70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyyy pötüşümmmm seni görmek güzeldi motivasyon meleğimiz arada bir gel
yada hep gel gitme

Bakayım hatunlara nabıolar dedim.
Nabıyosun diyete devam mı pötüşüm?

Hi baby!
Naber Suzimm nasılsın?

bekliyom anacim gel. yetis yakala beni, yalniz olmuyor bu is, ama bayagi karar verdim, yine bozmazsam nisana kadar yine 60 i goreyim de sonra hazirana kadar da 55 e dogru yol alirim insallah

Bi kedi gördünnn sankiiii.
Naber şekerim nasılsın??

iyiyim seker, senden naber, niye gelmiyon hiccneler yapiyon

Aynı canım iş-güç-dombik bi hayat
Ugrıcam diorum bişiler oluyo bi yogunluk unutuyorum sonra
Senin nasıl gidior kilo verme işleri?

Aynı canım iş-güç-dombik bi hayat
Ugrıcam diorum bişiler oluyo bi yogunluk unutuyorum sonra
Senin nasıl gidior kilo verme işleri?

benim iyiydi aslinda kuzum, hedef 59 u gordum, sonra da korudum onu bir 9 ay kadar ama yaklasik gecen eylulden beri gene almaya basladim ama yemeden dolayi degil stresten cunku yesem daha cok alirdim biliyom, 59 dum ne guzel simdi 63 ve 64 arasinda gidiyommmmmm geliyommmmm bakalim nisana kadar duserim insallah yine 60 veya 59 a, verip almak cok can sikici, burasida bosaldi bu ara insanin gelesi gelmiyor, saolsun tubis bu aralar burda ondan gaz aliyom bende msallah guzel kilo veriyor, sende gelsene motive edelim birbirimizi yine, bak bahar yaklasti sayilir, sonra yaz spora gidiyodun biraktin mi

Sen bu işi çözdün canim sen yaparsin artık listeyi devamli

Iki gündür gelemedim cnm regl oldum karnım çok kötü ağrıyor((

Eskilerdende kimse gelmiyor artık herkesin motivasyonu düşecek diye korkuyorum

yetişmek zorundayımm zaten tatlım ya benim zaman kısıtlıı yarışalım mı bu hafta tatlım bakalım kim daha çok grcık vercek az verene spor cezası anlaştık mıı? ceza da ödül gibi aslında

Sen bu işi çözdün canim sen yaparsin artık listeyi devamli

Iki gündür gelemedim cnm regl oldum karnım çok kötü ağrıyor((

Eskilerdende kimse gelmiyor artık herkesin motivasyonu düşecek diye korkuyorum
yoğun olmadığım ctesileri yaparım tabi bi zorluğu yok ki tatlım ya 50 kişi falan olsak zorlanırım tabi 10-15 kişiden bişey olmuyor
geçmiş olsun canım yaa :26: benimde bugün bitti şükür.. eskileri sorma yaa kızıyorum onlara hepten bıraktılar kendilerini

Bir günde içmesende olur ama dolaba koy.Haftada bir yap ama...
hafta da 1 mi oluıyor bende hergün yaparım diyordum söylediğin iyi oldu canım

menu yazmadim sekerler, yazayim da kacayim

sabah: 1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, 2 catal kayisi recelinin kayisilarindan, 1 kucuk tuzlu kurabiye

ara kahve sutsuz sekersiz, 1 tane 100 kalorilik tam tahilli biskuvi yedim, ama armut da yiyecem simdi cunku kendimi sis hissediyom biraz vucudum calissin.

oglen: sulu koftenin koftelerinden, 3-4 kasik yogurt

ara 1 elma

aksam kapuska belki yaninda salata yaparim

ara bitki cayi incir veya sut yaparim

kuzum yarisalim, cok guzel olur hem sana da faydasi olur, tubiyide aliriz yanimiza iyilessin gelsin de insallah. ama spor cezasi yapmayalim yani bana olmasin en azindan ben kendime baska ceza bulayim, benim vaktim olmuyor spor yapmaya hemde ben her gun 30 dk okula gelis 30 dk eve donus yuruyom zaten. hafta sonlarida en az 1 saat yuruyom, o yeter bana, ben kendime soyle ceza veriyom genelde, ben cuma gunu kacamak gunu yapmistim onceden kilo verince bir ogun kacamak hakki veriyodum kendime ama sadece tek bir cesit bu da genelde saglikli birsey oluyordu yani, kisir veya patates salatasi gibi cok seviyom cunku

eger kilo vermezsem bana ceza kacamak hakkim olmasin cumalari anlastik mi, senin cezani da kendin belirle kuzum

ben kendime spor cezası veriyorum tatlımm çünkü benim en büyük düşmanım hareketsiz olmam keşke bende sen kadar yürüyebilsem daha çabuk faydasını görürüdüm tuğba yarın olcak ameliyat bu hafta gelir mi acaba bilmiyorum :26:

selam bayanlar,

yas 38 boy 162 kilo 75 civari galiba tartilmaya korkuyorum artik,dolapta 38-42 beden arasi ne istersen var sutyenlerde 34 b'den 36 d'ye kadar gidiyor.varin siz dusunun.

gecen sene 79 u gorunce diyetisyene basladim 70e kadar indim sonra bir moral bozuklugu(sevgiliden ayrilis)hormon denge bozuklugu simdi dedigim gibi 75 lerdeyim.

genelde uzuldugumde ya da iste stresten yiyorum.ozelliklle tatli cukulata gibi seyler.

beni de destekleyin isterseniz ozelden mail grubuda olusturabiliriz.

kilo vermek istiyorum diyorum bir yandan cayin yaninda tatli,cukulata,kurabiye ne varsa goturuyorum.

hoşgeldin canım zaten nickinden belli oluyor nasıl bi çikolata canavarı olduğun ama zayıflamak istiyorsan ilk önce onlardan başlamalısın yok bırakamam diyorsan en azından azalthaftada 1 gün falan ye ama dozunda ye önce bi tartıl canım kilonu net öğren sonra menülerini bizimle paylaş elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana merak etme

tesekkurler anatkh,tamam o zaman aksam tartiliyorum .yarinda gun icerisinde yediklerimi paylasirim.ama o tartiya hic cikasim yok

kendime kiziyorum yiyorum zaten yiyecegin kadar yedin al bakalim sonun nereye gidecek boyle diye.arkadaslarim resimlerde boynun yok diyor.

sen arkadaşlarının dediklerine bakma vercez inşaAllah fazlalıklarımızı 80 bile olsan tartılmaktan korkma fazla kilosu olan daha çok veriyor emin olabilirsin ama sabah aç karna tartıl ki gerçek kilonu anlayalım akşam tartarsan muhtemelen 1-2 kilo fazla göstercek seni canım

Kuşburnu marmelati fazla olmamışmi canim diğer menü güzel[/QUOTE]

Aslında fazla ama içinde c vitamini ve kışın hastalıklardan koruyucu etkisi olduğu için tüketiyorum aslında sevmem bile ama şifa niyetine işte. zaten diyetle bağışıklık biraz düşüyo malesef

Yemeklerle imtihanım bitmemiş anlaşılan yine yemekli misafirim var
Menümü akşam yazarım şimdilik hoşçakalııın misafirler beni bekliyo

Son düzenleme:
hafta da 1 mi oluıyor bende hergün yaparım diyordum söylediğin iyi oldu canım
[/QUOTE]

Yapabiliyorsan hergün de yapabilirsin zararı olmaz.Bitki çayı gibi.Ben üşendiğim için haftada bir yapıyorum...

menümü yazıyorum kızlar(malum cuma günü aranıza katılmam gerekiyor:)

sabah 1yumurta
4 zeytin
biraz lor peyniri
1.5dilim buğday ekmeği
1tatlı kaşığı tahin

öğle 1mandalina
çeyrek ayva(kahvaltıyı geç yapınca yemek yemedim)

akşamda 2 kepçe bamya çorbası ve yoğurt yicem

2lt su 2bardak yeşil çay 20dk spor

benden bu kadar hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…