Merhabalaaar,
Bende size katılmak istiyorum, online olma konusunda hiç kuşkum yok :)
Öncelikle kendimden bahsedeyim.
23 yaşındayım, 167cm boyum var.
hayatım sürekli masa başında geçiyor
geçen hafta cuma yani 24 ocakta 76.7 kiloydum. (82 idim, bu kilo vermiş halim)
yeşil çay ve kafein içeren diğer içeceklere karşı hassasım, dolayısıyla içemiyorum.
bugünkü menüm ise,
sabah:
yaklaşık 50gr kadar süzme peynir
haşlanmış yumurta
1 küçük boy domates
2 dilim uno çavdar ekmeği
öğle:
10fındık
5badem
akşam:
1kepçe tarhana çorbası
yarım porsiyon domates ve soğanla sotelenmiş tavuk göğüs eti
yarım dilim uno çavdarlı ekmek
bir de 2 yk çook az yağlı makarna (dayanamadım)
2 porsiyonluk yemeklerime 1 yk. has zeytinyağı kullanıyorum sadece
şuanda ise tatlı niyetine: 2 kuru incir
akşam en geç 7de yemiş oluyorum ve günde en az 2lt su tüketiyorum. normal şartlarda da 2lt tüketirim zaten, diyette iken sınırları zorluyorum orası ayrı.
gruba katılabilmem için yapmam gereken başka bi şey var mı acaba? :44:
merhabalar kizlar bende boy 1.65 kilo 73-74 arasi ve hayatimin en kilolu donemindeyim21 yasindayim. normalde hep 65 kiloydum sonra bi anda 70 ve sonrasinda suanki halimdeyim aslinda zayiflamak icin ne yapilmali ne yapilmamali cok iyi biliyorum benim problemim belli bi miktar kilo kaybettikten sonra o rehavetle yemeklere saldirmam ve tekrar basa donmem ve malesf su icmemem acilen morale ve hirsa ihtiyacim var
iyi akşamlar herkese.
menümü yazayım gelmişken.
sabah4-5 bardak su
kahvaltı:
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay.
1.5 dilim tam buğday ekmeği,1 çay kaşığı bal.
ara yok
öğle:
1 kase tarhana çorbası,2 uzun kepekli galeta.
ara yok
akşam:
fırında tavuk[2 küçük parça]
3 ince dilim patates
3 kaşık pilav.
2 litre su.
1 saat abdominal pilates.
2 fincan da çay içtim.
bu foruma girince ben niye motive olamıyorum ve kendimi yalnız hissediyorum. bu forumları takip etmeyi bilmiyorum. 45 günde 10 kilo vermem gerek. kilo 77yarın spora başlıyorum zumba ve spinning e. inşallah hayırlı olur. hey bende burdayım. zaten çok uzaktayım herşeyden daha da yalnız hissediyorum.:18:[/QUOT
merhabalar ben gruba yeni katildim kendinizi yalniz hissetmeyin hepimiz ayni problemden muzdaribiz ama en azindan bi adim attik ve burdayiz bence artik tum olumsuzluklari cope atalim ve kendimiz icin biseyler yapalim
bu foruma girince ben niye motive olamıyorum ve kendimi yalnız hissediyorum. bu forumları takip etmeyi bilmiyorum. 45 günde 10 kilo vermem gerek. kilo 77yarın spora başlıyorum zumba ve spinning e. inşallah hayırlı olur. hey bende burdayım. zaten çok uzaktayım herşeyden daha da yalnız hissediyorum.:18:
sadece karın videoları var.ben dün ebru şallınınkini yaptım.ama çok ileri seviyeymiş,şu anda bile karın kaslarım sızlıyor.50 dk ydı.üstüne 10 dk da bacak çalıştım lastik ve topla.1 saate tamamladım.Menün güzel canım bir de şu abdominal pilates nasıl yapılıyor nette falan var mı her kasını hissettiğine göre iyi çalıştırıyor
senin de menün güzel tatlım.Ben de yazayım menümü
Sabah
Yarım dilim ekmek
3 zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 tane mantar sotelenmiş
Ara
1 kivi
1 dilim elma
Öğle
1 kepçe tarhana çorbası
1 yemek kaşığı kısır
Yarım çay bardağı kadar vişne suyu (ev yapımı az şekerli)
Ara
Limonlu yeşilçay şekersiz
2 parça kabak tatlısı
Akşam
1 kepçe domates çorbası
4 parça et kuşbaşı doğranmış
Salata
Gün içinde de içebildiğim kadar su ne kadar içtiğimi ölçmüyorum
Kendime bir de özeleştiri yapayım bugün hiç yoğurt tüketmemişim yazarken farkettim
ilk önce uyku saatinizi öne çekebiliyorsanız çekin.yok keyfi bir durum değil mecburiyet diyorsanız da tarçınlı süt içmek çözüm olabilir.kızlar benim sıkıntım büyük
gece acıktığınızda ne yiyorsunuz, nasıl bastırıyorsunuz açlığınızı daha doğrusu bi şeyler yiyor musunuz?
akşam yemeğimi en geç 7de yiyorum ama gece de 2-3 de yattığımı düşünürsek, epey acıkıyorum ben. açlıktan midem bulanma derecesine kadar gidiyor bu durum.
bir de gece saatlerinde tatlı krizi tuttuğu an ne yapılmalı?
bilenler, tecrübe edinenler yardım lütfen
tonton hoşgeldin.bak yalnız değilmişsin,kaç kişi döndü mesajına.bu foruma girince ben niye motive olamıyorum ve kendimi yalnız hissediyorum. bu forumları takip etmeyi bilmiyorum. 45 günde 10 kilo vermem gerek. kilo 77yarın spora başlıyorum zumba ve spinning e. inşallah hayırlı olur. hey bende burdayım. zaten çok uzaktayım herşeyden daha da yalnız hissediyorum.:18:
kızlar benim sıkıntım büyük
gece acıktığınızda ne yiyorsunuz, nasıl bastırıyorsunuz açlığınızı daha doğrusu bi şeyler yiyor musunuz?
akşam yemeğimi en geç 7de yiyorum ama gece de 2-3 de yattığımı düşünürsek, epey acıkıyorum ben. açlıktan midem bulanma derecesine kadar gidiyor bu durum.
bir de gece saatlerinde tatlı krizi tuttuğu an ne yapılmalı?
bilenler, tecrübe edinenler yardım lütfen
bu foruma girince ben niye motive olamıyorum ve kendimi yalnız hissediyorum. bu forumları takip etmeyi bilmiyorum. 45 günde 10 kilo vermem gerek. kilo 77yarın spora başlıyorum zumba ve spinning e. inşallah hayırlı olur. hey bende burdayım. zaten çok uzaktayım herşeyden daha da yalnız hissediyorum.:18:
yalnız hissetme bence.bende yeniyim daha.onlar çoktandır burada ve sürekli paylaşımda bulundukları için sohbetleri oluyor.zamanla alışıcaz bizde
günaydın kızlar.tartıya son iki gün.pes etmek yok,kilo da gram da olsa kilo vereceğiz.
sadece karın videoları var.ben dün ebru şallınınkini yaptım.ama çok ileri seviyeymiş,şu anda bile karın kaslarım sızlıyor.50 dk ydı.üstüne 10 dk da bacak çalıştım lastik ve topla.1 saate tamamladım.
senin de menün güzel tatlım.
yoğurdunu evde yapıyorsan yağ yakımına etkisi daha fazla.ben içine 1 tatlı kaşığı pulbiber ve nane atıyorum,etkisini arttırıyor.
ilk önce uyku saatinizi öne çekebiliyorsanız çekin.yok keyfi bir durum değil mecburiyet diyorsanız da tarçınlı süt içmek çözüm olabilir.
gece yenen her şeyin depolandığını unutmamalıyız.ben içecek harici hiç bir şeyi doğru bulmuyorum arkadaşım.
tonton hoşgeldin.bak yalnız değilmişsin,kaç kişi döndü mesajına.
hesabına göre 4.5 günde 1 kilo vermen gerek.çok doğru bir hesap mı,bence değil.
o kiloları 45 günde almadın değil mi.
verirken sağlığından olmaman için biraz daha dikkatli olman gerek.
hızlı verilen her kilo aynı hızda geri alınır,unutma.
önemli olan yağdan,kas kaybı olmadan verebilmek.
bende yeniyimzamanla ilk bir hakac hftyi atlatirsak basaririz gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?