 boy 162 kilo 75 civari galiba tartilmaya korkuyorum artik,dolapta 38-42 beden arasi ne istersen var sutyenlerde 34 b'den 36 d'ye kadar gidiyor.varin siz dusunun.
gecen sene 79 u gorunce diyetisyene basladim 70e kadar indim sonra bir moral bozuklugu(sevgiliden ayrilis)hormon denge bozuklugu simdi dedigim gibi 75 lerdeyim.
genelde uzuldugumde ya da iste stresten yiyorum.ozelliklle tatli cukulata gibi seyler.
beni de destekleyin isterseniz ozelden mail grubuda olusturabiliriz.
kilo vermek istiyorum diyorum bir yandan cayin yaninda tatli,cukulata,kurabiye ne varsa goturuyorum.
hoşgeldin canım zaten nickinden belli oluyor nasıl bi çikolata canavarı olduğunama zayıflamak istiyorsan ilk önce onlardan başlamalısın yok bırakamam diyorsan en azından azalthaftada 1 gün falan ye ama dozunda ye önce bi tartıl canım kilonu net öğren sonra menülerini bizimle paylaş elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana merak etme
tesekkurler anatkh,tamam o zaman aksam tartiliyorum .yarinda gun icerisinde yediklerimi paylasirim.ama o tartiya hic cikasim yok
kendime kiziyorum yiyorum zaten yiyecegin kadar yedin al bakalim sonun nereye gidecek boyle diye.arkadaslarim resimlerde boynun yok diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?